Şimdi Ara

::Hadi Bakalım Passat Severler Toplanalım:: (78 Üye) (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.879
Cevap
14
Favori
646.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Murat_B

quote:

Orjinalden alıntı: mertbasaran

quote:

Orjinalden alıntı: Murat_B

Koltukların işçiliğinde özensizlik ve zayıflıklar görülüyor.
    Highline'dı bildiğim kadarıyla aracınız...

Evet Araba Highline 2.0 TDI 170 HP DSG
    Koltuktaki özensizlik şundan kaynaklandı. Koltuklara ekran takma işi çok uzun bir iş bittiğinde gece saat 23:00'dü
    Kabloları geçirdikten sonra deriyi yeterince düzeltemedik. En yakın zamanda düzelteceğim.

merhaba,

ben özensizlik ve zayıflık derken sizin yaptırdıklarınızı kastetmedim, sizin yayınladığınız ve benim de alıntı yaptığım resme biraz daha dikkatli bakarsanız, koltukların dikiş yerlerinde potluklar ve düzensizlikler var, aslında sözüm size de değildi, hem sınıfının en pahalısı hem de kendi kasasının highline olan bir aracın (neden highline diyorum, çünkü donanım olarak hem en pahalısı, hem de en kalitelisi diye bilinir) bu kadar zayıf noktaları olmamalı.

c-max'den passat'a geçişi düşünürken; highline da bile böyle ufak tefek problemlerin gözükmesi comfortline 'da acaba neler vardır diye aklıma şüphe düşürmüyor değil. C-max çok mu problemsiz diyeceksiniz, tabi ki değil, bir kapı gıcırtısını bile halledememiş bir markanın mpv aracı tabii ki mükemmel değil. Ama hem sınıf atlamak hem de sınıfının en çok tercih edilen ve satılan aracını almak gibi bir düşünceyi kafaya koymaya çalışmışken, böyle şeyler gözüme gözüme batıyor.

Passat illa ki mükemmel, illa ki sınıfının en iyisi, şimdi şöyle diyebilirsiniz, "daha da mükemmelini istiyorsan, cüzdanını biraz daha fazla aç, volvo ya da bmw'ye geç" ama insan connect'den c-max'e geçerken bazı mükemmellikleri nasıl arıyorsa, c-max'den bir D sınıfına geçerken, bazı şeyleri daha mükemmel istiyor. Bir de bazı arkadaşlar "camın oradan ses geliyor" falan dedi ya, al işte, aldı mı beni şimdi bir düşünce... Biraz daha sabredeyim ben en iyisi, paramın battığı falan yok bana, yazın gelmesini bekleyeyim. Bilmiyorum belki ben biraz fazla ayrıntılara bakıyorum, kimbilir.

İşin bir de şu tarafı var, üreticileri yönlendiren tüketicilerdir. Biz talepde bulunmayınca, ya da nasıl talewpte bulunacağını bilmeyince yürürlükten kalkmış bir temprayı bize yıllarca türk mühendisinin ürünü, bir dünya markası falan diye yutturdular. Biz böyle gördüğümüz aksilikleri üreticilere veya satıcılara aktarmaz ve onların gözüne sokmazsak, "nasıl olsa kimsenin sesi çıkmıyor" diye daha kimbilir bize neleri yutturuyorlar da bizim haberimiz yok. Bu konuda ne dersiniz ???

Bu konuyla ilgili kimse görüş belirtmedi. Passat sahibi arkadaşlar, araçlarına biraz daha eleştirel gözle bakabilirler mi? Resmi tekrar gönderiyorum. Özellikle dikişlerin birleşim yerlerindeki potluklarına ve düzensizliklere dikkat edin. Benim annem bile evde bundan daha düzgün dikerdi .

Özür dilerim, derdim vw'ye tu kaka demek değil. Meseleye biraz daha yapıcı tarafından yani paranın karşılığı bakımından yaklaşıyorum.

::Hadi Bakalım Passat Severler Toplanalım:: (78 Üye)

• Normal vw'lerde ben böle görmedim benim aracımda böle bir şey yok dümdüz mert düzeltir koltukları normalde böle değildir
  • sevgili drserkarakus

Lastikler hakkında yazdıklarınıza harfi harfine katılıyorum. Ben ömrü hayatımda bu kadar kötü lastik görmedim. Bırakın karı buzu, ıslak zeminde bile korkuyorum artık. Yolu hiç tutmuyor lastikler. Kalkarken biraz fazla gaza bas hemen arabayı patinaja düşürüyor. Benim favori lastiğim Michelin biraz serttir diğer lastiklere göre fazla ses yapar ama bundan iyidir...
  • Arkadaşlar!
    Kimse Passat CC için yorum yapmayacak mı? Çok güzel bir araba olmuş.
  •  ::Hadi Bakalım Passat Severler Toplanalım:: (78 Üye)

::Hadi Bakalım Passat Severler Toplanalım:: (78 Üye)

TIR dan yeni inmis hali Cuma teslim aliyorum
  • Benim arabada tırdan indiğinde kapmıştım içi dışı leş gibiydi tertemiz yapıp yukarıya koymuşlardı beni bekledi bir kaç gün

Bu arada hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİTEON -- 11 Şubat 2008; 15:52:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

Benim arabada tırdan indiğinde kapmıştım içi dışı leş gibiydi tertemiz yapıp yukarıya koymuşlardı beni bekledi bir kaç gün

icine oturamadim zaten heryeri jelatin di bu arada Variant larda ahsap kaplamanin standart oldugunu bilmiyodum süpriz oldu cok sevindim:)

carsambaya biticek bütün isi, ic dis korumasi, cam koruma filmi cuma günü alabilicem bende, 2 gün beklicek 2 hafta sonra da siyah filmler icin

götürücez bida.

Tesekkür ederim LiTEON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aatabay -- 11 Şubat 2008; 15:57:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rtolgag

Ama ne olursa olsun taktıracağım. ..Silindi..
    Çok yakında almanya ya uçarım artık bakalım işlerimden fırsat bulursam bir RNS 510 sahibi olurum.

Sen teybini alırken adaptörlerinide aldın mı yoksa gerekli olunca türkiyeden mi tedarik ettin?
    Hoparlörlerinde bir değişiklik yaptın mı? Teybinin sesinden memnun musun?
    Aslını istersen ses mes hikaye senin sisteminin görüntüsü dehşet...

Neyse kardeş dah afazla tutmayayyım ben seni sorum olursa ağrıtır başını:)
    iyi günler

Ben bu tip neyin nasıl yapılacağı tarzı yazıları internete koymamak gerektiğini düşünüyorum.

herkes buradan öğrenir ve potansiyel hdef haline getiriririz. Ben silmen taraftarıyım bu cümleleri
    sen silince bende sileceğim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Benim arabada tırdan indiğinde kapmıştım içi dışı leş gibiydi tertemiz yapıp yukarıya koymuşlardı beni bekledi bir kaç gün

Bende gidip parkta bakmıştım, hakikaten leş gibiydi. Ayrıca şöför tarafı B sütunnundaki tebeşir izleri halen çıkmadı, umarım 2-3 yıkama sonra çıkacak
  • TIR in üstünde tipis tipis giderken nasi bu kadar kirlenir bu araba anlamis degilim camur dökmüsler sanki üstüne
  • Bu aralar telaş içinde olduğum için araca boya koruma,film,alt koruma gibi şeyleri yaptıramadım en kısa sürede yaptırmak istiyorum
  • merhaba arkadaslar ben passaat sahibi deilim de olcaz işallah 1 ay içinde. almayı düşündügümüz model 1.4 TSI 122hp 200nm tork comfortline veya 1.8 TSI 160hp 250nm tork comfortline. birincisi metalik renk dahil 53.000ytl digeri metalik dahil 64.000 ytl. babam 1.4 diyo ben 1.8 diyorum kararsız kaldık. tabiki benm 1.8 istememim asıl sebebi performans ama babamı 1.4 litre hacimli motor passatda uzun ömürlü olmaz diye kandırmaya calısıorum:) sizce aradaki 10.000 ytlye deger mi alacagım performans. yakıt tüketimleri arasında 1 lt fark war. passat aldımmı kuvvetli bi motor almak istiorum acıkcası:) otobanda sol seritten giderken bi mercedese veya bmwye sellektör yapmak benim de hakkım:)
  • burada 1.8 tsi alan varmi bilmiyorum ama 1.4 tsi si olup memnun olan cok arkadas var..biz hepimiz 1.4 u tercih ettik..benim yorumum ise ben 10000 ytl vermem..bugunde boludan gelirken sol seriti kapattim :)
    artik 1.8 tsi yi dusunemiyorum..hatta yolda gelirken 1.8 tsi iyiki almamisim dedim..her zaman altindaki arabanin sinirini zorlarsin 1.4 tsi bile cok iyi gidiyor..1.8 tsi bana fazla gelir benim icin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aatabay

KARDEŞİM hayırlı ve uğurlu olsun. araba mumlu geliyor, dıştan kirlenmesi normal ama içinin temiz olması lazım.

Passat fabrikasına telefon ettim, Almanya'ya Volkswagen Sachsen GmbH'ya Tel.: +49 (0) 375 55 2820 Gunter Sandmann ve bu arabaların neden kirli olduğunu sordum, mumlandığını ve bu şekilde gönderildiğini söyledi, özel bir ilacı varmış, onunla boyaya zarar vermeden çıkıyormuş ve araç tertemiz oluyormuş!
  • quote:

Bu aralar telaş içinde olduğum için araca boya koruma,film,alt koruma gibi şeyleri yaptıramadım en kısa sürede yaptırmak istiyorum

benim dedigim fiyat iyi gibi arkadasim burada yaptirmis dersin sana da yaparlar heralde..
    alt koruma isini de sen halledersin artikplastik bi koruma varmis suan arabalarin altinda galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: drserkarakus

quote:

Bu aralar telaş içinde olduğum için araca boya koruma,film,alt koruma gibi şeyleri yaptıramadım en kısa sürede yaptırmak istiyorum

benim dedigim fiyat iyi gibi arkadasim burada yaptirmis dersin sana da yaparlar heralde..
    alt koruma isini de sen halledersin artikplastik bi koruma varmis suan arabalarin altinda galiba...

Ok bakarım ama sen sadece firmanın adını verdin nerde yaptırdığını değil
  • quote:

Normal vw'lerde ben böle görmedim benim aracımda böle bir şey yok dümdüz mert düzeltir koltukları normalde böle değildir

Daha öncede yazdım. Normalde böyle değil. Dikiş çevrelerinde gördüğünüz potluklar tamamiyle benden kaynaklanıyor. Adamlar daha yaparken fark ettim ama çok yorulmuşlardı tekrar söktürmedim.

Yanlız şöylede bir durum var . Son 3 ayda çeşitli sebeplerle kullandığım bende kalan ve inceleme fırsatı bulabildiğim 2008 Mercedes ML 320 3.0 4.Matic ( yaklaşık 145.000 euro ) 2007 BMW 3.30 TDX ( X -> 4 çeker demek ) yaklaşık 100.000 euro özel yapım, arabalarda bile bulmak istedikten sonra insanın gözüne neler batıyor neler :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aatabay

Hayırlı olsun ,
    İyi günlerde kullan inşallah.
  • TSI 122 passatı olan arkadaslar nerden aldı acaba arabalarını ben dün maslak dogusa sordum en erken 1 ay içinde gelecegini söylediler acaba ellerindeki stoklar bittiği için mi öyle dediler . bi de tsı passat maslak dogusda yoksa hiç bi vw bayiinde yoktur anlamına gelmez dimi? bi de 1.8 TSI passat süren arkadas varmı hiç cok merak ediorum...
  • meke kardeş sildim yazımı...onca da yazmıştım off...neyse haklısın ama aklıma gelmedi bizim gibi iyi niyetiyle birşeyler paylaşanlar dışında kötü niyetli insanlarda okuyabilir yazdıklarımızı...

bu arada aatabay kardeş hayırlı olsun araban. güle güle kullan kazasız belasız...off içide ne güzel kokar şimdi onun
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.