Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.299
Cevap
201
Favori
535.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Materyal_Clock

Ben kullaniyorum hocam Asus dsl ac68 ile kuzenim de kullanıyor sorunsuz kurulum yapılıyor sorunsuz calisiyor

Dsmart'ın sitesine bağlandım kadın teknik destek vermiyoruz dedi, ben kurarım destek önemsiz uyumlu mu diyorum, değil diyor hey Allahım daha ne sattıklarını bilmiyorlar bunlar.

Şimdi de Airties'a Airteles falan yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Ağustos 2016; 13:47:13 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Onları boşver bir şey bilmiyorlar biz sorunsuz kullanıyoruz kuzenim le ben ikimizde dsmart ikikizdede asus dsl ac68ü var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Materyal_Clock

Onları boşver bir şey bilmiyorlar biz sorunsuz kullanıyoruz kuzenim le ben ikimizde dsmart ikikizdede asus dsl ac68ü var

Teşekkürler, kendime olsa neyse ama başkasına aldıracağım için soruyorum böyle.
    Sorun değil asus Modem stabil calisiyör bende airties 5760 vardı devamli crc hatası alıyordum asus da masallah hiç almiyorum

• hey kullanıcısına yanıt
    Bu ayarlarda olmadı. Normal olması gereken ayarlarda MVP21403 ''sunucuya bağlanırken bir ahata oluştu'' kodu görünüyor. yukarıdaki ayarları denediğimde MVP21205 sunucudan saat bilgisi alınamadı hatası geliyor. 802.1Q yu kapatınca IP alınamadı hatası geliyor. Benden başka Asus DSL n17u ile tivibuyu kullanamayan varmı(yeni tivibu yazılımı ile)?
  • N14U kullanıyorum 1.1.0.4 kullanıyordum, yorumları okudum 1.1.2.0 a güncelledim. Aslında kaşındım, önceki versiyonumda sıkıntım yoktu. Neyse bunda da olmaz herhalde olursa geri dönerim, bakarsın brick olur n16u alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sener_aydogan

Bu ayarlarda olmadı. Normal olması gereken ayarlarda MVP21403 ''sunucuya bağlanırken bir ahata oluştu'' kodu görünüyor. yukarıdaki ayarları denediğimde MVP21205 sunucudan saat bilgisi alınamadı hatası geliyor. 802.1Q yu kapatınca IP alınamadı hatası geliyor. Benden başka Asus DSL n17u ile tivibuyu kullanamayan varmı(yeni tivibu yazılımı ile)?

Teknik ekip test ediyor yakinda halletmis olurlar diye umuyorum

• Yeni Beta Sürümü kuran varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar vdsl internet alıcam 64 mbit hızında asusun dsl16 veya dsl14u modelini almak için vatana gittim görevlii asus sattığım neredeyse her ürün iade geliyor filan dedi. linksys in 300 liralık bir modemini önerdi. asusun modemlerini vdsl de kullanıp bağlantı kopması veya hız problemi yaşayan arkadaş varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pampoli

Arkadaşlar vdsl internet alıcam 64 mbit hızında asusun dsl16 veya dsl14u modelini almak için vatana gittim görevlii asus sattığım neredeyse her ürün iade geliyor filan dedi. linksys in 300 liralık bir modemini önerdi. asusun modemlerini vdsl de kullanıp bağlantı kopması veya hız problemi yaşayan arkadaş varmı.

Diğeri hiç satılmıyor ondan geri gelmiyordur.

Asus candır sorunlar her markada yaşanır ama diğerlerine bakınca öne çıkıyor + 3 yıl garanti.

• Modemi kullanıcağım ev 2 katlı o yüzden çekim gücü benim için önem kazanıyor .
    Fakat u modelinin usb özelliğini kullanıcağımdan eminim oyüzden 16 ile 14 u arasında sizce hangisi daha mantıklı olur ? çekim gücü benim için daha önemli bir etken.
  • pampoli P kullanıcısına yanıt
    WA854RE yi de ekle sepetine tek modemle olmaz o iş.

Hocam selamlar , size güvenerek N16 siparişi veriyorum amozandan internetim inanılmaz derece dengesiz SNR sürekli 10 un altında son 2 haftadır bakalım gelişme olucakmı

• Yok ne amazonu kardeşim vatandan alacaksın direkt 168 tl olması lazım.

Yav hocam sizin nicki görünce aklıma direk amazon geliyor zaten vatandan aldım yanlış yazmışım

• Sizden ricam 50Mb ve üstü paket kullanan arkadaşlar değerlerinizi paylaşır mısınız ? Ben Vodafone 64/240 AKK paketi kullanıyorum. Ama Download SNR : 10.2 dB - Upload SNR : 31 dB olduğu için orantısızlık mevcut, bunun yuzunden günde 20.000 adet CRC hatası oluşuyor ve bazı indirdiğim dosyalarda hatalar oluşuyor. Sizde aynı sıkıntı mevcut mu diye merak ediyorum ve bu sorunu nasıl anlatabilirim MH'ye veya Türk Telekom ekiplerine değerlerim aşağıdaki resimde mevcut... Saha dolabından apartmandaki ankastreye gelen kabloya ek yarım metre Cat6 bağlayıp test ettim sonuç aynı yanı apartman tesisatında da bir sıkıntı yok. yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Şu AIcloud uygulamasına bir türlü girmiyor cep telefonundan . Şifre kısmında bağlanamıyor diyor .n14u için
  • merhaba mühendis murat bey türknetin 32 mbps tarifesine geçeceğim ve adsl modemimde vdsl2 özelliği yok biraz araştırma yaptım ve bu modem hoşuma gitti n17u modeli vdsl2'de yararlı olurmu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrrystaL -- 20 Ağustos 2016; 23:09:18 >

• Harddiski takıyorum ismi gozukuyor ama takılı değil diyor sizce neyden kaynaklanıyor ?
  • Tècnics kullanıcısına yanıt
    Yönetim den Dsl Ayarlarını modemin geldiği gibi kullanıyorsanız normal, ben default dsl ayarlarında 20 saatte 400bin küsür crc hatası gördüm ama kendi yaptığım ayarlarla 1 günde 180 crc hatası alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Ağustos 2016; 23:22:49 >

• 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.