Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
300.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ferrarisini Saran Adam F kullanıcısına yanıt
    hocam 2.yöntem fixlenmiş olabilir 1.yöntem kesin çözüm onu uygulayın
  • Arkadaslar ogretmen arkadaşıma okulun verdigi e-tab4 var, cihaz acilmiyordu factory reset yaptim bu defa kurum ilk kayit altinda "tablet sorgulandi ve cihat eklendi" uyarilarindan sonra hic bir hareket yok. Aktivasyon ekrani bir türlü gelmiyor. Root islemi yapmak istemiyorum. Bunun icin okulun internetinde mi girmemiz gerekiyor. Ayrica öğretmenler için root yapma bir disiplin suçu olusturur mu Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebor -- 31 Ekim 2015; 21:25:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cebor C kullanıcısına yanıt
    hocam tableti fabrika ayarlarına getirin tekrardan yani factory reset daha sonra okula gidip okulun fatih ağına bağlanarak işleminizi gerçekleştirin.
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaşıma soylerim. Bu arada kendisine verilen şifreyle eba.gov.tr den eba şifresi aldık. Tckn ve bu son aldigimiz şifre ile giris yapilacak sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cebor C kullanıcısına yanıt
    hocam şuan verilen ebanın şifresi ile tablet kayıt şifresi farklı olması lazım bize öğrenci olarak ayrı eba şifresi tabletin mdm kayıtı için ayrı şifre verdiler
  • Eba 'nın sitesinde bahsedildiği sekilde aldik. Ogretmenlerin aldığı Tablet için kullanilacakmis. Kısacası ogretmen ve ogrenci için ayrı prosedur var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, daha önce sorulduysa kusura bakmayın e-tab4 e root yapacağım ama pc yok, bir yolu var mıdır acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc olmadan bir yolu yok herhangi bir internet kafede şansınızı deneyebilirsiniz atıcaksanız ilk sayfadaki root 1 yöntemini değiştirin.
  • Clean master yöntemindeki açık kapatılmış bugün denedim ama sonuç alamadım.Bildiğiniz farklı bir yöntem varsa yardımcı olur musunuz?
  • aynen etab 5 lerde clean master tarzı herşey kapatılmış apk da yüklenmiyor bi yolunu bulursak iyi olur
  • sedbond S kullanıcısına yanıt
    gladcv G kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar e tab 5 şuan kesin bir root yöntemi yok geçen 2 arkadaş denemeye çalıştı tabletleri ellerinde kaldı garanti desen kabul etmez şimdiden bu riske girilmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞeRmeH -- 7 Kasım 2015; 17:55:29 >
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    garantiye giriyor sorun yok. bende root attım ama root dedektörü beni yakaladığı için tablet kilitlendi, TELPA ya gönderdim ve cihaz açılmıyor diye belirttim, yeniden sistem yükleyip aynı gün kargoya verdiler korkmanıza gerek yok.
  • Bu son guncellemede cleanmaster gitti gelmiyor apkda yuklenmiyorcozumu olan varsa yardim etsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tabletin alttaki buton ışıkları nasıl kapatılıyor, daha önce becerebilen oldu mu? :)
  • Arkadaşlar uygulama tableti görmüyor. Tableti görmesi için kaç dk geçmesi lazım ?
    Linkteki uygulamayı kullanınca bilgisayar uygulamayı açmıyor. Bende 2.2.2 yi kurdum onda da olmuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elifednah -- 9 Kasım 2015; 18:05:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim e tab 4 tablet fastboot modta kaldı başka hiçbir yer açılmıyor.Android SDK yükledim TWRP recovery atmaya çalıştım fastboot modundayken ama FAILED: remote 'recovery' integrity check fail. diye bir hata alıyorum.İnternette çok araştırdım ama çözümünü bulamadım.Yardım edebilirseniz bana çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
    Tableti servise gönderemem tek umudum sizlersiniz :)
  • bu dandik tabletlerde ne download var ne adam gibi recovery mod tablet açılmadan bunlarda yapılabilecek bir şey olmuyor tabi twrp modu yüklemediyseniz twrp mod yükle olsa tablet çoğu durumda kurtarılabiliyor bu tablette ama sizin öyle bir şansınız yok garanti çoğu kullanıcının süresi bitti siz şansınızı deneyin garantide olmadı dışarıda yapan arkadaşlar var 20 tl falan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

    bu dandik tabletlerde ne download var ne adam gibi recovery mod tablet açılmadan bunlarda yapılabilecek bir şey olmuyor tabi twrp modu yüklemediyseniz twrp mod yükle olsa tablet çoğu durumda kurtarılabiliyor bu tablette ama sizin öyle bir şansınız yok garanti çoğu kullanıcının süresi bitti siz şansınızı deneyin garantide olmadı dışarıda yapan arkadaşlar var 20 tl falan

    Hocam öncelikle cevabın için teşekkür ederim.Ben bilgisayar mühendisi öğrencisiyim yani böyle işlere yatkınım fakat araştırmalarım sonucu sorunumu çözecek hiçbir döküman bulamadım.Bahsettiğin yöntemin nasıl yapıldığını biliyorsan ve benimle paylaşabilirsen çok sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezeldenonce -- 10 Kasım 2015; 19:35:42 >
  • hocam tabletin içini açıyorlar kısa devre tarzı bir şeyler ile dowload moda alıyorlar tableti ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    Bu yöntemin nasıl yapılabieceğini araştırdım baya ama tam bilgi veren bir kaynak yok maalesef:Eğer yanlış bir şey yaparsam kimsenin düzeltmeyeceği bir durum olabilir.Eğer birisi bu konu hakkında kapsamlı bir bilgiye sahipse aydınlatırsa beni çok iyi olur.
    Bu arada ilgilendiğin sağol hocam
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.