0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Motorlu Araçlar Dünyası >> Otomobil Genel >> Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel
Harun => 0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (27.1.2014 08:32:01)
1 haftalık civic-corolla-jetta git gellerinden sonra 58 bine civic elegance (lpg) modelinin kaporasını verdik. aracı carsamba teslim alacağız. teslim alırken nelere dikkat etmeliyiz?

SilverBlue => 0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (27.1.2014 08:56:45)
Cebinizde bozuk para bulundurun, bahşiş bekler arabayı teslim edenler. 10-20'den fazla vermeyin.
Paspas seti ve bagajda yangın söndürücü + ilk yardım seti genelde hediye ediliyor.

7dreaMSoLdier_ => 0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (27.1.2014 09:02:31)
Motor ve şasi
numaralarının ruhsat
ve fatura bilgileriyle
uyumuna bakınız.

Mümkünse boya
kalınlık ölçümünü
yaptırınız.

Katalogda vaat edilen
donanımların çalışıp
çalışmadığına bakınız.

Araç içindeki
kumanda düğmelerinin
ışıklarının yanıp
yanmadığını kontrol
ediniz.

Stepne veya tamir
kitinin var olup
olmadığına bakınız.

Stepne ve aracın
üzerindeki lastiklerin
aynı marka ve ölçüde
olmasına dikkat ediniz.

Aracın üzerinde
bulunan jant tipi ve
ölçüsünün faturada
yazan ile aynı olup
olmadığına bakınız.

Trafik seti, paspas
gibi aksesuarların
kontrolünü yapınız..

son olarak 20 tl arabanizi hazirlayana 10 tl de pompaciya bi ayri cebinize hazirlayin:) tabi bunu kendiniz bilirsiniz :)

hayirli olsun bu arada gule gule kullanin

Harun => 0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (27.1.2014 09:04:02)
quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Cebinizde bozuk para bulundurun, bahşiş bekler arabayı teslim edenler. 10-20'den fazla vermeyin.
Paspas seti ve bagajda yangın söndürücü + ilk yardım seti genelde hediye ediliyor.

bahşiş 50 düşünüyordum 20 veriyim o zaman

mert107 => 0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (27.1.2014 09:04:20)
Bence kaçıncı sahibi oldugunuzu ögrenin...

Harun => 0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (27.1.2014 09:08:24)
quote:

Orijinalden alıntı: umm.7

Motor ve şasi
numaralarının ruhsat
ve fatura bilgileriyle
uyumuna bakınız.

Mümkünse boya
kalınlık ölçümünü
yaptırınız.

Katalogda vaat edilen
donanımların çalışıp
çalışmadığına bakınız.

Araç içindeki
kumanda düğmelerinin
ışıklarının yanıp
yanmadığını kontrol
ediniz.

Stepne veya tamir
kitinin var olup
olmadığına bakınız.

Stepne ve aracın
üzerindeki lastiklerin
aynı marka ve ölçüde
olmasına dikkat ediniz.

Aracın üzerinde
bulunan jant tipi ve
ölçüsünün faturada
yazan ile aynı olup
olmadığına bakınız.

Trafik seti, paspas
gibi aksesuarların
kontrolünü yapınız..

son olarak 20 tl arabanizi hazirlayana 10 tl de pompaciya bi ayri cebinize hazirlayin:) tabi bunu kendiniz bilirsiniz :)

hayirli olsun bu arada gule gule kullanin

iyi dilekleriniz ve verdiğniz bigiler için teşekkürler.

peki kaportada çizik vs olursa aracı teslim almama hakkımız varmıdır?

Harun => 0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (27.1.2014 09:09:30)
quote:

Orijinalden alıntı: mert107

araç 0

7dreaMSoLdier_ => 0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (27.1.2014 09:19:26)
ben onlarin cizikli araba vercegini dusunmyorum pek , boyar verir yani onarirlar orayi.

forumdan cevremden bildigim kadariyla bunun bilgisini araci teslim ederken vermiyorlar.

ancak bi ustayla gidip durum anlasilinca bi indirim bi aksesuar bi kac bakim daha bu ayipindan dolayi teklif edebiliyorlar

yinede almama durumunu net bilmiyorum ama mantiken onlar sifir arac teslim etmek zorundalar ben almama hakkiniz olucagini dusunyorum. bu konuda net bilgisi olan yazip aydinlatsin bizide :)

aykut467 => 0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (27.1.2014 09:25:32)
quote:

Orijinalden alıntı: Harun

1 haftalık civic-corolla-jetta git gellerinden sonra 58 bine civic elegance (lpg) modelinin kaporasını verdik. aracı carsamba teslim alacağız. teslim alırken nelere dikkat etmeliyiz?

öncelikle hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah
arkadaşlar zaten bir çok detayı söylemişler ben sadece şunları ekleyebilirim
aracınızın tüm evraklarının eksiksiz olmasına dikkat edin
garanti belgesi, lpg sızdırmazlık raporu v.b.

Harun => 0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (27.1.2014 09:30:05)
yorumlarınız için teşekkür ederim :)

mert107 => 0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (27.1.2014 09:34:57)
quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert107

araç 0

bende biliyorum sıfır km ama aracı daha önce yıl sonu satış kotası yakalama muhabbetine faturasını kesip satılmış gibi gösterip bekletiyorlar malum yeni yıldayız....

harunresitz => 0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (27.1.2014 09:38:54)
3-4 ay öncesinde doğuş gruptan sıfır jetta alan arkadaşım geçen gün tesadüfen ön sol kapının boyalı olduğunu tespit ettiler. Doğuşla konuyu görüştüklerinde yeniden boyatalım 3bin lira verelim demişler. Arkadaşım da kabul etmedi tabiki şimdi mahkeme süreci başlıyor.

Last Man => 0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (27.1.2014 09:39:21)
quote:

Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Genel olarak dikkat edilecek konular söylenmiş.

İşyerinde, arkadaşlarınıza, eşinize, dostunuza tatlı vs. gibi şeyleri ihmal etmeyin

kocaballi => 0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (27.1.2014 09:53:02)
aşağıdaki linkteki ilk mesajı incelerseniz iyi olur sanırım....

http://forum.donanimhaber.com/m_55901362/mpage_1//tm.htm

Harun => 0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (27.1.2014 11:34:14)
yorumlarınıza ve ıyı dıleklerınıze tesekkurler

@ kocaballi

verdiğiniz link çok iyi oldu, teşekkürler...

9888 => 0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (27.1.2014 12:19:03)
Edit:Yeni gördüm konunun linki verilmis.

Tahsin1453 => 0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (27.1.2014 12:27:41)
Hayırlı olsun Kazasız belasız inşallah.

Zibidi Gonzales => 0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (27.1.2014 12:37:08)
hayırlı olsun ss bekliyoruz

zarinca => 0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (27.1.2014 12:49:59)

Hayırlı olsun

Sigorta ve kasko nun bir kısmını bayii karşılıyordur umarım

Paspasi ve Trafik seti ile markanın yazdığı kapı eşikleri veren oluyor ve kapı eşiklerinde ki marka yazısı harika oluyor

Araç sıfır olduğuna göre teslim almadan usta gelir.

Sen merak ettiklerin ve öğrenmek istediklerini sorabilirsin [ Motor ve kullanımla ilgili konsol vs kumada düğmelerini gibi ]

Kaportoya - Lastiklere - Motora - İç mekana mutlaka bak.Aklına takılan bir şey görürsen satış yapan temsilciyide çağır sor

Çıkmadan da ustaya 10 kağıt sıkıştırmak adettendir

mr.big => 0 civic carsamba teslim alınacak. Aracı teslim alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? (27.1.2014 13:45:22)
Memlekete bak arkadaş. Sıfır araç alırken bildiğin expertiz yapiyorsun...

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>