Bildiğiniz sağlam bir diyet var mı? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
VeliBaba42 => Bildiğiniz sağlam bir diyet var mı? (18.1.2014 09:19:38)
Arkadaşlar merhabalar,

askere giderken 78 kilo olarak gittim ancak 96 olarak geri döndüm ve şu anda 106 kilo civarındayım. Askerdeyken Koska sağolsun çılgın bir tahin pekmez yapmış 4 öğün onu yerdim tabi yanında da ister istemez 1 e yakın ekmek yeniyor. Diğer yediğim yemeklerin yanındaki ekmekleri de sayarsanız günlük 4 ekmek rahat yiyordum ve akşam gazinoda yenen cips kola kek dondurma vs. de cabası

Hep şekerli şeylere yöneliyordum, askerden gelince doktora gittim şeker hastalığım varmış ne yersem yeyim ne kadar yersem yeyim iki saat sonra midem kazınıyordu, meğersem şekerim düşüyormuş ve ben ciddi manada açlık hissediyormuşum. Doktor diyetisyene git dedi, diyetisyen ücretleri de malumunuz ciddi seviyelerde geziyor veremeyeceğimden değil fakat ilk başta kendim bir diyetin içine girmek istiyorum.

Daha önce denediğiniz, başarılı olduğunuz bir haftada bir kaç kilodan fazlasını verdiren bir diyet bilgisi olan varsa acil bekliyorum

ThewatermeloN => Bildiğiniz sağlam bir diyet var mı? (18.1.2014 09:21:57)
oyle diyet listelerine ihtiyacin yok ekmegi kes 2 tabak yiyosan ilk hafta 1 tabaga dusur az az ye ama her ogun ye yaninda sporda sart en azindan 30 dk tempolu yuruyus

VeliBaba42 => Bildiğiniz sağlam bir diyet var mı? (18.1.2014 09:23:32)
ekmeği tam olarak kesemedim eski alışkanlıklar bırakılmıyor öyle hemen ama deniyorum, spor olarak da haftanın üç günü 15 dk koşu+ağırlık+yüzme şeklinde 2 saat civarı spor yapıyorum

Deníz => Bildiğiniz sağlam bir diyet var mı? (18.1.2014 09:25:39)
Spor şart tek diyetle olmaz.
geçen sene sabah kibrit kutusu peynir+süt.bazen sadece elma yerdim sabahları.
akşamları biraz salata+yoğurt yerdim.akşam yemeğinden önce 1 saat kadar koşardım.
çok yoruyor insanı

VeliBaba42 => Bildiğiniz sağlam bir diyet var mı? (18.1.2014 09:28:41)
bu lanet kiloyu alması kolay yerken güzel ama verene kadar göbeğimiz çatlayacak

programmer_onur => Bildiğiniz sağlam bir diyet var mı? (18.1.2014 09:34:00)
Ölüm diyeti yapma da, ayda 4 kg civarı verdiren spor destekli standart diyetleri uygulasan yeter. Bende askerden dönünce bariz kilo aldım.

Tarja Turunen => Bildiğiniz sağlam bir diyet var mı? (18.1.2014 09:35:42)
Günlük 30 dk koşu makarna vb yok cips kola abur çubur unut ekmek kepek ayda tam buğday yemeklerin sebze yada protein olsun porsiyon 1 tabak.salata yoğurt mutlaka ye bu arada en az öğünü akşam ye akşam 8 den sonra yemek içmek yok en fazla bir porsiyon meyve.öğün aralarında biraz meyve yada azıcık kuruyemiş.

programmer_onur => Bildiğiniz sağlam bir diyet var mı? (18.1.2014 09:36:52)
Ölüm diyeti yapma da, ayda 4 kg civarı verdiren spor destekli standart diyetleri uygulasan yeter. Bende askerden dönünce bariz kilo aldım.

VeliBaba42 => Bildiğiniz sağlam bir diyet var mı? (18.1.2014 09:38:35)
tamamdır, bugünden itibaren hamurla yapılan ne varsa yemeyi bırakıyorum, çikolata, cips, çerez de ve kola da yok.

Salata,meyve ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışacağım. Arada sırada da protein bakımından et yenir tabi ki

ZeroSystem => Bildiğiniz sağlam bir diyet var mı? (18.1.2014 09:40:03)
Diyetisyene hiç gittiniz mi? 50-100 tl tutar özel hastanelerde.
Diyetisyenden önceki kontroller drğil mi asıl geçiren adama, onları da halletmişsiniz.

VeliBaba42 => Bildiğiniz sağlam bir diyet var mı? (18.1.2014 09:47:57)
diyetisyenden önceki kontroller çok fazla tutmadı özel hastaneye gitmeme rağmen kan tetkikleri, şeker ölçümleri, muayene ve ilaç masrafları 100 lirayı geçmedi ama şöyle bir mantık var benim kafamda ekmeği, çerezi, kolayı, tuzu ve şekeri azaltmam gerektiğini ben de biliyorum fakat şimdilik uygulayamıyorum, kendim bildiğim halde yapamıyorsam doktoru neden dinleyeyim şeklinde düşünüp; gitmiyorum...

Elma => Bildiğiniz sağlam bir diyet var mı? (18.1.2014 09:51:08)
İnternette başkasından diyet formülü istemek hem yanlış hem de tehlikeli bir yöntemdir. Zira herkesin bünyesi farklı ve bazı testler sonucu kişinin değerlerine göre bir diyet formülü yazılır. O yüzden bir diyetisyene gitmek en doğru yöntem olacaktır.

VeliBaba42 => Bildiğiniz sağlam bir diyet var mı? (18.1.2014 10:15:30)
mecburen diyetisyen diyorsunuz yani

vingolf => Bildiğiniz sağlam bir diyet var mı? (18.1.2014 10:50:52)
kardeş şeker hastasıyım demiyor musun ? o zaman diyetisyene gidiceksin

Sayfa: [1]