Şimdi Ara

Apple iPhone 5s [ANA KONU] (568. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
22.863
Cevap
198
Favori
846.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S.a 5 aydır kullanıyorum ama yeni üye oldum. 5s uzay grisi 16 gb. Teşekkürler ☺️
  • Kronossus kullanıcısına yanıt
    Bir şey olmuyor. 4 yıl kıbrıs da yaşadım, bu dediğinin kat be kat fazlasına maruz kaldı cihazım bir şey olmadı.
    Ancak bu mümkün. Aşırı sıcak ortamdan, birden soğuk ortama geçildiğinde olabilir. Kılın başıma gelmişti.
    Kışın -10 derece den 24 dereceye girince telefonun ekranı buğulanmıştı ama sorun olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 3 Temmuz 2014; 10:12:36 >
  • Satılık kozmetik olarak 10/10 sıfır ciziksiz apple türkiye garantili iPhone 5s 16 GB space gray(siyah) ihtiyaç fazlalığından satıyorum. Ölü fiyata vereceğim, son fiyatımdır bilgiler için iletişime geçiniz.
  • arkadaşlar merhaba ben siyah bir iphone 5 sahibiyim. İos 7'nin stabil çalışmamasından dolayı ios 6 da kaldım. Ama artık bakıyorum herkes ios 7 de. Sizce ios 7'ye geçmelimiyim bana yardımcı olun lutfen?
  • herkese selam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deacon_frost

    arkadaşlar merhaba ben siyah bir iphone 5 sahibiyim. İos 7'nin stabil çalışmamasından dolayı ios 6 da kaldım. Ama artık bakıyorum herkes ios 7 de. Sizce ios 7'ye geçmelimiyim bana yardımcı olun lutfen?

    Şarj süresinin kısalması hariç hiç bir sorun olmaz sonuçta iphone 5 cihaz hala güçlü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deacon_frost

    arkadaşlar merhaba ben siyah bir iphone 5 sahibiyim. İos 7'nin stabil çalışmamasından dolayı ios 6 da kaldım. Ama artık bakıyorum herkes ios 7 de. Sizce ios 7'ye geçmelimiyim bana yardımcı olun lutfen?

    Ohoo, o dediklerin eskide kaldı hocam. Benim hanımda 5 var ve hiç sorun yaşamıyor, son sürümde şu an
  • Satılık kozmetik olarak 10/10 4 aylık iPhone 5S 16 GB Space Gray(siyah), ölü fiyata vereceğimden elimden çıkartmak istiyorum. İletişim için PM lütfen.
  • Beyler 3g ne kadar şarj götürüyor böyle ya. 5 saat kullanımı zor gördü telefon bugün. sabah 6.00 gibi şarjdan çektim. saat öğlen 3 gibi %18 idi. ve cidden doğru düzgünde kullanmadım. sadece biraz müzik dinledim ve 3g açık ekran kapalı tuttum çoğu zaman. zaten 3-4 saat boyunca sınavdaydım bugün. Amerikada 4g lte kullanırken rahatlıkla 7 saat görüyordu benzer kullanımla. kafadan 2 saat daha az gidiyor 3g ile. acilen operatörlerin bunla ilgili birşey yapması lazım. 4g yemi geçiyorlar napıyorlarsa yapsınlar , güç tüketimini çeksinler aşağı. bu telefon böyle kullanılmaz. amerikadayken dh deki yorumları okuyordum ve şarjı çok fazla takıntı yapanları eleştiriyodum kendimce ama türkiye ye gelip kullanmaya başlayınca cidden hak verdim o insanlara. vaziyet gerçekten kötü 3g ile.
  • Merhaba arkadaşlar.5s 16 GB Silver kullanıcısıyım.Telefonumu dün gece lavabonun üzerindeki suyu görmeyerek ekran üstü koydum.Yaklaşık 40 saniye konuşma hoparlörü suda kaldı.Hemen arama yaptım ses çok düşük seviyedeydi.Daha sonra salladım,dik tuttum 10 dk sonra normale döndü ses.Ankara'da birkaç tane teknik servisi aradım kesinlikle getirin temizlemeliyiz dediler ve 100 TL civarı masraf biçtiler.Forumda birkaç kişinin tavsiyesi üzerine az önce pirinçle doldurduğum kavanoza koydum.Bu konu hakkında daha önce tecrübeleri ve bilgisi olan varsa tavsiye verebilirse sevinirim.Şimdiden Teşekkürler..
  • gencfb06 kullanıcısına yanıt
    valla hocam felaket tellallığı gibi algılamayın lütfen, ama suyun şakası olmaz.. telefonun normale dönmesi oksitlenmenin bittiği anlamına gelmiyor malesef. ne kadar erken müdahale edilirse o kadar iyi, ancak o aradığınız servislerin yapacağı şeyi de söyleyeyim; telefonu en ufak parçasına kadar sökerler ve temizlerler. garanti dışı kalıyor mu böyle bir işlemde o konuda bilgim yok. pirinç formülü işe yarar mı bilmiyorum, öneren arkadaşlar daha önce denediyse ve problem çıkmadıysa ne ala...

    edit: ben olsam servise götürmezdim, pirinç formülünün işe yaraması için dua ederdim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zozorla -- 3 Temmuz 2014; 16:49:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeRo-34

    Beyler 3g ne kadar şarj götürüyor böyle ya. 5 saat kullanımı zor gördü telefon bugün. sabah 6.00 gibi şarjdan çektim. saat öğlen 3 gibi %18 idi. ve cidden doğru düzgünde kullanmadım. sadece biraz müzik dinledim ve 3g açık ekran kapalı tuttum çoğu zaman. zaten 3-4 saat boyunca sınavdaydım bugün. Amerikada 4g lte kullanırken rahatlıkla 7 saat görüyordu benzer kullanımla. kafadan 2 saat daha az gidiyor 3g ile. acilen operatörlerin bunla ilgili birşey yapması lazım. 4g yemi geçiyorlar napıyorlarsa yapsınlar , güç tüketimini çeksinler aşağı. bu telefon böyle kullanılmaz. amerikadayken dh deki yorumları okuyordum ve şarjı çok fazla takıntı yapanları eleştiriyodum kendimce ama türkiye ye gelip kullanmaya başlayınca cidden hak verdim o insanlara. vaziyet gerçekten kötü 3g ile.

    Hocam doğru söylüyorsun, belki de bizim şarjlar operatörlerin dandikliğinden bu kadar çabuk bitiyordur!




  • iphone 6 nın çıkış tarihi belli oldu : 19 EYLÜL DE SATIŞTA

    http://trsonhaber.com/iste-iphone-6nin-cikis-tarihi/
  • zozorla kullanıcısına yanıt
    ben de öyle yapacağım artık 100 tl az para değil.teşekkür ederim çok sağolun
  • gencfb06 kullanıcısına yanıt
    Gülünç gelebilir ama pirinçi kırık pirinç kullanmışsındır inşallah çünkü kırık pirinç daha çok çekiyor nemi
  • sergeant43 S kullanıcısına yanıt
    keşke daha bilseydim daha önceden malesef normal pirinç.Siz daha önce yaptınız sanırım.Sizce telefon düzelir mi? Yani şu an somut bir sorun yok ama ileride olabilecek bir sorunu engellemiş olur muyum?
  • benide ekleyebilirsiniz arkadaşlar Gold kullanıcısıyım aranıza yeni katıldım
  • Merhaba

    Ben sıf bu foruma katılabilmek için yeni üye oldum. Bir kaç sorum olacaktı cevaplayabilicek arkadaşlar varsa sevinirim :)

    1-) iphone 5s (silver) şimdi alayımmı yoksa iphone 6 yımı bekliyim ?

    2-) iphone 6 alacak kadar bütçem olacagını dusunmuyorum ilk etapta bu yuzden 5s düşünüyorm 5s ile 6 arasında ekran boyutu kamera ve A8 işlemci dışında başka bir fark olurmu ?

    3-)mediamrktan tknosa gibi yerden 5s alsam herhangi bi arıza durumunda tamirmi ederler yoksa yenisiyle değiştirirlermi ?

    4-)5s alıp yanında applestore larda satılan lensler var 130 tl ye falan bunu almamı onerecek biri varmı daha iyi fotograf çekmek için

    Bu arada 5s alma bunu al diyeceginiz telefon varmı ? 4,5" ten buyuk olmasın dayanıklı ve kamerası ıyı olsun ıstıyorum

    Şuandada LG G PRO kullanıyorum ekranı kırıldı yaklaşık 50 cm lik mesafeden yere düştü :D ilk düşüşte mefta
    :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsoon -- 3 Temmuz 2014; 19:57:03 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HayatBirYalan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kronossus

    Herkese Selamlar arkadaslar!
    Merak ettigim bir soruyu sormak istiyorum.Bilgisi olan arkadaslar varsa beni bilgilendirmelerini rica ediyorum.Malum yaz donemindeyiz ve cogunlukla serin yerlerde ve genellikli klimanin altindayz.Merak ettigim telefonumu 18 derecellik bir serinlikten direk sicaga cikarinca olusan bugulanma telefona herhangi bir zarari olur mu?Yadadigim sehirde turkiynin en sicak sehirlerinin basinda geliyor ve nem orani hep %80 lerde aksamlari bile sahil kenti oldugu icin.Bu hava kosullari telefonu yipratir mi bozar mi? Cok merak ediyorum.

    Merak ettim de nerede yaşıyosun ,
    Tahminen:Adana

    Tam yerinde tahmin.Evet,Adanada yasiyorum




  • Konu başkanı sonsuza denk banlanmış.Konu başkanları banlanıyor son günlerde böyle büyük konularda.
  • 
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.