Şimdi Ara

Firewall önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar avast 4.7 home edition full sürüm ve nod32 full sürüm kullanıyorum.Bunların yanına bir firewall yüklemek istiyorum.Sizce bu gerekli mi ? Gerekli ise ne yüklememi tavsiye edersiniz?

Sistem im
    CPU Türü AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+
    Grafik Kartı RADEON 9550 (256 MB)
    RAm 1 GB

bu arada avast ve nod32 sadece antivirus anti spyware anti trojan ve güvenlik duvarı lazım.Böyle bir program önerir misiniz?

• Bence ille de firewall kurman gerekli değil..

Ama mesela ben biraz paranoyağım o yüzden Kaspersky AntiVirus 6.0, Spybot ve Sygate Personal Firewall'un hepsini birden kullanıyorum.

Sygate'i öneririm, herşeyden önce parasız ve bence gayet iyi.. Bilgisayarımda arka planda sessiz sedasız çalışıyor ve online güvenlik testlerinden de geçiyor.

http://www.tucows.com/preview/213160
  • quote:

Orjinalden alıntı: NOdex

Arkadaşlar avast 4.7 home edition full sürüm ve nod32 full sürüm kullanıyorum.Bunların yanına bir firewall yüklemek istiyorum.Sizce bu gerekli mi ? Gerekli ise ne yüklememi tavsiye edersiniz?
    bu arada avast ve nod32 sadece antivirus anti spyware anti trojan ve güvenlik duvarı lazım.Böyle bir program önerir misiniz?

aynı sisteme iki tane antivirüs yüklemek çok tehlikeli çakışma yapar
    birini kaldırmalısın
    güvenlik duvarına gelince bence gerekli arkadaşın önerisi sygate e bende katılıyorum
  • yeni bi firewall buldum boyutuda ufak 2.15 mb işe yarıyor adı netpeeker upload ve download ta limitlendirebiliyorsunuz programların hızlarını tek tek limitlendirebiliyorsunuz hoşunuza gitmezse pc-cillin de olabilir

Firewall önerileriniz

Firewall önerileriniz

Firewall önerileriniz

Firewall önerileriniz

• bu program güzele benziyor bir deniyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: GalPal

Bence ille de firewall kurman gerekli değil..

Ama mesela ben biraz paranoyağım o yüzden Kaspersky AntiVirus 6.0, Spybot ve Sygate Personal Firewall'un hepsini birden kullanıyorum.

Sygate'i öneririm, herşeyden önce parasız ve bence gayet iyi.. Bilgisayarımda arka planda sessiz sedasız çalışıyor ve online güvenlik testlerinden de geçiyor.

http://www.tucows.com/preview/213160

arkadaşım kimseyi bence yanlış yönlendirme firewall mutlaka kullanılmalı en basiti bir sürü portscan atak geliyor

• Herkes kendi kullandığı Programı önerir.
    Araştır kullanımı en kolay hangisiyse onu kullan derim.Bazıları seni çileden çıkarabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VPN önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: NOdex

Arkadaşlar avast 4.7 home edition full sürüm ve nod32 full sürüm kullanıyorum.Bunların yanına bir firewall yüklemek istiyorum.Sizce bu gerekli mi ? Gerekli ise ne yüklememi tavsiye edersiniz?

Sistem im
    CPU Türü AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3000+
    Grafik Kartı RADEON 9550 (256 MB)
    RAm 1 GB

Bence öncelikle Antispyware yazılımı kurman gerekli, SpyBot S&D veya Spyware Doctor olabilir, Güvenlik duvarına gelince Kerio Personal Firewall gayet kullanışlı ve güvenli bir yazılım tavsiye ederim, ücretsiz iSafer Winsock Firewall da basit ve iyi bir yazılım...

• mcafee
  • outpost firewall pro öneririm çok başarılı...antispyware de var içinde....yanına da nod32 kullanıyorum mükemmel 2 li...ve kesinlikle bilgisayarı kasmaz
  • kaspersky6
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesh_fosil

outpost firewall pro öneririm çok başarılı...antispyware de var içinde....yanına da nod32 kullanıyorum mükemmel 2 li...ve kesinlikle bilgisayarı kasmaz

bu sabaha kadar nod32 + zone alarm with antispyware kullanıyordum fakat bugun outpost kulanmaya başladım, nod32 nin açılış süresinde belirgin hızlanma oldu, pc de kasılma yok denecek kadar az
  • mcafee de iyidir onu söylemeyi unutmuşum 1.5 sene kadar kullanmıştım
  • zone alarm da makro açıkları varmış...çok iyi denilio ama makrolardan kolayca sızabiliyolarmış..o yüzden tavsiye etmiyorum
  • Win xp nin frewall i nasıl buluyorsunuz arkadaşlar ben ondan başka freewal kullanmıyorum gerçekten işe yarıyomu.
  • Spyware Doctor + KİS6
  • zone alarm iyi diyorlardı forumdan bende onu kullanıyorum
  • ZONE ALARM PRO

varken başka arama..............
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackforreal

Win xp nin frewall i nasıl buluyorsunuz arkadaşlar ben ondan başka freewal kullanmıyorum gerçekten işe yarıyomu.

kesinlikle ayrı bir firewall kullanmanı öneririm...o firewall herşeyi kontrol etmiyor ve çok açığı var dediğim gibi outpost kullanabilirsin ayarları bikaç sitede var zaten...gayet başarılı bi firewall ki onaylanmış bi yazılımdır...zone alarm konusunda tekrar söylüyorum gerçi ev kullanıcısı olan arkadaşlar için pek bi sorun teşkil etmiyor ancak yine de güvenliği elden bırakmak istemiyorsanız zone alarm ın makro açığı konusunda bi araştırma yapınız..ben kesinlikle outpost diyorum..kurduktan sonra zaten block edilenleri sayısına bi bakın bakalım ne kadar işe yaradığını göreceksiniz..büyük şirketlerde de outpost kullanıldığını biliyorum bu yüzden tavsiye ediyorum..saygılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.