Şimdi Ara

Firewall önerileriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar zonealarma fazla güvenmeyin çünkü bir programın internete bağlanacağı zaman size bir soru sorduğu ALLOW - DENY penceresi çok basit bir macro ile alt edilebiliyor... kısaca açıklamak gerekirse macro sizin yerinize allow yani izin ver diye zonealarma bildiriyor zeka seviyesi düşük olan zone alarm ise bunu kabul ediyor ve sizin haberiniz bile olmadan yani o allow deny penceresi daha gözükmeden 10 milisecond içerisinde program nette belki o program trojan.downloader olabilir belkide perfect keylogger olabilir yani zone alarm klasik bir firewall olduğundan hacker lar pcnizde zonealarm yüklüyse hazırladıkları macro ile hiçbir sorun yaşamadan internete bağlanabiliyor........

BAŞKA FORUMDAN ALINTIDIR..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesh_fosil

outpost firewall pro öneririm çok başarılı...antispyware de var içinde....yanına da nod32 kullanıyorum mükemmel 2 li...ve kesinlikle bilgisayarı kasmaz
    bende bu ikiliyi kullanıyorum ve şu ana kadar no problem
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackforreal

Win xp nin frewall i nasıl buluyorsunuz arkadaşlar ben ondan başka freewal kullanmıyorum gerçekten işe yarıyomu.

Kullanıyorum,işe yarıyor,diğerlerinden farkı detaylı ayarları yok,herşeye zırt pırt izin ver diye sormuyor.Sessiz ve sakin olarak çalışıyor,şimdiye kadar da sorun yaşamadım.
    Ama ille de kullanılmak isteniyorsa Kerio yu tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuareq

quote:

Orjinalden alıntı: blackforreal

Win xp nin frewall i nasıl buluyorsunuz arkadaşlar ben ondan başka freewal kullanmıyorum gerçekten işe yarıyomu.

Kullanıyorum,işe yarıyor,diğerlerinden farkı detaylı ayarları yok,herşeye zırt pırt izin ver diye sormuyor.Sessiz ve sakin olarak çalışıyor,şimdiye kadar da sorun yaşamadım.
    Ama ille de kullanılmak isteniyorsa Kerio yu tavsiye ederim.

şöyle söylim..xp firewall ev kullanıcıları için normal ama dediğim gibi güvenliği elden bırakmak istemeyen ve yapabileceğinin en iyisini yapmak isteyen varsa..yani daha algısal özelliği fazla olan bi koruma istiyosa outpost önerdim..yoksa xp firewall da yetio ama şikayeti olan arkadaşlarım olduğu için söyledim ben öneri olarak...xp izin ver diye sormuyor ama o algısal özelliğinden kaynaklanıyo...bence ayrı firewall kurup denetimi kendi elinizde tutmak daha mantıklı...neye izin verip neye vermiyiceğimizi kendimiz belirlemeliyiz bence...ama bu zone alarm olması..ben yükledim direkt pc sürekli kapanmaya başladı düzelttim bu sefer ayarlarda sorun oldu çok fazla karışık ve açığı olan bi program..outpost en iyisi...kerio da düşünülebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: METAL

quote:

Orjinalden alıntı: GalPal

Bence ille de firewall kurman gerekli değil..

Ama mesela ben biraz paranoyağım o yüzden Kaspersky AntiVirus 6.0, Spybot ve Sygate Personal Firewall'un hepsini birden kullanıyorum.

Sygate'i öneririm, herşeyden önce parasız ve bence gayet iyi.. Bilgisayarımda arka planda sessiz sedasız çalışıyor ve online güvenlik testlerinden de geçiyor.

http://www.tucows.com/preview/213160

arkadaşım kimseyi bence yanlış yönlendirme firewall mutlaka kullanılmalı en basiti bir sürü portscan atak geliyor

Ben buna pek yanlış yönlendirme diyemem.. XP firewall'u bazıları için yeterli olur ancak bilgisayarında maksimum koruma isteyenler ekstra firewall kurabilir. Bu kişiye kalmış..

Sonuçta ben hiç kimseye firewall kurma demedim.

• en iyi güvenlik panda 2006 internet security kullanıyorum ve tavsiye ediyorum !!!!!!
  • Sana önerebilceğim kombinasyonlar şunlar;

Ben güvenlik konusunda bilgiliyim, pc'imin yavaşlaması da önemli değil diyorsan ; zone alarm pro+ kaspersky 6
    Ben orta derece bilgiliyim ve pc'im çok yavaşlamasın ; nod32(bitdefender de olabilir) + tiny pro
    Bunların yanlarında on-demand olarak ewido anti-spyware kullanırsan ve her hafta tarama yaparsan yararlı olacaktır.

Gerçi sen firewall istemişsin ama ben yine de bunları önereyim dedim

ama unutmaki en iyi seçimi senin tecrübelerin sağlayacaktır.Kendin deneme-yanılma yolu ile doğru olanı bul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 24 Temmuz 2006; 19:21:21 >
  • arkadaşlar teşekkür ederim.Ben Mcafee Kurmaya karar verdim.Sırayla deniyeceğim hepsini @maxwell in dediği gibi sağolun tek tek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.