Şimdi Ara

iOS 7 video sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
7.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Biraz baktım ama göremedim o yüzden daha önceden sorun yaşayıp konu açmış olan varsa kusura bakmayın.
    iPad mini kullanıyorum. İos7 güncellemesi gelir gelmez kurdum. İos7 yüklemeden önce sorunsuz video izleyebiliyordum ancak şimdi ne Youtube da ne Facebook'ta ne de diğer video programlarında hiç bir video açılmıyor. Bu sorunu benden başka yaşayan var mı? Ipad i sıfırladım yeniden yükledim sorun düzelmedi. Yardımcı olabilecek çözümü bilen var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • ipad mini şuan açtım izliyorum, youtube ios 7 ile, ilginç bir sorunmuş sizinki ne yapmanız gerektiğini bilemiyorum malesef.
  • Evet benced e ilginç oldu :)
    Bi konu daha vardı ondan da benzer bir sorun vardı o da youtube da izleyemiyormuş ancak farklı bir wifi üzerinden izleyebildiklerini söylemişlerdi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı sorundan muzdaripim iOS 7 gelir gelmez damgasını koydu. Hiç bi sitede video izleyemiyorum ne Facebook ne Youtube ne dailymotion. Öncesinde heryerden sorunsuz izliyordum. Yardım edecek var mı ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar bende de 3g ile baglanırsam sorun yok, wifi ile baglanırsam açılmıyor, hiçbir site. yardımcı olabilecek varmı?
  • Ya telefonda Wifi'den bağlanıyor blackberru ama 1080 p yi bile tıklar tıklamaz açıyor. Ama iPad minim de aynı Wifi'den üzerinden açtığımda açmıyor hiç bir video çalışmıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım yakın zamanda ufak bir güncelleme yayınlayıp düzelteceklermiş. Yabancı forumlarda apple yetkililerinin bu şekilde açıklama yaptıklarını yazmışlar..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl iş ya aynı sorun bende de var :@

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de aynı sorun var, 3 tane ipad günceledik bizim evde üçü de video oynatmıyor ama başka wifi ye bağlanınca sorun yok çatır çatır oynatıyor.
  • en son 3'ü bir yerde kampanyası ile beraber hipernet+telefon+tivibu almıştım. Orada hipernet için ZYXEL modem vermişlerdi ve tivibu kurulumu için gelen elemanda ayrıca AİRTİES modem de getirdi. Herkese bu şekidle iki modem birden veriyorlarmış. Ben de ilk aldığımda yedekli olsun diye ikisini de kurup wireless adını şifresini v.s. birebir aynı yapıp zyxeli kullanmaya başlamıştım, ki herhangi bir arıza durumunda sadece kabloları v.s. söküp airties'ı takınca direk kullanmaya geçebileyim diye. İos7 güncellemesi ile video oynatma sorunu meydana gelince ilk önce modemden değildir diye düşünmüştüm ama sonra başka forumlarda ZYXEL modemden olduğunu okuyunca çıkarıp airties!i taktım ve artık sorunsuz çalışıyor.
  • destek@zyxel.com.tr ye mail atın.şikayet kaydınızı oluştursunlar.airties sorunsuz zyxel sorunlu.bi güncellemelik işi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zyxel modemin wifi kapattı .ethernet kablo ile airties adsl modemimi access point oladak kullanıyorum.videolar açılıyor.zyxele mail atıp şikayet bırakın.güncelleme çıkartsınlar.hem para verdik hem hizmet alamıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar apple yapmış olduğu güncelleme sonucu video oynatmama problemi ortaya çıktı apple konuyla ilgili hiç bir şey yapmıyor zyxel firmasını aradım konu üzerinde inceleme yaptıkları ve yeni bir yazılım geliştirdiklerini ( aslında bunu apple' ın yapması gerekiyor ) ve test aşamasında olduğunu söylediler kendilerine mail atan yada çağrı kaydı açtıran müşterilerine mail aadreslerini kontrol etmesi önümüzdeki hafta içerisinde yeni yazılımı paylaşacaklarını söylediler birde geçici olarak bu süre zarfında apple storeden ücretsiz olarak indirilebilinen " puffin web browser" programını kullanabileceğimi söylediler şuan u web tarayıcı ile sorunsuz olarak video oynatabiliyorum konuya apple dan daha çok özen gösteren zyxel firmasına teşekkür ederim. yazılım çıktığında test edip burada paylaşacağım.
  • kardeş çok teşekkür ederim, puffin web tarayıcısı ile sorunum çözüldü yeni yazılım çıktığında buradan paylaşırsan çok iyi olur ...
  • Puffin Web Browser indirdim şimdi kullanabiliyorum.
  • zyxelden beklenen mail geldi yükledim sorunsuz çalışıyor gelen mail aşağıdaki gibidir.

    Not : mailde ekte gönderilen PDF dokümanı var onu buraya ekleyemediğim için pdf dokümanının da linkini ekliyorum

    ftp://ftp.zyxel.com.tr/...-Yazilim-Guncelleme.pdf

    Değerli Müşterimiz;

    Aşağıdaki linkten indireceğiniz yeni yazılımı ekteki dokümandaki yönlendirmeyi izleyerek modeminize kurabilirsiniz. Bu işlemden sonra IOS 7 Safari Browser ile ilgili video oynatamama sorunu ortadan kalkacaktır.

    ftp://ftp.zyxel.com.tr/...e/TTNET/100AAEF0D10.bin




  • sayın laxi
    linkler açılmıyor tekrar paylaşabilirseniz memnun oluruz

    teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xagox -- 3 Ekim 2013; 17:45:01 >
  • denedim sorunsuz bir şekilde çalışıyor arkadaşlar

    çalışan linki veriyorum

    ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/VDSL_MODEMLER/VMG3312-B10A/Firmware/TTNET/100AAEF0D10.bin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deacon_frost -- 4 Ekim 2013; 0:24:50 >
  • teşekkürler olay tamamdır!!!
  • Arkadaşlar bende dün ttnet in 3 ü bir arada(tivibu+20mbit(zyxel fiber modem) fibernet+telefon) paketini bağlattım. Ipad 4 ve ipad mini de hiçbir video yu açamadım. Buradaki mesajlardan da anlaşılan sorun tamamen ios 7 ile ilgili diye düşünmüştüm. Ancak bugün ipadlerimi işyerime getirip açtığımda videoları sorunsuzca izleyebildiğimi fark ettim. İşyerimde normal dsl hattı kullanmama rağmen. Aklıma şu takıldı acaba sorun sadece fibernet ile mi ilgili yoksa gerçekten ios 7 güncellemesinden mi kaynaklanıyor? Apple bu konuyla ilgili bir şeyler yapacak mı bilen var mı? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.