Şimdi Ara

KAMPANYALAR - KUR SABİTLEME

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Sizlere daha önceden de olduğu gibi sürekli avantajlardan bahsediyorum. Biliyorsunuz ki bende BMW Satış Danışmanı olduğum için sizleri sürekli kampanyalardan bahsedeceğim. Bu ayın fırsatı ise şöyle olacak ;

    Her hafta Cuma akşamı sonraki haftanın kur'u belirlenecek . Bu Cumaya kadar 2.44 TL kur oranı kullanılacak . Otomobillerin çoğunda indirim oranı iptal edilip kur 2.44 e sabitlendi bu cumaya kadar . Tekrar sizi kampamyalarla bilgilendirmeye devam edeceğim.

    Teşekkürler


     KAMPANYALAR - KUR SABİTLEME







  • her daim uygulanan %6 lık oranı kaldırmaları kötü olmuş. zaten kur üzerinden %11 indirim yapmışlar.
  • Ya kardesim boyle salak sey olur mu 1 gunluk indirim mi bu simdi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz once aracimi servise biraktim.
    Saat 5'e kadar 2.44un gecerli olucagini soyledi eleman. Yuzde 4 insdirim yapiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dgndgn2

    Biraz once aracimi servise biraktim.
    Saat 5'e kadar 2.44un gecerli olucagini soyledi eleman. Yuzde 4 insdirim yapiyorlar

    bu dediğiniz dizel içinmi benzinl malum indirim oranları farklı?
  • Son aldığım habere göre cuma gününe kadar daha 2.44 lük kur devam edeceği söylendi ,araç alacak olan birisi olursa haberim olsun 2.44 ten faturasını keseceğim. Bilginize
  • Araçlar hızla tüketiliyor , güncelleme
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OzanCum

    Araçlar hızla tüketiliyor , güncelleme

    Ozan bey;

    bende geçtiğimiz cuma günü bir 520i test ettim araç gerçekten güzel. sağolsun satış danışmanı beyefendi yeterli seviyede ilgilendi. ve dediğiniz gibi bu cuma gününe kadar kurun sabit kalacağını fakat herhangi bir indirim yapılamıyacağını söyledi. peki sizce bu haftayı atlarsak kur yukarımı çıkar yoksa aşağıya mı iner . yada biraz daha bekleyip sene sonu gibi kampanyalardan mı faydalanalım.sizce hangisi avantajlı olur . sizin sözünüz : her nekadar satış temsilcisi olsamda siz kullanıcıların yanındayım yardımcı olmak isterim demişsiniz. münkünse bilgilendirirmisiniz.
  • sinan0131 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Merhaba,

    520i çok başarılı bir otomobil . Başka otomobil markalarının 1.6 araçlarına göre ciddi avantajları var. Kur için ileri tarihli birşey söyleyemem çünkü bizim sabitlediğimiz kurda dışardaki kurla orantılı. Biliyorsunuz sıkıntılı bir dönem olarak söyleniyor ülkenin durumu ve şuan güncel kur nerelere çıkar nerelere iner tahmin edemiyeceğim gibi , bu kurunda oynayıp oynayamayacağını bilemiyoruz. Fakat beğendiğiniz bir otomobil elimde yada gümrükte bulabilirsem sizin için hemen ithalatını isteyip rakamı sabitleyebiliriz.Böyle bir alternatifte size sağlayabilirim.Ayrıca yıl sonu için bütün müşterilere ucuz araçların olduğu ve uygun fiyatlara verileceği ile ilgili bilgiler verilir ve birkaç puan daha indirim yapılır.Bu yapılan indirim sizin daha avantajlı fiyata aldığınız anlamına gelmez çünkü yıl farkından dolayı zaten kaybınız olacaktır.Müşteriler işleri hep karşı taraf odaklı bakarlar, şirket zarar etmesin diye elinden 2013 modelleri çıkarmaya çalışıyor ondan uygun diye düşünebilirsiniz fakat ayrı bir durum var, sizde eski bir araç alıyorsunuz zaten... Şuan araç alımı için en mantıklı zamanlardan birisi , çünkü yıl sonunda alacağınız aracınız 1 ay sonra 1 yıl eskiyecek . Şuan ise uzun süre gönül rahatlığı ile binebileceğiniz bir araç olacak, hiç yoktan arabam eskidi piskolojisini 4-5 ay ertelemiş olursunuz .Bu konulara karşı iseniz , 2014 model araç alırsınız . O araçlarda şubat üretimi ile mart sonuna doğru gelirler ve zamlı indirimsiz şekilde ;)




  • Ozan bey vermis oldugunuz bilgi icun tesekkurler. Ben 3 arac icin fiyat aldim. Biri 137 digeri 150 ve son olarak 170.. gonul 170 lik olan yanilmiyorsan modernline olan paket ve firmanin showroomunda hazirdi.ici tamamen bej seklinde on gogus ve direksiyon dahil sanirim bu modeenline paket.. 137 olan ise en bos donanim suni bej deri beyaz renk kombinasyonu 1 ay sonra teslim..ve 150 lik olan arac ise sunrooflu olan paket versiyonu.oda bu hafta teslim. Gonul dedigim gibi hazirda olan arac ama butceyi fazlasiyla fazlasiyla yorar.diger yandan 137 lik ve 150 lik olana baktiginiz zaman kesinlikle modernline gibi zarafet ve şıklık yok.zihnim fazlasiyla karisik.170 lik alip butceyi extradan sıkıstirarak istedigim bir aeaci almak var birde 137 ve 150 ligi alip evet bmw ye biniyorum olsun koltuklar bej ve sonucta ayni arac diyip kendimi teselli etmek var.satis temsilcisi beye gorusme esnasinda 170 lik olan bu araci simdi 155 e verin hemen kredisiz odiyeyim nakit dedim. Sonucu tahmin edin :))))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)) Tabikide sonuç belli , bankaya gidip ödemede sıkıntı yaşamıcam söz bana faizsiz kredi verin demekten farkı kalmaz danışmana karşı . Moderline'ın en büyük cazibesi direksiyonun ve konsolun bej olması . Biliyorsunuzki Linelar makyajdan sonra gelmeye başladı 5 lere. Ama dediğim gibi elde çok az sayıda araç var , yardımcı olabileceğim bir konu olursa özelden mesaj atmanız yeterli olacaktır.
  • Ozan bey selamlar...kur degisimi oluyormu haftaya..sanirim bugun bilgi gelmistir sizlere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinan0131

    Ozan bey selamlar...kur degisimi oluyormu haftaya..sanirim bugun bilgi gelmistir sizlere

    Merhaba,

    Ayın 20'sine kadar bu şekilde kur devam edecek ama benim tahminimde son hafta bir değişiklik olmayacağı yönünde .
  • güncelleme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.