GappeLLa
=> MonsterMarketplace.com Laneti
(3.9.2013 12:16:40)
Arkadaşlar böyle illet bir virüs bulaştı pcye. Silmek için sayfasına yönlendiriyor sayfasına gidiyorum kaldırıyorum ama bi süre sonra tekrar geliyor. Bundan nasıl kurtulabilirim bilen var mı
stei
(3.9.2013 14:08:12)
quote:
Orijinalden alıntı: GappeLLa Arkadaşlar böyle illet bir virüs bulaştı pcye. Silmek için sayfasına yönlendiriyor sayfasına gidiyorum kaldırıyorum ama bi süre sonra tekrar geliyor. Bundan nasıl kurtulabilirim bilen var mı |
virüs tabiri yanlış olmuş. program ekle kaldırdan işine yaramayan program ve toolbarları sil. tarayıcının eklentilerinden kaldır ve anasayfayı, arama motorlarını düzenle gereksiz olanları sil
KnowKinq
(3.9.2013 14:32:02)
GappeLLa
(3.9.2013 15:49:04)
tolbar yok zaten kullanmıyorum tolbar gereksiz bi programda yok :S normal internette her gün girdiğim sitelere giriyorum ama haftada bir yada en geç iki haftada bir tekrar geliyor :S
prckntr
(3.9.2013 16:44:54)
quote:
Orijinalden alıntı: GappeLLa Arkadaşlar böyle illet bir virüs bulaştı pcye. Silmek için sayfasına yönlendiriyor sayfasına gidiyorum kaldırıyorum ama bi süre sonra tekrar geliyor. Bundan nasıl kurtulabilirim bilen var mı |
Msconfig'i açın başlangıç sekmesine gelin oradan işinize yaramayan programların tikini kaldırın.