Şimdi Ara

ATV Sorunsalı - Bilen baksın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Ist / Yeşilköy' de oturuyorum , havalimanı personeliyim. Evimden havalimanına 5,2 km, 8 dk yani her gün yol yapıyorum.
    Trafiğe hangi ATV ler çıkabiliyor ilk sorum bu ve bu yola önerebileceğiniz ATV hangisidir ?

• Tekerleri Buyuk 150cc ATV isinizi gorur ama ON-Road yani Plaka takilabilenlerden olsa iyi olur ama Vergisi nasil bilemem.

Butceniz varsa bir sefer 200cc alin rahat edin.
    Marka olarak Linhai-Pumarex ucuzlardan iyi.
    Linhai yi Kuba motor kendi markasini etiketleyip satiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo4fun

Tekerleri Buyuk 150cc ATV isinizi gorur ama ON-Road yani Plaka takilabilenlerden olsa iyi olur ama Vergisi nasil bilemem.

200 cc alınca kesin kafam rahat olurmu yani problem olmadan gidermiyim on road olarak.
    10.000 lira bütçe var

önerdiğiniz markadan bunu buldum nasıldır acaba
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-diger-markalar-orjinal-linhai-300-4x4-dogan-motor-da-getirelim-kapinizda-odeyin-131251174/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weed Man -- 4 Ağustos 2013; 3:05:10 >

• Evet
    +Su Sogutmali
    +200cc
    +Buyuk Tekerlekli
    Yalniz size yakin degilse kargo ucreti km basi hesaplaniyor arastirin.

Birde Pumarex markasinin ATV lerine bakin!

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyasi_adam

quote:

Tekerleri Buyuk 150cc ATV isinizi gorur ama ON-Road yani Plaka takilabilenlerden olsa iyi olur ama Vergisi nasil bilemem.

200 cc alınca kesin kafam rahat olurmu yani problem olmadan gidermiyim on road olarak.
    10.000 lira bütçe var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-diger-markalar-orjinal-linhai-300-4x4-dogan-motor-da-getirelim-kapinizda-odeyin-131251174/detay

konya sanayide 200cc kubanın debriyajlı 4 vites atvsi vardı 0km. 7500 tl fiyat istiyordu modelini tam hatırlamıyorum bi araştırın isterseniz :)

• honda hayat onda yapın bence,madem 10000 bütçe var,alın bi pcx sıfır,hem honda araba servisleri bakıyor.turkıyede motor servıslerı cok bas ağrıtır,belkı dedıgınız paraya kwasakı bıle alınır ama madem scooter arıyorsunuz ve sorun ıstemıyorsunuz pcx alın derım.ben bir piaggio kullanıcı olarak bunu diosam bana guvenın :)
  • yaw arkadaşım kusura bakma ben sana motor onerdım sen atv sormuşsun sımdı anladım.konu ılla atv olcaksa,trafıge çıkacaksan tabıkı otv sı odenmıs ve plakalı olcak.benım tavsıyem 150cc bakma bende vardı zor attım uzerımden,tıtresım ınanılmaz derece can sıkıcı 150lıklerde.lınhaı 200 lere bak,hatta her ne kadar satmak ıstemesemde 200luk lınhaı bende var plakalı ve sezon bitecek dıye 5500 e bırakırım,sıfır sorun var atvde güncel bınıyorum zaten dılersen gel gor cıddı alıcıysan arada sızın o tarafa yolum düşüyor gelebılırım.

ıyı aksamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atv de uzmanım dıledıgın soruyu bana sorabılırsın,sıkılmam yeterkı atv olsun muabbet.

su anda sana sunu dıyebılırım eger sıfır ve otv lı dusunuyosan lınhaı200 ler 8500tl cıvarında onun bır altı dandık cın malları ve 5500tl(tavsıye etmıyorum,tıtresım ınanılmaz derece fazla) , lınhaı200 un dışına cıktıgında ıse dırek olay 12000 lere zıplıyor.yanı atv de basamak olayı cok farklı,bende 10000 tl keş var ama alacak atv bulamıyorum,5000daha eklesem acaıp atvler var aslında.

neyse uzun lafım kısası atvm var ve memnunum,dılersen gel bak satma nıyetım olmasada kış geliyor dıye satabılırım,ama benımkını almasanda sakın 150cc lık atv alma basın ağrır.
  • vergı senelik 80tl
    yag soğutmalı
    max hız 60km
  • Usta yarın sefaköyde bi yer var sıfır ordan bakıcam ama seninlede bir buluşup senin atv ni deneme fırsatım olursa daha iyi olur. Ne zaman yesilköy taraflarına uğruyorsunuz .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyasi_adam

quote:

10.000 lira bütçe var

Cok zorlarsan debriyaj sorunu yasarsin 300 cc altinda ama kasteddigim uc zorlamalar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.