DonanımHaber'de AraYENİ GELİŞMİŞ ARAMA
ForumBu Bölümde Ara
Flash'ta butona link vermek...
13
Cevap
0
Favori
62.803
Tıklama
Tüm Forumlar >> Web Tasarım - Programlama >> Tasarım ve grafik >> Flash'ta butona link vermek...
Sayfaya Git:
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
    • Binbaşı
      1627 Mesaj
      30 Haziran 2006 16:15:16
      Merhaba arkdaşlar... flash ile aram pek iyi değil... kendime amatörce bir site yapmak istedim.
      hazır template kullandım flash'taki butonlar link vemek için biraz önceden bildiğim action script ile birazdan programlamadan bildiklerimi birleştirdim ortaya şöyle bişey çıkdı

      this.onRelease = function()
      {
      getURL("index.htm","_Self");
      }

      tam böyle olmayabilir şu an bulunduğum bilgisayar flash yokta kod'a tam bakamadım.. böyle bişeydi ama...
      link verebildim butona ama link'e tıklayınca başka sayfada açılıyor... ben "_self" yazdım bulunduğu sayfada açılması gerekmezmi ? evde firefox ile deniyordum sorun çıkmamıştı internete cafe'ye getirdiğimde ie ile denedim başka sayfada açılıor her link....
      butona link vermenin başka bi yolu varmı ? bulunduğu sayfada açılması için... bu arada sadece bir buton var o butonu bir menudeki bütün linkler için kullanmışlar bende direk butona değilde menudeki elemanlara link vermeyi uygun gördüm... flash bilenler yardım ederlerse sevinirim...


      _____________________________

    • Yarbay
      3827 Mesaj
      30 Haziran 2006 17:20:17
      Ben de acemiyim ama bu kodu kullandım sağlam

      on ( release) {
      getURL("Http://www.site.com", "_blank");
      }

      blank verine self yazarsanız aynı sayfada açılır. Belki Self yazıyorsunuz diye olmuyordur.


      _____________________________

    • Binbaşı
      1627 Mesaj
      01 Temmuz 2006 14:08:25
      hmm... evet belkide ilk harfi büyük yazdığım için olmuyordur... eve gidince deniyeceğim sagol.


      _____________________________

    • Yarbay
      2213 Mesaj
      02 Temmuz 2006 18:12:09
      function değeri frame de verilir siz butona ndn function değeri atıyorsunuz kod yanlış

      on(release){
      getURL("anasayfa.html","_self");
      }

      bunu kullanacaksınız kodun çalışmaması için hiç bir neden yok kolay gelsin


      < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayhan Arslan -- 2 Temmuz 2006; 18:11:32 >
      _____________________________

      Bebek ve Çocuk mobilyaları https://www.2stories.com.tr
    • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
      04 Temmuz 2006 17:22:00

      quote:

      Orjinalden alıntı: Ayhan Arslan

      function değeri frame de verilir siz butona ndn function değeri atıyorsunuz kod yanlış

      on(release){
      getURL("anasayfa.html","_self");
      }

      bunu kullanacaksınız kodun çalışmaması için hiç bir neden yok kolay gelsin




      _____________________________

    • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
      05 Temmuz 2006 17:22:54
      quote:

      Orjinalden alıntı: 90alper90

      Ben de acemiyim ama bu kodu kullandım sağlam

      on ( release) {
      getURL("Http://www.site.com", "_blank");
      }

      blank verine self yazarsanız aynı sayfada açılır. Belki Self yazıyorsunuz diye olmuyordur.


      on (release){
      getURL("http://www.falansite.com","_self);
      }

      _blank, _self olcak yanlış yazmışın.


      _____________________________

    • Onbaşı
      36 Mesaj
      12 Temmuz 2007 17:06:32
      ya istedigimiz framede nasıl acarız

      daha acıklayıcı oluyum

      siteyi yaptım site iki bolumden olusuyor
      birinci bolumde butonlar var
      ikinci kısımda sadece sayfları actıgım frame var
      html <i frame tagıyla olusturdugmum bolum.

      html de bu kodu biliyorum
      <a href="mesela.htm" target="frameninadı">tikla</iframe>
      ama flashta bu koda karsılık ne olabilir bileniniz varmı.


      _____________________________

    • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
      12 Temmuz 2007 19:31:16
      Ya bu flash ta bulamıyorum sizin dediklerinizi acaba benim ki sahte flash mı? gercek flash ın tam ismi nedir yazarmısınız pls








      İmza: Seni Unutmayacagımmmmmmm


    • Onbaşı
      36 Mesaj
      13 Temmuz 2007 09:40:17
      shate flash ne demek dostum macromedia ya aitken şimdi adobe aldı flashı sahtesi yok ama seninki swish felan olabilir ondada animasyon yapılıyor


      _____________________________

    • Er
      5 Mesaj
      22 Kasım 2007 23:27:06

      quote:

      Orjinalden alıntı: Ottoman-Empire

      Ya bu flash ta bulamıyorum sizin dediklerinizi acaba benim ki sahte flash mı? gercek flash ın tam ismi nedir yazarmısınız pls





      evet arkadaşlar bakın acil bi konum var benimde.iframe de link vermeliyim.

      örnek icin yapım aşamasında olan projemin linkini veriyim yoksa anlatamıcam

      http://doganerreklam.com.tr/index1.html bakın burda alttaki menülere tıklayınca içerik değişiyo sayfa tümüyle kalıyo iframe yani.öyle ayarladım.yandaki menüyede o şekilde link vermeliyimki sayfanın içerigi değişsin?
      yahu nerdeyse linki kaldırcam vallahi billahi.bunu bitirmem gerekti acilen.flashta zayıfız.birde flash albüm yada resim albümü için program kod ne varsa bi tavsiye edin bendekilerin sürümü bitti:)

      saygılar.





      _____________________________

      MoonLight
    • Er
      9 Mesaj
      14 Aralık 2010 17:18:10
      arkadaşlar ben bir butona iki link birden vermek istiyorum mümkünmü? yani butona tıklandığında iki farklı sayfa açılacak...


      _____________________________

      Lg 1960 19" Feel Kasa Amd Sempron Dual2 5000 işlemci Asus 512 mb Ekran Kartı Asus 940 soket Tümleşik Soğutmalı Anakart !gb Kingston Ram 250 gb Seagate Sabitdisk..
    • Yarbay
      2413 Mesaj
      27 Kasım 2011 17:28:13
      quote:

      Orijinalden alıntı: Ayhan Arslan

      function değeri frame de verilir siz butona ndn function değeri atıyorsunuz kod yanlış

      on(release){
      getURL("anasayfa.html","_self");
      }

      bunu kullanacaksınız kodun çalışmaması için hiç bir neden yok kolay gelsin


      merhaba hortlatmak gibi olmasın ama bir soru sorcam.

      kodu ekledikten sonra ctrl+enter yaptıktan sonra açılan pencerede tıklıyorum butona ama hiçbir icraat göremiyorum.

      ben neden beceremiyorum bu action olayını anlamış değilim.

      şimdiden teşekkürler...


      _____________________________

      YAESU FT-7900
      Marmara Bölgesinde VHF 145.625 94.8 ton ve Simplex 145.275
      UHF 439.225 77 ton ve Simplex 433.475 7/24 dinlemedeyim.
    • Yarbay
      2413 Mesaj
      10 Aralık 2011 09:05:25
      up


      _____________________________

      YAESU FT-7900
      Marmara Bölgesinde VHF 145.625 94.8 ton ve Simplex 145.275
      UHF 439.225 77 ton ve Simplex 433.475 7/24 dinlemedeyim.
    • Teğmen
      220 Mesaj
      23 Temmuz 2013 04:19:17
      Konuyu hortlatayım dedim.
      Ben CS6 da yaptım böyle.
      Kod aynen şu şekilde olacak:
       
      on(press) {
      getURL("http://forum.donanimhaber.com","_blank")
      }



      _____________________________

Sayfa: [1]
Tüm Forumlar >> Web Tasarım - Programlama >> Tasarım ve grafik >> Flash'ta butona link vermek...
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Facebook Sayfamız
Foruma Git
Bölümde Ara
Reklamlar
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.