TimeShift (ÇIKTI) (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Oyun >> Pc Oyunları >> FPS/TPS
-Rusher- => TimeShift (ÇIKTI) (31.8.2008 18:45:22)
crosshair karşıya geçtin mi?zeplin enkazının olduğu yere.pervanelerden karşıya geçiyosun öyle hatırlıyorum.bir iki ss korsan çok daha güzel olur.

Ed - => TimeShift (ÇIKTI) (31.8.2008 20:25:41)
quote:

Orjinalden alıntı: blackenedd

crosshair karşıya geçtin mi?zeplin enkazının olduğu yere.pervanelerden karşıya geçiyosun öyle hatırlıyorum.bir iki ss korsan çok daha güzel olur.

geçtim geçtim saol

Ed - => TimeShift (ÇIKTI) (31.8.2008 23:09:31)
quote:

Orjinalden alıntı: NothinK İmpossiblE

Merhabalar ben bir yerde takıldım ne yapacağımı söyler misiniz ?? işte resim:

< Resime gitmek için tıklayın >

buranın neresi olduğunu ben tam anlamadım ya.
1-2 tane daha ss koyabilin mi ?

ilgezer => TimeShift (ÇIKTI) (1.9.2008 00:03:04)
oyuna başlar başlamaz yapmamız gereken ilk görev ne. görevlerden birinde bir adamı bulun diyor. buluyorum adamı sonra bi odaya giriyoruz patlıyor herşey.
birde yerdeki silahları neden alamıyorum neyle alacağım onları?

Error 404 => TimeShift (ÇIKTI) (1.9.2008 09:44:29)
grafikler fena sayılmaz normal düzeyde.ama timeshift olayı zevkli hala getirmiş oynanışı

SANQUIS => TimeShift (ÇIKTI) (1.9.2008 10:46:02)
Oyuna girdiğim gibi grafik ayarlarını yükselteyim dedim, bende de "game crashed" hatası verdi.1.1 Patch + crack attım, kurtuldum.Yalnız bu Sierra Ent. karşıdaki kocaman ekranda dünyayı ele geçirmeye çalışan adamı konuşturma faslına kafayı takmış durumda. Ayrıca @nemf2bone'un dediği gibi HL ile arasında baya benzeşmeler var.Çok oynayamadım ama gayet eğlenceli görünüyor.Hele ki zamanla oyun oynamak çok farklı bi duyguymuş.Üstünüze bi ordu adam gelmesi bazen sizi hasta edebilir ama save özelliği harika, o yüzden kafaya takmaya gerek yok.Şu an hangar gibi bi yerdeyim.Temizlik yaptıktan sonra bi kol var, onu yukarı çekip zamanı durdurup, konteynırın tepesine binip karşıya geçiyoruz.(oha cümleye bak) Kanser etti orası beni ama sonunda geçtim.

-Rusher- => TimeShift (ÇIKTI) (1.9.2008 11:29:32)
hl ile baya baya bir benzerlik var.

NothinK İmpossiblE => TimeShift (ÇIKTI) (1.9.2008 12:34:05)
işte 4 tane daha ss :

Ed - => TimeShift (ÇIKTI) (1.9.2008 16:00:53)
2. resimde daha net görünüyor, gitmen gereken yer sağında. sağ üstteki göstergeden görevleri tamamlaman için gitmen gereken yeri görebilirsin.

sağdaki mervidenlerden aşağı inicen diye hatırlıyorum. yanlış da olabilir.

NothinK İmpossiblE => TimeShift (ÇIKTI) (1.9.2008 21:26:48)
evet öyleymiş yaptım saol

sp@wn => TimeShift (ÇIKTI) (1.9.2008 22:54:31)
quote:

Orjinalden alıntı: blackenedd

hl ile baya baya bir benzerlik var.

Ben de oynarken ilk olarak bu dikkatimi çekmişti..

Deathbringer => TimeShift (ÇIKTI) (2.9.2008 14:31:16)
TimeShift

Burada ne yapılması gerekiyor.Bilen birisi yardım edebilir mi

brandnew => TimeShift (ÇIKTI) (2.9.2008 15:10:40)
yeşil dügmeye bas zamanı yavaşlat kutuların geldigi yerde altta bir boşluk olması lazım ordan geçip devam et oyunu oynayalı bikaç ay oldu hatırladıgım kadar öyle olması lazım

Deathbringer => TimeShift (ÇIKTI) (2.9.2008 16:26:01)
Ya olmadı yada ben yapamadım

Şu resimdeki aletle birşey mi yapıcaz acaba ?

brandnew => TimeShift (ÇIKTI) (2.9.2008 17:21:58)
dedigim gibi oyunu oynayalıçok oldu ama burası sanki dügmeye basıyosun yeşil ışık kırmızı oluyo o sırada zamanı yavaşlatıyosun ve aşagıda kutular varya fotoda sagdaki onların arasında bir boşluk olması lazım ordan geçebiliyosun ben öyle hatırlıyorum zaten oyundaki bulmacaların hemen hemen hepsi zamanı durdurmakla yavaşlatmakla geçiliyor sen o kutuların arasına iyi bak duvarın arkasına geçebilecegin bir yer olmalı orda bide dügmeye basınca vinç aktivemi oluyo ona göre bişey de olabilir ayrıca geçmiş sayfalara bakarsanda genelde takılınan yerlerin cevapları var geçmiş sayfalarda da bulabilirsin

8. sayfadada aynı yer sorulmuş dedigim gibi dügmeye bas zamanı yvaşlat kutuların arasındaki boşluktan geçiyosun

Ed - => TimeShift (ÇIKTI) (2.9.2008 18:39:05)
evet düğmeye basında orda vana mı ne vardı, soldaki kutular oynamaya başlıyo. kutular oynamaya başlayınca aralarındaki boşlukları gördüğün anda zamanı durdur ve o boşluktan geç

Deathbringer => TimeShift (ÇIKTI) (2.9.2008 18:41:56)
Tamam teşekkürler oldu ilerlemeye devam

SANQUIS => TimeShift (ÇIKTI) (2.9.2008 20:08:56)
Valla oyun acayip akıcı, forumda neden bu kadar az sayfada kalmış anlamadım.Baya ilerledim yani; pervaneli bölümde zamanı geriye alıp yukarıya çıktım.Makinaların preslediği bölümü falan geçtim.En güzelide silahın ismini bilmiyorum, yaydan ok değilde adamların üstüne bomba gibi birşey atıyorsun.Adamlara yapışıyor, 2 sn. sonra patlıyor, adamlar parçapinçik oluyor.Bayılıyorum ona..

Ed - => TimeShift (ÇIKTI) (4.9.2008 21:59:39)
thunderbolt

Ed - => TimeShift (ÇIKTI) (4.9.2008 22:33:00)
bittirrdim uleaynn
son bölüm çogzel.

Sayfa: << < önceki 39 40 [41] 42 43   sonraki >     >>