Korgeneral
=> TimeShift (ÇIKTI)
(21.4.2008 21:59:04)
Sağol Rapator
AirDroid
=> TimeShift (ÇIKTI)
(22.4.2008 09:07:34)
Düşmanıma bile tavsiye etmeyeceğim tek oyun.
Bunun yerine bioshock, gears of war önerebilirim.
Dangerzoone
=> TimeShift (ÇIKTI)
(25.5.2008 16:22:29)
bence crysisten güzel bi oyun ben beğendim quakeyi de hatırlatmıyor değil bence güzel oyun serisi devam eder uamrım
kubillian
=> TimeShift (ÇIKTI)
(25.5.2008 21:12:04)
quote:
Orjinalden alıntı: oyundelisi bence crysisten güzel bi oyun ben beğendim quakeyi de hatırlatmıyor değil bence güzel oyun serisi devam eder uamrım |
+1000000000000000
timeshift oyun gibi oyun gerçekten....99 da ilk half life 1 oyunundan aldığım o zevki hiç bir oyun vermemişti ta ki time shift çıkana kadar gerçekten hiç birinden o hazzı alamadım..ve emin olun kendimi bildim bileli oyun oynarım piyasadaki pc oyunlarının belki 100 de 90 ını bitirmişimdir ve bööle tatlı bi oyunla karşılaşmadım... belki şimdiki yeni nesil sadece gerçekçiliğe bakıyor belki gerçekten müthiş zevk alıyorlardır elbette bir şey demiyorum..ama asıl oyunların oynanabilirlik kalitesi çizim detayları karakter animasyonları gibi şeylere daha çok önem vermesi gerekir...bana göre timeshiftin tek eksiği bi süre sonra aynı görevleri yapıyor olmanın sıkması...ve sonun çok daha iyi yapılabilecekken sanki eksik bişelerin kaldığını hissettirmesi...inanın stalker gibi bu oyunada müthiş derecede uğraşmış ruslar gerçekten tebrik ediyorum.oyunların sadece grafikten ibaret olmadığını gösteriolar bize..herkesin denemesi gereken gerçekten güzel bi tecrübe.oynamayanlara mutlaka tavsiye ederim..
sedatss
=> TimeShift (ÇIKTI)
(25.5.2008 23:17:46)
Bende crysis'ten daha çok keyif alarak oynadım oyunu..
Nedenleri;
Ne bir kasma ne birşey..Kullanıcı dostu bir oyun
Zamanı durdurup ya da yavaşlatıp düşmanları öldürmek fear dan sonra ilaç gibi geldi..
Oyundaki atmosfer hl2 gibi orjinal ve benzersiz.
Silahlar çok ilgimi çekti.ÖZellikle 1-2 silahla oynamak çok zevkliydi..
Çok övdüm ama yine de bence bir klasik değil timeshift.. Ama zevkle oynanıp bitirilecek bir oyun..
Ayrıca @core2 sana hiç katılmadığımı da belirteyim..
Saygılar.
Settlers
=> TimeShift (ÇIKTI)
(25.5.2008 23:25:25)
Crysis ile kıyaslamak ne derece doğru olur bilemiyorum, ama Timeshiftin tek kusuru senaryosu bence. Oyunun yapım aşamasında başına gelmeyen bir şey kalmadığından olsa gerek, bölümler arası geçişlerde ve genel olarka senaryo briaz basit kalmış ve tabi oyuncuya aktarımı.
karakan_78
=> TimeShift (ÇIKTI)
(26.5.2008 00:08:42)
tıme sıfht ve gears of warr bencede crysıs den daha iiiii .
Hands0meJack
=> TimeShift (ÇIKTI)
(31.5.2008 22:55:50)
windowsa format attıktan sonra bu oyunu kurdum 1.2 patch yaptım ilaçladım oyunun simgesine çift tıklıyorum küçük bir pencere çıkıyor açılacak gibi oluyor birden windowsa dönüyor.
formattan önce gayet güzel oynuyordum. tek fark nvidia 169.12 idi eskiden şimdi 175.16
başına böyle birşey gelen oldu mu ya ne yapmam lazım
Hands0meJack
=> TimeShift (ÇIKTI)
(1.6.2008 14:02:30)
istemeyerekte olsa
UP!
Hands0meJack
=> TimeShift (ÇIKTI)
(9.6.2008 20:32:46)
169.21 e dönünce sorun düzeldi
nvidia yı anlamak mümkün değil
daha güncel sürücü daha az sorun olması gerekmiyormu
timeshift te çok yeni bir oyun değilki bu hatayı hoşgörelim
rezalet bir durum
тнємαу
=> TimeShift (ÇIKTI)
(9.6.2008 21:03:26)
çekelim bakalım demoyu,geç kaldık ama
ROCK_BOY_20
=> TimeShift (ÇIKTI)
(5.7.2008 01:42:28)
arkadaslar oyunun sonlarına dogru 2 tane pervane var ortadada zeplin olan bolümü gecemiorm zamnı durdurma yetmio nası yapıcam acba yardım edn olrsa svnrm?
coxcomb
=> TimeShift (ÇIKTI)
(5.7.2008 16:10:45)
quote:
Orjinalden alıntı: Millennium Arkadaşlar 1.2 patch yüklü fakat oyunda ne klavyeyi ne de fareyi kullanabiliyorum,oyun çalışıyor ancak fare ve klavye iptal oluyor.alt+F4 yapınca ''çıkmak istiyor musunuz'' ekranı geliyor ama oradan da birşeye basamıyorum. |
Beyler bu soruna çözümü olan yokmu? config dosyası falan atsanız düzelmezmi.oyunun ana menüsünde kullanabiliyorum tuşları ama controlse girdiğimde boş gözüküyor herşey, kendime göre ayarlayıp saveliyorum ama menüye dönp geldiğimde tekrar 0lanıyor.yardım lütfen
Settlers
=> TimeShift (ÇIKTI)
(5.7.2008 16:35:48)
quote:
Orjinalden alıntı: coxcomb quote:
Orjinalden alıntı: Millennium Arkadaşlar 1.2 patch yüklü fakat oyunda ne klavyeyi ne de fareyi kullanabiliyorum,oyun çalışıyor ancak fare ve klavye iptal oluyor.alt+F4 yapınca ''çıkmak istiyor musunuz'' ekranı geliyor ama oradan da birşeye basamıyorum. | Beyler bu soruna çözümü olan yokmu? config dosyası falan atsanız düzelmezmi.oyunun ana menüsünde kullanabiliyorum tuşları ama controlse girdiğimde boş gözüküyor herşey, kendime göre ayarlayıp saveliyorum ama menüye dönp geldiğimde tekrar 0lanıyor.yardım lütfen |
Böyle bir sorunla bende karşılaşmıştım. Karambole tüm ayarlar gitmişti sinir oldum. Yanlış hatırlamıyorsam şöyle çözmüştüm. Yeni bir profil oluşturun. O profile ait klavye fare ayarları oyun tarafından standart olarak atanıyor. Windows'da oyunun yüklü olduğu yerde ya da belgelerim klasörü içinde, bu fare ve klavyeye ait ayar dosyası vardır. Onu kopyalayıp asıl profilinizdeki ayar ile değiştirin. Her ihtimale karşı muhakkak bir yedek alın.
coxcomb
=> TimeShift (ÇIKTI)
(6.7.2008 01:59:02)
Teşekkürler dostum benzeri bişey yaptım işe yaradı
ferdi52
=> TimeShift (ÇIKTI)
(7.7.2008 20:20:09)
EEE nede olsa oyunu ben ve grubum yaptı siz bana inanmicaksınız ama arkadaş Saber Interactive yanlışlıkla yazmış herhalde dağıtıcıda sierra olcak inanmıyosanızwww.oyunyapimi.net (Sakın reklam yapıyo felan demeyin eğer reklam yapıyosam admin banlasın beni bu sitede detaylı bilgi vardır)
sp@wn
=> TimeShift (ÇIKTI)
(7.7.2008 23:23:34)
Oyun süper ama bu kadar az sayfada kalması ilginç...
Oynamayanlara tavsiye edilir...
ferdi52
=> TimeShift (ÇIKTI)
(8.7.2008 17:53:00)
arkadaşım oyun daha yeni çıktı bi kaç ay geçsin bayabi sayfa olur
B_A_R_I_S
=> TimeShift (ÇIKTI)
(10.7.2008 15:30:50)
oyunu şuan oynamaktayım gerçekten emek verilmiş tebrik ediorum üretici firma olarak ATARİ'yi
görüntü kalitesi olsun ve gerçekliği yansıtması olsun tam puan verilecek bi oyun diyebilirm.seneryo akıcı ve güzel düşünülmüş.ayrıca şuan piyasa da olan oyunlar gibi video ayarlarını max. seviyeye ayarladığında bile ekran kartında herhangi bir zorlama falan göremedim.oynamayan arkadaşlar varsa görüşümü belirtiyim dedim
nemf2bone
=> TimeShift (ÇIKTI)
(10.7.2008 23:27:55)
quote:
Orjinalden alıntı: B_A_R_I_S oyunu şuan oynamaktayım gerçekten emek verilmiş tebrik ediorum üretici firma olarak ATARİ'yi görüntü kalitesi olsun ve gerçekliği yansıtması olsun tam puan verilecek bi oyun diyebilirm.seneryo akıcı ve güzel düşünülmüş.ayrıca şuan piyasa da olan oyunlar gibi video ayarlarını max. seviyeye ayarladığında bile ekran kartında herhangi bir zorlama falan göremedim.oynamayan arkadaşlar varsa görüşümü belirtiyim dedim |
aynen katılıyorum oyunu şu anda oynamaktayım bu gece biter herhalde ilk başlarda hemen bitsin istiyordum ama şimdi biraz daha uzasın diyorum almayı düşünüyorsanız 1 dk bile durmayın zaman kaybetmeden zamanın efendisi olun
ayrıetten oyun fear+half life gibi