Şimdi Ara

Otomatik Far Sensörü-Follow me Home Modülü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
28
Favori
95.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkse selamlar.Kendi imalatımız olan otomatik far sistemi modülleridir.Otomobil severlerin yoğun ilgileri üzerine modüllerimizde modernizasyon yaparak MERTMOD adı altında tekrar kullanıcı ihtiyaçlarını karşılamaya başladık.Web sitemizin çalışmaları bitmek üzere,www.mertmod.com adresi ile hizmetinizde olacağız.Mersin de ikamet etmekteyim,Telefonum: 0 533 351 18 85.

    Modüllerimiz:

    F1-otomatik far sensörü..F1-A ve F1-C olarak şuan 2 versiyonu vardır.

    F1-A genel araçlar için

    F1-C modeli 2009 ve üzeri Chevrolet Aveo ve Cruze ve 2006 üzeri Honda Jazz-Civic için üretilmiştir.Her iki modülünde çalışma fonksiyonları aynıdır.

    Özellikleri:

    - Park ve far devreye girme ayarları ayrı ayrı yapılabilir

    - Karanlık ortamlarda kontağı çevirdiğinizde sadece parkları devreye alır,motor çalıştıktan sonra farlar otomatik devreye girer.

    - Aydınlık ortama çıkıldığında park ve farın devre dışı olması için bekleme süresi ayarlanabilir(5-25 sn)

    - Modülü sensörün üzerindeki micro anahtar ile devreye alıp çıkarabilirsiniz,anahtar için herhangibir delme kesme işlemine gerek yoktur.

    - Aracın far çalışma sistemini kısıtlamaz,farlarınızı manuel olarak açıp-kapatabilirsiniz.

    Fiyat: 60 TL + KDV (Kargo dahil)

     Otomatik Far Sensörü-Follow me Home Modülü



    F2-Follow me Home modülü

    Özellikleri:
    Karanlık ortamlarda hem karşılama hem uğurlama ışığı görevi yapar,yani aracınızı hem kilitlediğinizde hem açtığınızda istediğiniz süre kadar aydınlatma yapar.
    Özellikleri:

    - Follow Me Home Aydınlatması için 3 adet çıkış mevcuttur,Tavan lambası hariç diğer 2 çıkışı istediğiniz yere bağlayabilirsiniz..Tavan+Park+Far----Tavan+Far+Sis----Tavan+Park+Sis olarak istediğiniz kombinasyonu kullanabilirsiniz.

    - Follow me Home sistemi devreye girme karanlık ayarı yapılabilir

    - Follow me Home aydınlatması açık kalma süresi ayarlanabilir (3-50 sn arası)

    - Modülü sensörün üzerindeki micro anahtar ile devreye alıp çıkarabilirsiniz,anahtar için herhangibir delme kesme işlemine gerek yoktur.

    - Hem artı hem eksi tetikle çalışabilir

    - Kontağı çevirdiğiniz anda otomatik olarak devreden çıkar

    - Follow me Home açık kalma süresi ayarladığınız karanlık şiddetinden daha karanlık ortamlarda otomatik olarak uzar.

    Fiyat: 65 TL + KDV (Kargo dahil)

     Otomatik Far Sensörü-Follow me Home Modülü

     Otomatik Far Sensörü-Follow me Home Modülü



    F3-Otomatik far + Follow me Home modülü

    Özellikleri:

    Çift devreli (park-far) far sensörü ve Follow me Home cihazıdır.Montaj şeması beraberinde gönderilecektir.
    ÖZELLİKLERİ:
    - Hava kararmaya başladığında önce park ışıklarını,biraz daha kararınca farları açar,aydınlanırken önce farları sonra park ışıklarını kapatır

    - Park ve Far açılma karanlık ayarları ayrı ayrı yapılabilir

    - Tünel,kapalı otopark,altgeçit gibi kapalı ortamlara girildiğinde park ve farları anında açar

    - Karnalık ortamlarda kontak çevirdiğinizde sadece parkları devreye alır,motor çalıştıktan sonra farlar otomatik olarak devreye girer.Farlar açık iken marş basma veya marş basmadan önce sensörü devre dışı bırakma zorunluluğunuz ortadan kaldırılmıştır.

    - Aydınlık ortama çıkıldığında park ve farın sönme gecikme ayarı yapılabilir (5-25 sn arası)

    - Karanlık ortamlarda aracınızın merkezi kilidini uzaktan kumanda ile açtığınızda ve kapadığınızda Follow Me Home aydınlatmalarını açar

    - Follow Me Home Aydınlatması için 3 adet çıkış mevcuttur,Tavan lambası hariç diğer 2 çıkışı istediğiniz yere bağlayabilirsiniz..Tavan+Park+Far---Tavan+Far+Sis---Tavan+Park+Sis olarak istediğiniz kombinasyonu kullanabilirsiniz.

    - Follow me Home sistemi devreye girme karanlık ayarı ayrı yapılabilir

    - Follow me Home aydınlatması açık kalma süresi ayarlanabilir (3-50 sn arası)

    - Modülü sensörün üzerindeki micro anahtar ile devreye alıp çıkarabilirsiniz,anahtar için herhangibir delme kesme işlemine gerek yoktur.

    - Hem artı hem eksi tetikle çalışabilir

    - Follow me Home açık kalma süresi ayarladığınız karanlık şiddetinden daha karanlık ortamlarda otomatik olarak uzar.

    Fiyat: 110 TL + KDV (Kargo dahil)

     Otomatik Far Sensörü-Follow me Home Modülü

     Otomatik Far Sensörü-Follow me Home Modülü

     Otomatik Far Sensörü-Follow me Home Modülü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan7333 -- 4 Şubat 2013; 3:22:42 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysfbzkrt525

    Maaş alayım gönderirim paranızı. 86 tl mi yapıyor en fonksiyonlusu?

    Şu anda KDV hariç 75 TL.
  • Merhaba ;

    2012 aveo ve 2013 cruze için otomatik far sensörü ve arabayı açtığımızda lambaların yanması için hengi setiniz uygun. Fiyat bilgisi verebilirmisiniz.
  • Sevgili arkadaşlar uzun zamandır konuya cevap yazmadım,yazmayı da düşünmüyor hatta konuyu kapatmak için moderatörlere müracat etmeyi düşünüyordum.ancak kullanıcı arkadaşların telefon ile ısrarı üzerine yazmaya karar verdim.Bizi gerek buradan gerekse başka sitelerden veya direk telefonla tanıyanlar,yüz yüze görüştüğümüz arkadaşlar nasıl bir tarz,tavır ve iyi niyet içinde olduğumuzu bilirler,gece gündüz demeden herkesin sorularını yanıtlamaya,sorunlarını çözmeye çalıştık,kimseye neden gece 23:00 de arıyorsun demedim,demem de.Sanırım bu tarz bir samimiyet ve servis hizmetine pek alışık değiliz ki bu durum tuhaf noktalara taşınmak isteniyor.

    Herkesi kendimiz gibi biliyor olabiliriz ama inanın ki öyle değil,bu oto aksesuar dünyasında iyi niyetli olup gerçekten aracına özellik katmak isteyenler olduğu gibi türlü oyunlarla ürünü bedavaya getirmeye,hatta aracında ki arızaları yüklemeye çalışan insanlar var.

    mrt_krkmzz arkadaşım,modüllerimizin faturası kesilmektedir,rahat olun.Soruyu cevaplamamışsınız dediğiniz arkadaşa cevaben modül mü alacaksınız yazdım,ama dönmedi.Şimdi bu arkadaşın niyeti modül falan almak değil,net te zaman geçirip gördüğü konulara bu tür mesajlar yazmakla meşgul olan,yazının içinde yasal gibi kelimeler kullanırsam çok bilgili,kültürlü görüneceğini zanneden bir arkadaş.Profiline bakarsanız hiçbir bilgi göremezsiniz,tuhaf bir tarz içinde konular açmakta,cevaplar yazmaktadır.Öyle ki bu forumda çamaşır makinası tavsiyesi için konu açmış,konuya cevap yazıp yardımcı olmaya çalışan arkadaşları saygısız üslupsuz cevaplarıyla bir dövmediği kalmış.Bu arkadaş diyor ki modül aracın herhangi bir beyin??? veya başka bir aksamına zarar verirse !!!.Burada amaç kafadan modülün güvenilmez olduğu vurgusu.Şimdi siz 8 yaşındaki aracınızı alıp yetkili servise gidin,yetkili servis haricinde bir ampul dahi değiştirmedim,bir vida dahi söktürmedim taktırmadım,lastiğine kadar sizden aldım,her şey burada yapıldı,benim aracıma garanti veriyor musunuz diye sorun.Sizce verirler mi? Aracı üreten firmanın bile artık hiçbir aksamına garanti vermeyeceği,dolayısıyla yıllarca her türlü hava şartında ve ortamda çalışıp arıza yapmaya müsait hale gelmiş aracı,hiçbir zararı olmayacak bir modül taktırıp ful kasko mu yapmış olacağız,sizce soru mantıklı mı?Aracınızın da videosu olan çok sayıda videoyu gerek facebook ta gerekse youtube de paylaştık,bunlara baktınız mı?Derdimiz bir şekilde ürün satmak olsaydı her sorana olur derdik,hiç dikkat ettiniz mi kaç kişiye aracınıza olmaz,montaj zor gibi cevaplar verilmiş? kaç kişiye aracınızı inceleyelim ona göre cevap verelim cevabı verilmiş? Bu kadar hassas davranmama rağmen böyle konular olunca malesef kötü niyet algılanıyor.Ne müşteriler var biliyormusunuz,ne oyunlar peşindeler.Çok yakın zaman da yaşadığım benzer bir olay,Telefon konuşması aynen aşağıda

    x şahıs : modül soracaktım,ful olanı
    ben : aracınız nedir?
    x : Focus,2010 model
    ben: evet uygundur,daha öncede uygulandı,videosu facebook sayfamızda mevcut
    x : montajı zormu,burada ustanız var mı?
    ben: orada yönlendirebileceğim bir yer yok, montaj şeması var,zor değil ama yine de montaj sırasında ustanız ile görüştürün,montaj boyunca yardımcı olurum
    x : peki birşey soracam,bu araca zarar verir mi?
    ben: ?? daha önce uygulandı,videosu bile var,nereden bu fikre kapıldınız,ayrıca montaj sırasında da yardımcı olacağım dedim.
    x: ya öyle de usta yanlış yaparsa felan,bir yere zarar verirse
    ben: montaj da yardımcı olacağım dedim ya
    x : bir yere zarar verirse garanti var mı?
    ben: Bizim modülümüz garantilidir,kusura bakmayın ama siz nerede gördünüz böyle bir garanti şekli,anladığım kadarıyla sizin arabanızın elektrik aksamında çözemediğiniz arıza veya sorunlu bir parça var.
    x: yok usta
    ben : Tekrar kusura bakmayın,modül sizin aracınız uymayacak gibi
    x: ben bir ustamla görüşeyim

    Sonuç ses seda yok,neden?amaca ulaşamadı,.Bu sadece bir örnek,daha neler var.

    Biz oto elektrikçi değiliz ama tanıdığımız arkadaşlarımız var,eğer sanayi de oto elektrik işiyle uğraşan tanıdığınız varsa sorun,benzer çok konular anlatacaklardır.

    Arkadaşlar,modüllerimiz garantilidir.Modülümüz yıllar sonra da herhangi bir şekilde arıza yaptıysa ne zaman aldığınızı sormayız,gönderirsiniz onarımını yaparız,yapmışızdır da.

    Saygılarımla.




  • Takılma sen bu insanlık hallerine insanoğlu milyar çeşit hepside birbirinden farklı zaten böyle olmasa anormal olurdu.Bak çok fazla insanla muhatab olanlara hepsinde var aynı durum.Ne kadar çok insan tanırsan o kadar şaşırırsın.
  • 2015 Yazı -Eskişehir de Ford Clup gerçekleştirmiş olduğu bir etkinlikte Mertmod ürünleri yakından tanıdım..Türkiyenin farklı yerlerinden gelmiş insanlarla tanışma fırsatım oldu..Daha önce araçlarına Mertmod ürünlerini montaj ettirmiş kişilerle de konuşma ortamı yakaladım.. Orada bulunan bütün insanların Mertmod ürünleri hakkındaki ortak düşüncesi, Yerli imalat olması,Kullanıcının isteklerine cevap vermesi,Montaj ve sonrasında yardım,Modülün özelliklerine göre uygun fiyat aralığı,Herkesin kendi yapabileceği modül ayarları...Sonuç olarak,gerçekten aracına özellik katmak isteyen herkesin kullanacağı bir modül..Eğer amacınız modülü kullanmak ve satın almak ise Mertmod size gerçekten yardım ediyor..Teşekkürler Mertmod..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MANSION

    quote:

    Orijinalden alıntı: aslan7333


    quote:

    Orijinalden alıntı: MANSION

    SELAMLAR USTAM 2 YILIK BIR KONU AMA SANSIMI DENEMEK ISTEDIM. 2015 İ30 ARACIMIN KENDISINDE FOLLOW ME OZELLIGI VAR , BUNU PARKLAR ILE BIRLIKTE SUREKLI KULLANABILECCEGIM BIR MODULUNUZ VAR MIDIR.

    Merhaba,konu başlangıcı eski ama güncelliyor.
    Aracınıza Follow me Home (F2) modülümüz uygulanabilir.

    Merhaba, video yada görsel resim var mıdır. ayrıca ücreti nedir ve garantiyi etkiler mi acaba ?

    Merhaba, facebook / mertmod sayfamızda videolar mevcuttur.
    Aracın garantisi konusunda net birşey diyemeyiz, yetkili servis insiyatifindedir.




  • Merhaba,
    Aracım Peugeot 207 2010 far+follow me uygun mudur? (Sanırım olmuyor ama yinede belki bir değişiklik olmuştur diye sormak istedim)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aga712

    Hocam istanbul avrupa yakasındayım bu tarafta ürünü temin edip montajını yaptırabileceğim bi yer varmıdır ? aracım megane 2 2008 model uygun mudur.

    Merhaba,malesef aracınızda bsi sistemi olduğundan uygun değildir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Byozgatlı

    Ürünü kullanan arkadaşlar montaj ücreti ne kadar tutuyor acaba ?

    Montaj ücreti değişken oluyor, burada Mersin de ustamız en full modülü 60-70 TL gibi montaj yapıyor ama daha yüksek rakamlar isteyen oluyor. Biraz araca göre de değişebiliyor.
  • Arkadaşlar geçen hatfa Talip bey den aldığım Mertmod Amerikan park modülünü cumartesi günü taktırdım.

    İlk önce kendi elektrikçime gittim kendisi epey uğraştı etti modülde sorun var akım gelmiyor vs dedi beceremedi.

    Sonra talip bey'in Sakarya da verdiği aşağıda bilgileri yer alan ömer ustaya gittim 15-20 dakikada bağladı ne arıza lambası ne ısınma hiç bir problem yok Ömer ustanın talep ettiğ ücrette sadece 30 TL ...

    Sinyal verildiğinde amerikan park akımı kesip sinyali normal şekilde veriyor sinya yada dörtlü kapatıldığında amerikan park hemen devreye giriyor yeni led pakete sahip vag grubunda led-sinyal senkronizasyonu gibi.Kumandadan kapı açıp kapatırken ön sinyallerde aktif şekilde çalışıyor.


    SAKARYA ADAPAZARI
    ÇOŞKUN OTO ELEKTRİK
    ÖMER USTA
    Modern Sanayi Sitesi 829.Sok.
    Tel: 0542 265 21 62



    Arabam 2011 Jetta Tdi..bilenler bilir bu araç her şeye arıza lambası yakan cinstendir bunla aynı alt yapıya sahip Vag grubu kullanıcıları gönül rahatlığıyla taktırabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rene54 -- 24 Ekim 2016; 10:28:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: XII

    aracım için sensör uygulandı.genel olarak başarılı tavsiye ederim.Akşamları ve tünellerde sorunsuz çalışıyor.Hava kararmaya başlayınca parkları çalıştırabilse çok daha güzel olurdur.Ayrıca istanbuldaki arkadaşlara İSTANBUL
    Avrupa Yakası JOKER TUNİNG Oğuz Hoşgören adlı şahsı öneririm.Diğer yakadaki firma 150tl üstü bir fiyat verirken Oğuz bey yarı fiyatına ve güzel bir iş çıkarıyor.


    Öncelikle hayırlı olsun. Hava kararmaya başlayınca parkları çalıştırmıyor dediğiniz üzere Oğuz bey ile görüştüm,aracınızın videosunu gönderdi,parklar ve farlar olması gerektiği gibi çalışıyor, ayar ile ilgili bir durum var,park ve far devreye girme ayarları birbirine çok yakın olduğundan neredeyse beraber devreye giriyordur,parklarınız çalışıyor. Park devreye girme ayarını erkene alırsanız farklı karanlıklarda girerler. Müsait zamanınızda Oğuz bey in yanına uğrayabilirsiniz orada da ayar düzeltilebilir.
    Bu arada joker tuning ismi değişmiştir,aynı adres ve yine Oğuz Hoşgören bey olarak Paşam Tuning olmuştur,bilginize.




  • 110 + kdv ne kadar yani toplam?Hangi şehirdesiniz acaba?Ben aldım diyelim montaj için anlaşmalı bir yeriniz var mı yoksa ayrıca ücret mi ödeyecem?
  • 110 TL + % 18 yani 130 TL civarı yapıyor.Fiyatlar kargo dahil sadece modül fiyatlarıdır.Montaj fiyatı yaptıracağınız oto elektrikçiye göre değişebilir,kendisi yapan arkadaşlar da olabiliyor.Ben Mersin deyim,bazı şehirlerde yönlendirebileceğim ustalar var.Siz hangi şehirdesiniz?.

    Telefonum: 0 533 351 18 85.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan7333 -- 4 Şubat 2013; 11:26:58 >
  • Bunlar daha önce modüllerimizin montajı yapılan bazı araçlar:

    Bu videolarda bir önceki versiyon modüllerimiz var,işlevleri aynıdır,yeni modüllerimizde karanlıkda ilk çalışmada kontakla beraber parklar hemen devreye girecek şekilde ufak bir revizyon yapılmıştır.

    Focus

    Toyota Verso

    Kia Sorento

    Ford Escort

    Chevrolet Cruze

    Opel Vectra

    Polo GTSeat Leon

    Honda Civic

    VW Jetta




  • Ankara dayım şu anda hafta sonuna kadar ...
  • Ankara Ostim de daha önce montaj yapmış yönlendirebileceğim ustamız var.
  • Onun ücreti ne kadardır tam olarak acaba ?
  • Montaj ücreti konusunda çok müdahil olamıyorum açıkcası.Daha önce sadece follow me home modül montajını 40 TL ye yapıyordu.Siz karar verirseniz kendisiyle görüşürüz.Aracınızın markasınıda belirtirseniz daha iyi olur.

    Bu arada modül fiyatı,fatura sorun değil derseniz 110 TL.
  • 2012 Dacia Logan Mcv 1.5 Dci Black Line ...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.