Şimdi Ara

Nootropil kullanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
225.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oss hazırığı derdinde rapor almak için doktora gittim ,rapor verirken nootropil diye ilaç tavsiye etti özellikle öğrenme gücünü arttırıyomruş. bu ilacı deneyip te yararını gören varmı ?



  • Anane için detayını araştırırken bende buraya denk geldim, yukardaki arkadaşın dediği gibi. Net olarak bilişsel kabiliyetler üstünde, objektif diyebileceğimiz ölçüme dayalı sonuç bi yerlerde yok sanırım. İlacın detaylarında zaten, bahsedilen sorunların semptomlarını gidermeye yarıyor diyor, araba kullanırken aşırı dikkat eksiliği yada dendiği gibi hafıza kaybı vs. Ama dikkat edin sonucu düzeltmeye yarıyor esas nedeni tam olarak düzeltiyor mu bilmiyorum. Hala FDA ile ilgili bişey varmı yada toksik etkisi varmı uzun dönemli olmsuz etkisi hakkında da fikrim yok.

    Beyinle alakalı şeylere meraklı olduğumdan, günde 1 tane alıp lumosity üstündeki skorlarımı kullanarak görece kontrollü bi deney yapmayı planlıyorum, tecrübelerimi buradan paylaşırım (www.lumosity.com). Skorlardaki kalıcı olarak %10-15-20 lik bir artış demek, nüfusun çok çok büyük bi kısmını daha da geride bırakabilmek demek, en azından 3 5 kişi faydalanır belki :// Beyin için steroid gibi görmemek lazım tabi bir de.




  • Alakası yok ama olsun :

    http://www.bbc.co.uk/nature/16832379
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rubisco

    Alakası yok ama olsun :

    http://www.bbc.co.uk/nature/16832379

    oha
  • spongio kullanıcısına yanıt
    http://games.lumosity.com/chimp.html

    burdan küçük bi versiyonunu deneyebilirsiniz ://
  • Bende meraktan bakayım dedimhttps://www.ilachekimi.com/nootropil-800-mg-30-film-tablet/ bu adamlar hiç üşenmemişler her şeyi açıklamışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.