Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.523
Cevap
78
Favori
1.507.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • White Westinghouse No Frost HTE5200SARE Buzdolabı

  • Çamaşır makinası olarak whirlpool tavsiye etmiştiniz, ancak şu an bayide bulabildiğim modeli; aWG 243- 6 kg ve 1000 devirli, kampanya fiyatı ile 699 YTL oluyor, sizce uygun bir model ve fiyat mı?
    teşekkürlerimle
  • Bir de sharp buzdolabını bayide görmek istiyorum almadan önce (sharp SJ-63M-SL), hangi isim altındaki bayilerde aramalıyım?
  • YUKARIDA RESIMLERINI KOYDUGUM BUZDOLAPLARDAN HERHANGI BIRINI GONUL RAHATLIGIYLA TERCIH EDEBILIRSINIZ.HEPSI KALITELI VE ITHALDIR.SORUNSUZ BIR SEKILDE KULLANIRSINIZ.BAZI MARKALARIN ORTAK YAPTIGI URUNLER VAR BUNLARDAN HANGISI DAHA UYGUNSA ONU TERCIH ETMENIZ SIZIN YARARINIZA CUNKU HER IKISIDE AYNIDIR.MESELA ELECTROLUX ILE WHITE WESTINGHOUSE'UN YAPTIGI ORTAK BUZDOLABI RESIMDEDE GORULDUGU GIBI HERSEYI AYNIDIR.RESIMLERIN SIZLERE BUZDOLABI ALIRKEN YARDIMCI OLACAGINI DUSUNDUM... UMARIM ISINIZE YARAR..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Agnia

    Bir de sharp buzdolabını bayide görmek istiyorum almadan önce (sharp SJ-63M-SL), hangi isim altındaki bayilerde aramalıyım?


    iklimSA bayilerinde bulabilirsiniz.Size onerim IonPlasmaCluster olanini almaniz.Yani SJ-P68M-SL Modelini dusunurdum.Buzdolabinda küf önleyici bir sistem.Yalniz mutfaginiz kucukse buzdolabi cok kaba durabilir bunuda goz ardi etmemek gerekebilir.Cunku dolap cok buyuk gercektende.Ama diger buzdolaplarina gore fonksiyonellik anlamindada fark atan bi model diyebilirim.Buzdolabinin ic kisminda, o kadar farkli alanlar ve pratik dusunulmus seyler varki, cidden "iyi ki bu buzdolabini tercih etmisim" dedirttiren turden.iklimSA bayilerine girip fiyat sorun ve pazarlik yapin derim.Ortalama 1.600 YTL fiyat cekiyorlar.Pazarlikla 1.400 YTL alabilirsin.Bu ozellikteki bir dolap icin fiyati cok uygun




  • Teşekkür ederim, bir de üst mesajda çamaşır makinasını sormuştum?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Agnia

    Teşekkür ederim, bir de üst mesajda çamaşır makinasını sormuştum?


    Fiyat araligini belirtirseniz daha dogru yardimci olabilecegim
  • 700-750 civarı
    siz daha önce whirlpoolun awo 9561 modelini önermiştiniz, ancak onu bayide bulamadım.
  • Tavsiye ettiğiniz buzdolabı gerçekten oldukça ihtişamlı duruyor, bir de gidip bayide göreceğim; fakat 1650 YTL/ 6 ay taksitin altına düşmüyorlar :(
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Agnia

    700-750 civarı
    siz daha önce whirlpoolun awo 9561 modelini önermiştiniz, ancak onu bayide bulamadım.


    Evet, eger onu bulamadiysaniz 1000dv 7kg olan Profiloyuda onerebilirim istediginiz fiyat kriterinede uyuyor.
    Profilo CM1000 CTR 7 Kg. 1000 Devir Çamaşır Makinası
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Agnia

    Tavsiye ettiğiniz buzdolabı gerçekten oldukça ihtişamlı duruyor, bir de gidip bayide göreceğim; fakat 1650 YTL/ 6 ay taksitin altına düşmüyorlar :(


    Bir bayiye sormak ile yetinmeyin derim.Bayiler arasi fiyat degiskenlik gosterebiliyor.Ayrica internetten'de arastirmaniz yarariniza.Cunku daha uygun fiyata bulunabiliniyor ustelik taksitle
  • Whirlpoola göre 140 lira daha pahalı bu model, whirlpoolun kampanyadaki AWG 243 modeli sanırım bir nedenle tavsiye etmiyorsunuz, doğru anlamış mıyım?
  • Sharp bayisi o kadar az ki, altın kıymetindeler galiba
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Agnia

    Whirlpoola göre 140 lira daha pahalı bu model, whirlpoolun kampanyadaki AWG 243 modeli sanırım bir nedenle tavsiye etmiyorsunuz, doğru anlamış mıyım?


    Dedigim Whirpool yoksa sayet, bazi carrefourlarda cok uygun fiyata alinmis Profilo var modelini verdigim.Turkiyede montaji yapilan siemens ve bosch ile malzemeleri aynidir.Ustelik 150-200 YTL daha ucuzdur.Bir kac carrefoura bakip sonra karar vermeniz sizin yararniza.Gezerken Whirpool bayilerinede bakmis olursunuz belki o model vardir diye.
  • buzdolabinin antibakteriyel olmasi cok onemli bir ozellik midir? benim almayi dusundugum siemens KS59U920NE modelinde bu ozellik bulunmuyor cunku.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pegasus*

    buzdolabinin antibakteriyel olmasi cok onemli bir ozellik midir? benim almayi dusundugum siemens KS59U920NE modelinde bu ozellik bulunmuyor cunku.


    Kim demis KS59U920NE buzdolabinda anci bacteria yoktur diye.Elbetteki var size kisaca ozelliklerini yazayim

    * Oncelikle Alman mali cok kaliteli bir dolaptir
    * XXL No Frost (80cm uzeri genislikteki sogutucular)
    * MultiAirflow sistemi (Sogutucunun her bolumune soguklugun esin derece dagilmasini saglar,boylece cihazin kapisi acik kalsa ya da cihaza fazla miktarda yeni yiyecek maddesi konsa bile cihaz icinde ayarlanmis sogukluk sabit kalir)
    * Derin kahvaltilik sebzelik
    * Buzmatik
    * 4 yildizli derin dondurucu
    * Otomatik defrost sistemi
    * Şok dondurma
    * Enerji tuketimi : 1,3kWh/24h A
    * Hacim 476lt.




  • memolix üstadım cok saolasın genel bir cevap vermişsin ama CANDOĞAN beyden daha açıklamalı tüketim kullanım malzeme kalitesi işlevsellik ses ayrıntılarını da göz önüne bulundurarak bir cevap vermesini istiyorum.dediğim gibi ben buzdolabına cok önem veriyorum ayrıca diğer yazdığım marka ürünleri hakkında da bilgilendirirseniz cok sevinirim.nişanlım genel olarak gördükleri arasında sharp sj p68msl modelini sevdi ama beyaz değil firmadakiler ise 1-2 ay içerisinde sharpın aynı özelliklere sahip yeni bir modelinin geleceğini ve beyaz olarak imal edileceğini söylediler.. cevabınızı bekliyorum üstatlar........
  • memolix, benim biraz kafam karisti dogrusu. oncelikle bu dolabin alman degil kore yapimi oldugu soylenmisti bu forumda. bir de siz XXL diyorsunuz ama bu model XL. siemens'in sitesinde net hacmi 460 litre. ayrica yine siemens'in sitesinde antibakteriyel ozelligi tasiyan dolaplar ayrica belirtildigi icin ben bu dolapta olmadigini dusundum. bu konuda beni aydinlatabilirseniz memnun olurum, tesekkurler.
  • Merhaba,

    Bosch SGS 65M02EU bulaşık makinesini tavsiye eder misiniz? Ayrıca bu ürününü Almanya üretimi olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Peşin 900 YTL 12 ay vadeli 970 YTL'ye buldum. Bu fiyatlar uygun mu?
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.