Şimdi Ara

Nissan NOTE (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.217
Cevap
55
Favori
801.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    Ay başında Note Tekna 1.6 otomatik aldım. Bugün direksiyonu çevirirken saat zembereği atar gibi sesler gelmeye başladı direksiyonun altından... Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ysmk111

    Selamlar,
    Ay başında Note Tekna 1.6 otomatik aldım. Bugün direksiyonu çevirirken saat zembereği atar gibi sesler gelmeye başladı direksiyonun altından... Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?


    öncelikle hayırlı olsun. benzer sorun teyzemin 1,4 visiasında oldu. dün servise gitti durum şu: araçlar fabrikadan çıkınca direksiyonlarının alt kısmına kilit amaçlı ufak bir vida gibi bişey takıyorlar. bunun teslimat öncesi çıkarılması lazım. ama bazen unutuyorlar bizde önce korktuk hemen sevise koştuk 1 dkda halletiler :))
  • YA ARKADAŞLAR BABAMDA NİİSAN PRİMERA VAR AKÜ BİTTİ VE ŞARZ YAPMAK İÇİN OTO ELEKTRİKÇİYE GÖTÜRDÜM 1 GÜN BEKLEDİ TAKTIM AMA ARABANIN KAPI UZAKTAN KUMANDASI ÇALIŞMIYOR AMA NORMAL ANAHTARLA AÇILIYOR KAPILAR NEDEN OLUR ACABA NASIL ÇÖZÜLÜR BU OLAY ACİL YARDIM LÜTFEN


    YA ARKADAŞLAR BİR SORU SORDUK CEVAP VEREN YOK BİLMİYOSANIZ BİLMİYORUZ DEYİN BÖYLEMİ YARDIMCI OLUYORSUNUZ AŞKOLSUN SİZE
  • Tşk ederim cell-im,
    Ben de sabahtan servisteydim. Parçayı çıkardılar. Ama yine de araçta fazladan bir parça olması enteresan. Neyse ufak bir çizik vardı o da halloldu.

    Seviyorum ben note umu :)
  • Sayın Husell; akü özelliğini yitirmiş olabilir.Şarz etmek yerine değiştirmek daha mantıklı.
  • FALCON KARDEŞ BEN EKÜYÜ DEĞİŞTİRDİM ZATEN SIFIR TAKTIM AMA UZAKTAN KUMANDASI ÇALIŞMIYO BEYNİ SIFIRLAMIŞ BUNU TEKRRA NASIL YÜKLERİM KONTAK ANAHTARIYLA YÜKLENİYOR SERVİSTEN SÖYLEDİLER AMA BANA SÖYLEMEDİLER PARA İSTİYOLAR ANNIYACAN
  • Sorun halloldu twingonoteKlima çok iyi çalışıyor şu anda...Artık bilmiyorum ama herhalde üretim bandında robot bir seriyi takarken komple kırmış sanırım..(Sadece tahmin)ZAten ufacık bir parça.Yalnız değiştirdikten sonra yol bilgisayarını kontrol et iyi takılmadığında derecesi çalışmıyor.İyi seyirler yolda...
  • ben de note almayı düşünüyorum ne dersiniz + (-) tarafları nedir
  • 1.6 tekna oto. vites sahibiyim. Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Daha önce Skoda Fabia 101HP kullanıyordum ve arabadan memnundum ama 50.000 km olunca takasa verip Nissan Note'u beğenerek aldım. Araba fiyat-performans- nitelik açısından güzel bir araba. Ayrıca diğer piyasadaki araçlara nazaran farkılı bir imajı ve albenisi var. Yüksek oturum, geniş-ferah olması, bagaj değişkenliği, güçlü motor, çocuklu aileler için ideal olması güzel tarafları. Yalnız izolasyon yetersizliğine bağlı yol gürültüsü kabin içine sızabiliyor. Ayrıca yüksek hızlarda tavan yüksekliğinden dolayı rüzgar gürültüsü de duyulabiliyor. Yalnız müzik dinlereken rüzgar uğultusunu pek hissetmiyorsunuz. 6'lı CD çalar sistemi gerçekten kaliteli. Bu arada yaklaşık 15 gün önce otomatik şanzımanda ve direksiyonda sıkıntı yaşadım. Bostancıoğlu Nissan plazaya arabayı götürdüm. Çok uğraştılar ama şanzımandaki problemi bulup onardılar.(Araba, vites D konumundayken 4. vitese geçmiyor, yüksek devir çeviriyor ve hızınız 100km/saat'i geçmiyordu). Problem elektronik bir aksamdaymış, garantiden parçayı değiştirdiler. Direksiyon milinde de bir üretim hatası varmış, dönüşlerde direksiyondan rahatsız edici bir tıkırtı sesi geliyordu. Onu da garanti kapsamında değiştirdiler. Şuan arabada bir problem yok, yolda yağ gibi akıp gidiyor, direksiyon müthiş derecede hassas ve kullanımı rahat. Herkes kendi aracını över ama gerçekten fiyat-özellikleri açısından tavsiye edilebilecek bir araba. 3 yıl/100.000 km garanti kapsamıda var. Ha daha fazla paranız varsa tabiki Note'dan güzel ve kaliteli araba bulabilirsiniz.




  • Herkese tekrar selam. Uzun bir süredir yazamıyordum. Aramızda halen Note
    sahibi olup da yahoo grubuna dahil olmayanlar mevcut ise buyursun lütfen:
    nissannote-subscribe@yahoogroups.com
  • selam. arkadaşlar bugün nissan note 1.5 dizel tekna sahibi oldum. banada aralıkta gelcek demişlerdi ama birisinde para çıkmayınca beni aramışlar. araba yağ gibi kayıyor. ses duymadım müzik sistemi süper olduğu için olabilir. fakat bu bluetooth olayı süper fakat ne kitapçıkta açıklama var nede danışmanlarda. sadece telefonla bağlantı kurmasını biliyolar fakat diğer özellikleri nasıl oluyo kimse bilmiyor. yarın kurcalayacağım bakalım neler varmış. telefon defteri koymuşlar direkt numarayı arayıp arabadan konuşulabiliniyor heralde. bilgisi olan varsa açıklasın. bu arada park sensörü hediye aldım fiyat 32.250 aralıkta 500 ytl lik bi zam olacak haberiniz olsun.
  • Arkadaşlar 2 çocuklu birisi olarak bir aile arabasına sahip olmak zaruret artık.Bu lansmanda Nissan Note ile ilgili çok şey bilmiyorum ne yazık ki.İkinci el fiyatları oldukca uygun geldi bana.Ne dersiniz daha yeni arabaları satıyolar ikinci el olarak.Kronik bir arızası mı var acaba bu şirin arabaların.Yanıtlarsanız sevinirm.
  • Kazims arkadaşım bu fiyatı nereden verdiler 32250 YTL.Bana nuh dedi peygamber demedi 32.900 YTL park sensörü hediye
  • YA ARKADAŞLAR BABAMDA NİİSAN PRİMERA VAR AKÜ BİTTİ VE ŞARZ YAPMAK İÇİN OTO ELEKTRİKÇİYE GÖTÜRDÜM 1 GÜN BEKLEDİ TAKTIM AMA ARABANIN KAPI UZAKTAN KUMANDASI ÇALIŞMIYOR AMA NORMAL ANAHTARLA AÇILIYOR KAPILAR NEDEN OLUR ACABA NASIL ÇÖZÜLÜR BU OLAY ACİL YARDIM LÜTFEN

    YA ARKADAŞLAR SİZDE İŞ YOK YA Bİ SORUMA CEVAP VEREMEDİNİZ HELAL OLSUN SİZE

    BU ARADA SİZ BU NİSSANLARI ALIYOSUNUZ AMA SORUNLAR ÇIKIYO BU ARABALAR TEST DEN GEÇİP GELMİYORMU YAV
  • arkadaslar slm!
    ben siteye yeni uye oldum NİSSAN NOT DİZEL TEKNA hakında bilgisi olan varmı?
    beni aydınlatabilirseniz memnun olurum .
    herkeze tsk.
  • Selam arkadaşlar bende note almayı düşünüyorum.Aracın tasarımını çok beyendim.Benzinli 1.4 de karar kıldım.Yanlız kuşkum aracın motorunda.1.4 nasıl yeterli mi acaba?
  • 1,6 varken ne hacet 1,4e
  • maksat az yaksın.
  • 2008 NOTE VISIA 1.4 24500 NAKİT? BAYİ BU FİATI VERDİ NASIL SİZCE ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erosim

    2008 NOTE VISIA 1.4 24500 NAKİT? BAYİ BU FİATI VERDİ NASIL SİZCE ?


    teyzemde 1,4 visia var. mayıs ayından beri kullanıyor. bende de 1,6 tekna var. iki aracıda uzun yolda da şehir içindede kullanma fırsatım oldu. 1,6nın performansına zaten diyecek yok. çekiş muhteşem. tüketim düşük. 1,4 ise bu kasa için gayet yeterli. zaten şehir içinde öyle çok bir fark hissedilmiyor. uzun yolda çok rahat 180 yapabildim 1,4 ile fakat özellikle 130 geçtikten sonra 1,4 lerde motor sesi çok artıyor. motor zorlandığı için tüketim de otomatikman artıyor. uzun yolda bnm 1,6 teyzeminkine göre çok daha az yakıyor. ben 1,6 ile istanbula yarım depo ile giderken, 1,4 ile 3/4 depo ile gttm. aldıpınız fiyat gayet güzel. biz 1,4 visia yı mayıs ayında 25,000 YTle almıştık.




  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.