Şimdi Ara

Cam suyu bölümüne ne dökmeliyim ? ve aracın içini ne tür spreyle temizleyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arakdaşlar iyi günler neredeyse 1 ay önce vw caddy aldım.

    Cam suyu boşalınca ne dökmeliyim bana camsil filan dökmeyin dediler silicekleri yıpratıyormuş.Dedilerki birkaç damla bulaşık deterjanı'nı suyla karıştırıp dökün dediler.

    Ama ben tereddüt içinde kaldım bunun doğrusu nedir? Bulaşık deterjanımı koyayım yoksa cam sil mi veya özel ürünler yokmu arabalar için illa maceramı aramamız gerekıyor?

    Diğer sorunum ise arkaşlar arabanın içindeki plastik bölümleri,direksiyonu,vites kolunu vb. yerlerini neyle nasıl temizlemeliyim hem ordaki malzemeleri koruycak hemde temizliycek ürünler varmı?

    Arkadaşlar ilkez araba sahibi oluyorum ve çok acemiyim lütfen yardımcı olun.



  • İç mekan(deri, vinil, plastik) koruma ve yeni görünüm için "303 Aerospace Protectant" ürününü önerebilirim oldukça kaliteli bir ürün.http://www.westmarine.com.tr/Urun/303-koruyucu-aerospace/2566/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi law1979 -- 29 Ekim 2012; 20:24:47 >




  • http://www.hepsiburada.com/liste/guex-30-antifirizlikislik-cam-suyu-5-litre-germany-115164/productDetails.aspx?productId=otctn115164&categoryId=20024785
    Cam suyu için bu ürünü tavsiye ederim geçen kış kullandım 2 adet bu kış için aldım. ürünün içinde antifiriz ve/veya detarjan benzeri malzeme var(yoğun)
    Camı çok kolay temizliyor ve kışın cam temizlerken su donmuyor + donmaya başlaya cama sıkınca donma açılıyor. (kar tipi olan havada tertemiz yapmıştır)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.