Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.950
Cevap
97
Favori
1.076.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alicoooo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Psikotrex

    Ooof of video yükledim ve video 5 dakika 39 saniye olarak kaydolmuş ! Youtube hata falan vermedi. Ne saçma iş bu ya ! Videonun devamı yok ve sesde gidiyor hay ben bu youtube un sistemini...http://www.youtube.com/watch?v=cTNipkdKd5E&feature=youtu.be Renderlanmiş videoyu tekrar renderlayıp öyle yükleyeceğim kalite düşecek ama yapacak birşey yok diğer türlü çok uzun sürüyor.

    izliyorum hocam şimdi.youtube'de uzun videolarda sorun yapabiliyor malesef

    37 dakkalık videoyu 5 dk yapmış izleyecek birşey yok ki Anlamadığım videonun boyutunun tamamını upload etti. Neden 5 dakkalık bir yerini sundu ve görüntüde bozulmalar oluyor..ses yok oluyor falan. Bu Youtube bu kadar büyümeden önce daha kaliteliydi Daha önce 20 küsür video yükledim sıkıntı olmuyordu. Baştan uyarsa bu kadar beklemezdim. Neyse artık birşekilde upload etmeye çalışıcam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 23 Ocak 2013; 16:17:09 >




  • oyun oynerken ıphone gibi sağa sola eğdiğimiz zaman oyunu yönlendirebiliyor muuyuz? sensör var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kahverengi21

    oyun oynerken ıphone gibi sağa sola eğdiğimiz zaman oyunu yönlendirebiliyor muuyuz? sensör var mı ?

    Evet mevcut
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serokar1


    quote:

    Orijinalden alıntı: mobi


    quote:

    Orijinalden alıntı: serokar1

    quote:

    Orijinalden alıntı: myCo76

    quote:

    Orijinalden alıntı: serokar1


    quote:

    Orijinalden alıntı: myCo76

    quote:

    Orijinalden alıntı: seco2812

    İşin gerçeği arkadaşlar ben kabullendim. :) Kaçınılmazsa tadını çıkaracaksın (Lg rape yaptı). Güncelleme beklemiyorum geleceğinide sanmıyorum. Bu bizim telefon 4x ara bir model gibi bir şey kaldı. 4.1.2 deki yenilikler bu telefonu bozar zaten lg bu işi beceremez. Bir sürü kusuruyla beraber artık alo alo konuşur geçerim (Telefonu açarken bile o yeşil dalgalanmalar esnasında kasıyorya la bu telefon) oyunuyla kamerasıyla sinirimi bozamam. Launcher kasmalarını da FMR memory clean düzeltiyor zaten. Şahsi fikrim kimseyi ama kimseyi bağlamaz bu telefonu almak isteyenler acele etmesin az daha beklesin güncelleme gelirse alırlar gelmezse s3 alırlar. Ama buradada yazanlar var o meşhur markalarla yarıştıran almasın falan diyorlar. O meşhur markalar boşa meşhur olmuyor üstatlar yaptıkları işin arkasında ve tam destek sonuna kadar destek s3 çıktığından bu yana güncelleme alacağı ve en geç ne zaman alacağı belliydi. 4.1.2 güncellemesi ile dahada bir meşhur olduğu kesin. Bu saatten sonra güncelleme gelirse gelir gelmezse gelmez bu lg den en iyi olduğu tv dahi almam bir daha. Telefonuda böyle kullanırım alıcısı çıkarsada dakkada satarım 1 aylık telefon. Herkese iyi formlar.

    Size kesinlikle hak veriyorum Telefon kaliteli eyvallah ancak güncelleme olmadığından gelişen sistemden hergün uzaklaşıyor 1200 tl verip güncelleme olmadan , halen işlemci ram vs olarak yer yer üstün kaldığı marka telefonlardan performans olarak driver eski olması sebebi ile yarattığı sıkıntılardan sattıkdan sonra telefon ne durumda diye bakmayan bir firma ile karşı karşıyayız LG bunu hep yapıyor. Şimdiye kadar hiç samsung telefon kullanmadım ancak şöyle bir gerçek var s3'ün bu kadar tutulması güncellemeleri ile olduğu kesin ki samsung 500-600-700 tl'ye sattığı telefonlar ( ace , w8150 vs ) telefonlarına dahi mart başına doğru 4.1.2 Jellybean güncellemesi getireceği bilgileri sızmış ve bir çok büyük forumda kesin gözüyle bakılıyor. LG kesin gözüyle bakılanı sunmaktan kaçıyor ancak samsung kesin diyorsa kullanıcılar dedikleri tutuyor firmaları kendilerini yüz üstü bırakmıyor.

    Ürünün beyaz modeli mevcut severek kullanıyorum bide şu lg kullanıcıları görse driverleri bi güncellesede bizde Lg'den telefon mu alınır diyenleri kapak etsek muthis olacak :)

    Son olarak demek istediğim kamerası gerçekden cok vasat 8mp diyor ama bildiğimiz 3.2mp gibi çekiyor. Üstelik yarı pro foto makinası kullandığımdan bazen ayarların cogunu o an ki ısık vs göre iso beyaz dengesi elle ayarlıyorum o zamanlar yine fena değil ama yine beklenen kadar iyi olmadığı kesin. ( son sürüm v10F yüklü )

    Ace ics geldimide jelly bean geliyor ayrca son sürüm 10h dir

    ace sadece fiyata eşit bir telefon olarak örnekti vs vs diye belirttim parantez içinde . w8150 kız kardeşimde var güncelleme vs aldıgından bu yana 2-3 kere aldı arada bende kullanıyorm her güncellemede oyun kamera vs performans artısını hissedilecek kadar değişiyor belirtmek istediğim buydu. İnsallah tegra3 işlemcisini güncellerde LG ümidimizi kursağımızda bırakmaz.

    Telefonu alalı bir kaç gün oluyor ilk sayfada yazılanlara göre kullanıma başlamak istedim orda belirtilen ((http://www.lg-phones.org/official-lg-optimus-4x-hd-firmware-download.html )) adresine girip europe open kısmında ki V10F'yi yükleyin diyordu bende yazılanı yaptım yeni olduğum için hemen fazla kurcalamak istemedim. Ayrıca V10H'yi nereden temin ettiniz verilen sitede aratınca cıkmıyor bu sürüm.

    Bu konuda gerçekten hak veriyorum size .10H sürümün xda developers sitesinden bulabilirsiniz

    Çok saolun valla lg nin güncelleme sıkıntısı olduğunu biliyordum zaten. O yüzden güncellemeyi bekliyordum. Ama artık beklemiyecegim. Bu telefondan iyice soğudum artık attığınız bu yorumlar sayesinde. Ama telefon arayuz, tasarım, kasa sağlamlığı konusunda gerçekten benim hoşuma gidiyor ama performansına bir şey diyemeyecegim. Güncelleme konusuna hiç değinmek bile istemiyorum. Baksanıza s3'e 4.1.2 nin Türkiye versiyonu bile gelirken 4x hakkında başka ülkeler için dahi hiç ses seda yok...

    Bakalm Mart ayına kadar bekleyeceğim.Sonra satarım herhalde

    ama teli bilmeyen birine kakala yoksa başka kimse almaz güncelleme gelmezse




  • arkadaslar bugune kadar jelatının altında oldugunu sandıgım bır tozun aslında ekranın ıcınde oldugunu farkettım jelatın degıstırırken ve ayrıca 1 tanede ölü pikselim var siyah renkte parlayan. Ankara yetkılı servısını aradım ve bıze gonderın teknık elemanlarımız gereklı ıslemı yapsınlar dedıler. bunun gbı bır sorunla karsılasan varmı ? sızce gondermelı mıyım ? kullanıma herhangı bır mudehalesı olmuyor tozun dıkkat etmedıkce gorunmuyor ölü pikselde öyle sağ üstte kalıyor ve fark edilmiyor. eğer gönderirsem yapılcak işlem nedir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kagan55kagan

    arkadaslar bugune kadar jelatının altında oldugunu sandıgım bır tozun aslında ekranın ıcınde oldugunu farkettım jelatın degıstırırken ve ayrıca 1 tanede ölü pikselim var siyah renkte parlayan. Ankara yetkılı servısını aradım ve bıze gonderın teknık elemanlarımız gereklı ıslemı yapsınlar dedıler. bunun gbı bır sorunla karsılasan varmı ? sızce gondermelı mıyım ? kullanıma herhangı bır mudehalesı olmuyor tozun dıkkat etmedıkce gorunmuyor ölü pikselde öyle sağ üstte kalıyor ve fark edilmiyor. eğer gönderirsem yapılcak işlem nedir ?

    ölü piksel varsa ekran değişir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psikotrex

    quote:

    Orijinalden alıntı: kahverengi21

    oyun oynerken ıphone gibi sağa sola eğdiğimiz zaman oyunu yönlendirebiliyor muuyuz? sensör var mı ?

    Evet mevcut

    teşekkür ederim cevabına. ben daha almadım ama 10 güne kadar romanyadan gelecek bir tanıdık vasıtasıyla.net fiyat bilmiyorum ama tahminimce orada 800 civarı açtırmak için vereceğimiz 100tl ile 900 olacak. olumsuz yorumlardan etkilenmedim değil. ama tipine hayran kaldım. bayanım, telden sizin kadar olmasada, bilgisayardan işletim sisteminden kısacası elektronik cihazlardan iyi anlarım kendimce. yani demek istediğim sizin kadar ince irdeleyemem, kurcalayamam. dolayısyla benim için yeterli olur diye düşünüyorum. en büyük sorun güncelleme sanırım. ama bana göre elbet gelecektir. çünkü lg yazılım ekibini değiştirmiş filan diye okumuştum.ayrıca da bu teknolojinin kendisini bile eskittiği rekabet ortamında böyle birşeyi göze olabileceklerini düşünmüyorum. batmaya kadar yolur var bu hataları düzeltmezlerse. hem s3ün de modası geçecek o da eskiyecek. teknoloji bu 3 ay sonra farklı bişiyle karşılaşacağız. hızına yetişmemiz için milyarlar dökmemiz gerek. diğer markalarda üstün gördüğümüz özellikler 2-3 ay sonra eskiyecek bu sefer o da yetmeyecek.üzüleceğim tek şey bulanık fotolar olur. ben şuanda samsung star wifi kullanıyorum fotoğraf kalitesi iyi ışık ortamında gayet iyi. lgde bir fark görmeyeceksem tek üzüldüğüm şey bu olur.
    benim görüşlerim bunlar.
    iyi forumlar.




  • bir sorum daha var. ölü piksel olayı filan diyorsunuz ya. yurtdışından alınmış ve kayıt ettirilmiş telefonda sorun çıksa da değişim işlemini yaparlar mı türkiyede? garantisinde bir sorun olur mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kahverengi21

    bir sorum daha var. ölü piksel olayı filan diyorsunuz ya. yurtdışından alınmış ve kayıt ettirilmiş telefonda sorun çıksa da değişim işlemini yaparlar mı türkiyede? garantisinde bir sorun olur mu?


    emin olmamakla birlikte yurtdışı cihazlarına farklı bi şekilde müdehale ediliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mobi

    quote:

    Orijinalden alıntı: serokar1


    quote:

    Orijinalden alıntı: mobi


    quote:

    Orijinalden alıntı: serokar1

    quote:

    Orijinalden alıntı: myCo76

    quote:

    Orijinalden alıntı: serokar1


    quote:

    Orijinalden alıntı: myCo76

    quote:

    Orijinalden alıntı: seco2812

    İşin gerçeği arkadaşlar ben kabullendim. :) Kaçınılmazsa tadını çıkaracaksın (Lg rape yaptı). Güncelleme beklemiyorum geleceğinide sanmıyorum. Bu bizim telefon 4x ara bir model gibi bir şey kaldı. 4.1.2 deki yenilikler bu telefonu bozar zaten lg bu işi beceremez. Bir sürü kusuruyla beraber artık alo alo konuşur geçerim (Telefonu açarken bile o yeşil dalgalanmalar esnasında kasıyorya la bu telefon) oyunuyla kamerasıyla sinirimi bozamam. Launcher kasmalarını da FMR memory clean düzeltiyor zaten. Şahsi fikrim kimseyi ama kimseyi bağlamaz bu telefonu almak isteyenler acele etmesin az daha beklesin güncelleme gelirse alırlar gelmezse s3 alırlar. Ama buradada yazanlar var o meşhur markalarla yarıştıran almasın falan diyorlar. O meşhur markalar boşa meşhur olmuyor üstatlar yaptıkları işin arkasında ve tam destek sonuna kadar destek s3 çıktığından bu yana güncelleme alacağı ve en geç ne zaman alacağı belliydi. 4.1.2 güncellemesi ile dahada bir meşhur olduğu kesin. Bu saatten sonra güncelleme gelirse gelir gelmezse gelmez bu lg den en iyi olduğu tv dahi almam bir daha. Telefonuda böyle kullanırım alıcısı çıkarsada dakkada satarım 1 aylık telefon. Herkese iyi formlar.

    Size kesinlikle hak veriyorum Telefon kaliteli eyvallah ancak güncelleme olmadığından gelişen sistemden hergün uzaklaşıyor 1200 tl verip güncelleme olmadan , halen işlemci ram vs olarak yer yer üstün kaldığı marka telefonlardan performans olarak driver eski olması sebebi ile yarattığı sıkıntılardan sattıkdan sonra telefon ne durumda diye bakmayan bir firma ile karşı karşıyayız LG bunu hep yapıyor. Şimdiye kadar hiç samsung telefon kullanmadım ancak şöyle bir gerçek var s3'ün bu kadar tutulması güncellemeleri ile olduğu kesin ki samsung 500-600-700 tl'ye sattığı telefonlar ( ace , w8150 vs ) telefonlarına dahi mart başına doğru 4.1.2 Jellybean güncellemesi getireceği bilgileri sızmış ve bir çok büyük forumda kesin gözüyle bakılıyor. LG kesin gözüyle bakılanı sunmaktan kaçıyor ancak samsung kesin diyorsa kullanıcılar dedikleri tutuyor firmaları kendilerini yüz üstü bırakmıyor.

    Ürünün beyaz modeli mevcut severek kullanıyorum bide şu lg kullanıcıları görse driverleri bi güncellesede bizde Lg'den telefon mu alınır diyenleri kapak etsek muthis olacak :)

    Son olarak demek istediğim kamerası gerçekden cok vasat 8mp diyor ama bildiğimiz 3.2mp gibi çekiyor. Üstelik yarı pro foto makinası kullandığımdan bazen ayarların cogunu o an ki ısık vs göre iso beyaz dengesi elle ayarlıyorum o zamanlar yine fena değil ama yine beklenen kadar iyi olmadığı kesin. ( son sürüm v10F yüklü )

    Ace ics geldimide jelly bean geliyor ayrca son sürüm 10h dir

    ace sadece fiyata eşit bir telefon olarak örnekti vs vs diye belirttim parantez içinde . w8150 kız kardeşimde var güncelleme vs aldıgından bu yana 2-3 kere aldı arada bende kullanıyorm her güncellemede oyun kamera vs performans artısını hissedilecek kadar değişiyor belirtmek istediğim buydu. İnsallah tegra3 işlemcisini güncellerde LG ümidimizi kursağımızda bırakmaz.

    Telefonu alalı bir kaç gün oluyor ilk sayfada yazılanlara göre kullanıma başlamak istedim orda belirtilen ((http://www.lg-phones.org/official-lg-optimus-4x-hd-firmware-download.html )) adresine girip europe open kısmında ki V10F'yi yükleyin diyordu bende yazılanı yaptım yeni olduğum için hemen fazla kurcalamak istemedim. Ayrıca V10H'yi nereden temin ettiniz verilen sitede aratınca cıkmıyor bu sürüm.

    Bu konuda gerçekten hak veriyorum size .10H sürümün xda developers sitesinden bulabilirsiniz

    Çok saolun valla lg nin güncelleme sıkıntısı olduğunu biliyordum zaten. O yüzden güncellemeyi bekliyordum. Ama artık beklemiyecegim. Bu telefondan iyice soğudum artık attığınız bu yorumlar sayesinde. Ama telefon arayuz, tasarım, kasa sağlamlığı konusunda gerçekten benim hoşuma gidiyor ama performansına bir şey diyemeyecegim. Güncelleme konusuna hiç değinmek bile istemiyorum. Baksanıza s3'e 4.1.2 nin Türkiye versiyonu bile gelirken 4x hakkında başka ülkeler için dahi hiç ses seda yok...

    Bakalm Mart ayına kadar bekleyeceğim.Sonra satarım herhalde

    ama teli bilmeyen birine kakala yoksa başka kimse almaz güncelleme gelmezse


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kagan55kagan

    quote:

    Orijinalden alıntı: kahverengi21

    bir sorum daha var. ölü piksel olayı filan diyorsunuz ya. yurtdışından alınmış ve kayıt ettirilmiş telefonda sorun çıksa da değişim işlemini yaparlar mı türkiyede? garantisinde bir sorun olur mu?


    emin olmamakla birlikte yurtdışı cihazlarına farklı bi şekilde müdehale ediliyor.

    garantisi devam eder ama değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kahverengi21

    quote:

    Orijinalden alıntı: kagan55kagan

    quote:

    Orijinalden alıntı: kahverengi21

    bir sorum daha var. ölü piksel olayı filan diyorsunuz ya. yurtdışından alınmış ve kayıt ettirilmiş telefonda sorun çıksa da değişim işlemini yaparlar mı türkiyede? garantisinde bir sorun olur mu?


    emin olmamakla birlikte yurtdışı cihazlarına farklı bi şekilde müdehale ediliyor.

    garantisi devam eder ama değil mi?

    evet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kagan55kagan

    quote:

    Orijinalden alıntı: kahverengi21

    quote:

    Orijinalden alıntı: kagan55kagan

    quote:

    Orijinalden alıntı: kahverengi21

    bir sorum daha var. ölü piksel olayı filan diyorsunuz ya. yurtdışından alınmış ve kayıt ettirilmiş telefonda sorun çıksa da değişim işlemini yaparlar mı türkiyede? garantisinde bir sorun olur mu?


    emin olmamakla birlikte yurtdışı cihazlarına farklı bi şekilde müdehale ediliyor.

    garantisi devam eder ama değil mi?

    evet

    teşekkürler.




  • Arkadaşlar, şu çift ekran özelliği nedir, nasıl kullanılır bilgisi olan yokmu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilginc44

    S.A Arkadaşlar Öncelikle herkesin bu mubarek Mevlit kandilini kutlar Efendimiz HZ. Muhammed Mustafa (sallallahu aleyhi ve sellem) Şefaatine nail olacak kullardan olmayı Cenabı haktan herkese Dua ile isterim (Amin)

    Formu inceledim ve okudum bana çok faydanız oldu öncelikle yönetici arkadaşlara daha sonrda değerli vaktini ayırıp üşenmeden birbirilerine yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    LGP880 hakkındaki görüşlerim oldukça iyi yönde ve alıcak olan arkadaşlara tavsiye ederim. bir kaç sorun var ama okadar can sıkıcı değil. Oldukça şık ve kullanımıda çok rahat, ekranı çok hoşuma gitti apaçık ve gayet parlak
    1200 gibi TL'ye bukadar özellik olması beni şaşırttı. Daha önce birkaç marka kullandım ama artık teknoloji eskisi gibi değil ve gün geçtikçe yeni modeller yeni markalar çıkıyor. Artık az paraya çok iş yapan ürünler çoğalmaya başladı :)
    Benim düşüncem bir yere sabit kalmamalı araştırıp bize uygun olanı almalı derim :) ben tercihimi bu modelde kullandım ve memnunum. Alan arkadaşlarada hayırlı olsun derim güle güle kullansınlar. Çok isteyipte alamayan arkadaşlarada Rabbim nasip eder inşallah.
    Tekrar Kandilinizi kutlar Allah'a emanet olmanızı dilerim.



    Ve Aleyküm Selam

    Sizin ve diğer arkadaşlarında kandilleri mübarek olsun inşaallah . Selam ve Dua ile ...




  • Yıkıldım...... neden mi?

    çünkü azönce müşteri destek ile mesajlaştım. onlara yurtdışından aldığım cihazım garanti kapsamında olup olmadığını sordum. ve garanti kapsamında değil dediler. emin misiniz dedim evet dedi :) 100tlye yasal olarak kaydettirdiğim telefonumun garantisi nasıl olmaz, yurtdışından alınanlar lg değil mi dedim. hayır dedi. neden müşterinizin arkasında drmuyorsunuz, neden herşey satana kadar dedim, cevap vermedi :) samsung ürününe her yerde sahip çıkıyor ya dedim. farklı markalar bizi bağlamaz dedi. ben de; ama tüketici hakları beni bağlar, sizi de bağlasa iyi olur deyip kapadım suratına. çok sinir oldum. rezalet bir marka sanırım cidden. bu arada jb güncellemesini de sordum, bilgimiz yok dedi. :( mutsuzum... :(
  • Ben de 20 gündür LG Optimus 4X HD P880 kullanıcısıyım...

    Küçük bir sorunum var...

    Çağrı yaptığımda veya çağrı geldiğinde telefonu kulağıma götürdüm zaman hareket sensörü, ekranı bazen karartmıyor. Kararttığı zamanlarda da karşı taraf çağrıyı sonlandırmadan ben telefonu kapatamıyorum. Hareket sensörü ekranı karartıyor ve karşı taraf çağrıyı sonlandırana kadar normale dönmüyor. Ben telefonun kapandığını zannediyorum ama karşı taraf beni dinliyor..!!! :D

    Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Benim bilmediğim, bulamadığım bi ayarı mı var...?

    Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler...

    Bu arada beni de kullanıcılar listesine ekleyebilirsiniz... :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shocoll

    Ben de 20 gündür LG Optimus 4X HD P880 kullanıcısıyım...

    Küçük bir sorunum var...

    Çağrı yaptığımda veya çağrı geldiğinde telefonu kulağıma götürdüm zaman hareket sensörü, ekranı bazen karartmıyor. Kararttığı zamanlarda da karşı taraf çağrıyı sonlandırmadan ben telefonu kapatamıyorum. Hareket sensörü ekranı karartıyor ve karşı taraf çağrıyı sonlandırana kadar normale dönmüyor. Ben telefonun kapandığını zannediyorum ama karşı taraf beni dinliyor..!!! :D

    Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Benim bilmediğim, bulamadığım bi ayarı mı var...?

    Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler...

    Bu arada beni de kullanıcılar listesine ekleyebilirsiniz... :)

    Aynen bende de var sinir oldum.biraz tutuşla alakalı herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gigabit78

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mahz3N

    Yahu 2 gün önce aldim telefonu,sekli semali falan hosuma gitti fakat sarj cok cabuk mu bitiyor bana mi öyle geliyor? Üst tarafi cok isiniyor ve oyunlarda,programlarda takilmalar oluyor rahatsiz edici derecede..



    öncelikle aramıza hoşgeldin
    şarjımı perşembe akşamı doldurdum 1 saat rahat internette geçmiştir 1 saat oyun oynamışımdır pazar öğlen şarja takıyorum bu arada günlük kısa 15-20 görüşme olmuştur
    tabi internete girmediğim zamanlar wi-fi kapalı ekran parlaklığını %60 a ayarladım
    ayrıca geceleri kapatmıyorum
    ısınma oyunlarda oluyor 4 çekirdek aktifleştiğinde oyundan çıkınca 5 saniyede yok olup gidiyor
    ben hiçbir takılma yaşamıyorum takılma yaşadığın oyunu söyler misin bende deneyeyim

    Merhaba şarjın perşembeden pazara gittiğini söylemişsiniz.

    Ben her gece telefonu 12 gibi şarja takarım sabah 8de çıkartırım günde 1-2 saat kadar müzik dinlerim. Onun dışında akşam 5e kadar telefonla 20-30 mesaj atarım aksam 5te veri trafiğini aktif ederim facebook, mail bildirimleri gelsin diye şarj gece 12ye kadar ancak atıyor. Orantıyı düşününce benimki biraz az gidiyor gibi oldu bence? Neyden kaynaklanıyor olabilir?

    Birde telefonumda birşey fark ettim oyun yüklediğimde alt yapıda mı çalışıyor oyun nedir kapattığıma kesin eminim, görev yöneticiside dahil ama şarj oyun yokken ki orana göre daha fazla gidiyor?

    Bu söylediklerim sakın yanlış anlaşılmasın sadece merak ettiğim için sordum. Sarj konusu bu konuda genel birşey oldu ama bu mesajı görünce cevaplamadan edemedim :D




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serokar1


    quote:

    Orijinalden alıntı: shocoll

    Ben de 20 gündür LG Optimus 4X HD P880 kullanıcısıyım...

    Küçük bir sorunum var...

    Çağrı yaptığımda veya çağrı geldiğinde telefonu kulağıma götürdüm zaman hareket sensörü, ekranı bazen karartmıyor. Kararttığı zamanlarda da karşı taraf çağrıyı sonlandırmadan ben telefonu kapatamıyorum. Hareket sensörü ekranı karartıyor ve karşı taraf çağrıyı sonlandırana kadar normale dönmüyor. Ben telefonun kapandığını zannediyorum ama karşı taraf beni dinliyor..!!! :D

    Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Benim bilmediğim, bulamadığım bi ayarı mı var...?

    Şimdiden cevaplayan arkadaşlara teşekkürler...

    Bu arada beni de kullanıcılar listesine ekleyebilirsiniz... :)

    Aynen bende de var sinir oldum.biraz tutuşla alakalı herhalde

    Pek tutuşla alakası yok sanırım...

    Eviriyorum çeviriyorum, her model deniyorm yok... Denemedik açı bırakmadım olmuyor... :D

    Hatta bazen çağrı cevaplama ekranı değişiyor... Bazen köşeli tuşlar çıkıyor bazen yuvarlak hatlı sürükleyerek cevap verdiğimiz tuşlar geliyor... Yazılımsal bi sorun var ama çözemedim... :(




  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.