Şimdi Ara

UYKUSUZ ve PENGUEN OKURLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
4
Favori
5.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 26.3.2017)
Giriş
  • Uykusuz ve Penguen okurlarının toplaştığı konudur.
    Listeye İsmini Yazdırmak İsteyenler Konuda Belirtebilir.

konu altında karikatür animasyon paylasabilirsiniz.

Uykusuz Facebook sayfası :https://www.facebook.com/uykusuzdergicom
    Penguen Facebook sayfası :https://www.facebook.com/penguendergisi
    ve tabiki fırat :) buda onun sitesi diyebiliriz :http://www.beslenirkibu.com/

KONUDA BİRÇOK KARİKATÜR BULABİLİRSİNİZ.

İMZALARIMIZ : Uykusuz imzası "Casco! " ya aittir. Teşekkür Ederiz.

[center] 
    [image]http://img27.resimup.net/di/6TQV.jpg[/image][link=http://forum.donanimhaber.com/m_66177399/mpage_1/key_/tm.htm]
    [color=#000000][b] UYKUSUZ ve PENGUEN OKURLARI[/b][/color][/link][/center]

Penguen imzası "casco!" ya aittir. Tesekkür Ederiz.

[center] 
    [image]http://img60.resimup.net/di/J9X9.jpg[/image][link=http://forum.donanimhaber.com/m_66177399/mpage_1/key_/tm.htm]
    [color=#000000][b] UYKUSUZ ve PENGUEN OKURLARI[/b][/color][/link][/center]

ÜYE LİSTESİ ALT MESAJA TAŞINMIŞTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 26 Eylül 2012; 19:08:18 >

1. Xpressmusic34
    2.Navy.
    3.darkpasa
    4.AeonFlux™ (Yiğit Özgür'cü)
    5.Patria o Muerte
    6.e34
    7.cnr22
    8.sarah1538
    9.eve gitmek istiyorum
    10.Mr.Legend (Bana Yüz Puan)
    11.krampon kelebeği
    12.sayınalpbey
    13.onz
    14.cengomatik
    15.Casco!
    16.Neldoreth
    17.İlluminatici
    18.Bleeeed
    19.sercinhoTR
    20.akrilik
    21.Mr.First
    22.Veiny Arm
    23.cartoon network
    24.KinGoRkeM35
    25.RingThalion
    26.legend066
    27.kartist
    28.Uykusuz.
    29.claderan
    30.duygusal-adam
    31.Rated
    32.cahitdikici
    33.-TheDoctor-
    34.Audaz
    35.ank_yer_6
    36.SellYourSoul
    37.sinirkatsayısı
    38.hsntrr
    39.mr hyde
    40.Mr.Kosmos
    41.smt96
    42.TurkishFist
    43.Callum
    44.Emmesen
    45.tavukjack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 9 Ekim 2012; 19:16:54 >

• yaz benimkini
  • yaklaşık 2 yıldır aralıksız takip etsem de önceden ara ara okudum dergi penguen . 1 sayı eksik kaldı elimde ama geri kalanı var arada 2-3 ay ara ile gündem e ilişkin konularına tekrar bakıyorum ülkedeki sorunlar belli ki hiç ama hiç değişmiyor. Bu arada fiziksel olarak da ciddi yer kaplıyolar artık arşiv yapanlar nasıl saklıyorlar merak ettim güzel bir yöntem varsa öğrenelim.

Orijinalden alıntı: Mcuk

terör saldırılarında şehit vermeye devam ediyoruz yazıyor orada ama penguen için şehitliğin hiç bir anlamı varmı acaba

Aylar aylar aylar onceki sey bu birazcik arastirin boş boş yazmak icin yazmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

pengueni de pek sevemiyorum ya ne espirileri güldürüyo ne köse yazıları dogru dürüst.ne zaman bi bakim diye alsam cok sıkıyo beni.bitiremiyorum bile
    motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

terör saldırılarında şehit vermeye devam ediyoruz yazıyor orada ama penguen için şehitliğin hiç bir anlamı varmı acaba

“Tepki gören karikatür kapak karikatürü değildir. Çizer kendi köşesinde yayınlamıştır. Sadece kapağı Penguen Dergisinin ortak görüşünü yansıtır. Köşelerdeki karikatürler çizerlerin şahsi fikirleridir.
    Çizimde prezarvatife benzetme yoktur, gerçekten de böyle avizeler vardır.
    Mizah dergiciliğinin geleneğinde yazarlara çizerlere karışılmaz, herkes köşesinde istediğini yazıp çizmekte özgürdür.
    Tek bir karikatürü severiz sevmeyiz ama genel olarak bu özgürlük alanını korumak önemli. Eleştirilere de saygı gösteriyoruz.
    Karikatüre gelen tepkilerden dolayı üzgünüz. Saygısızlık olarak görenlerden özür dileriz”

• isminin yazılmasını mesajında belirtenlerin isimlerini yazdım , teşekkürler.

bu arada ilk mesaja ne ekliyeceğime karar veremedim , sizlerden öneri bekliyorum bu konuda.

destek için tesekkürler

Turkcell T20 &amp; Huawei Sonic U8650 Anakonu
    İşletim Sistemi: Android OS v2.3.5 Gingerbread || Uygulama Mağazası: Android Market || İşlemci: 600 Mhz. Qualcomm MSM7227 || Grafik İşlemci Ünitesi: Andreno 200 ||
    RAM: 256 MB || Ekran: 256K TFT || Dokunmatik: Kapasitif || Ekran Çözünürlüğü: 320x480 piksel || Ekran Boyutu: 3.5 inç (~165 ppi) || Hafıza: 512 MB ROM + 4 GB hafıza kartı (32 GB'ye kadar da artırılabilir hafıza) || 3G: HSDPA 3.6 Mbps, HSUPA || Bluetooth: 2.1 || Kamera: 3 MP (2048x1536), 480p video kaydı. || Çoklu Medya: FM Radyo, NFC
  • Penguenin ne dergisi neyin dergisi oldugu açık

Orijinalden alıntı: FYL

Uzun zamandır alamadım ama okurum sürekli karikatür.Sevgilim her hafta kesin alır bende o okuyunca alırım.

• Uykusuz her hafta aliyorum. Her kosesini okumasamda sevdigim adamlarin karikaturlerini severek okuyorum. Penguen ise bana gore 5 para etmez bi dergi. Esprileri ilkokul seviyesinde. Zaten simdiki uykusuzun kemik kadrosunu olusturanlar eskiden penguendeydi. Onlar ayrilinca penguende bitti bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Layblood

Uykusuz her hafta aliyorum. Her kosesini okumasamda sevdigim adamlarin karikaturlerini severek okuyorum. Penguen ise bana gore 5 para etmez bi dergi. Esprileri ilkokul seviyesinde. Zaten simdiki uykusuzun kemik kadrosunu olusturanlar eskiden penguendeydi. Onlar ayrilinca penguende bitti bence.

Bende uykusuzu daha fazla seviyorum.

Turkcell T20 &amp; Huawei Sonic U8650 Anakonu
    İşletim Sistemi: Android OS v2.3.5 Gingerbread || Uygulama Mağazası: Android Market || İşlemci: 600 Mhz. Qualcomm MSM7227 || Grafik İşlemci Ünitesi: Andreno 200 ||
    RAM: 256 MB || Ekran: 256K TFT || Dokunmatik: Kapasitif || Ekran Çözünürlüğü: 320x480 piksel || Ekran Boyutu: 3.5 inç (~165 ppi) || Hafıza: 512 MB ROM + 4 GB hafıza kartı (32 GB'ye kadar da artırılabilir hafıza) || 3G: HSDPA 3.6 Mbps, HSUPA || Bluetooth: 2.1 || Kamera: 3 MP (2048x1536), 480p video kaydı. || Çoklu Medya: FM Radyo, NFC
  • hayatımda gördügüm en boş "mizah" dergisidir.Yaptıkları iş için buradan rastgele 10 kişiyi seçin;tayipe salla, dine salla deyin; yine aynı şeyler ortaya çıkacaktır.Zamanı degerli olanlar için zaman kaybıdır.

he still waiting for god's choice
  • Uykusuz Forever
    daha hic para verip almadim ama en yakin zamanda koleksiyona baslicam gec olsa da.
    Penguen e gelince niyeyse sıkılıyorum hemen bitiremiyorum.Uykusuzda da Otisabi hic sevemedim ama Yiğit Özgür her zaman okurum arada markete giriyorum uykusuz yigit ozgur okuyorum bi kişneme geliyor sonra markettekiler bakinca zor da olsa duruyorum.beni de yazarmisiniz listeye (yigit ozgurcu) seklinde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patria o Muerte -- 25 Eylül 2012; 0:23:01 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.