Şimdi Ara

// SİEMENS SXG75 FORUMU VE PAYLAŞIMI // (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.280
Cevap
2
Favori
447.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zingo

Arkadaşlar sxg75 e uyumlu araba şarj cihazı modelinin adı ne, bilen var mı?(orjinali)

HKP-500 .....
  • Merhaba arkadaşlar ben mobilpocketreader da okunacak şekilde hazırladığım pdfleri tele attığım da çok rahatlıkla okuyorum ama atematiksel ifadeler gözükmüyor veya hatalı oluyor acaba pdfleri çevirir ken birşeyimi atlıyorum forumda resimli anlatıldığı gibi yaptım ama kafam karıştı sizdede bu sorun olyormu .Şimdiden teşekürler
  • controller pro ile attığım trekbuddy ve oyunlar görünmüyor (sürüm fw22) ne yapmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfex

quote:

Orjinalden alıntı: zingo

Arkadaşlar sxg75 e uyumlu araba şarj cihazı modelinin adı ne, bilen var mı?(orjinali)

HKP-500 .....

hkp-500 araç kitidir. zaten hiçbir yerde bulamadım.
    araba şarj cihazı ise ECC-600.
  • arkadaşlar bi kaç sorum olcak dün yeni fw22 yükledimde

1- NV browser dan ayarları değişririken inputun altındaki değeri mi değiştircez? bide nasıl kaydetcez değiştirdim ama kaydetmedi. kullanma klavuzunda write ile kaydeder yazıyo ama kaydetmiyo bi tarif ederseniz sevinirim.

2-fw26 yı tavsiye edermisiniz serviste sorun çıkarırlar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kont

abi bu yukarıdaki ünlem işareti olan icon hep orada duruyor.bazen gidiyor.tel çaldığı zaman yada arama yaptığım zaman yine geliyor ve hep orada.şu kendi kendine reset atma olayından sonra yazılımı 2-3 sefer yükledim yine aynı.daha öncede bazen oluyordu ama bir arama yaptığım zaman gidiyordu.bunun donanımımı bozuldu acaba.şimdi servise vericem anlamıycak elemanlar.yazılım yükleyip geri verecekler derdini anlat anlatabilirsen.

iki insan arasındaki ünlem işareti son olarak bi arama yani görüşme yaptığını gösteriyo eğer dikkat edersen anlarsın...

• quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Arkadaşlar sis to java vs gibi bir şey bulup sis uygulamalarını yapamazmıyız?Var diye duymuştum ama.Biraz daha araştıracağım.

boşuna aramayın... böyle birşey maalesef yok...
  • Ağlayacağım artık.Sanırım 2 haftadır forumu okuyorum. Tam satın alma işlemini onaylayacağım bir şu foruma bakim diyorum hastalık gibi oldu . Bir bakıyorum birisi yardırmış; çekmeceye at, sattım kurtuldum vs...Başka bir tane mp3leri görmüyor,yok silindi, yok excel doğru dürüst açmıyor,gps zaten yok alınmaz, vs...Bu telefona ne bilim en zon fw 26 veryonunu yüklersek ve usb kablomuz da varsa istediğimiz dosyayı atarız istediğimiz dosyayı sileriz.Yalnız bu işleri yaparken bir takım adımları izlememiz gerekiyor.Bunları yaparsak sorun çıkamaycak mı? Yoksa bu telefonda simbiyın mıdır nedir onun olmaması bizim gibilerin (yani basmayanların ) daha çok sorunlar ile karşılaşacağına mı işarettir?Lütfen bir arkadaş desinki yüklemeleri düzgün yap,gps i de bekle sorun etme şimdilik alet düzgün çalışır. Ya da desinki;Dostum bu telefon televizyon tamir etmek gibidir.Bu işlerden anlamayanlar kullanamaz,bir çok sorun çıkarır excel açmaz,mp3 cızırtılıdır, rodyo düzgün çekmez zaten yetersiz menüsü var, filmleri tam ekran izlemek derttir, vs...vs...
    Lütfen bir cevap lütfen.

• quote:

Orjinalden alıntı: HarDem

Ağlayacağım artık.Sanırım 2 haftadır forumu okuyorum. Tam satın alma işlemini onaylayacağım bir şu foruma bakim diyorum hastalık gibi oldu . Bir bakıyorum birisi yardırmış; çekmeceye at, sattım kurtuldum vs...Başka bir tane mp3leri görmüyor,yok silindi, yok excel doğru dürüst açmıyor,gps zaten yok alınmaz, vs...Bu telefona ne bilim en zon fw 26 veryonunu yüklersek ve usb kablomuz da varsa istediğimiz dosyayı atarız istediğimiz dosyayı sileriz.Yalnız bu işleri yaparken bir takım adımları izlememiz gerekiyor.Bunları yaparsak sorun çıkamaycak mı? Yoksa bu telefonda simbiyın mıdır nedir onun olmaması bizim gibilerin (yani basmayanların ) daha çok sorunlar ile karşılaşacağına mı işarettir?Lütfen bir arkadaş desinki yüklemeleri düzgün yap,gps i de bekle sorun etme şimdilik alet düzgün çalışır. Ya da desinki;Dostum bu telefon televizyon tamir etmek gibidir.Bu işlerden anlamayanlar kullanamaz,bir çok sorun çıkarır excel açmaz,mp3 cızırtılıdır, rodyo düzgün çekmez zaten yetersiz menüsü var, filmleri tam ekran izlemek derttir, vs...vs...
    Lütfen bir cevap lütfen.

yettim dostum,

ben de daha 2 haftalık kullanııyıcım , biliyorum bazı arkadaşlar sorunlar yaşadı ama şimdilik ben bahsettikleri hiçbir sorunu yaşamadım...

mp3 ses çıkışı rakipsiz , radyo güzel çekiyor (en azından bende) , programları ve oyunları atıp rahatça kurabiliyorum , Gps bugün yarın nasılsa birgün çalışacak , hayatta kaçarı yok...

kasa dersen kamyon gibi , dağıtmak için tırın altında ezmek gerek (nokiacılar çatlasın , patlasın ) ... filmleri kocaman ekranında seyretmek ayrı bir zevk , kamerası desen ışıklı ortamda çok iyi (karanlık ortamlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ) ....

benim tavsiyem kaçırma bu telefonu , her markada olabileceği gibi şansına fabrikasyon hatalı bir tanesi denk gelmezse hiç pişman olmazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jusper -- 17 Nisan 2007; 14:55:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

quote:

Orjinalden alıntı: kont

abi bu yukarıdaki ünlem işareti olan icon hep orada duruyor.bazen gidiyor.tel çaldığı zaman yada arama yaptığım zaman yine geliyor ve hep orada.şu kendi kendine reset atma olayından sonra yazılımı 2-3 sefer yükledim yine aynı.daha öncede bazen oluyordu ama bir arama yaptığım zaman gidiyordu.bunun donanımımı bozuldu acaba.şimdi servise vericem anlamıycak elemanlar.yazılım yükleyip geri verecekler derdini anlat anlatabilirsen.

iki insan arasındaki ünlem işareti son olarak bi arama yani görüşme yaptığını gösteriyo eğer dikkat edersen anlarsın...

arkadaşım sağolda caneryolal arkadaşım net olmasada bunun cevabını vermişti.bu farklı bir yorum olmuş.caneryolal siemens destek hattında çalışan bir arkadaşımız.onun söylediği bana daha mantıklı geldi sizin söylediğinizde olabilir net bir şey yok.ama almanya ile irtibatlarında oradaki kullanıcılarda böyle bir işaretin çıkmadığı söylenmiş oradakiler hiç görüşme yapmıyor olabilirmi.

• Sevgili arkadaşlar ben de cumartesi günü aldım telefonumu weblebi.com dan. cuma siparişi vermiştim. ankara ya 1 günde geldi. Ben de sxg75 cilerin arasına katılmış oldum. Telefonu kullanan arkadaşların yazdıkları açıklayıcı bilgiler de çok faydalı.
    Telefon bence çok güzel. Şekil olarak da bayılıyorum ben. Çektiği resimler ışıklı ortamda gerçekten çok net. Radyosunun ses kalitesi de sx1 i aratmayacak nitelikte artı desteklediği istasyonların adı ve çalan şarkının ismini de görebiliyorsunuz. Henüz mp3 yükleme fırsatım olmadı ama üzerinde kayıtlı müzikler gayet net çalıyor. GPS i de bir şekilde çözülür diye düşünüyorum. Bu telefon özellikleri ve fiyat açısından bence rakipsiz.
  • Merhaba arkadaşlar ben mobilpocketreader da okunacak şekilde hazırladığım pdfleri tele attığım da çok rahatlıkla okuyorum ama atematiksel ifadeler gözükmüyor veya hatalı oluyor acaba pdfleri çevirir ken birşeyimi atlıyorum forumda resimli anlatıldığı gibi yaptım ama kafam karıştı sizdede bu sorun olyormu .Şimdiden teşekürler
    mobilpocketreader a yeni di paketi veya karekter paketi yükleye biliyormuyuz acil cevap bekliyorum lütfen yardım edin

• quote:

Orjinalden alıntı: jusper
    quote:

Orjinalden alıntı: HarDem
    Ağlayacağım artık.Sanırım 2 haftadır forumu okuyorum. Tam satın alma işlemini onaylayacağım bir şu foruma bakim diyorum hastalık gibi oldu . Bir bakıyorum birisi yardırmış; çekmeceye at, sattım kurtuldum vs...Başka bir tane mp3leri görmüyor,yok silindi, yok excel doğru dürüst açmıyor,gps zaten yok alınmaz, vs...Bu telefona ne bilim en zon fw 26 veryonunu yüklersek ve usb kablomuz da varsa istediğimiz dosyayı atarız istediğimiz dosyayı sileriz.Yalnız bu işleri yaparken bir takım adımları izlememiz gerekiyor.Bunları yaparsak sorun çıkamaycak mı? Yoksa bu telefonda simbiyın mıdır nedir onun olmaması bizim gibilerin (yani basmayanların ) daha çok sorunlar ile karşılaşacağına mı işarettir?Lütfen bir arkadaş desinki yüklemeleri düzgün yap,gps i de bekle sorun etme şimdilik alet düzgün çalışır. Ya da desinki;Dostum bu telefon televizyon tamir etmek gibidir.Bu işlerden anlamayanlar kullanamaz,bir çok sorun çıkarır excel açmaz,mp3 cızırtılıdır, rodyo düzgün çekmez zaten yetersiz menüsü var, filmleri tam ekran izlemek derttir, vs...vs...
    Lütfen bir cevap lütfen.

yettim dostum,
    ben de daha 2 haftalık kullanııyıcım , biliyorum bazı arkadaşlar sorunlar yaşadı ama şimdilik ben bahsettikleri hiçbir sorunu yaşamadım.........
    mp3 ses çıkışı rakipsiz , radyo güzel çekiyor (en azından bende) , programları ve oyunları atıp rahatça kurabiliyorum , Gps bugün yarın nasılsa birgün çalışacak , hayatta kaçarı yok...
    kasa dersen kamyon gibi , dağıtmak için tırın altında ezmek gerek (nokiacılar çatlasın , patlasın ) ... filmleri kocaman ekranında seyretmek ayrı bir zevk , kamerası desen ışıklı ortamda çok iyi (karanlık ortamlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ) ....
    benim tavsiyem kaçırma bu telefonu , her markada olabileceği gibi şansına fabrikasyon hatalı bir tanesi denk gelmezse hiç pişman olmazsın...

ben basit bir telefon kullanıcısı olarak diyorumki...

telefonu fw 22 ve fw26 yüklemeleri ile iki şekilde kullanabilirsiniz.

1-eğer film izlemek gibi bir düşünceniz yoksa ( ki bu telefon ve hakanyılmaz90 ile mutlaka olmalı) fw26 kurarak menü geçişleri daha hızlı, mp3 okumada sorunsuz. (mp3 yükleme ile ilgili ufak ayrıntılar: mmc'de kendi oluşturduğunuz dizin içine, isimde türkçe olmayan 30'u geçmeyen karakter kullanmak) (filmler için 176*320 fw26'da en büyük boyut)

2-filmleri tam ekran izlemek için fw22 kurabilirsiniz.

100 den fazla nefis oyun ( alonewolf tarafından sağlanan --http://forum.donanimhaber.com/m_12218751/mpage_1/key_/tm. var hepsiyle oynayamıyacağıma göre haftalık seçtiklerimizi yükler oynar silebiliriz (Silma amacı tel hafızasını gereksiz doldurmamak için)

film desen gani (hakanyilmaz90 tarafından ---htmhttp://forum.donanimhaber.com/m_13199587/mpage_1/key_//tm.htm)) yükle izle sil arşivle sıkılınca bida yükle

müzik desen bazen problem çıkıyor amma...
    yav kardeşim 200-300 tane yükleme iki üç günde bir en sevdiklerinden 40-50 tane kopyala dinle sil
    olmadı aç radyonu hangi müzik tipini dinliyorsan sana hitap eden bir kanal mutlaka var hem haberde ve reklam da dinlemiş olursun.
    radyosu gerçekten güzel değişik yer ve zamanlarda önceki radyolu MP3 çalar ile(SanDisk) yaptığım denemelerin hepsinde SXG75 daha iyi çekişi vardı.

ayrıca ikonlar menüler menü içi barlar değişik temalar hatta temaların içindeki müzikleri ve resimleri dahi değiştirebiliyorsun (SXG75 Controller prosu ile)

anti parantez siemens ile ilgili sorun mu var caneryolal mutlaka hattadır.

metal kasa gerçekten çok güzel ayrıca çizilmez (zannedersem, 4 aydır kullanıyorum tek çizik yok) olduğuna inandığım cam ve QVGA ekrana ( bakış açısı farketyen ) herkezin bayıldığı kesin (parlaklık %50 olduğunda inanın etrafı aydınlatıyor.

herkesin para verip aldığı dahili GPS hizmeti bizde bu fiyatın içinde . harita sorunu mutlaka çözülecektir.

görüntülü görüşme için ikinci kamera hazır beklemekte.

sarj eğer havam olsun diye alıp sadece telefon olarak kullanırsanız ( ha birde telefon özelliği var ... hahaha) net 4gün gider ( denedim ama o 4 gün bitmek biledi SXG75 in var ve telin çalmasını bekliyorsun ) teli kurcalarsan 2 gün, oyun mp3 film dersen 1 gün

• quote:

Orjinalden alıntı: mastererol

Merhaba arkadaşlar ben mobilpocketreader da okunacak şekilde hazırladığım pdfleri tele attığım da çok rahatlıkla okuyorum ama atematiksel ifadeler gözükmüyor veya hatalı oluyor acaba pdfleri çevirir ken birşeyimi atlıyorum forumda resimli anlatıldığı gibi yaptım ama kafam karıştı sizdede bu sorun olyormu .Şimdiden teşekürler
    mobilpocketreader a yeni di paketi veya karekter paketi yükleye biliyormuyuz acil cevap bekliyorum lütfen yardım edin

mobipocket reader her nekadar çok güzel bir program olsa da onunda bazı sorunları var. pdf te gördüğün herşeyi tam olarak kendi formatına aktaramıyor. tabloları çizimleri , formulleri vs bozuyor. böyle idare edeceksin. ben scan edilip pdf yapılmış dosyaları çok rahat okuyorum. onlar foto dan pdf yapıldığı için herhangi bir yerini bozamıyor mobi :).

ve maalesef bahsettiğin soruna herhangi bir çözüm bilmiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: avcagatay

controller pro ile attığım trekbuddy ve oyunlar görünmüyor (sürüm fw22) ne yapmam lazım

attıgın oyunları ve pro. hepsini uygulamalara at ondan sonra oyunlar kısmına tasırsın
    2. bir yol ise fw26 yuklersen bole bir sorun kalmıyor.
  • Sms yazarken normalda 1 sms i 3 sms yazmış kadar çok gösteriyor ama giderken 1 sms A55 modelinde de böyleydi bu sorunun bir çözümü varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfex

quote:

Orjinalden alıntı: avcagatay

controller pro ile attığım trekbuddy ve oyunlar görünmüyor (sürüm fw22) ne yapmam lazım

attıgın oyunları ve pro. hepsini uygulamalara at ondan sonra oyunlar kısmına tasırsın
    2. bir yol ise fw26 yuklersen bole bir sorun kalmıyor.

eyvallah , sağol
  • arkadaşalar tele yeni fw nası yüklenir.
    detaylı olarak yazabilirseniz sevinirim

tşklelr.
  • caneryolal : zurrani : adigehalil...
    akşam akşam telefona sadece bir resim atayım dedim bluetooth ile. atmaz olaydım sana ne resim mesimle ne işin olur dimi .. telefon kapandı ve açılmıyor ne yaptım ettiysem olmuyor açılmıyor . telefon bana ben telefona bakıyor ööle duruyoruz . acil yardım !!!!!

napsam adigehalilin verdiği linkteki fv 22 yi yüklesemmi ??**

• quote:

Orjinalden alıntı: changeable

caneryolal : zurrani : adigehalil...
    akşam akşam telefona sadece bir resim atayım dedim bluetooth ile. atmaz olaydım sana ne resim mesimle ne işin olur dimi .. telefon kapandı ve açılmıyor ne yaptım ettiysem olmuyor açılmıyor . telefon bana ben telefona bakıyor ööle duruyoruz . acil yardım !!!!!

napsam adigehalilin verdiği linkteki fv 22 yi yüklesemmi ??**

saydıgın kişilerden deilim ama
    telefon acılmıosa 1 saat boyunce mecburen fw atmalısın...

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.