FRIENDS
=> İlk defa Hepsiburada dan alışveriş yapacağım ! Yardım
(5.9.2012 19:04:15)
FRIENDS
(5.9.2012 19:15:57)
up
Ayrıca lazer yerine uzaktan kumandalı 60-70 tl ye helikopter alabilirim pek sağlam olmazlar heralde.
MAXSTAR
(5.9.2012 19:18:13)
forever hb kendilerinden 1 liraya yakın alişverişim oldu şuana kadar memnunum yalnız kadıda ödeme daha pahalı
FRIENDS
(5.9.2012 19:32:10)
quote:
Orijinalden alıntı: maxstar33 forever hb kendilerinden 1 liraya yakın alişverişim oldu şuana kadar memnunum yalnız kadıda ödeme daha pahalı |
Sitelerinde öyle birşey belirtmiyorlar ? Nasıl fazla alıyorlar anlamadım.
Kapıda ödeme yapabilir miyim?
KDV hariç 100 TL - 5000 TL arasında vereceğiniz siparişlerde kapıda nakit ödeme seçeneği kargo seçenekleri sayfasında size tercih olarak sunulur. Kapıda nakit ödeme yapabilmeniz için sepetinizdeki ürünlerin toplam bedelinin KDV hariç en az 100 TL olması gereklidir. Ayrıca, doğrudan tedarikçi firmadan adresinize gönderilecek bir ürünü sipariş etmeniz durumunda kapıda ödeme yapılamaz.
FRIENDS
(5.9.2012 19:51:39)
up hadi ama siparişi vericem az sonra
mash3d
(5.9.2012 20:09:06)
Hepsiburadadan hiç bir şey almanı önermem bi ara 3-4 parça bi şeyler sipariş etmiştim 15 günde kargoya vermediler iptal ettirdim.1 gün içinde kargo yazan şeyleri bile 1 hafta kargoya vermiyorlar + çoğu şeyi başka sitlerde daha ucuza bulabilirsin.
bilgehankalkan
(5.9.2012 20:16:23)
Geçen yıl sıkıntılıydı ama 2012 içinde siparişlerim oldu ve gönderide sıkıntı yaşamadım. Kapıdan ödeme de zaten nakit en çok tercih edilen yol. Kendi adına aslan sorun olmaz galiba, ben kendi adıma ürün çok aldım ama kapıda ödeme kullanmadım.
Hetero Erectus
(5.9.2012 20:20:59)
geçen sene hb taşınmasından kaynaklı bi sorun yaşamıştı bilenler bilir. bu gecikmeden dolayi bekletilen herkese lokum vs yollamişlardi. bende o sıralar kapıda odemeyle telefon sipariş etmiştim ve 1 ay surmuştü bana ulaşması telefonun acıkcasida pek bi aciliyeti yoktu. telefon ban ulaştıktan bikac gun sonra hesaba 50tl'lik hediye ceki yollamislardi. diyeceğim şu aldıgın malın eline geçmesi biraz uzun surer ama kendilerini affettirirler.
FRIENDS
(5.9.2012 20:21:17)
Yorumlarınız için teşekkürler . Siparişi tamamladım . Biraz şansa da bakıyor aslında. Okuduğum yorumlarda %60 memnuniyet %40 civarı memnuniyetsizlik var.
İnternetten yaptığım ilk alışverişimde inşallah hayak kırıklığına uğramam.
MAXSTAR
(5.9.2012 22:30:18)
Kapıda ödeme 17 tl falan birşeydi ilerleyen sayfalarda korgo seçiminde görürsün biliyorum çünkü çok alışveriş yaptım.
FRIENDS
(6.9.2012 01:20:41)
quote:
Orijinalden alıntı: maxstar33 Kapıda ödeme 17 tl falan birşeydi ilerleyen sayfalarda korgo seçiminde görürsün biliyorum çünkü çok alışveriş yaptım. |
7.5 tl imiş kapıda ödeme