Şimdi Ara

İlk defa Hepsiburada dan alışveriş yapacağım ! Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlangıç olarak 4-5 kondisyon aleti alacağım. Sepete ekledim şuan alacaklarımı. Heralde 100 Tl olunca kapıda ödeme gerçekleşiyormuş. Kapıda ödeme için kredi kartı falan lazım oluyor mu ?

Birde 100 TL ye tamamlamak için 2-3 yıldır merak ettiğim basit bir lazer pointer alacağım. Yorumların hiçbirinde olumsuzluk yok ama bilgisi olan yardım edebilir mi ?

http://www.hepsiburada.com/liste/king-shark-100-mw-bes5-baslikli-yesil-lazer-pointer/productDetails.aspx?productId=outatlks100mw5&categoryId=60000300&SKU=OUTATLKS100MW5

Gittigidiyor a baktım ama nedense Hepsiburada bana daha güvenliymiş gibi geliyor. Siz hangisini önerirsiniz ?

Vikings
    Talk to the Trees
  • up

Ayrıca lazer yerine uzaktan kumandalı 60-70 tl ye helikopter alabilirim pek sağlam olmazlar heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 5 Eylül 2012; 19:17:13 >

Vikings
    Talk to the Trees
  • forever hb kendilerinden 1 liraya yakın alişverişim oldu şuana kadar memnunum yalnız kadıda ödeme daha pahalı

Orijinalden alıntı: maxstar33

forever hb kendilerinden 1 liraya yakın alişverişim oldu şuana kadar memnunum yalnız kadıda ödeme daha pahalı

Sitelerinde öyle birşey belirtmiyorlar ? Nasıl fazla alıyorlar anlamadım.

Kapıda ödeme yapabilir miyim?
    KDV hariç 100 TL - 5000 TL arasında vereceğiniz siparişlerde kapıda nakit ödeme seçeneği kargo seçenekleri sayfasında size tercih olarak sunulur. Kapıda nakit ödeme yapabilmeniz için sepetinizdeki ürünlerin toplam bedelinin KDV hariç en az 100 TL olması gereklidir. Ayrıca, doğrudan tedarikçi firmadan adresinize gönderilecek bir ürünü sipariş etmeniz durumunda kapıda ödeme yapılamaz.

Vikings
    Talk to the Trees
  • up hadi ama siparişi vericem az sonra

Vikings
    Talk to the Trees
  • bende yüzük ve laptop soğutucu aldım kapıda ödeme istedim 4 gün geçti halen sipariş hazırlanıyor diyo

Orijinalden alıntı: TurboS

bende yüzük ve laptop soğutucu aldım kapıda ödeme istedim 4 gün geçti halen sipariş hazırlanıyor diyo

Ben 9 tane ürün sipariş ettim . Bazılarında süper hızlı yazıyor. Şimdi bu 9 ürün aynı anda gelicek değil mi ?

Birde yaşım 17 . Kendi adıma kayıt olup sipariş versem olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 5 Eylül 2012; 20:09:08 >

Vikings
    Talk to the Trees

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr

Başlangıç olarak 4-5 kondisyon aleti alacağım. Sepete ekledim şuan alacaklarımı. Heralde 100 Tl olunca kapıda ödeme gerçekleşiyormuş. Kapıda ödeme için kredi kartı falan lazım oluyor mu ?

Birde 100 TL ye tamamlamak için 2-3 yıldır merak ettiğim basit bir lazer pointer alacağım. Yorumların hiçbirinde olumsuzluk yok ama bilgisi olan yardım edebilir mi ?

http://www.hepsiburada.com/liste/king-shark-100-mw-bes5-baslikli-yesil-lazer-pointer/productDetails.aspx?productId=outatlks100mw5&categoryId=60000300&SKU=OUTATLKS100MW5

Gittigidiyor a baktım ama nedense Hepsiburada bana daha güvenliymiş gibi geliyor. Siz hangisini önerirsiniz ?

Hepsiburadadan hiç bir şey almanı önermem bi ara 3-4 parça bi şeyler sipariş etmiştim 15 günde kargoya vermediler iptal ettirdim.1 gün içinde kargo yazan şeyleri bile 1 hafta kargoya vermiyorlar + çoğu şeyi başka sitlerde daha ucuza bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr

quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

bende yüzük ve laptop soğutucu aldım kapıda ödeme istedim 4 gün geçti halen sipariş hazırlanıyor diyo

Ben 9 tane ürün sipariş ettim . Bazılarında süper hızlı yazıyor. Şimdi bu 9 ürün aynı anda gelicek değil mi ?

Birde yaşım 17 . Kendi adıma kayıt olup sipariş versem olur mu ?

olur evet ikiside aynı anda gelir suan okadar pismanımki kesşke sipariş vermesem diyorum

• Geçen yıl sıkıntılıydı ama 2012 içinde siparişlerim oldu ve gönderide sıkıntı yaşamadım. Kapıdan ödeme de zaten nakit en çok tercih edilen yol. Kendi adına aslan sorun olmaz galiba, ben kendi adıma ürün çok aldım ama kapıda ödeme kullanmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene hb taşınmasından kaynaklı bi sorun yaşamıştı bilenler bilir. bu gecikmeden dolayi bekletilen herkese lokum vs yollamişlardi. bende o sıralar kapıda odemeyle telefon sipariş etmiştim ve 1 ay surmuştü bana ulaşması telefonun acıkcasida pek bi aciliyeti yoktu. telefon ban ulaştıktan bikac gun sonra hesaba 50tl'lik hediye ceki yollamislardi. diyeceğim şu aldıgın malın eline geçmesi biraz uzun surer ama kendilerini affettirirler.
    for you are my blade and my rope
    your are my
    lethe
  • Yorumlarınız için teşekkürler . Siparişi tamamladım . Biraz şansa da bakıyor aslında. Okuduğum yorumlarda %60 memnuniyet %40 civarı memnuniyetsizlik var.

İnternetten yaptığım ilk alışverişimde inşallah hayak kırıklığına uğramam.

Vikings
    Talk to the Trees
  • Kapıda ödeme 17 tl falan birşeydi ilerleyen sayfalarda korgo seçiminde görürsün biliyorum çünkü çok alışveriş yaptım.

Orijinalden alıntı: maxstar33

Kapıda ödeme 17 tl falan birşeydi ilerleyen sayfalarda korgo seçiminde görürsün biliyorum çünkü çok alışveriş yaptım.

7.5 tl imiş kapıda ödeme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 6 Eylül 2012; 1:21:48 >

Vikings
    Talk to the Trees
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.