Berry1925
=> sanalpazardan ürün satmak
(5.09.2012 16:05:22)
sanalpazardan ürün satsam sorun yaşar mıyım arkadaşlar. ürün sıfır olacak
Absinthe.
(5.09.2012 19:26:33)
quote:
Orijinalden alıntı: Berry1925 sanalpazardan ürün satsam sorun yaşar mıyım arkadaşlar. ürün sıfır olacak |
2 ürün sattım oradan sorunsuz oldu.Karşı taraf ödemeye bugün onay verdiyse en geç yarından sonra mesai bitimine kadar ödeme sizin hesabınıza geçiyor.Zaten e-posta geliyor size bu tarihte aktarılacaktır diye.
LKLC
(5.09.2012 19:38:56)
sorun olmaz, birçok kez sattım.
bilbar
(5.09.2012 19:47:34)
quote:
Orijinalden alıntı: Absinthe. quote:
Orijinalden alıntı: Berry1925 sanalpazardan ürün satsam sorun yaşar mıyım arkadaşlar. ürün sıfır olacak | 2 ürün sattım oradan sorunsuz oldu.Karşı taraf ödemeye bugün onay verdiyse en geç yarından sonra mesai bitimine kadar ödeme sizin hesabınıza geçiyor.Zaten e-posta geliyor size bu tarihte aktarılacaktır diye. |
onay vermezse bozuk sattın derse
Absinthe.
(6.09.2012 12:30:14)
quote:
Orijinalden alıntı: bilbar quote:
Orijinalden alıntı: Absinthe. quote:
Orijinalden alıntı: Berry1925 sanalpazardan ürün satsam sorun yaşar mıyım arkadaşlar. ürün sıfır olacak | 2 ürün sattım oradan sorunsuz oldu.Karşı taraf ödemeye bugün onay verdiyse en geç yarından sonra mesai bitimine kadar ödeme sizin hesabınıza geçiyor.Zaten e-posta geliyor size bu tarihte aktarılacaktır diye. | onay vermezse bozuk sattın derse |
Sanal pazar yönetimi kargo bilgilerini vs. takip ediyor.3 gün sonunda hala daha onay verilmemişse para otomatik olarak sizin hesabınıza geçiyor.
Berry1925
(6.09.2012 13:03:58)
peki maliye sorun çıkarır mı arkadaşlar