Bildirim
sanalpazardan ürün satmak
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Berry1925
sanalpazardan ürün satsam sorun yaşar mıyım arkadaşlar. ürün sıfır olacak
2 ürün sattım oradan sorunsuz oldu.Karşı taraf ödemeye bugün onay verdiyse en geç yarından sonra mesai bitimine kadar ödeme sizin hesabınıza geçiyor.Zaten e-posta geliyor size bu tarihte aktarılacaktır diye._____________________________ -
sorun olmaz, birçok kez sattım. _____________________________ We have two ears and one mouth so that we can listen twice as much as we speak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Absinthe.
quote:
2 ürün sattım oradan sorunsuz oldu.Karşı taraf ödemeye bugün onay verdiyse en geç yarından sonra mesai bitimine kadar ödeme sizin hesabınıza geçiyor.Zaten e-posta geliyor size bu tarihte aktarılacaktır diye.
onay vermezse bozuk sattın derse_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bilbar
quote:
Orijinalden alıntı: Absinthe.
quote:
2 ürün sattım oradan sorunsuz oldu.Karşı taraf ödemeye bugün onay verdiyse en geç yarından sonra mesai bitimine kadar ödeme sizin hesabınıza geçiyor.Zaten e-posta geliyor size bu tarihte aktarılacaktır diye.
onay vermezse bozuk sattın derse
Sanal pazar yönetimi kargo bilgilerini vs. takip ediyor.3 gün sonunda hala daha onay verilmemişse para otomatik olarak sizin hesabınıza geçiyor._____________________________
-
peki maliye sorun çıkarır mı arkadaşlar _____________________________ AUDİ A5 2.0 TDI 2014 !
Twitter: @berryforeva
Ve
Zbam1.blogspot.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler