Köfteci Yusufa giden varmı? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
AAT.BH => Köfteci Yusufa giden varmı? (30.08.2012 22:15:14)
6 şubeside bursa-yalova taraflarında her restoranı 2000 m2 alana kurulu her daim kapıda kuyruğa sahip sanki bedava veriyorlar. Çok da ucuz biyer 1 kilo pişmiş köfte 35 tl tıkabasa 6 kişi 1 kg köfte ile doyuyor. En tuhafıda masanız restoran ne kadar dolu olursa olsun max. 3-4 dk da donatılıyor. Gitmediyseniz gidin derim çok bonkör bi mekan. Tatlı istiyorsun üzerindeki kaymak tatlıdan daha fazla.

Evet beyler giden varmı buraya.

mstfekz => Köfteci Yusufa giden varmı? (30.08.2012 22:17:52)
kofteci yusuf bize geliyo genelde anlarsinya tatli seyy

Yellow Claw => Köfteci Yusufa giden varmı? (30.08.2012 22:21:41)
İçinde soya var diyorlar.10 numara mekan servis hızlı ve fiyat ucuz ayranlarını kendileri yapıyorlar süper birşey.Birde salataları var

BekleGeliyorum => Köfteci Yusufa giden varmı? (30.08.2012 22:22:35)
konuyu açan köfteci yusuf beyler inanmayın

Themistokles => Köfteci Yusufa giden varmı? (30.08.2012 22:25:20)
quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

6 şubeside bursa-yalova taraflarında her restoranı 2000 m2 alana kurulu her daim kapıda kuyruğa sahip sanki bedava veriyorlar. Çok da ucuz biyer 1 kilo pişmiş köfte 35 tl tıkabasa 6 kişi 1 kg köfte ile doyuyor. En tuhafıda masanız restoran ne kadar dolu olursa olsun max. 3-4 dk da donatılıyor. Gitmediyseniz gidin derim çok bonkör bi mekan. Tatlı istiyorsun üzerindeki kaymak tatlıdan daha fazla.

Bursa'da gittim hesaplı - hijyenik - lezzetli - saygılılar -

ama köftelerinde soya tespit edilmişti o yüzden bırakmıştım ama gerçekten çok lezzetli

CARNIVALE => Köfteci Yusufa giden varmı? (30.08.2012 22:26:15)
bayadır gitmiyorum. En son gittiğimde köftelerin ortaları pişmemiş geliyordu. Gönderip tekrar pişirtiyordum. Çok kalabalık. Sakin sakin köfte yemek için neredeyse sabah 9'da gitmek lazım.

Not: Artık Kayhan'daki Köfte Evi'ne gidiyorum.

Krone => Köfteci Yusufa giden varmı? (30.08.2012 22:28:55)
Geçen gün gittik köftesi süper

KayhanKaan => Köfteci Yusufa giden varmı? (30.08.2012 22:29:37)
Yolum düştüğünde mutlaka uğrarım.
İstanbuldan sonra Yusuf bedavadan az pahalı gibi kalıyor.

Beybaba62 => Köfteci Yusufa giden varmı? (30.08.2012 22:30:32)
quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

İçinde soya var diyorlar.10 numara mekan servis hızlı ve fiyat ucuz ayranlarını kendileri yapıyorlar süper birşey.Birde salataları var

Zaten kurucusuda içinde az biraz soya olduğunu söylemişti. Ama gerçekten çok kaliteli bir yer, bursadaki en hesaplı ve güzel köftelere sahip yerdir bana göre.

whiskeyinthejar => Köfteci Yusufa giden varmı? (30.08.2012 22:35:39)
quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

ayranları eskiden fabrikası bursa iznikte olan ve işi büyütüp fabrikayı istanbula taşımış olan itimat yapıyor. köftelerin eski tadı yok. ama fiyat performans olarak çok iyi

enesnok => Köfteci Yusufa giden varmı? (30.08.2012 22:37:02)
Evim oraya çok yakın Birkaç kere gitmiştim ama çok kalabalık oluyor karşısında özdilek var

Amedra => Köfteci Yusufa giden varmı? (30.08.2012 22:37:39)
quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

konuyu açan köfteci yusuf beyler inanmayın

isovmelih => Köfteci Yusufa giden varmı? (30.08.2012 22:42:19)
Bursadakine gitmiştim aynen restoran tıklım tıklımdı ancak masa 3-4 dk da donatıldı süperdi hem lezzet hem kalite:D

Bence vedat milör burayı mutlaka ziyaret etmeli ntv yede çıksınlar...

ayrıca ayranları kendilerine has ve şiddetle tavsiye ederim

Rajeesh => Köfteci Yusufa giden varmı? (30.08.2012 22:46:16)
genellikle eve şipariş verir öyle yerim, gerçekten güzel köfteleri

A.l.p.r => Köfteci Yusufa giden varmı? (30.08.2012 22:46:25)
Bursa'da gitmiştim yiyecekler gerçekten çok lezzetli.Çok kişi ucuz bir şekilde doyabilir tavsiye ederim.

Guest-C1E9C52E6 => Köfteci Yusufa giden varmı? (30.08.2012 22:55:22)
Birkaç kere gitmiştim. Köfteleri gerçekten güzeldi. Hizmet de iyiydi. Sucuklarının da oldukça iyi olduğunu duymuştum.

whiskeyinthejar => Köfteci Yusufa giden varmı? (30.08.2012 23:03:02)
quote:

Orijinalden alıntı: isovmelih

Bursadakine gitmiştim aynen restoran tıklım tıklımdı ancak masa 3-4 dk da donatıldı süperdi hem lezzet hem kalite:D

Bence vedat milör burayı mutlaka ziyaret etmeli ntv yede çıksınlar...

ayrıca ayranları kendilerine has ve şiddetle tavsiye ederim

ayranlar itimat. çok marka ayran içtim, çok farklı şehirlerde iş dolayısıyla kaldıom en yereline kadar denedim ama ayranda itimat ve eker gerisi hikaye

Abazzers => Köfteci Yusufa giden varmı? (30.08.2012 23:06:16)
ben gittim 4-5 kez, gerçekten her bakımdan güzel bir mekan ya servis falan güzel de köfteleri ısırırken koparamıyorum, kayış gibi.resmen güreşiyorum

Guest-733E6E0F7 => Köfteci Yusufa giden varmı? (30.08.2012 23:08:49)
quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

bursa ziyaretimiz sırasında gitmiştim. Yalova yolu üzerindeki şubesi çok kalabalıktı ama hizmet çok iyiydi heleki cam şişelerdeki ayranları çok güzeldi 2 şişe tek başıma içmiştim.
köfteler ve hizmet çok güzeldi.

tek kötü yanı çok çok kalabalık.

AnondraX => Köfteci Yusufa giden varmı? (30.08.2012 23:13:49)
bende gittim köfteci yusufa hakkaten bayağı hızlı getiriyolar sana yemeğini bence de gidin derim

Sayfa: [1] 2   sonraki >     >>