Şimdi Ara

Köfteci Yusufa giden varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 şubeside bursa-yalova taraflarında her restoranı 2000 m2 alana kurulu her daim kapıda kuyruğa sahip sanki bedava veriyorlar. Çok da ucuz biyer 1 kilo pişmiş köfte 35 tl tıkabasa 6 kişi 1 kg köfte ile doyuyor. En tuhafıda masanız restoran ne kadar dolu olursa olsun max. 3-4 dk da donatılıyor. Gitmediyseniz gidin derim çok bonkör bi mekan. Tatlı istiyorsun üzerindeki kaymak tatlıdan daha fazla.

Evet beyler giden varmı buraya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Jason Statham
    İnsanlar farklı düşünür, farklı konuşur ve farklı dövüşür.

• quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

6 şubeside bursa-yalova taraflarında her restoranı 2000 m2 alana kurulu her daim kapıda kuyruğa sahip sanki bedava veriyorlar. Çok da ucuz biyer 1 kilo pişmiş köfte 35 tl tıkabasa 6 kişi 1 kg köfte ile doyuyor. En tuhafıda masanız restoran ne kadar dolu olursa olsun max. 3-4 dk da donatılıyor. Gitmediyseniz gidin derim çok bonkör bi mekan. Tatlı istiyorsun üzerindeki kaymak tatlıdan daha fazla.

Bursa'da gittim hesaplı - hijyenik - lezzetli - saygılılar -

ama köftelerinde soya tespit edilmişti o yüzden bırakmıştım ama gerçekten çok lezzetli

Yunan askerlerinin 3 katı kadar işgalci kuvvetle şafakta umutsuz Atinalılar düşünülmez olanı yaptılar. Saldırdılar.Denizde geçen bir aydan sonra gemilerini karaya çıkaran yorgun perslilere saldırdılar. Onlar savaş kamplarını kuramadan ve askerlerini temin edemeden saldırdılar.. Ve bu deli stratejinin mimarı kimdi ? Az bilinen Atinalı bir asker.. Kendi adamları ona Themistokles diyor. Perslilere şok Atinalı saldırısını tattırdı.

• bayadır gitmiyorum. En son gittiğimde köftelerin ortaları pişmemiş geliyordu. Gönderip tekrar pişirtiyordum. Çok kalabalık. Sakin sakin köfte yemek için neredeyse sabah 9'da gitmek lazım.

Not: Artık Kayhan'daki Köfte Evi'ne gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 30 Ağustos 2012; 22:27:55 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İstanbuldan sonra Yusuf bedavadan az pahalı gibi kalıyor.

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

İçinde soya var diyorlar.10 numara mekan servis hızlı ve fiyat ucuz ayranlarını kendileri yapıyorlar süper birşey.Birde salataları var

Zaten kurucusuda içinde az biraz soya olduğunu söylemişti. Ama gerçekten çok kaliteli bir yer, bursadaki en hesaplı ve güzel köftelere sahip yerdir bana göre.

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

İçinde soya var diyorlar.10 numara mekan servis hızlı ve fiyat ucuz ayranlarını kendileri yapıyorlar süper birşey.Birde salataları var

ayranları eskiden fabrikası bursa iznikte olan ve işi büyütüp fabrikayı istanbula taşımış olan itimat yapıyor. köftelerin eski tadı yok. ama fiyat performans olarak çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesnok -- 30 Ağustos 2012; 22:38:23 >

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

konuyu açan köfteci yusuf beyler inanmayın

Bence vedat milör burayı mutlaka ziyaret etmeli ntv yede çıksınlar...

ayrıca ayranları kendilerine has ve şiddetle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 30 Ağustos 2012; 22:56:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isovmelih

Bursadakine gitmiştim aynen restoran tıklım tıklımdı ancak masa 3-4 dk da donatıldı süperdi hem lezzet hem kalite:D

Bence vedat milör burayı mutlaka ziyaret etmeli ntv yede çıksınlar...

ayrıca ayranları kendilerine has ve şiddetle tavsiye ederim

ayranlar itimat. çok marka ayran içtim, çok farklı şehirlerde iş dolayısıyla kaldıom en yereline kadar denedim ama ayranda itimat ve eker gerisi hikaye

• ben gittim 4-5 kez, gerçekten her bakımdan güzel bir mekan ya servis falan güzel de köfteleri ısırırken koparamıyorum, kayış gibi.resmen güreşiyorum

Asus P8P67 Deluxe - Core i5 2500k 3.3 ghz @ 4.6 ghz - Noctua NH-D14 cpu soğutucu - Gigabyte GTX 770 OC 2GB 256 Bit GDDR5 - Cooler Master GX 750 750w psu - GSKILL 16 GB(4x4GB) RipjawsX DDR3 1600 MHz CL9 1.5v - Intel X25M 80 gb ssd - Samsung hd103sj 1tb 32mb sata2 - 2x Samsung B2230H + B2230N 21.5 inch Full HD 5ms - Creative MEGAWORKS THX 550 5+1 Home Cinema 500 Watt RMS
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

6 şubeside bursa-yalova taraflarında her restoranı 2000 m2 alana kurulu her daim kapıda kuyruğa sahip sanki bedava veriyorlar. Çok da ucuz biyer 1 kilo pişmiş köfte 35 tl tıkabasa 6 kişi 1 kg köfte ile doyuyor. En tuhafıda masanız restoran ne kadar dolu olursa olsun max. 3-4 dk da donatılıyor. Gitmediyseniz gidin derim çok bonkör bi mekan. Tatlı istiyorsun üzerindeki kaymak tatlıdan daha fazla.

bursa ziyaretimiz sırasında gitmiştim. Yalova yolu üzerindeki şubesi çok kalabalıktı ama hizmet çok iyiydi heleki cam şişelerdeki ayranları çok güzeldi 2 şişe tek başıma içmiştim.
    köfteler ve hizmet çok güzeldi.

tek kötü yanı çok çok kalabalık.

• bende gittim köfteci yusufa hakkaten bayağı hızlı getiriyolar sana yemeğini bence de gidin derim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.