OzaNE.
=> Senirkent MYO
(18.8.2012 01:07:06)
Arkadaşlar Süleyman Demirel Üniversiteyi Senirkent MYO'na yerleşmişim. Bilginiz varmı acaba nasıl bir yerdir. Yaşım 21 bu sene gidemezsem bir daha üniversiteye gideceğimi zannetmiyorum. Bölümüm bilgisayar programcılığı. Eğer benim gibi oraya yerleşen yada bilgi sahibi olan varsa ve burada paylaşırsa sevinirim.
husozkan
=> Senirkent MYO
(18.8.2012 02:22:46)
senirkentliyim. çou köyden daha küçüktür hiç bir şey yok sıkılırsın.
OzaNE.
=> Senirkent MYO
(18.8.2012 03:05:34)
quote:
Orijinalden alıntı: husozkan senirkentliyim. çou köyden daha küçüktür hiç bir şey yok sıkılırsın. |
Hocam peki gelince sorun yasarmiyim kupe falan takiyorum halki yobazmidir nasildir buyuksehirden gelecegim birde
'Battery
=> Senirkent MYO
(18.8.2012 03:12:40)
Hocam gecen sene benim arkadasim gitti oraya.ben sadece onun anlattiklarini soyluyorum.koy gibi bir yermis.3-5 kisinin arabasi varmis.patpat diye bir alet varmis pancar motorlu herkes onu kullaniyormus.ortam falan berbatmis yani.adamin psikolojisi bozuldu orada ve geri geldi devam edemedi.
'Battery
=> Senirkent MYO
(18.8.2012 03:15:06)
Soylemeyi unuttum benim arkadasta saclari uzundu yani fazla degil de bir karistan uzundu ayrica kupe takiyordu.soyledigine gore ordakiler baya takiyonus milletin kilik kiyafetine.
husozkan
=> Senirkent MYO
(18.8.2012 04:10:11)
quote:
Orijinalden alıntı: ozanerkan quote:
Orijinalden alıntı: husozkan senirkentliyim. çou köyden daha küçüktür hiç bir şey yok sıkılırsın. | Hocam peki gelince sorun yasarmiyim kupe falan takiyorum halki yobazmidir nasildir buyuksehirden gelecegim birde |
hocam büyühşehirden gideceksen zorlanacağın 2 2 4 yani. küpe felan bişey olmaz sosyal biriysen gitme geri dönersin
OzaNE.
=> Senirkent MYO
(18.8.2012 13:12:04)
quote:
Orijinalden alıntı: husozkan quote:
Orijinalden alıntı: husozkan senirkentliyim. çou köyden daha küçüktür hiç bir şey yok sıkılırsın. | Hocam peki gelince sorun yasarmiyim kupe falan takiyorum halki yobazmidir nasildir buyuksehirden gelecegim birde | hocam büyühşehirden gideceksen zorlanacağın 2 2 4 yani. küpe felan bişey olmaz sosyal biriysen gitme geri dönersin |
Bu gidişle gitmeyeceğim gibi. Hiç kimse orada yapamazsın diyor. Aklım karıstı iyice.
husozkan
=> Senirkent MYO
(18.8.2012 16:24:37)
quote:
Orijinalden alıntı: husozkan quote:
Orijinalden alıntı: husozkan senirkentliyim. çou köyden daha küçüktür hiç bir şey yok sıkılırsın. | Hocam peki gelince sorun yasarmiyim kupe falan takiyorum halki yobazmidir nasildir buyuksehirden gelecegim birde | hocam büyühşehirden gideceksen zorlanacağın 2 2 4 yani. küpe felan bişey olmaz sosyal biriysen gitme geri dönersin | Bu gidişle gitmeyeceğim gibi. Hiç kimse orada yapamazsın diyor. Aklım karıstı iyice. |
ya hocam dediğim gibi kafanı karıştırmak istemem ama öyle durumlar
okanp93
=> Senirkent MYO
(24.8.2012 03:28:17)
Valla bende ayni sekildeyim orayi kazandim ama nasl biryermis hic fikrim yok ki tokatliyim tokati bile begenmeyen birisiyim.Ankaradan gidince nasil bsey yasicam blmyrm :)
azrail1905
=> Senirkent MYO
(28.1.2013 06:04:40)