1Teknik
=> GAME CAM kurulumu ve kullanımı
(28.3.2006 00:37:13)
ExSeLaNS
(28.3.2006 00:50:45)
Saol aga baya ii oldu bu
oknglr
(28.3.2006 00:55:42)
yaw nezamandır bunu arıyodum eywallah
pc0576
(28.3.2006 01:02:01)
cok sagol dostum bende kullanma kobusunda tırmalıyordum D:
LetUsHuntY4rr
(28.3.2006 01:13:41)
quote:
Orjinalden alıntı: 1Teknik TÜM YAZILAR VE RESİMLER BANA AİTTİR --- ALINTI DEĞİLDİR Öncelikle Game Cam programını indiriyoruz... (direkt sitesinden download linkidir) http://www.planetgamecam.com/index.php?locid=download&AC=DDGC&pgcsid=2c794a11387b8541d465b652236250b1 Programı kurduktan sonra tüm pencereleri kapatın... Başlat menüsünde sağdaki GameCam'in simgesine sağ tıklıyoruz ve Profile Manager'i seçiyoruz < Resime gitmek için tıklayın > Profile Manager'de New Profile'a tıklıyoruz ve bilgisayarımızdaki KnightOnline.exe dosyasını seçiyoruz. < Resime gitmek için tıklayın > Şimdi en önemli kısma geliyoruz, profile manager'de Hot Keys'e tıklıyoruz < Resime gitmek için tıklayın > Burada çok önemli 4 tane kısayol tuşu bulunmaktadır, bunların da en önemlisi Interface kısmıdır. Interface'e ayarladığınız kısayolu unutmayın... Çünkü diğer tuşlara basmadan önce Interface'e ayarladığınız tuşa basmak zorundayız. < Resime gitmek için tıklayın > Diğer önemli kısayollar ise Record/Pause/Stop'dur. Bu 3 tuşa da Interface'e ayarladığınız tuşa basarak kullanabilirsiniz. Record : Kayıt etmeye başlatmak için ayarlayacağınız tuştur. Pause : Video kaydına ara vermenizi sağlar Stop : Video kaydını durdurur ve dosyayı kaydeder < Resime gitmek için tıklayın > Size fikir vermesi açısından kendi tuş kısayollarımı yazayım... Interface : * (NumPad'deki * tuşu) Record : 0 (NumPad'deki 0 tuşu) Stop : 2 (NumPad'deki 2 tuşu) Pause : Ayarlamadım Ben video kaydına başlamak için NumPad'deki * ve 0 tuşlarına beraber basıyorum Tuşları da ayarladıktan sonra şimdi artık KO'yu çalıştıralım... (Normal çalıştırsanız da GameCam Başlayacaktır) < Resime gitmek için tıklayın > Oyun başladığında ekranımız aşağıdaki gibi olacaktır... (Char benim asıl char'ımdır. Tezgah yaparken üzerini çıkarırım) < Resime gitmek için tıklayın > Interface'e ayarladığımız tuşa bastığımızda (yukarıdaki kırmızı kare içindeki) ok işareti çıkacaktır. Ayrıca oyunun önizlemesini SağAlt köşede görebilirsiniz. Bu pencereyi taşımak için yine Interface tuşuna basıp mouse ile pencereyi istediğiniz yere taşıyın Ve son olarak videoyu çektik ama nerede bu videolarımız (resimde) < Resime gitmek için tıklayın > Videolarınız bu dizine VideoKnightOnLine_1.avi VideoKnightOnLine_2.avi şekline kayıt yapmış olacaktır... Güle güle kullanın. Videoların sayısının artması dileğiyle, hepinize iyi eğlenceler... Siz videolarınızı çekin... Size nasıl video edit yapılacağını da anlatacağım |
pm ne bakarmısn?
naix_tr
(28.3.2006 01:31:05)
kardeş cok saolasın şimdi indirdim
ve hallettim
güzel programmış peki görüntü kalitesinin daha ii olabilme şansı varmı??
Xarinth
(28.3.2006 01:43:30)
saol ya pk çekicektim yapamıyodum video çok saol
naix_tr
(28.3.2006 01:45:04)
ok saolasın
Turkwashere
(28.3.2006 01:47:26)
Saolasin kardeS...
pc0576
(28.3.2006 01:55:19)
evettt ilk videmu cekmiş bulunuyorum ama sadece townda iken ile zor oldu mesela pazara mal koyucaam yasdıgım rakamı gormeme engel olan ortadaki yesil kutuck bi turlu kalkmıyor bu özellikle cz de buyuk sorun olur onu kapatmak icin napıos ?
tekrar tesekkürler bu arada :D
1Teknik
(28.3.2006 02:02:11)
quote:
Orjinalden alıntı: pc0576 evettt ilk videmu cekmiş bulunuyorum ama sadece townda iken ile zor oldu mesela pazara mal koyucaam yasdıgım rakamı gormeme engel olan ortadaki yesil kutuck bi turlu kalkmıyor bu özellikle cz de buyuk sorun olur onu kapatmak icin napıos ? tekrar tesekkürler bu arada :D |
Profile Manager'deki HotKeys'de Interface için ayarladığınız tuşa basılı tutup BackSpace (Enter'in üzerindeki GERİSİL) tuşuna basarak o pencereyi kapatabilirsin
O pencere açık olursa hiçbirşey yapılmaz kardeş.
Hatırlattığın için teşekkürler...
sss_ozan
(28.3.2006 10:44:51)
saol
Aville
(28.3.2006 12:23:36)
Paylaşım diye buna derim Teşekkürler...
pc0576
(28.3.2006 13:13:31)
quote:
Orjinalden alıntı: 1Teknik quote:
Orjinalden alıntı: pc0576 evettt ilk videmu cekmiş bulunuyorum ama sadece townda iken ile zor oldu mesela pazara mal koyucaam yasdıgım rakamı gormeme engel olan ortadaki yesil kutuck bi turlu kalkmıyor bu özellikle cz de buyuk sorun olur onu kapatmak icin napıos ? tekrar tesekkürler bu arada :D | Profile Manager'deki HotKeys'de Interface için ayarladığınız tuşa basılı tutup BackSpace (Enter'in üzerindeki GERİSİL) tuşuna basarak o pencereyi kapatabilirsin O pencere açık olursa hiçbirşey yapılmaz kardeş. Hatırlattığın için teşekkürler... |
hmss oke sen sagol dostum :D
MesthLeS
(28.3.2006 14:48:34)
cok gusel olmus ben zaten biliodum ama
bişi sorucam illa oyunu acmadan once mi gamecam ı acmamız lazım oyuna girdikten sonra acılıyo mu?
ben oyundayken acmayı denedim olmadı
klytie
(28.3.2006 16:13:01)
saol
HeAVeN!!
(28.3.2006 17:15:41)
saoll