Şimdi Ara

DH nin Android oyununu yapıyoruz || Oylama bitti senaryo belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
14
Favori
8.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH nin Android oyununu yapıyoruz || Oylama bitti senaryo belli oldu

(En Son Oy Tarihi: 10.9.2013)
Giriş
  • Arkadaşlar hep beraber DH nin android oyununu yapıyoruz.Konuya katılanların nickleri oyunda credits bölümünde yer alacak.Önce bir senaryo hazırlamamız gerekli.Bir süre senaryo üzerinde konuşalım.Herşey hazır olduğunda ise programlamaya başlicam.Modellemeci arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir.Fikirlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar oyun projeme verdiğiniz destekden dolayı teşekkür ederim.Bir de android uygulama projesi başlattım.Konuya uğramayı ve fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın : )

http://forum.donanimhaber.com/m_63341681/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63341681

İlk Duyuru 16.07.2012

Arkadaşlar ilk duyuruyu yapMak istiyorum.

Yarın akşam saatlerine doğru aklımdaki bir kaç senaryoyu oylamaya sunacağım.Neden akşama doğru diye sorarsanız şunu söylim,Aklımda şuanda birkaç düşünce var tabi konudaki fikirleri de değerlendirerek yarın akşama kadar yazabildiğim kadar senaryo yazacağım.Daha sonra yarn akşam saatlerinde artık kaç senaryo çıkarsa bunları anket biçiminde konuya eklicem.Seçilen bir senaryo olursa o senaryoyu iyileştirmek adına 1-2 gün o senaryo üzerine konuda tartışacağız.Tabii ankette bir de hiçbiri diye bir seçenek olucak.Hiçbir senaryoyu beğenmeyen kullanıcılar bu seçeneği seçebilir. Eğer en çok seçilen seçenek bu olursa tekrar senaryo yazma aşamasına dönücez.

SENARYO ANKETİ BAŞLAMIŞTIR || 17.07.2012

Senaryo1:

İlk senaryoda esinlendiğim oyun line runner.Karakterimiz 1.90 boylarında kaslı yakışıklı
    ve zengin .Line runner oynayan arkadaşlar vaarsa oyunun mantığını bilirler.Karakterimiz sürekli koşuyor.
    Ve arkamızdanda 2-3 kangal kovalıyor bizi.E tabii amacımız kangallardan kaçmak ama boş bir yolda değil.Engeller olucak.
    Mesela yerde bim poşetleri.bunların üstünden atlamaya çalışıcaz.Arada bir yukardan aşağı düşen sedat abi kafaları.
    Ve arada bir citizen ekranın sol üst köşesinde sinsi bir gülüş ve bilgisayarıyla bize görüncek.O göründüğü anda anlayın ki
    başımıza kötü birşey gelicek.Citizen göründüğü anda bilgisayarından kodlar yazarak bize çeşitli zorluklar çıkartıcak.

senaryo2:

Bu senaryoda esinlendiğim oyun ise ninja fruit.Ninja fruit tarzı gelen objeler yerine sedat abi kafası,citizen,kangallar
    gelicek.Biz bunları kesmeye çalışıcaz.Ninja fruitteki gibi bombalarda gelicek.Bombaları kesersek canımız gidicek.

Senaryo3:

Forumdaki efsaneleri kullanarak bir bilgi yarışması yapabiliriz.

Senaryo4:

Adam asmaca tarzı bir oyun yaparız ve yine dh efsanelerini soru ve cevap olarak kullanabilriz.

senaryo5:

Replik tamamlamaca olabilir.

senaryo6:

Yöneticilik simulasyonu olabilir(Eğer bu senaryo seçilirse senaryo üzerine geliştirme yapmamız gerek.)

Senaryo7:

Karakterimiz yine 1.90 boylarında kaslı sarışın yakışıklı zengin bir dh vatandaşı.Jetpack imiz olduğunu düşünün
    ama tabi sınırsız kullanılabilecek bir jetpack değil.Mesela yakıtımız bittikçe yakıt almamız gerekiyor ve
    zemindede sürekli kangallar , citizenler, sedat abiler,mesut çevikler bizi yakalamaya çalışıyor.Bzde jetpackle havada
    durup bunları öldürmeye çalışıyoruz.tabi zorlukta yakıtı almakta başlıyor yerde düşmanlar olduğu sürece yakıtı alamıyoruuz .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şimdilik aklıma gelen senaryolar bunlar.Tabiiki konuya gelen mesajlardanda beğendiğim fikirleri kullandım.Yarın saat 17:00 a kadar
    anket devam edecektir.18 Temmuz 2012 saat 17:00 de anket oylamaları biter ve sonuca göre gidişatımız belirlenir.
    Arkadaşlar eğer hiç bir senaryoyu beğenmediyseniz çekinmeden hiçbiri seçeneğini işaretleyin.Acelemiz yok.Güzel bir oyun olsun,
    eğlenceli bir oyun olsun geç olsun..

Ve son olarak lütfen konuyu güncel tutalım ki konu dışında ilk sayfadan düşmiyelim ve daha çok üyenin fikrini alalım.

Destekleriniz için tekrar ve tekrar teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarukÖzdemir -- 1 Nisan 2013; 2:37:16 >

• angry DH
  • DH The Android Game

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: YB)

angry DH

Kangallarla alakalı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanımhaber psm -- 16 Temmuz 2012; 18:33:33 >

Not:Burası reklam alanıdır...

• Tipim nasıl ss'li konularındaki fotoların puzzle 'ı Bozup bozup yaparız gerçi o tipler kolay kolay toplanmaz ama en azından zorluk derecesine gerek kalmaz

Hani AŞK'ı Parayla Satın Alamazdık..?
  • Angry Birds veya Temple Run tarzı olsun. Seviye atladıkça Daha üst yöneticileri filan seçebilelim felan mesela. Oyun Citizenle başlar en üstte kim olur bilemem artık.
  • Evet arkadaşlar .Efsanelerden yararlanalım kesinlikle :D Eğlenceli bir oyun yapalım . Credits e gelincede şöyle olucak.Credits bölümünü en son programlicam.Ve oyun yayınlanmadan çok kısa bir süre önce creditse nickleri yazmaya başlicam.Ben konudan duyurular yapıcam zaten.Ve konuya mesaj atan her kullanıcının nicki credits te kesinlikle olucak arkadaşlar. "Merhaba Ben Mesut Çevik " yazıp bir daha konuya uğramayan kullanıcının bilie nicki yer alacak :D

Fikirlerinizi bekliyorum dostlar

Orijinalden alıntı: FarukÖzdemir

Evet arkadaşlar .Efsanelerden yararlanalım kesinlikle :D Eğlenceli bir oyun yapalım . Credits e gelincede şöyle olucak.Credits bölümünü en son programlicam.Ve oyun yayınlanmadan çok kısa bir süre önce creditse nickleri yazmaya başlicam.Ben konudan duyurular yapıcam zaten.Ve konuya mesaj atan her kullanıcının nicki credits te kesinlikle olucak arkadaşlar. "Merhaba Ben Mesut Çevik " yazıp bir daha konuya uğramayan kullanıcının bilie nicki yer alacak :D

Fikirlerinizi bekliyorum dostlar

Merhaba Ben Mesut Çevik
  • oyunun içeriği ne ki birden senaryo buluyoruz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.