foreone
=> Digiturk yan oda kurallarını değiştirmiş.
(7.6.2012 13:14:52)
evet, tam olarak anlamadım. ama sadece sanırım tek bir paketi yarı fiyatına alabiliyormuşuz yanodaya. tüm paketleri değil de. bir de 1 yıl taahhüt verme falan yapmışlar. iyice saçmaladı digiturk.
kagan06
(7.6.2012 20:19:17)
Arkadaslar dsmart hd full paket kullanicisiyim , ligtv de almak istiyorum ama internet sitesindeki paketler vs.den kafam döndü 
Ben mumkunse sadece ligtv HD olarak tum maclar yada sampiyonlar ( gs-ts-bjk-bursa-fb takimlari oluyor sanirim) paketini almak istiyorum , maliyeti nedir bana? Engelli kampanyasida olabilir , kuzenimde normal sd ligtv eutelsat paketi var , ona yan odaya digi aldirsam suan 50 civari oduyor sanirim , ben odedigi ucrettenmi %50 indirim aliyorum , yoksa liste fiyati uzerinden mi ?
Baska tavsiyelerede acigim , en ucuz sekilde ligtv HD izlemek istiyorum...
Edit: turksat tercihli , eutelsatta olabilir
Adorer
(7.6.2012 21:56:07)
turksatta HD yayın yok
kagan06
(7.6.2012 22:19:59)
quote:
Orijinalden alıntı: Adorer turksatta HD yayın yok |
Hadi ya , neyse eutelsat ta olcak artik, sadece ligtv maclar icin HD paket istiyorum , en ucuz nasil alabilirim ? Engelli kampanyasindanmi ? ( ne kadar oderim?)
Yoksa yan oda uygulamasiylami?
poison06
(8.6.2012 12:55:49)
quote:
Orijinalden alıntı: kagan06 quote:
Orijinalden alıntı: Adorer turksatta HD yayın yok | Hadi ya , neyse eutelsat ta olcak artik, sadece ligtv maclar icin HD paket istiyorum , en ucuz nasil alabilirim ? Engelli kampanyasindanmi ? ( ne kadar oderim?) Yoksa yan oda uygulamasiylami? |
yan oda uygulamasını bilmiyorum fakat engelli kampanyasından sadece lig tv yi alamazsınız..başlangıç + 3 keyif paketi bunlar 12 lira tutar bunların üzerine istediğiniz paketleri eklersiniz full lig tv 27.5 liraydı sanırım ( 1-2 lira artı eksi değişebilir ) ve 5 lira hd üyeliği alırsınız işte yaklaşık 45 e gelir size
kagan06
(8.6.2012 19:58:23)
quote:
Orijinalden alıntı: poison06 quote:
Orijinalden alıntı: Adorer turksatta HD yayın yok | Hadi ya , neyse eutelsat ta olcak artik, sadece ligtv maclar icin HD paket istiyorum , en ucuz nasil alabilirim ? Engelli kampanyasindanmi ? ( ne kadar oderim?) Yoksa yan oda uygulamasiylami? | yan oda uygulamasını bilmiyorum fakat engelli kampanyasından sadece lig tv yi alamazsınız..başlangıç + 3 keyif paketi bunlar 12 lira tutar bunların üzerine istediğiniz paketleri eklersiniz full lig tv 27.5 liraydı sanırım ( 1-2 lira artı eksi değişebilir ) ve 5 lira hd üyeliği alırsınız işte yaklaşık 45 e gelir size |
Tesekkurler , yan odayi arastirayim , simdilik erteleyebilirim , sezona daha var nasilsa
2n2
(12.6.2012 14:29:57)
quote:
Orijinalden alıntı: Adorer turksatta HD yayın yok | Hadi ya , neyse eutelsat ta olcak artik, sadece ligtv maclar icin HD paket istiyorum , en ucuz nasil alabilirim ? Engelli kampanyasindanmi ? ( ne kadar oderim?) Yoksa yan oda uygulamasiylami? | yan oda uygulamasını bilmiyorum fakat engelli kampanyasından sadece lig tv yi alamazsınız..başlangıç + 3 keyif paketi bunlar 12 lira tutar bunların üzerine istediğiniz paketleri eklersiniz full lig tv 27.5 liraydı sanırım ( 1-2 lira artı eksi değişebilir ) ve 5 lira hd üyeliği alırsınız işte yaklaşık 45 e gelir size | Tesekkurler , yan odayi arastirayim , simdilik erteleyebilirim , sezona daha var nasilsa |
sınırsız internetin varsa bilgisayarıda tv ye bağlayabiliyorsan digiturkplay al derim 199 tl 10 taksit full Ligtv var ben geçen sene izledim internetten normal yayından farkı yok
kagan06
(12.6.2012 21:58:38)
quote:
Orijinalden alıntı: karaduvar quote:
Orijinalden alıntı: Adorer turksatta HD yayın yok | Hadi ya , neyse eutelsat ta olcak artik, sadece ligtv maclar icin HD paket istiyorum , en ucuz nasil alabilirim ? Engelli kampanyasindanmi ? ( ne kadar oderim?) Yoksa yan oda uygulamasiylami? | yan oda uygulamasını bilmiyorum fakat engelli kampanyasından sadece lig tv yi alamazsınız..başlangıç + 3 keyif paketi bunlar 12 lira tutar bunların üzerine istediğiniz paketleri eklersiniz full lig tv 27.5 liraydı sanırım ( 1-2 lira artı eksi değişebilir ) ve 5 lira hd üyeliği alırsınız işte yaklaşık 45 e gelir size | Tesekkurler , yan odayi arastirayim , simdilik erteleyebilirim , sezona daha var nasilsa | sınırsız internetin varsa bilgisayarıda tv ye bağlayabiliyorsan digiturkplay al derim 199 tl 10 taksit full Ligtv var ben geçen sene izledim internetten normal yayından farkı yok |
Aslinda dusunmedim degil ancak, onemli ( gs-fb) derbilerinde gecen yil kuzenim sikinti yasadi , o yuzden tercih etmedim, 8 mbite kadar limitsiz var ama kalitesini gercekten bilmiyorun, hd temiz bir goruntu istiyorum, yoksa netten gecen yil baktim bikacmac zevk vermedi, kalite hd mi acaba ?
2n2
(13.6.2012 21:34:37)
quote:
Orijinalden alıntı: karaduvar quote:
Orijinalden alıntı: Adorer turksatta HD yayın yok | Hadi ya , neyse eutelsat ta olcak artik, sadece ligtv maclar icin HD paket istiyorum , en ucuz nasil alabilirim ? Engelli kampanyasindanmi ? ( ne kadar oderim?) Yoksa yan oda uygulamasiylami? | yan oda uygulamasını bilmiyorum fakat engelli kampanyasından sadece lig tv yi alamazsınız..başlangıç + 3 keyif paketi bunlar 12 lira tutar bunların üzerine istediğiniz paketleri eklersiniz full lig tv 27.5 liraydı sanırım ( 1-2 lira artı eksi değişebilir ) ve 5 lira hd üyeliği alırsınız işte yaklaşık 45 e gelir size | Tesekkurler , yan odayi arastirayim , simdilik erteleyebilirim , sezona daha var nasilsa | sınırsız internetin varsa bilgisayarıda tv ye bağlayabiliyorsan digiturkplay al derim 199 tl 10 taksit full Ligtv var ben geçen sene izledim internetten normal yayından farkı yok | Aslinda dusunmedim degil ancak, onemli ( gs-fb) derbilerinde gecen yil kuzenim sikinti yasadi , o yuzden tercih etmedim, 8 mbite kadar limitsiz var ama kalitesini gercekten bilmiyorun, hd temiz bir goruntu istiyorum, yoksa netten gecen yil baktim bikacmac zevk vermedi, kalite hd mi acaba ? |
ewet kalite Hd ben bir sıkıntı yaşamadım bu sene tekrar aldım