Şimdi Ara

Bir daha bir kızın peşinden koşmama yeminim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yaşım 17 şuan lise 3 e gidiyorum bugün size 7.sınıfta olan aşk hikayemi anlatçam.Özellikle ilişkilerde sıkıntı çekenlerin ve aşık olanların okuması gerekir hiç değilse tecrübemden yararlanın.

Sınıfta bir tane kız vardı.Bizim okula 4.sınıfta gelmişti.İlk başlarda biraz şişman olduğu için onunla hep dalga geçerdik.Ben bile dalga geçiyordum ama 7.sınıf olduğun da ben bu kızla baya yakınlaşmıştım.Derslerde birbirimizin gözünün içine bakardık.Ben yanından kalkıp bir arkadaşımın yanına falan gidince bu lütfen gitme otur falan derdi.Bende kıyamazdım otururdum.Resim dersinde karşı karşıya oturup hep birbirimize baka baka resim çizerdik sohpetler falan ederdik.Etütte yan yana oturup tenefüslerde hayko cepkinin müziklerini dinlerdik.Birbirimize kanka diye hitap falan etmezdik adımızla hitap ederdik.Sizin anlayacağını aramız gerçekten çok iyiydi ama bu arkadaşlık yavaş yavaş benim için hoşlantıya falan döndü.Her gece yatmadan önce onu düşünürüdüm.Onunla hayaller kurardım.Tam araba çarpacakken ben gelip onu kurtardığımı falan düşünürdüm.Sonra kurtardıktan sonra onun beni öperek sarılmasını falan düşünürdüm.Her gece farklı hayallerim vardı.Gerçekten çok sevmiştim.Ama böyle hep platonik kalmak istemiyordum ve söylemek istiyordum.Karar vermiştim bir gün okulda cesaretimi toplayıp söyleyecektim.Sırada yanı boştu ve ben de yanına oturup onla önemli birşey konuşmak istediğimi söyledim.Ve onu sevdiğimi gerçekten çok hoşlandığımı söyledim.O kadar emindim ki kabul edeceğinden fena bir cesaret gelmişti.Ama olaylar istediğim gibi olmadı ve bana dediği şey şuydu.Erdem ben sana gerçekten arkadaş olarak çok değer veriyorum ikimizin iyi bir arkadaş olabileceğini düşünmüştüm ben senin gibi duygular beslemedim sana artık bu yüzden arkadaş bile kalamayız dedi.Ve ben o an resmen beynimden vuruldum.O an ölmüştüm , yaşamıyordum.Resmen mal gibi kaldım.Hayal kırıklığına uğradım.Sonra kalkıp kendi sırama geçtim.Okul bitene kadar sıramda mal gibi kaldım.İlk defa birine aşık olmuştum ve ilk defa teklif etmiştim ama kabul edilmemiştim çok utanıyordum.Artık onu sevdiğimi biliyordu daha yüzüne nasıl bakardım.Eve gidip yatağım atladım ve 1 saat boyunca tavana baktım mal mal hayaller kurmaya başladım yine.Sonra gidip facebook tan resimlerine bakmak için bilgisayarımı açtım ikinci kurşunu orada yedim.Beni facebookdan silmişti...Yine hayal kırıklığı yaşadım yine mal gibi kaldım.Ama yılmadım gittim tekrar ekledim ve mesaj attım neden sildin diye.Cevap bile atmadı arkadaşlık isteğimi redetti.Aradan günler geçmişti ve ben hala unutamamıştım.Derslerim düşmüştü.Derslerde onla göz göze gelebilmek için hep ona bakıyordum ama o bakmıyordu baksa bile hemen çeviriyordu kafasını.Hergün facebookdan arkadaşlık isteği yolluyordum yaz tatili olana kadar hiç bir gün yılmadım tekrar eskisi gibi olmak için çabaladım yılmadan ekledim onu.Yaz tatiline girmiştik ve ben hala unutamamıştım.Sbs ye falan da girmiştik benim o kadar da kötü geçmedi 370 falan almıştım ama konumuz bu değil.Beni msnden falan da silmişti bende gittim tekrar onun için msn adresi aldım.Ekledim ve beni kabul etmişti çok heyecanlanmıştım.Mesaj attım naber diye o da sen kimsin dedi ben yine mal oldum.Beni başka erdem sanıp kabul etmişti.Ben erdem dedim unuttun mu falan yazdım.O da hangi erdem dedi.Bende erdem soyad dedim.Tamam yazdı.Sonra gittim sbsden kaç aldın dedim sohpet açmak amaçlı.SANANE yazdı.Artık o kadar kırılmıştım ki.Resmen onun umrunda değildim.Ben naptımki sadece sevdiğimi söyledim bunların hiç birini haketmemiştim.Sevdim diye suçluydum.Ve beni tekrar silip engelledi.O gün kendime söz verdim yemin ettim artık hiç bir kızın peşinden koşmayacaktım.Zaten ilk defa aşık olmuştum.Bu ilk teklif ettiğim kızdı.Ondan sonra 2-3 kızla çıkmıştım ama hiç birini bu kız kadar sevmedim onlarda çocuk aklıyla olan şeyler zaten.

8.sınıf olmuştu ve artık o kız umrumda bile değildi yüzüne bile bakmıyordum onu görmemezlikten geliyordum.Faceebooktan arkadaş olarak eklemeyi bırakmıştım.Kafam çok rahatlamıştı çünkü hayatımdan onu çıkarmıştım.Başka kızlarla takılıyordum.Onun inadına gidip en yakın arkadaşlarıyla konuşuyordum sohpet ediyordum allaha şükür espritüel bir yapım vardı kızları falan güldürüyordum.Onun bizim ortama doğru baktığını gördüm.Bana doğru bakıyordu ama hiç iplemedim bile çünkü umrumda değildi.En yakın arkadaşlarının olmasına rağmen bizim yanımıza gelemezdi çünkü ben vardım orda.Dikkat ediyordum derslerde falan artık o bakıyordu ama ben hemen kafamı çeviriyordum baktığını görünce.Bir kaç gün böyle geçti sonra baktım facebooktan ve msnden bu tekrar eklemiş.Gittim kabul ettim.Aslında kabul etmeyecektim ama derdi neymiş merak ettim.Heyyy naber diye mesaj attı iyidir ama sen bana mesaj atarmıydın falan dedim.O da evet atardım niye atmiyim falan dedi.Bende iyide biz senle hiç konuşmuyorduk ne olduda mesaj attın dedim.O da bence öyle kalmaya gerek yok unutalım o günleri dedi.Bende iyi yazdım çıktım.Eskisi gibi olmasakta yine konuşuyorduk ama ben takmıyordum onu fazla.

Bu yeminimi hiç bir zaman bozmayacağım.Size anlatmak istediğim siz siz olun sakın bir kızın peşinden koşmayın siz onun peşinden koştukça o da sizden o kadar uzaklaşacak.Onun peşinden koşmayıp en yakın zaman da siz kaçmaya başlayın çünkü kaçan kovalanır kuralı gerçekten var.Siz kaçtığınız zaman bu kez o kovalayacak.Ben bunu çok erken öğrenmiştim.Aslında o kıza teşekkür borçluydum iyi ki beni redetmiş yoksa ilişkilerimde hep ezilen taraf ben olacaktım.İlişkilerimde ip benim elim de olmayacaktı.Size bu sene eski sevgilimle yaşadığım olaylardan bir kaç şey daha anlatıcamm.Beni bu kez daha iyi anlayacaksınız O anımı da akşama doğru yazcam şimdiden yerinizi alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 30 Mayıs 2012; 18:14:22 >

• beyler konum düşmesin okuyan bir yorum yapsın
  • Tamam
  • Tamam
  • Tamam.
  • Sonunda cool olmuşsun dostum
  • hüzünlendim ya (cidden)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Sonunda cool olmuşsun dostum

o kız sayesinde şuan bile çok coolum

quote:

Orijinalden alıntı: Shodaime

hüzünlendim ya (cidden)

saol dostum gerçekten aşk konusunda en çok sıkıntı çektiğim günlerdi o günleri de atlattık sanki o olmadan yaşayamam gibi geliyordu ama onun sayesinde çok iyi yaşadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 30 Mayıs 2012; 17:52:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

quote:

hüzünlendim ya (cidden)

saol dostum gerçekten aşk konusunda en çok sıkıntı çektiğim günlerdi o günleri de atlattık sanki o olmadan yaşayamam gibi geliyordu ama onun sayesinde çok iyi yaşadım

Bence kızı kullan at

Kullan at derken parasını filan ye veya sen biliyorsun ne yapıcağını

• quote:

quote:

quote:

quote:

hüzünlendim ya (cidden)

Bence kızı kullan at

aradan kaç yıl geçti hocam kız falan kalmadı facede hala ekli ama yolda görsem selam vermem o derece uzaklaştık

• ilkten kim okucak lan bunu diye saycaktım başlayınca anladım aynısını görmüş geçirmiş biriyim harbiden böyle oluyor insan kendini çok huzurlu hissediyor.şahsen içimden gülüyordum bile
  • Serin hikaye
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hüzünlendim ya (cidden)

Bence kızı kullan at

aradan kaç yıl geçti hocam kız falan kalmadı facede hala ekli ama yolda görsem selam vermem o derece uzaklaştık

Şimdi senin o yüz vermediğin kız taş gibi olmuştur.

Bir daha bir kızın peşinden koşmama yeminim

• Beyler yaşım 17 den sonrasını okumadım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hüzünlendim ya (cidden)

Bence kızı kullan at

Şimdi senin o yüz vermediğin kız taş gibi olmuştur.

aynen öyle oldu ama umrumda değil

• akşam bakarım takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kszra

Beyler yaşım 17 den sonrasını okumadım

insanların ön yargısını parçalamak atomu parçalamaktan daha zor demiş Einstein gerçekten doğru demiş oku diyen yok zaten bu kafayla anlayamazsın hiç bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 30 Mayıs 2012; 18:07:26 >
  •  Bir daha bir kızın peşinden koşmama yeminim

Parağğğğrafffff, paraaaaağğğrafffffff
  • Tahmin edeyim lise 2'desin?
  • Garen isem onu tavlarım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.