Şimdi Ara

DH Bisiklet Severler Grubu - 200+ (Yeni imzalar geldi)(Etkinlik rehberi) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
122
Favori
176.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alfatime

@XPREDATOR
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1207129/0fd1a175-9165-4904-a45d-48432b5efa96.jpg
    bunda en alttaki şuana kadar yapılan yol , ortadaki günlük yapılan yol üstekide anlık hızı mı gösteriyor?

Aynen. Ben de aynısından kullanıyorum :)

Orijinalden alıntı: alekto4

Herkese iyi akşamlar,

Bir arkadaşımın bisiklet alması ve gezilere katılması ve bunları bana anlatması bisiklet anılarım depreşti.
    Eşimle beraber birer bisiklet alarak akşamları ve hafta sonları bisiklete binmek.

İstanbul Avcılar da oturmaktayım. öyle çok fazla gezilere vs katılamayız belki ama bazı hafta sonları boş olduğumuzda katılmayı düşünürüz.

Öncelikle dağ bisikleti bakıyorum. Nedeni ise buralarda yollar bazen çok iyi değil birde tip olarak nedense daha çok hoşuma gidiyor:)
    Benim boyum 1.72 kilom 70 eşim ise 1,60 50 kilo.

limitim 1000 lira civarı iki bisiklet için.

Biraz araştırma yaptım salcano , kron, sedona, carraro, isimleri yer alıyor.

Aynı bisikleti almamız gerekmiyor. Eşim aslında salcano ng650 nin tipini (renkten dolayı) çok beğendi.

Benim gönlüm krondan yana ama sanırım bazı sıkıntıları varmış.

Önerilerinize nedneleriyle beraber açığım.

ilgilenenlere yardımları için şimdiden çok teşekkür ederim.

Ps: İmla

Tandem tavsiye edecektim ama fiyatları 1000 liranın üzerinde. Salcano Bodrum ve Bodrum L sizin kriterlerinize uyacak gibi.

• quote:

Herkese iyi akşamlar,

Bir arkadaşımın bisiklet alması ve gezilere katılması ve bunları bana anlatması bisiklet anılarım depreşti.
    Eşimle beraber birer bisiklet alarak akşamları ve hafta sonları bisiklete binmek.

İstanbul Avcılar da oturmaktayım. öyle çok fazla gezilere vs katılamayız belki ama bazı hafta sonları boş olduğumuzda katılmayı düşünürüz.

Öncelikle dağ bisikleti bakıyorum. Nedeni ise buralarda yollar bazen çok iyi değil birde tip olarak nedense daha çok hoşuma gidiyor:)

Aynı bisikleti almamız gerekmiyor. Eşim aslında salcano ng650 nin tipini (renkten dolayı) çok beğendi.

Tipini beğendiyseniz bu fiyat aralığında Ng 650'den iyisini bulmak zor. Güzel bir bisiklet.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

quote:

Herkese iyi akşamlar,

Tandem tavsiye edecektim ama fiyatları 1000 liranın üzerinde. Salcano Bodrum ve Bodrum L sizin kriterlerinize uyacak gibi.

İlginiz için teşekkürler. Ancak tandem hiç düşünmedim düşünüyorumda.

Aslına bakarsanız dağ bisikleti tipi bakıyoruz.

• Evet Aslında güzel bisiklet ama forumlarda bir çok eleştiri okudum.
    Aslında donanımhabere takılmasam bir çok şeyi çok daha kolay alacağım. burada o kadar çok seçenek/teklif oluyor ki..tabi kalitelisini almak sonuçta güzel oluyor.

Sonuç olarak salcano aldığımda pişman olmam sanırım değil mi?

Birde şunu soracağım bunda özel örgü varmış akor ayar çok çabuk mu bozulur?
    kullanan varsa yorumunu alabilir miyim?

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

@XPREDATOR
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1207129/0fd1a175-9165-4904-a45d-48432b5efa96.jpg
    bunda en alttaki şuana kadar yapılan yol , ortadaki günlük yapılan yol üstekide anlık hızı mı gösteriyor?

Aynen. Ben de aynısından kullanıyorum :)

bana tam böyle birşey lazım 400 tlliklere bile baktım otomobillerdeki gibi sürekli toplam km gösteren model yoktu bunu bulduğum iyi oldu.

25tl imişhttp://www.spordunyasi.com/urun/echowell-u4-km-saati.aspx

• Rica ederim. Araziye çıkacak mısınız? Çıkmayacaksanız şehir tipleri çok daha kullanışlı.
    Aslına bakarsanız genel olarak çıkmayacağız ama nadirde olsa arkadaşlarımızla bazı turlar düzenlemeyi planlıyoruz eğer yapabilirsek. o yüzden Şehir bisikletlerini eledik. Birde sanırım sert hatlı yada daha spor görünenler daha çekici geliyor.
    Zaten muhtemelen almışken bir kere alacağım ondan içimde kalmasın istedim.

Aslında kron görünüş oalrak çok çekici geldi bana ama iyi modellerinde fiyat yüksek.
    Salcanoda bana vestel gibi geliyor içine özellik koyuyor ama sanki en kısa zamanda sıkıntı çıkaracakmış gibi bir izlenim bıraktı. Bu kararsızlık beni baya seçim yapmamda zorluyor..

Ondan yardımınıza başvurdum.

Bir kaç gündür baktığım kadarıyla sadece ön amortisörlü ve kitlenebileni makulmüş:)
    Tabi öncelikle hafiflik önemliymiş.
    disk veya hidrolik disk fren güzel ama bakımı onarımı zahmetli/sıkıntılıymış.

Yani anladığım bunlar.
    fiyat aralığım da sanırım bu konuda sorunsuzu yok ama en az sıkıntı yaratacak olanı bulmak istiyorum.

• quote:

Aslına bakarsanız genel olarak çıkmayacağız ama nadirde olsa arkadaşlarımızla bazı turlar düzenlemeyi planlıyoruz eğer yapabilirsek. o yüzden Şehir bisikletlerini eledik. Birde sanırım sert hatlı yada daha spor görünenler daha çekici geliyor.
    Zaten muhtemelen almışken bir kere alacağım ondan içimde kalmasın istedim.

Aslında kron görünüş oalrak çok çekici geldi bana ama iyi modellerinde fiyat yüksek.
    Salcanoda bana vestel gibi geliyor içine özellik koyuyor ama sanki en kısa zamanda sıkıntı çıkaracakmış gibi bir izlenim bıraktı. Bu kararsızlık beni baya seçim yapmamda zorluyor..

Ondan yardımınıza başvurdum.

Bir kaç gündür baktığım kadarıyla sadece ön amortisörlü ve kitlenebileni makulmüş:)
    Tabi öncelikle hafiflik önemliymiş.
    disk veya hidrolik disk fren güzel ama bakımı onarımı zahmetli/sıkıntılıymış.

Yani anladığım bunlar.
    fiyat aralığım da sanırım bu konuda sorunsuzu yok ama en az sıkıntı yaratacak olanı bulmak istiyorum.

Kadrosu güzel, donanımı güzel. Kron'un alt modellerine oranla çok daha az hasar çıkardığını söyler herkes.

• Salcanooo.

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • Arkdaslar kron da bende çok şikayet okudum özellikle maşa konusunda ama bisiklet bana porshe gibi geliyor, ayarlarını sağlam yaptırırsanız sorunsuz binersiniz.

Ben o sayacı 40 tl ye aldım la
  • arkadaşlar bisiklet almak istiyorum ama ben bir bisiklete 500tl verecek durumda değilim. şehir içinde kullanacağım. sizce bimde a101 de 180TL ye satılanlar iş görür mü ya da şu: cloudbutter oxford orjinal ingiliz malı yazıyor 28'' jant imiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: M@rKSm@N

arkadaşlar bisiklet almak istiyorum ama ben bir bisiklete 500tl verecek durumda değilim. şehir içinde kullanacağım. sizce bimde a101 de 180TL ye satılanlar iş görür mü ya da şu: cloudbutter oxford orjinal ingiliz malı yazıyor 28'' jant imiş..

a101 deki demir yığınını alacağınıza Hepsiburada'daki Cloudbuttler çok çok iyi. Şehir için çok kibar ve gayet güzel iş göreecek bir bisiklet. Çok yokuşu olan bir yerde değilseniz 6 viteste yeterli olur. Çelik kadro ama ince olduğu için fazla ağır olacağını sanmam. Daha önce görseydim bende alabilirmişim.

• peki şunla kıyaslayabilir miyiz: kanuni liberty

bir de 28 jant, 22inch boy büyük gelir mi hangi boya hitab eder acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rKSm@N -- 16 Haziran 2013; 12:37:20 >

• cloudbutter oxford çok tipsiz geliyor gözüme, :S

peki şunla kıyaslayabilir miyiz: kanuni liberty

bir de 28 jant, 22inch boy büyük gelir mi hangi boya hitab eder acaba?

Bacak uzunluğu kasıktan topuğa kadar 80 - 85 cm den uzunsa sorun olmaz. daha kısaysa ayaklarınız yere değmeyebilir.

• quote:

cloudbutter oxford çok tipsiz geliyor gözüme, :S

Tam klasik bir bisiklet, istersen çamurlukları sökebilirsin. O zaman daha sportif gözükür.

geçtiğimiz cumartesi günü aldım ve aynı ayın akşamı gaza gelip modaya kadar gidiş geliş 52 km lik yol teptim ilk günümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahsepya -- 16 Haziran 2013; 20:08:05 >

Medeniyet Mühendisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahsepya

salcano astro 30 ile pendikten katılıyorum

geçtiğimiz cumartesi günü aldım ve aynı ayın akşamı gaza gelip modaya kadar gidiş geliş 52 km lik yol teptim ilk günümde

Güle güle kullan, Moda'ya araç yolundan mı yoksa sahil kenarında ki bisiklet yolundan mı gittin?

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.