***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Haberleşme ve Dijital Platformlar >> İnternet Servis Sağlayıcılar >> Türk Telekom (TTNET) >> KabloNet >> Superonline >> TurkNet >> Atlantis.Net >> VodafoneNet >> NetSpeed >> Diğer İnternet Servis Sağlayıcıları
Ado => ***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (19.2.2006 16:05:51)
Messenger ile ilgili bağlantısal sorunları olanlar "şurası bağlanıyormu?" gibi soruları olanlar,işte sizin ortak paylaşım alanınız burası lütfen paylaşımlarınız için burayı kullanınız ,burası haricinde açtığınız konular silinecektir...
ayrıca msn yazılımsal bir konu olduğu için bu konunun asıl yeri yazılım genel bölümüdür dolayısı ile msn ile ilgili bağlantı hariç sorunlarınızı yazılım genel bölümünde paylaşınız. hatta size linkini bile verebilirim

aşağıdaki link sizi yazılım genel bölümümüzdeki "msn hakkında herşey" adlı bölüme ulaştıracaktır

http://forum.donanimhaber.com/m_3926414/tm.htm

emredici => ***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (2.3.2006 16:48:06)
hadi bismillah... ilk sorun benden
istanbul besiktasda messenger acilmaz vaziyette..key ports hatasi veriyor(anahtar baglanti kablolari)

recepoflas => ***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (2.3.2006 17:45:23)
Mecidiyeköy'de de MSN açılmıyor. Sorun nedir bilen var mı??

FaTaLuA => ***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (2.3.2006 17:54:45)
Şişli ve sanayi mahallesindede açılmıyor.

Richy => ***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (2.3.2006 17:57:37)
burada da aynı...

şişli - kurtuluş

Serdarkekik => ***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (2.3.2006 18:12:29)
burdada aynı

kağıthane / istanbul

Moliere => ***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (2.3.2006 18:34:15)
evet ben de beşiktaştayım, haliyle bende de açılmıyor.

recepoflas => ***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (2.3.2006 19:39:25)
Mecidiyeköyde şu an itibariyle MSN çalışıyor. Genel olarak internet bağlantısında da bir sorun yok gibi gözüküyor. Umarım heryerde bu şekildedir

Neo_84 => ***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (2.3.2006 19:45:24)
arkadaşlar hotmail sunucularında bi sorun var dünyanın hiçbiyerinde çalışmıyo yani

deneyin

http://www.hotmail.com

recepoflas => ***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (2.3.2006 20:25:43)
Hotmail'de 2-3 saat önce sorun vardı ama şu an açılıyo, MSN de çalışıyo.

O tamam da şu MSN'in kendi kendine sık sık kapanıp açılması sorunu ne olacak? Bu konuda bir çözüm yolu bulabilen var mı? MSN sık sık düşüp kendi kendine tekrar bağlanıyor.

Neo_84 => ***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (2.3.2006 20:35:10)
quote:

Orjinalden alıntı: recepoflas

Hotmail'de 2-3 saat önce sorun vardı ama şu an açılıyo, MSN de çalışıyo.

O tamam da şu MSN'in kendi kendine sık sık kapanıp açılması sorunu ne olacak? Bu konuda bir çözüm yolu bulabilen var mı? MSN sık sık düşüp kendi kendine tekrar bağlanıyor.

yok babacan yaaa bağlanmıyo

bağlanabilen varmı ???

madenr => ***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (5.3.2006 20:11:24)
< Resime gitmek için tıklayın >

Msn çalıştırdığımda yukarıdaki gibi sorun alıyorum.Hata giderici ve bağlantı sorunlarını incelediğimde bir sorun gözükmüyor.Web messengerden ise sorunuz bağlanabiliyorum.Üç dört gündür yapmadığım şey kalmadı msn yok.DR çare?

Neo_84 => ***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (6.3.2006 18:20:01)
quote:

Orjinalden alıntı: madenr

Msn çalıştırdığımda yukarıdaki gibi sorun alıyorum.Hata giderici ve bağlantı sorunlarını incelediğimde bir sorun gözükmüyor.Web messengerden ise sorunuz bağlanabiliyorum.Üç dört gündür yapmadığım şey kalmadı msn yok.DR çare?

dostum proxy kullanıyomusun kullanıyosan ondan oluyo iptal et. sonucu yazarsan seviniriz. yada devam ederse başka bi care bulalım.

madenr => ***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (7.3.2006 22:14:47)
Sorunu çözdüm başka arkadaşlarda sorun yaşarsa diye anlatıyorum çözümü:

Msn Yi tamamen kapınız.sistem tray da yani görev çubuğund abile gözükmesin
80072ee6 no lu hata için;

Başlat>> Çalıştıra gelin bunu yazın
regsvr32 MSXML3.dll ve Tamam deyin.

Messengeri çalıştırın bir deneyin sorun çözülmezse aşağıdaki ni deneyin

Başlat-->çalıştıra gelin
CMD ve Tamam deyin.

Tamam dedikten sonra açýlan komut penceresine de þunu yazın

ipconfig /flushdns ve enter yapýn.

messengerinizi yeniden açın oturum açın saygılar

turanlife => ***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (10.3.2006 17:27:26)
MSN WEBCAM SORUNU

arkadaşlar ben milli eğitimin adsl ile nete giriyorum ve bu modem radyo dinlememe ve msn de web camla görüşmemem izin vermiyor ve bu sorunu hiç bir arkadaş düzeltemedi bu güne kadar daha doğrusu bilen birisi çıkmadı ... en çare siz değerli arkadaşların yardım edeceğini umuyorum isteğim sadece webcam ve radyo dinlemek... bunu modemdeki portlardan nasıl açabilirim... varsın zararlı siteleri engellesin işlim olmaz... lütfen arkadaşlar yardım edin..

MODEMİM : ZyXEL Prestige 662HW-61
konuyu birkaç yere açtım özür dilerim belki farklı yerdeki arkadaşlar yardımcı olur diye… tekrar özür dilerim…

umuttt => ***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (17.3.2006 11:35:26)
sistem tarihine bakın eğer sistem tarihi doğru deyilse böyle bir hata veriyor .........

issy => ***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (18.3.2006 18:49:37)
arkadaşlar benimki tam olarak bağlantı problemi değil aslında.Bir ara listem 520 veya 510 kişi ile fullendi.Ondan sonra kişi eklemek isteyince ''listenizden bir kişi silin ve tekrar deneyin'' şeklinde bir hata aldım.Sonrasında yaklaşık 400 kişiyi sildim ama hala aynı hatayı alıyorum.listemde 130 kişi var ve ben hala listeme yeni kimseyi ekleyemiyorum.Lütfen bana yardım edin.

-=xXx=- => ***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (22.3.2006 14:05:28)
yok baba yok bunun olacağı yok makina da zaten bazı sorunlar var down load da yapmıyo bu makina formata susamııış (bu arada bu konuda bi bilginiz varsa yardım edin "kaydet çalıştır" yazısı çıkmıyor direk indirmeye başlıyor ama ne boyut bilgileri ne indirileceği zaman yazmıyor) yine sorun gider fln çıkıyo
" güvenlik duvarından kaynaklanıyo olabilir" diyo onu da yapıyom yine olmuyo (msn 7.5)

tansel => ***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (22.3.2006 22:19:56)
quote:

Orjinalden alıntı: madenr

bendede aynı hatayı verıyordu makınanın tarıhını duzeltınce bıdaha yapmadı ılgınc bısey ama tarıhten kaynaklanıyormus duzeldı

deniz93 => ***Messenger Bağlantı Sorunları Yaşayanlar*** (22.3.2006 22:57:50)
hehuhe ist. sarıyer'de ben hiçbir şekilde böyle bir sorunla karşılaşmadım.herhalde istanbul'un kalbi olan kurtuluş-beşiktas-mecidiyekoy gibi yerlerde veri trafiği coşuk durumdaNe de olsa MSN'in işi zor dünyada msn'in kaç milyon abonesi war kimse bilemiyor.Zaten microsoft'un önüne gelen msn abone raporu 1 dakika veya daha az bir süre içinde güncelliğini kaybediyo.Yani ne denli bir işle karşı karşıya microsoft.

Sayfa: [1] 2 3 4 5   sonraki >     >>