jAccuse
=> Sabri
(30.01.2012 09:23:35)
hadi oyununu geçtim bu adam nasıl Galatasaray ın kaptanı oluyor ? maskot gibi birşey yıllardır..
sezon başında madrid deki maç öncesi hamit geldi ziyarete,bizim kaptan herkesin içinde kameralar önünde hamitin ellerine atladı öpeyim abi gibisinden,laubali hareketlerle devam etti
böyle onlarca şaklabanlıkları var,millet bu yüzden dalga geçiyor sürekli
ne saha içinde ne saha dışında Galatasaray a yakışmıyor sabri
resE
=> Sabri
(30.01.2012 10:35:41)
Terim'i anlamıyorum mağlupsun nedir bu sabri ısrarı.Değişik varyasyonlar dene çıkar sabriyi 3 lü defansa geç.Tutmuş bana Melo ve Riera'yı çıkarıyor.
Maalesef yıllardır takımımız sağ ve sol bek olmadan oynuyor.Kesinlikle ve kesinlikle sağ sol bek lazım bize..
OnurJAM
=> Sabri
(30.01.2012 10:49:58)
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi Her takımda böyle günah keçileri var. Dün de iyi oynamasına rağmen Özer'i yuhaladı. Sabri'ye galip gelince üçlü çektirtit, ilk mağlubiyette hemen adamı yerin dibine sok. Çok nankörüz. |
Bunun bu maglubiyetle direk bir alakası yok, zira sen ne zaman bir Galatasaraylı'dan "Sabri iyi oynuyor", "Sabri yıllarca bu takımdan kalsın" lafını duydun? Belki söylediyse biri Bordeaux maçında sonra bir gazla söylemiştir. Bu adam yıllardır kötü futbol oynuyor, hele sakatlıktan döndüğünden beri rezaletin ötesinde. Bunun aksini iddia edebilecek biri var mı, sen dahil? O üçlü çektirmeler felan da hep "takımın maskotu" imajından dolayı. Futbol dünyasında Sabri kadar şans tanınan 1 tane futbolcu yoktur eminimki imkansız yanii, ama olmuyor işte, kaç yaşına geldi hala 1 arpa boyu kendini geliştirmedi. İnsanları nankörlükle suçlamadan önce olayı biraz daha analiz et.
Bakkal Gazi
=> Sabri
(30.01.2012 11:13:21)
quote:
Orijinalden alıntı: OnurJAM quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi Her takımda böyle günah keçileri var. Dün de iyi oynamasına rağmen Özer'i yuhaladı. Sabri'ye galip gelince üçlü çektirtit, ilk mağlubiyette hemen adamı yerin dibine sok. Çok nankörüz. | Bunun bu maglubiyetle direk bir alakası yok, zira sen ne zaman bir Galatasaraylı'dan "Sabri iyi oynuyor", "Sabri yıllarca bu takımdan kalsın" lafını duydun? Belki söylediyse biri Bordeaux maçında sonra bir gazla söylemiştir. Bu adam yıllardır kötü futbol oynuyor, hele sakatlıktan döndüğünden beri rezaletin ötesinde. Bunun aksini iddia edebilecek biri var mı, sen dahil? O üçlü çektirmeler felan da hep "takımın maskotu" imajından dolayı. Futbol dünyasında Sabri kadar şans tanınan 1 tane futbolcu yoktur eminimki imkansız yanii, ama olmuyor işte, kaç yaşına geldi hala 1 arpa boyu kendini geliştirmedi. İnsanları nankörlükle suçlamadan önce olayı biraz daha analiz et. |
İnsanları suçlamadım, kendimi de olayın içine dahil ettim. Sabri ilk çıktığından gayet iyiydi, evet kendini geliştirmedi fazla ama benim oyununa laf etmiyorum. Dikkat ettiyseniz günah keçisi ilan edilmesinden bahsediyorum. Bence sen de cevap yazmadan önce ne yazıldığını analiz et. Burada kaç kişi gördüm Sabri'ye laf ediliyor diye millete kızan. İlk aklıma gelen de tanıdığım için Barbar.
Tekrar söyleyeyim, iyi oynar ya da kötü oynar orasına karışmam ama takım kötü gitti mi tepki gösterilecek adamlar bellidir. Tepkim buna, nankörüz demem bunun içindir.
_baron_
=> Sabri
(30.01.2012 11:28:16)
bu adam ''ki ismini sölemeyecek kadar nefret doluyum '' yıllardır GS zorla futbolcu yapılmak istenen biri kardeşim yıllardır zorla futbolu öğretmeye çalışıyoruz olamadımı olmuyor işte bu adama verilen fırsat sokaktan rastgele 20 yaşında bir gence verilseydi inanın türküyenin en iyi sağ beki olurdu
bu kadar bu adamda ısrar etmek niye !
yemin ediyorum sırf dijitürkü iptal ettireceğim bu yüzden ; lugatıma ve lisanıma diğer dillerde olmak üzere çok değişik versiyonlarda binlerce küfür ekledim sayesinde
burayada yazmak isterim ama malum banlanmak olmasa siz bile şaşırırırsınız .. adam samsun macına cıkıyor 2-0 yeniğiz cıkıyor 4-2 ; eskişehir berabere ; bursa 1-0 nedir bu yaa tez zamanda Allahımdan futbolculuk kariyerinin bitmesini istiyorum bu adamın yoksa sayesinde ben sağlığımdan olacağım ..
Türkçü2026
=> Sabri
(30.01.2012 13:44:26)
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ |
İvediğe benziyor da ha
recep41
=> Sabri
(30.01.2012 13:48:32)
FUTBOLDAN DAHA FAZLA NEFRET ETMEK İSTEMİYORUM SABRİ.şahana kulak ver artık.
ILoveYouHagi
=> Sabri
(30.01.2012 14:14:11)
Asıl sorulması gereken soru şu:
Sabri futbolcu olmasaydı ne olurdu?
A)Midyeci
B)Gevrekçi
C)Taksi Şoförü
D)Otopark Görevlisi
E)Hiçbiri
Cast Away
=> Sabri
(30.01.2012 14:56:58)
quote:
Orijinalden alıntı: iloveyouhagi Asıl sorulması gereken soru şu: Sabri futbolcu olmasaydı ne olurdu? A)Midyeci B)Gevrekçi C)Taksi Şoförü D)Otopark Görevlisi E)Hiçbiri |
büyük bir ihtimal gevrekçi
amonRa
=> Sabri
(30.01.2012 19:31:27)
quote:
Orijinalden alıntı: zarx quote:
Orijinalden alıntı: iloveyouhagi Asıl sorulması gereken soru şu: Sabri futbolcu olmasaydı ne olurdu? A)Midyeci B)Gevrekçi C)Taksi Şoförü D)Otopark Görevlisi E)Hiçbiri | büyük bir ihtimal gevrekçi |
taksi soforu olmaz hayatta. yoksa biri cikar der beykoza o gider edirneye
OnurJAM
=> Sabri
(30.01.2012 20:24:08)
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi quote:
Orijinalden alıntı: OnurJAM quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi Her takımda böyle günah keçileri var. Dün de iyi oynamasına rağmen Özer'i yuhaladı. Sabri'ye galip gelince üçlü çektirtit, ilk mağlubiyette hemen adamı yerin dibine sok. Çok nankörüz. | Bunun bu maglubiyetle direk bir alakası yok, zira sen ne zaman bir Galatasaraylı'dan "Sabri iyi oynuyor", "Sabri yıllarca bu takımdan kalsın" lafını duydun? Belki söylediyse biri Bordeaux maçında sonra bir gazla söylemiştir. Bu adam yıllardır kötü futbol oynuyor, hele sakatlıktan döndüğünden beri rezaletin ötesinde. Bunun aksini iddia edebilecek biri var mı, sen dahil? O üçlü çektirmeler felan da hep "takımın maskotu" imajından dolayı. Futbol dünyasında Sabri kadar şans tanınan 1 tane futbolcu yoktur eminimki imkansız yanii, ama olmuyor işte, kaç yaşına geldi hala 1 arpa boyu kendini geliştirmedi. İnsanları nankörlükle suçlamadan önce olayı biraz daha analiz et. | İnsanları suçlamadım, kendimi de olayın içine dahil ettim. Sabri ilk çıktığından gayet iyiydi, evet kendini geliştirmedi fazla ama benim oyununa laf etmiyorum. Dikkat ettiyseniz günah keçisi ilan edilmesinden bahsediyorum. Bence sen de cevap yazmadan önce ne yazıldığını analiz et. Burada kaç kişi gördüm Sabri'ye laf ediliyor diye millete kızan. İlk aklıma gelen de tanıdığım için Barbar. Tekrar söyleyeyim, iyi oynar ya da kötü oynar orasına karışmam ama takım kötü gitti mi tepki gösterilecek adamlar bellidir. Tepkim buna, nankörüz demem bunun içindir. |
Kendini katman insanlari (ve beni) suclamadigin anlamina gelmiyor, `nankorum` diyebilirsin eger kastettigin buysa. Nankorun tanimina bir bak sozlukten felan istersen, Sabri su takima ne vermis de simdi ona tepki gosterilmesine nankorluk diyorsun? Verdiginin kat be kat fazlasini zaten gerek parayla gerek buludugu formayla aldi. Takim kaybettiginde ben takimin en kotu oyuncusunun suclanmasindan dogal bir sey goremiyorum. Ornegin samsun macinda yenilseydik iki golde de hatasi bulunan Sabri yerine Elmander'i mi suclayacaktik. Sabri belki Bursa'daki yenilgiden direk sorumlu degil ama Sabri yerine Eboue gelince nelerin degistigini gorduk.
Sabri'yi savunanlar da zaten Sabri'nin ne oyununu savunuyor, ne de forma verilmesini destekliyor. Onlarin kizdigi sey, Sabri'nin tipiyle, konusmasiyla dalga gecilmesi, bu konuda onlara ben de katiliyorum. Bu olayi da pek analiz edememissin.
mur@t_fb
=> Sabri
(30.01.2012 20:33:08)
Luz.
=> Sabri
(30.01.2012 22:13:46)
Oynadığı futbola laf etmek, eleştirmek başka, kişiliğini rencide edici sözler söylemek başka. Kötü oynayabilir, takıma bir faydası olmayabilir ama bu size hakaret etme hakkını vermez. Sanırım eleştiriyle hakaret arasındaki farkı bazı forum üyeleri kavrayamamış. Sinirle , puan kayıplarının verdiği kızgınlıkla, ağzınıza geleni sayan arkadaşlar var. "Futbolu" bile eleştirirken üsluba dikkat etmek gerek bence, kaldı ki kişiliğine laf söyleyenler var. Ne Sabriymiş arkadaş, sanki cinayet işledi.
mabovski
=> Sabri
(30.01.2012 22:33:26)
Olası Şampiyonluk kupası siz ne kadar beğenmesenizde, alay etsenizde, hakaret etsenizde onun ellerinde havaya kalkacak
amonRa
=> Sabri
(31.01.2012 00:01:56)
bence onun ellerinde kalkmayacak. sene sonunda göreceğiz. sırf ondan kurtulmak için 1 senemiz daha heba olsun
Gojira
=> Sabri
(31.01.2012 00:06:01)
Hayır rakiplerde hep sağ kanattan bindirecek kim olursa olsun ki öylede olmuyo değil
Mizuhara
=> Sabri
(31.01.2012 00:06:40)
quote:
Orijinalden alıntı: zarx sabrinin IQ ölçümü 0'ın altında çıkmış beyler.Herşey bir yana da ben hayatımda bu kadar yeteneksiz bir adam görmedim 2003 yılından beri bu takımda ama faydası hiç yok daha ne kadar katlanılacak bilmiyorum şu adam oynamadığında takımda tek hata yapan oyuncu yoktu EBOUE orda kale gibi oynuyordu.Bu adam simitçi olacak adam bence ve GALATASARAY gibi anlı şanlı bir klüpte hiç işi olamaz < Resime gitmek için tıklayın > |
Şikâyetiniz başarıyla iletildi
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.
Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
ticket.asp?rid=668460
Pencereyi kapa ?
Vikernes
=> Sabri
(31.01.2012 00:09:03)
quote:
Orijinalden alıntı: zarx sabrinin IQ ölçümü 0'ın altında çıkmış beyler.Herşey bir yana da ben hayatımda bu kadar yeteneksiz bir adam görmedim 2003 yılından beri bu takımda ama faydası hiç yok daha ne kadar katlanılacak bilmiyorum şu adam oynamadığında takımda tek hata yapan oyuncu yoktu EBOUE orda kale gibi oynuyordu.Bu adam simitçi olacak adam bence ve GALATASARAY gibi anlı şanlı bir klüpte hiç işi olamaz < Resime gitmek için tıklayın > |
Sabri kovalasın seni.
Luz.
=> Sabri
(31.01.2012 00:15:58)
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara quote:
Orijinalden alıntı: zarx sabrinin IQ ölçümü 0'ın altında çıkmış beyler.Herşey bir yana da ben hayatımda bu kadar yeteneksiz bir adam görmedim 2003 yılından beri bu takımda ama faydası hiç yok daha ne kadar katlanılacak bilmiyorum şu adam oynamadığında takımda tek hata yapan oyuncu yoktu EBOUE orda kale gibi oynuyordu.Bu adam simitçi olacak adam bence ve GALATASARAY gibi anlı şanlı bir klüpte hiç işi olamaz < Resime gitmek için tıklayın > | Şikâyetiniz başarıyla iletildi Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz. Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz. ticket.asp?rid=668460 Pencereyi kapa ? |
+1905
ILoveYouHagi
=> Sabri
(31.01.2012 16:58:27)
quote:
Orijinalden alıntı: EMREMETIN E hani bir ara Gökhan Gönülden daha iyi sağ bekti bu adam ? Milli takımda Sabri varken Gökhanın ne işi vardı ? Şimdi ne değişti arkadaş ? Sabri candır, futbolun gerilim dolu eğlencesidir. |
Biz hiçbir zaman Sabri'nin Gökhan'dan daha iyi olduğunu iddia etmedik. Tamam kondisyonu iyi olabilir, mücadeleci ve inatçı bir karakteri de olabilir ancak Sabri'nin futbol yeteneği ve zekası çok kötüdür. Biz yıllarca bunu söyledik, hala da söylüyoruz ama adam yıllardır takımda, kaptanlığa bile yükseldi. Demek ki bazıları, bizim göremediğimiz bir cevher gördü bu adamda ki oynatıyor. İnşallah o cevheri görmek bize de nasip olur.
Not: Gökhan'ın formsu hali bile, Sabri'nin en iyi halinden iyidir.