Sabri (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Spor >> Futbol >> Galatasaray
Çoğunuzun adına ben utandım. Sabri'yle bir kez daha gurur duydum. Hep çıkıyor bazen böyleleri. Ama buna rağmen çıkıp futbolunu oynayan Sabri'ye saygım sonsuz. Yıllarca alay konusu edildi. Küfürler edildi. Ama o sahada elinden geleni yaptı. Bir kendini bilmez ölse sevineceğim diyecek kadar ileri gitmiş. Eleştirenlere lafım yok eleştirilir ama ölse kına yakarım ana avrat söverim nedir ? Sabri bu klübün çocuğu yıllardır orada burada ezildi ama bu saatten sonra Sabri'yi ezdirmeye hiç niyetim yok. Kötü oynadı yedek kalmalı eyvallah ama fazlası değil.Fazlasını diyenle de sabaha kadar tartışırım.

yusei => Sabri (28.01.2012 23:38:58)
quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Çoğunuzun adına ben utandım. Sabri'yle bir kez daha gurur duydum. Hep çıkıyor bazen böyleleri. Ama buna rağmen çıkıp futbolunu oynayan Sabri'ye saygım sonsuz. Yıllarca alay konusu edildi. Küfürler edildi. Ama o sahada elinden geleni yaptı. Bir kendini bilmez ölse sevineceğim diyecek kadar ileri gitmiş. Eleştirenlere lafım yok eleştirilir ama ölse kına yakarım ana avrat söverim nedir ? Sabri bu klübün çocuğu yıllardır orada burada ezildi ama bu saatten sonra Sabri'yi ezdirmeye hiç niyetim yok. Kötü oynadı yedek kalmalı eyvallah ama fazlası değil.Fazlasını diyenle de sabaha kadar tartışırım.

ne ezilmesi Allah aşkına Gs da top oynayıp popüler oluyo üstüne milyon dolarlar kazanıyo hala gelmiş sabri ezildi sabri bu kulübün çocuğu yok Galatasaraylı banane arkadaşım GS lıysa madem iyi Gs lı bıraksın gitsin takımı farkında değilmi takımın içine ettiğinin

Mizuhara => Sabri (28.01.2012 23:47:19)
quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

ne ezilmesi Allah aşkına Gs da top oynayıp popüler oluyo üstüne milyon dolarlar kazanıyo hala gelmiş sabri ezildi sabri bu kulübün çocuğu yok Galatasaraylı banane arkadaşım GS lıysa madem iyi Gs lı bıraksın gitsin takımı farkında değilmi takımın içine ettiğinin

Bu adam bugün sana rağmen senin gibilere rağmen her yaptığı hareketle dalga geçmeye çalışan bu ülkeye rağman çıkıp topunu oynuyor belki bugün zarar veriyor ama bu adam bordeaux'a golünü atıp beni sevinçten ağlatıyor. Stadda sana top geldiğinde şut şut şut diye bağrılması şut çekince ana avrat sövülmesi yemişim öyle popülerliği.Sabri bu takımın ruhudur herkes bittiğinde bir anda çıkıverir canlanır. Gaziantep maçından sonra takımdaki değişiklik ortada.

Duman7 => Sabri (28.01.2012 23:48:06)
sabriden önce riera sercan var

K.Oze => Sabri (28.01.2012 23:49:17)
quote:

Futbolcuya yada takıma değil sadece bakış açına söylüyorum bu adamların hangi ezilmesinden bahsediyosun hocam ? Fb Gs Bjk Ts vs. bu takımlarda oynayan insanlar bu hayattayken cenneti tatmayı başaranlar hocam yapma etme gözünü seveyim.

Hangi takımın taraftarı olursa olsun futbolcu kim olursa olsun aldığı tonlarca ( ciddi anlamda tonlarca ) paranın hakkını veremiyorsa taraftara atış serbest. Öyle yada böyle bizlerin parasıyla cennetten bi tutam sunuyoruz adamlara karşılığını görmek en doğal hakkımız baktık olmadı bari deşarj olalım gari.

özcan35 => Sabri (28.01.2012 23:50:01)
Bende çok büyük galatasaraylıyım benide oynatsınlar o zaman..Hemde aylık 1 milyar maaşa oynarım..Elimden geldiğinin en iyisini yaparım..Yok öyle iş..Milyon dolarları alıpta kötü oynayan hakarete katlanacak

Volkanbaba => Sabri (28.01.2012 23:50:21)
Gereksiz beceriksiz herif.

yusei => Sabri (28.01.2012 23:56:22)
quote:

quote:

quote:

Bu adam bugün sana rağmen senin gibilere rağmen her yaptığı hareketle dalga geçmeye çalışan bu ülkeye rağman çıkıp topunu oynuyor belki bugün zarar veriyor ama bu adam bordeaux'a golünü atıp beni sevinçten ağlatıyor. Stadda sana top geldiğinde şut şut şut diye bağrılması şut çekince ana avrat sövülmesi yemişim öyle popülerliği.Sabri bu takımın ruhudur herkes bittiğinde bir anda çıkıverir canlanır. Gaziantep maçından sonra takımdaki değişiklik ortada.

senin düz mantığına göre mustafa sarpta kendisine edilen küfr lere pankatlara kaşı çıkıp oynuyodu kaldıki sabri nin bu 1 değil 2 değil 3 bile değil yeter gına geldi kalli döneminde sorun çıkardı affettik skibbe döneminde sorun çıkardı bülent geldi affetti bu sene kaçıncı hata yaparak kaybettirdiği maç herkez Gs a spocu futbolcu olarak hizmet vermek zorunda değil yetenekli olan insanlar bunu yapmalı sabride yeteneksizin önde gideni ve GS lı olarak GS dan ayrılması hem kendi adına hem takım adına daha iyi olucaktır.

OnurJAM => Sabri (29.01.2012 00:03:15)
Sabri'nin benim gözümde Galatasaray'daki yeri saha veya yedek kulübesi değil tribün. Son maclardaki futboluyla bırakın takımı ligdeki en kötü futbolculardan biri. Bursapor bile sabrinin kanadını otoban yapıyorsa yarın birgün CL'ye gidince olaki Eboue sakatlandı, kim bilir bize oradaki takımlar kac tane sallarlar o kanattan.

Eger Sabri Galatasaraylıyım diyorsa, takımdan ayrılır zira zararı katkısının cok üzerinde.

Bu bir kullanıcı adı => Sabri (29.01.2012 00:50:31)
Yetenek yoksunu kazma, yıllarca milli takımda oynatıldı ona ayanarım

Guest-1E1ABE892 => Sabri (29.01.2012 00:53:47)
Yahu anlamıyorum. Bir insan Galatasaraylı diye takımda mı tutulur, yani bu mantıkla düşünüp Sabri'yi eleştirenlere kızanlar var. Ben de Galatasaraylıyım, e hadi o zaman beni de takıma alsınlar. Takımda ki oyunculardan en düşük ücreti alan ben olurum yemin ediyorum, o derece Galatasaraylıyım. Böyle bir şey mi var Allah aşkına ? Sabri gitsin tribüne, alsın bir kombine, daha fazla katkısı olur takıma. En azından para girer kasaya. Maç sonunda da insin sahaya üçlü çektirsin tamamdır. Seve seve de katılırım üçlü çektirmesine. Yedekte falan iyi diyorduk ama yok sağ olsun, yedekte bile olmasına lüzum yok. Daha çok var böyle futbolcular. Bakın yanlış anlaşılmasın, her eleştiri yapılınca da ' Sen ne biçim Galatasaraylısın yea, iyi günde iyi dersin kötü günde hemen eleştirirsin yea ' demesin. Takımıma saygım ve sevgim sonsuzdur, başarı aşığı değilim. Ama eleştirilmesi gereken nokta varsa eleştiririm, bir de inatla bu eleştirilen şey devam ediyorsa dahada bir eleştiririm. Bir değil iki değil üç değil. Benim gibi bir sürü insan, bakın futbol profesörü değiliz hiç birimiz, ama bunları görüyoruz. Neden görmesi gerekenler görmüyor anlamış değilim. Sabri gibi biri hala top oynuyorsa bu takımda bir problem vardır ve şu takımı transfer yapılamıyorsa şu anda dahada bir problem vardır. Rakibimizi ele alalım, Fenerbahçe. Ne halde adamlar ama gidip güzel paralar verip topçu getirebiliyorlar. Kimse bana mamal okumasın. Galatasaray'dan bahsediyoruz burada. Şampiyonluk diyoruz, avrupa diyoruz. Ama neye dayanarak diyoruz bunu ? Şu takım hadi bir şekilde lider bitirdi ligi peki ya Playoff ? Bir oyuncu gitti mi as 11'den yerini dolduramıyoruz. Kanat zaten yok. Forvet desen Baroş sakatlık geçirme ihtimali maksimum bir oyuncu ki playoff'ta yüzde yüz sakatlanacak. Kim girecek yerine ? Sercan mı ? Ne yazık ki Ünal Aysal transfer olayında maalesef cimri davranıyor. Onu alacağız, bunu alacağı, istesek alırız diyor ancak gelen giden yok. Fatih Terim son röportajında çok ta güzel iğneledi başkanı. "Transfer konusunu konuşmaktan sıkıldım. Başkanımız da daha önce, 'hoca söyler biz transferi yaparız' demişti. Söyledik, yapmak için uğraşıyorlar ama olmuyor, yapacak bir şey yok. Yenilgimizin transferle ilgili yok.'' Çokta güzel söylemiş. Yenilginin transferle ilgili yok kısmına takılmayın, onu demese açıkça Ünal Aysal'ı eleştirmiş olacaktı, o sözü ile üstü kapalı eleştirmiş oldu. Hiç bir bahaneyi kabul etmiyorum bu konuda, Fenerbahçe şu durumda transfer yapıyorsa, Galatasaray hayli hayli yapması lazım. Bitmiştir. Çok uzun yazdım ama haksız olduğum bir nokta göremiyorum. Dolmuşum belli ki, iyi geceler herkese.

cresy => Sabri (29.01.2012 01:33:51)
quote:

Ya bi git allah askina maclari izle de oyle yorum yap

cresy => Sabri (29.01.2012 01:38:04)
quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Yahu anlamıyorum. Bir insan Galatasaraylı diye takımda mı tutulur, yani bu mantıkla düşünüp Sabri'yi eleştirenlere kızanlar var. Ben de Galatasaraylıyım, e hadi o zaman beni de takıma alsınlar. Takımda ki oyunculardan en düşük ücreti alan ben olurum yemin ediyorum, o derece Galatasaraylıyım. Böyle bir şey mi var Allah aşkına ? Sabri gitsin tribüne, alsın bir kombine, daha fazla katkısı olur takıma. En azından para girer kasaya. Maç sonunda da insin sahaya üçlü çektirsin tamamdır. Seve seve de katılırım üçlü çektirmesine. Yedekte falan iyi diyorduk ama yok sağ olsun, yedekte bile olmasına lüzum yok. Daha çok var böyle futbolcular. Bakın yanlış anlaşılmasın, her eleştiri yapılınca da ' Sen ne biçim Galatasaraylısın yea, iyi günde iyi dersin kötü günde hemen eleştirirsin yea ' demesin. Takımıma saygım ve sevgim sonsuzdur, başarı aşığı değilim. Ama eleştirilmesi gereken nokta varsa eleştiririm, bir de inatla bu eleştirilen şey devam ediyorsa dahada bir eleştiririm. Bir değil iki değil üç değil. Benim gibi bir sürü insan, bakın futbol profesörü değiliz hiç birimiz, ama bunları görüyoruz. Neden görmesi gerekenler görmüyor anlamış değilim. Sabri gibi biri hala top oynuyorsa bu takımda bir problem vardır ve şu takımı transfer yapılamıyorsa şu anda dahada bir problem vardır. Rakibimizi ele alalım, Fenerbahçe. Ne halde adamlar ama gidip güzel paralar verip topçu getirebiliyorlar. Kimse bana mamal okumasın. Galatasaray'dan bahsediyoruz burada. Şampiyonluk diyoruz, avrupa diyoruz. Ama neye dayanarak diyoruz bunu ? Şu takım hadi bir şekilde lider bitirdi ligi peki ya Playoff ? Bir oyuncu gitti mi as 11'den yerini dolduramıyoruz. Kanat zaten yok. Forvet desen Baroş sakatlık geçirme ihtimali maksimum bir oyuncu ki playoff'ta yüzde yüz sakatlanacak. Kim girecek yerine ? Sercan mı ? Ne yazık ki Ünal Aysal transfer olayında maalesef cimri davranıyor. Onu alacağız, bunu alacağı, istesek alırız diyor ancak gelen giden yok. Fatih Terim son röportajında çok ta güzel iğneledi başkanı. "Transfer konusunu konuşmaktan sıkıldım. Başkanımız da daha önce, 'hoca söyler biz transferi yaparız' demişti. Söyledik, yapmak için uğraşıyorlar ama olmuyor, yapacak bir şey yok. Yenilgimizin transferle ilgili yok.'' Çokta güzel söylemiş. Yenilginin transferle ilgili yok kısmına takılmayın, onu demese açıkça Ünal Aysal'ı eleştirmiş olacaktı, o sözü ile üstü kapalı eleştirmiş oldu. Hiç bir bahaneyi kabul etmiyorum bu konuda, Fenerbahçe şu durumda transfer yapıyorsa, Galatasaray hayli hayli yapması lazım. Bitmiştir. Çok uzun yazdım ama haksız olduğum bir nokta göremiyorum. Dolmuşum belli ki, iyi geceler herkese.

Ayni seyleri yazacaktm ama sen daha da guzel yazmissin kardesm yuzde yuz katiliyorum sana

help21 => Sabri (29.01.2012 01:44:40)
Uğur sabrıden çok daha iyi olurdu tamam sakatlandı ama sabrıye verdiğimiz şansı kaleci hayrettine verseydik o bile sağbek olmuştu:) yıllar geldi geçti sabri hep aynı demekki adamda sorun var kabul edelim artık tek umudumuz tesadüfu bir transfer :)yoksa emekli olana kadar biz daha çok sabrıyı tartışacaz

MaXiLoPeZ => Sabri (29.01.2012 03:47:51)
Digiturk naklen yayın anlaşmasını iptal edecek sabri yüzünden. Ben sabırla o günü bekliyorum..

Türkçü2026 => Sabri (30.01.2012 08:39:40)

cuoresportivo => Sabri (30.01.2012 09:04:14)
quote:

quote:

quote:

Hocam inanımlmazsın ya bu düşüncenle, zannedersin sabri rizesporda top oynuyorda eziliyor.Sen iki şeyi karıştırıyorsun.

Sabri birçoğumuzdan daha GS lı olabilir.

Hırslı olabilir.

Oynamak istiyor olabilir.

Ama eğer GS da top oynamak için bunlar yeterliyse yarın ben oynarım sabrinin yerinde.

Bu adamın doğru yaptığı tek birşeyi söyle bizde senin yanında olalım.Bir defa ulan içeri gireyim, bir defa terse oynayayım.Bir attığım şut kaleyi bulsun.Bu nedir arkadaş.Doğru yaptığı tek bir hareket yok.
Eğer futbolcu üzerindeki baskıdan bahsediyorsan bu baskı her futbolcuda var ama adamlar akıllı.Bugün millet neden dalga geçiyor sabriyle?Çünkü adam yapamayacağı veya yapamayacağını bildiği şeyleri yapıyor.

Bir adam bir hatayı 3 kere 5 kere yapar.Ya arkadaş şut atamıyorsun işte.Olmuyor.Eğer her önüne düşeni vuracaksan ozmn millette seninle dalga geçer.
Dünkü trabzon maçına bak.Colman'ın ceza sahası hemen dışında bomboş pozisyonu var vurmadı araya bıraktı ve kaleciyle karşı karşıya kaldı oyuncu.

Tekrar söylüyorum sabride bir futbolcuda olması zaruri olan hiçbir özellik yok koşmak dışında.Hani bizde koşuyor diyoruz ama en az koşuyor görünen adam elmander her maç en çok koşan adam çıkıyor.

Bakkal Gazi => Sabri (30.01.2012 09:09:01)
Her takımda böyle günah keçileri var. Dün de iyi oynamasına rağmen Özer'i yuhaladı. Sabri'ye galip gelince üçlü çektirtit, ilk mağlubiyette hemen adamı yerin dibine sok. Çok nankörüz.

JessieJ => Sabri (30.01.2012 09:11:38)
quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

< Resime gitmek için tıklayın >

Yûnus => Sabri (30.01.2012 09:23:18)
Hala gitmedi kurtulamadık bu illetten.
Neydi sezon başında sırf bu adam rahat edecek diye Eboue gibi adam sol kanatta falan oynuyordu.

Sayfa: << < önceki 1 2 [3] 4 5   sonraki >     >>