Şimdi Ara

yahu bir bilen çıkmadı 'seagate media player'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önceden konusunu açmıştım muallakta kalmıştı çözüm bulunamamıştı çokmu zor anlamadım şimdi amacım şu; media player kablosuz olarak modeme bağlı ve nete sorunsuz bağlanıyor onda hiç bir sorun yok ancak pc nin içini görme olayını bir türlü halledemedik zaman zaman ihtiyaç duymuyoda değilim şimdi; pc nin içine girmek burdan film müzik izlemek için media playerde bir bölüm kısmı var

my shortcuts ( bunun içi boş)

work group ( bunun içinde)

pc bilgisayar (benim pc nin adı ayrıca bunun içindede)

net user ıd

net password

var

burala neler yazıpta pc nin içine girebilirim

TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970
  • bilgisayar ile, oynatıcıyı birbirine tanıtmanız lazım. bunun için ilk önce bilgisayardaki hdd yi paylaşıma açmalıi varsa koruma şifresi onu kapatmalısınız. daha sonra windows share manager programı ile bu ağdaki hdd leri ''yes'' konumuna getirmelisiniz. en son olarak ta seagate içerisinde (eğer mantık dune daki gibi ise) yeni bir ağ klasörü açnalı ve bu klasör içerisinde bilgisayarda paylaşıma açtığınız hdd yi paylaşıma açtığınız adı kullanarak tanıtmalısınız.

Orijinalden alıntı: saintroyo

bilgisayar ile, oynatıcıyı birbirine tanıtmanız lazım. bunun için ilk önce bilgisayardaki hdd yi paylaşıma açmalıi varsa koruma şifresi onu kapatmalısınız. daha sonra windows share manager programı ile bu ağdaki hdd leri ''yes'' konumuna getirmelisiniz. en son olarak ta seagate içerisinde (eğer mantık dune daki gibi ise) yeni bir ağ klasörü açnalı ve bu klasör içerisinde bilgisayarda paylaşıma açtığınız hdd yi paylaşıma açtığınız adı kullanarak tanıtmalısınız.

cevap için teşekkürler

fazla bilgim olmadığı için bu konularda daha basit ve adım adım açıklarsanız sanırım yapabilirim

hdd yi paylaşıma açtım ama dediğiniz o programı bulamadım
    TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970

• windows share manager.http://www.mediafire.com/?skiho0yeh83f70h bunu kurunca, payşaımdaki hdd lerin gözükecektir. orda herhangibiri NO ile tanımlanıyorsa onu ''fix'' leyin ve YES ile tanımlanmasını sağlayın.

seagate in arayüzü nasıldır bilmiyorum ama network bölümünde (bu belirttiğiniz workgroup kısmında olabilir) yeni bir dosya aç bölümü olmalı. o dosyayı oluştururken, paylaşmak istediğiniz hdd yi de paylaşıma açtığınız ad ile oraya tanıtmalısınız.

siz ilk önce share managaer ı bir kurun ondan sonra bir bakın bakalım belki gözükür. ordan bakmanız yerin workgroup olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 22 Ekim 2011; 16:52:00 >

• quote:

windows share manager.http://www.mediafire.com/?skiho0yeh83f70h bunu kurunca, payşaımdaki hdd lerin gözükecektir. orda herhangibiri NO ile tanımlanıyorsa onu ''fix'' leyin ve YES ile tanımlanmasını sağlayın.

seagate in arayüzü nasıldır bilmiyorum ama network bölümünde (bu belirttiğiniz workgroup kısmında olabilir) yeni bir dosya aç bölümü olmalı. o dosyayı oluştururken, paylaşmak istediğiniz hdd yi de paylaşıma açtığınız ad ile oraya tanıtmalısınız.

siz ilk önce share managaer ı bir kurun ondan sonra bir bakın bakalım belki gözükür. ordan bakmanız yerin workgroup olduğunu düşünüyorum.

hdd paylaşılıma açıçdı

program kuruldu ve hdd yes olarak gözüküyor

player kısmına gelince zaten başka bir yeride yok burasıyla ilgili;

workgroup buraya girince > pc bilgisayar > net user ıd ve net password var

net user ıd ve net password değerlerinin altında (ok & save to my shorts) değeri girip çıkmam lazım sanırım ancak "my shorts" kısmı daha önce boş dedim sanırım bu yeni açmam gereken klasör olcak şimdi;

"net user ıd" ye hdd nin paylaşıma açtığım ismi gidiyorum her hangi bir şifre koruması olmadığı için "net password" kısmına bir şey yazmıyorum (ok & save to my shorts) deyince "logon fail" uyarısı alıyorum

acaba nerde yanlışlık var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxeses -- 22 Ekim 2011; 18:06:18 >

• sizin orda açtığınızda çıkan pencerede hangi ibareler var ? smb, server vs istiyor mu ya da yazıyor mu?

daha öncede yazdığım gibi

ana olarak önce;

my shortcuts ( bunun içi boş)

work group ( bunun içinde)

önce bunlar var sonra "work group" bunun içindede "pc bilgisayar" "pc bilgisayar" ın içindede "net user ıd" ve "net password" var

arayüzü basit zaten cihazın başkada bir şey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir Mp3 Player Arıyorum
    15 yıl önce açıldı
    DVD PLAYER ARIYORUM AMA ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • worgroup içine girdiğiniz zaman kumandadan yeni bir klasör açmanız mümkün oluyor mu? benim demek istediğim sizin orda hdd yi bir klasör olarak orda görmeniz ve ona tıkladığınız zaman hdd nin içine girmeniz sağlanmalı.
  • sanırım yani benim anladığım worgroup içine girince pc bilgisayar > bunun içindede net user ıd ve net password kısmı zaten benim anladığım kadarı ile hdd yi tanıtma ile ilgili yani buraya hdd nin ismini yazıp olması lazım şifre olmadığından password kısmı zaten boş olması lazım ok & save to my shorts diyincede logon fail demeden kaydetip çıkmam lazım ayrıca yine tahminimce my shortcuts burda devreye giriyor yani hdd nin içine burdan girecem ama tabi tanıtma işini bir türlü halledemedim ufak bir detay var sanki ondan kaynaklı neden logon fail diyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

sanırım yani benim anladığım worgroup içine girince pc bilgisayar > bunun içindede net user ıd ve net password kısmı zaten benim anladığım kadarı ile hdd yi tanıtma ile ilgili yani buraya hdd nin ismini yazıp olması lazım şifre olmadığından password kısmı zaten boş olması lazım ok & save to my shorts diyincede logon fail demeden kaydetip çıkmam lazım ayrıca yine tahminimce my shortcuts burda devreye giriyor yani hdd nin içine burdan girecem ama tabi tanıtma işini bir türlü halledemedim ufak bir detay var sanki ondan kaynaklı neden logon fail diyor anlamadım

ağ türünüz smb olarak tanıtmanıızı sağlayacak bir ayrıntı yok mu? yani seagate içinden de ağ tanıtma yapmlısınız. bunu için sanırım ufak bir ayrıntı var ve onu gözden kaçırıyorsunuz. seagate in arayüzünü bilmediğim çok fazla yardımcı olamıyorum.

• cihaz bu

http://www.seagate.com/www/tr-tr/products/home_entertainment/hd-media-player#tTabContentOverview

cihazın setup network kısmında;

wired setup: dynamic ıp "auto" seçili static ıp "manuel" seçili

wiewless setup: connetion 1-2-3 seçenekleri var 1. de "access point (recemmended) peer to peer (ad hoc) gibi iç menüsüde var bunların ama fazla bilmediğimden kurcalamak istemedim

acaba ne yapabilirim ne karmaşık işmiş yahu

şu anakadarki yardımlarınız içinde ayrıca teşekkür ederim

• http://www.seagate.com/docs/pdf/tr-TR/whitepaper/ug_goflex_tv.pdf

şurda 46ve 47. sayfalarda sanki bişeyler analtıyor bu konu ile ilgili olarak. bunlara baktınız mı ?

önemli değil. elimden geldiğince yardımda bulunmaya çalışırım. ben de size az 5.1 ses sitemleri ile ilgili sorular sormamıştım.

net user ıd

net password

specific file server ıp

şimdi bu değerlerimi nasıl öğrenebilirim? bunları girersem olcak sanırım
  • quote:

sanırım olcak gibi şimdi istediği adım adım şu

net user ıd

net password

specific file server ıp

şimdi bu değerlerimi nasıl öğrenebilirim? bunları girersem olcak sanırım

kullanıcı adı ve şifreyi boş bırakın diğerine ise workgroup yazın .. bakalım olacak mı? eğer olmazsa bilgisayarın ip değerini yazın.
  • quote:

pc nin adını yazıyorum netin şifresini yazıyorum pc nin ıp sini yazıyorum yok olmuyor olmuyor bıraktım zaten oldukça uğraştım olmaması gerçekten çok saçma

belki aynı cihazı kullanan biri çıkar forumdan..

quote:

pc nin adını yazıyorum netin şifresini yazıyorum pc nin ıp sini yazıyorum yok olmuyor olmuyor bıraktım zaten oldukça uğraştım olmaması gerçekten çok saçma

belki aynı cihazı kullanan biri çıkar forumdan..

çok ilginç bu gün cihazı açtım film izlemek için tekrar bir bakyım dedim oda ne hdd yi görüyor hemen denedim tabi film müzik sorunsuzca açıyor dün okadar bakmama rağmen bir türlü görmüyordu belkide cihazı açıp kapayınca düzelmiş olabilir neyse sonuç itibariyle oldu yardımlarınız için teşekkür ederim
  • olmasına sevindim..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.