Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Oyun >> PlayStation >> Playstation Genel Bölümü
Amm-O-Matic => Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (7.09.2011 19:21:31)
evet sizlerinde benim gibi oyunlarda takıntılarınız var mı?. ilk örnek benden gelsin black ops'da örneğin elimde mp5k var mermi durumu 30/90 ilk adamı öldürdüm durum: 04/90 reload ettim durum: 30/64 bir zaman sonra farkına varınca takıntı gereği mermi sayısını yuvarlıyorum.(4 mermiyi boşa sıkıyıorum.

TheCaliph_ => Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (7.09.2011 19:23:50)
4 mermi ile zaten adam mı öldürmeyi planlıyorsunki ( mp5k ile headshot olmadan )

Bende takıntı şu her adam vurunca reload yapıyorum mermi sayısı 20 bile olsa :D

ekostros => Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (7.09.2011 19:24:17)
Ben tek mermi sıksam bile şarjör değiştiriyorum alışkanlık oldu bunun yüzünden öldüğüm anlar olabiliyor.

marfoglu => Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (7.09.2011 19:26:18)
Ben bazen oyunda cok az mermi kalmisken reload etmeden ates ediyorum olur mu olmez mi riski var o heyecen yapiyor.Birde fifada keskin donus yaparim antremanda kaleciye kosarim don anda doner st cekerim adami yere dusurerek gol atmaya calisirim ama takinti degil bu eglencesine.

Nameless Ghoul II => Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (7.09.2011 19:29:16)
GOW 3 gibi oyunlarda gideceğim yere zıplayarak giderim.Hiç yürümem

Royer => Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (7.09.2011 19:32:15)
ben 1 mermi bile sıksam şarjör değiştiririm bunun yüzünden de genelde reload yaparken ölüyorum.

Buckiex => Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (7.09.2011 19:34:08)
GTA4 oynarken arabanın kapısını arabayı sarsarak kapatmak.

TheCaliph_ => Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (7.09.2011 19:36:13)
quote:

Orijinalden alıntı: Reticlum

Haha aynen bu güzel oluyor :D Drift yaparken tüm kapıları kapatmak

Cod Bf de de öyle genellikle Reload yaparken ölüyorum

Ekrem aynı senin durum ya :D 1 mermi bile sıkınca değiştiriyorum bide BF de Medic uzun süre değiştirince mermiyi kesin ölüyorum

planetearth => Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (7.09.2011 19:43:22)
Bende fps'lerde adamı öldürünce gidip bide üzerine sıkmassam rahat edemem

Quentın Tarantino => Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (7.09.2011 19:43:49)
quote:

Aynen.

Buckiex => Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (7.09.2011 19:48:05)
quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Haha aynen bu güzel oluyor :D Drift yaparken tüm kapıları kapatmak

Cod Bf de de öyle genellikle Reload yaparken ölüyorum

Ekrem aynı senin durum ya :D 1 mermi bile sıkınca değiştiriyorum bide BF de Medic uzun süre değiştirince mermiyi kesin ölüyorum

Şarjör değiştirme olayı global bir takıntı zaten. O el reload tuşuna illaki gidiyor.

SquadTR => Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (7.09.2011 19:49:12)
her kill'den sonra mermi değiştiriyorum ve bunu KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN sleight of handpro kullanın çok işe yarıyor

acerygt => Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (7.09.2011 19:50:53)
killzoneda şarjör bitecekken yeni şarjör takmak yerine gerisini adamın üstüne boşaltmak

Guest-1E1FC651D => Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (7.09.2011 19:51:08)
Araç kullanırken sağ analogla arabanın etrafında dönerim, arabayı incelerim..
Adventure oyunlarında genelde oyun bana ne kadar alan verdiyse heryeri dolaşırım gezerim.
Gta oyunlarında en uç bölgeleri noktaları dolaşırım.
Ara videoları asla skiplemem geçmem
Her oyunda önce menüyü incelerim kontrolleri ayarlarım.
Fps oyunlarında çok pusarım.

Geralt the Witcher => Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (7.09.2011 19:53:02)
Gizlilik,her oyunda yavaş yavaş,pusa pusa gitmek:) Yapılsa fifa'da bile yapacağım heralde:)

Guest-A98986428 => Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (7.09.2011 19:55:24)
her adam öldürünce şarjör değiştiriyorum

Amm-O-Matic => Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (7.09.2011 19:57:26)
quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Araç kullanırken sağ analogla arabanın etrafında dönerim, arabayı incelerim..
Adventure oyunlarında genelde oyun bana ne kadar alan verdiyse heryeri dolaşırım gezerim.
Gta oyunlarında en uç bölgeleri noktaları dolaşırım.
Ara videoları asla skiplemem geçmem
Her oyunda önce menüyü incelerim kontrolleri ayarlarım.

hepsi doğru takıntılar oyundan alınan zavki en üst seviyeye çıkıyor. ben ise illa skiplicem dayanamıyorum.hele hele o oyunda uzun yüklemelar varsa...

Erkka => Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (7.09.2011 19:57:40)
quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

Gizlilik,her oyunda yavaş yavaş,pusa pusa gitmek:) Yapılsa fifa'da bile yapacağım heralde:)

Kesinlikle aynıyız,BF 1943'te haritaları geziyorum gibi hissediyorum.Ha tabi bu gezmelerim adam vurmama engel değil,bölümde genelde puan bazında veya kills bazında ilk 3 e girerim

evo_4 => Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (7.09.2011 20:01:07)
Bir oyunda ıvır zıvır birşeyler kaçırdım korkusuyla aynı mekanda uzun süre seyirtirim çoğu zaman.

zack06 => Oyunlar içinde yaptığınız takıntılı hareketler. (7.09.2011 20:10:03)
Mekanlarıın her deliğine girer her yere tuşlarım ( boşlukta dahi tuşlayarak giderim , ff7'de her yerde item bulma özelliği var mesala denk gelirse addect effect materiasını öyle bulmuştum sonra aradım nerden buldumu buldum :)) her adamla mutlaka konuşurum ( 10 kere yada 100 kere , örneğin ff10'da Wakkanın mekanında ki sahilde oyun oynayan kırmızılı çocukla 10 kere konuşursan item veriyor :)) ve ayrıca her save'de kesinlikle save ederim..

Sayfa: [1] 2 3 4 5   sonraki >     >>