Şimdi Ara

PS3 KEM-410A blu-ray disk dönmeme sorunu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Batman:AA GOTY oynarken ekran birden karardı ve ps3 hiçbir komutuma geri dönmedi. Ben de arkadan power tuşuyla aleti kapatıp tekrar açtım ancak bu sefer de blu-ray'ı okumadı, yani neden okumadı derseniz içinde cd dönmüyor zaten. Mekanik bir sorun olmadığına çok eminim çünkü 4 saattir uğraşıyorum, hiç açılmamış aletimi bir cesaretle açtım, youtube'dan çalışanlarının vidyolarına falan baktım ama malesef ne yaparsam yapıyım sonuç vermedi.


    İnternette yabancı sitelere bakarken çoğu kişinin bu sorunla karşılaştığını ve çözümü KEM-410A değiştirmekte bulduklarını gördüm. Öğrenci adama çok koyuyor böyle şeyler, şimdi git 100 küsür lira ver hallet diyeceksiniz ne yapalım tabi öyle yapacağız ama en güvenilir yer neresidir bilmiyorum. İstanbul'a getirebilirim aleti.

    Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin, sıkılmadan okuyun diye fazla uzatmamaya çalıştım. KEM-410A'dan anlayabilirsiniz gerçi ama alet 2008 sonrası üretilen ntsc-u 80gb'lık ps3.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engwashere -- 10 Nisan 2011; 1:59:20 >







  • Köşedeki saat sürekli dönüyor mu diski taktığınızda? Aynısı bana da oldu, maalesef lens değişimi gerekli. Şehir neresi? İzmirdeyseniz Kur-Yap elektroniği tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okhay

    Köşedeki saat sürekli dönüyor mu diski taktığınızda? Aynısı bana da oldu, maalesef lens değişimi gerekli. Şehir neresi? İzmirdeyseniz Kur-Yap elektroniği tavsiye ederim.


    Teşekkür ederim, bir Allah'ın kulu zahmet edip yazmamıştıya neyse. Evet aynen dediğiniz gibi oluyor. Zaten tahminen sorunun ne oldğunu anladım, elime lens falan geçse (ki TR'de bulmak çok zor) kendim yaparım ama malesef bu durumda teknik bir servise başvuracağız. Peki size sorum değişimi yaptıktan sonra bir daha sorun yaşadınız mı?
  • Arkadaşlar Benim Bugün Başıma çok garip bir olay geldi gta from episod libety cityi bştşrdikten sonra silmiştim yeniden oynamak için ps3 e taktım oyunu ps3 ün hdd sine kopyalıyordu yarıya kadar geldi ilerlemed bende yeniden başlattım ps3 ü.başlatmaz olaydım.Ne ekrana görüntü geliyor nede ps3 kolları tanıyor ne oldu anlamadım.Ps3 çalışıyor ama ekranda görüntü yok kollar tanınmıyor ne olur yardım edin.
    Kablolarla ps3 e bağlantı yaptım gene tanımadı tanımadığı gibi şarj da etmiyor. ne oldu anlayamadım ki.Kolları resetledim gene tanımadı:-(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.