Şimdi Ara

Laptop'un dokunmatik fonksiyonu çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
363.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lenovo marka laptop'um var normal de çalışıyordu ama ben kazayla kapattım sanırım arkadaşlar tekrar aktive nasıl edebilirim. Msconfig kodunu biraz kurcalamıştım ama çalışmadığını fark edince geri herşeyi çalıştırır konuma getirdim ve yine çalışmadı eğer sorun tam olarak orada ise tabi ki. Marka lenovo y560



  • Selamlar arkadaşım bildiği kadar yardım etmeye çalışayım..

    1-Dizüstü bilgisayarında bulunan Function(FN) tuşuna basarak f1-f12 arasındaki tuşlardan birine (hep laptopda değişir) basmalısın aktive/deactive için. Örnek bende toshiba var Fn+F9.. Senin lenovo için araştırdım.. Fn+f6 imiş.. bunu dene mutlaka..

    2-Denetim masası--Fare menüsünü açtıktan sonra aygıt özelliklerinde touchpad i görürsün ordaki durumuna bak devredışı kalmış olabilir.

    3-Touchpad Driver'inda sorun olabilir..

    http://consumersupport.lenovo.com/ot/en/DriversDownLoads/Drivers.html

    adresinden marka model ve işletim sistemi seçeneklerini girerek toucpad driverini indirip kurabilirsin eğer sorun varsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeThauS -- 19 Kasım 2010; 15:25:45 >




  • selam hocam dediğinizi yaptığım zaman mouse çalışmıyor kitleniyor laptop'un faresi yardımınız ve araştırmanız için çok teşekkür benim sıkıntımı resim de hemen göstereyim sanırım yanlış anlattım kusura bakmayın.

    http://yfrog.com/n320100109001201j

    Bu resim benim laptop değil ama aynısı sanırım. bu işaretlediğim kırmızı daireler fonksiyonunu yitirdi çalışıyorlardı dün sabah ama kız kardeşim artık ya da ben kazayla ne yaptıysak çalışmıyorlar şuan. ortada ki daire bilgisayarı hem kitliyor hem de bilgisayarın donanımlara kısa yol elini sürekleyerek şıklar çıkıyor hemen seçiyorsun aramadan, sağ da ki dairede ise ilk yanan basınca pil'i istediğin performansa göre ayarlıyorsun yanın da ki ise resim video film müzik dinlerken ya manuel ya da otomatik pc ona göre kendini ayarlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w115 -- 19 Kasım 2010; 15:48:17 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.