Şimdi Ara

BMW OPSİYONLARI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
12.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • resimde gonderdiginiz teyp navigation business ya da prof ile veya 7 logic ile beraber gelen teybin goruntusu.. bu da iDrive sizin aracinizda direk bmw business ya da prof muzik sistemi olmali.. yani iDrive yok aracinizda.. zaten cok usun zamandir TRde sunulmuyor.. dolayisiyla sizin kullanma kilavuzunda gordugunuz menu tusu idrive ile gelen menu tusu olabilir.. aracinizda idrive olmadigi icin o bolumu atlayin..
  • Bilgilendirme için teşekkür ederim.

    Muhtemelen bluetooth kitleri ile cep tekefonumu aracıma tanıtma şansım olabilir diye düşünüyorum.
    Ancak böyle bir tanıtma işlemi yapmam durumunda direksiyon üzerinde bulunan tuşlar etkin olur mu? ya da aracın üzerindeki ldc'lerden telefon numaralarını görebilir miyim? yoksa bluetooth araç kitini tamamen bağımsız bir ürün olarak mı düşünmeliyim.

    Selamlar...
  • aracınızda hangi donanımların olduğunu, hali hazır durumu ile yapabileceklerini öğrenmek için BMW servislerini ziyaret edin..
  • 2011 3.20 d sahibiyim. Şöyle bır sorunum var. Aracı alırken nasılsa sigara içmiyorum diye Smokers Package denilen sigara donanımını almamıştım. Ancak şimdi navigasyon almak istiyorum. Şarj için saklama alanındaki soket çok uzakta kalıyor ve kapağı açık bırakmak gerekiyor. Bu sebeple sigara donanımında gelen vites önündeki bölme çok ideal. Ayrıca birde orta konsolda kapalı bir saklama gözü daha olması avantaj, tabii bir de daha hoş duruyor. Bu sebeple Borusanı aradım ve bu parçanın fiyatını sordum. Kapağı da aracın döşemesi parlak siyah olduğu için parlak siyah oluyormuş. Montaj ve işçilik dahil 260 euro. Cidden çok pahalı geldi. Taktırsam mı kararsız kaldım. Sormak istediğim şu, orjinal olmak kaydıyla daha ucuza bu parçayı bulup taktırabilirmiyim? Fikri olan var mı?
  • Sigara donanımı zaten Turkiye paketi ile geliyordu..
  • Hayir maalesef Turkiye paketinde yoktu.
  • Merhabalar herkese.
    Kısmetse X1 almayı düşünüyorum. paketleri, donanımları araştırma aşamasındayım şu anda.

    artık navigasyon yok mu acaba?? onu ekletemiyor muyuz?? yada varmı şansımız navigasyonlu sahip olma araca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ywz -- 7 Ağustos 2011; 23:27:54 >
  • navigasyon gelmiyor ne yazık ki.. sorunuzun geri kalanını X1 başlığında cevaplayacağım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechZone

    navigasyon gelmiyor ne yazık ki.. sorunuzun geri kalanını X1 başlığında cevaplayacağım..


    Teşekkürler
  • Techzone Selamlar
    Dün akşam 2011 520d'min ön camında 35/40 cm lik çatlak oluştu.Camın değişmesi gerekiyor sanırım.Ön cam değişmesi ne kadar sağlıklıdır ?
    Gerçi başka da seçeneğim yok ama.
    Ayrıca f10 kasalarda bir ön cam stoğu yokmuş.uzun zamandır da sıkıntısı varmış temin konusunda.
    Fiyatı hakkında bilgi varmı ?

    tüm arkadaşlara da selamlar
  • Fiyatı hakkında bilgim yok ama cam konusunda uzun zamandır sıkıntı var ne yazık ki.. sadece 5 serisi icinde degil bu söylediğim..
  • güncel
  • Merhaba TechZone
    Navigasyonun artık olmadığından bahsetmişsiniz. Bildiğim ve takip ettiğim kadarıyla siz aracınıza navigasyon aldınız ve kullanıyordunuz. Artık kullanımı iptal mi oldu yoksa yeni siparişlerdemi artık navigasyon almıyorlar?
    bilgi için şimdiden teşekkür ederim.
  • 2011 Mart ayında Navigasyon opsiyonları listelerden çıkartıldı.. geçen Eylül ortasında tekrar eklendi.. artık navigasyon opsiyonları var yani..
  • Anahtarsız kullanımda şoför anahtar cebindeyken araç mahalini terkedip (biyere gidip geldiği anlarda) araba stop mu ediyor? Mesela başkası geçip kullanabilir mi? Veya bagaj için araçtan inen kişi arabayı çaldırabilir mi?

    Anahtarın çekme gücü vs var mı?

    Bu sistemi merak ediyorum da...
  • Anahtar içeride değilken araç çalışmıyor demek ki çekme gücü var bana verilen bilgi anahtar radyo frekanslı . Hırsız testini yapıp bilgi veririm.
  • Hırsız testini yaptım. Ve hırsız arabayı götürdü.motor çalışır vaziyette dışarı anahtarla çıkınca çalısmaya devam ediyor hatta icine birisi binip hareket ettirebiliyor ama bu sırada ekranda anahtar yok motoru calistiramazsiniz yazıyor. Demek ki hırsız arkadasın motoru stop ettirmemesi gerekiyor. Anahtar arka koltukta otururken cepte olmasına rağmen motor çalışmıyor bu da anahtarın direksiyona yaklaşık 1m çapında bir alanda bulunması gerektiğini gösteriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: artlik

    Hırsız testini yaptım. Ve hırsız arabayı götürdü.motor çalışır vaziyette dışarı anahtarla çıkınca çalısmaya devam ediyor hatta icine birisi binip hareket ettirebiliyor ama bu sırada ekranda anahtar yok motoru calistiramazsiniz yazıyor. Demek ki hırsız arkadasın motoru stop ettirmemesi gerekiyor. Anahtar arka koltukta otururken cepte olmasına rağmen motor çalışmıyor bu da anahtarın direksiyona yaklaşık 1m çapında bir alanda bulunması gerektiğini gösteriyor.

    motoru stop ettirip bagaja çıktınız mı?

    arka koltukta motor çalışmıyorken oturduğunuzda şoför mahallinde oturan kişi arabayı çalıştırabildi mi?

    çok teşekkürler çok faydalı bi test yaptınız...
  • Bagaja motor çalışırken çıktım stop etmedi,arka koltukta otururken baskası aracı çalıştıramadi.
  • evet malesef böyle bir durum soz konusu.. otomobil için önemli olan anahtarı görmek sonrası için tüm işlemler size kalıyor.. bildigim kadarıyla hiçbir marka ve modelde motor calisirken anahtar ile uzaklaştığımızda araç stop etmiyor.. ama tabii kontak olmadıgından bagajı acmak için inerken motoru durdurursanız aracı kimse götürmez.. bende kendimi böyle alıştırdım zaten.. sizlere de tavsiye ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.