Şimdi Ara

SATILIK Silver Bullet,Hippo VB (fiyatlar gene düştü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçma sapan yorumlara maruz kalmamak amacıyla fiyatları düşürdüm.Umarım işe yarar.

Fischer Audio Silver Bullet

Ürün thetrooper00 ömer abiden alındı 1 haftadır elimde kaldı ve bu bir haftada kendisine hayran kaldım. Belki de içlerinde gideceğine en çok üzüldüğüm kulaklığım bu.Oldukça detaylı,enstrüman ayrımı gayet güzel,çok güzel bassları olan (stok uçları ile kullanılmadığı sürece) tiz ve mid olarak da geride kalmayan hatta midlerinin biraz da önde olduğunu söyleyebileceğim bir kulaklık. Her türe uygun olduğunu düşünüyorum zira hiçbir frekans aralığında eksiği yok. Hatta,ömer abi de bilir,kulaklık bana 320vbr mp3'lerin bile kalitesiz olduğunu bile gösterdi kalitesiyle Kutusu,uçları duruyor aldığım gibi göndericem..

Fiyat : 80 Lira
    samich_tor nickli üyeye SATILDI ! Güle güle kullan abi tekrardan

Hippo VB

Ürünü head-fi'da bir üyeden aldım,kendisi kutusunu açtığını ama kullanmadığını söylemişti ki kendisine güvendim ve de haksız çıkmadım.Toplamda 30 saat kullanmışımdır belki çok fazla kullanılamadı.Kulaklığı anlatıcak olursam,bass ağırlıklı bir kulaklık bu hatta öyle ki yorumlarda cks70 ve monster turbine gibi benzeri kulaklıklardan daha iyi bass kontrolü olduğu söyleniyo birçok yorumda bunu okudum.Bass ağırlıklı olmasına rağmen en kaotik parçalarda bile vermesi gereken detayı veriyo tiz ve mid olarak hiçbir eksiği yok hatta sibilans sorunu var deniyordu kulaklığı ilk aldıgımda ben de farkettim bunu ama burn-in sürecinde sibilanstan eser kalmadı çok tatlı bi renge döndü tizler. Ayrıca şunu da ekleyeyim,VB variable bass kısaltması kulaklığın üç bass ayarı var arkasındaki civatalarla(başka bi kelime gelmedi aklıma) değişiyor ve anlamak için biraz dikkatli dinlemek gerekse de arada fark var. Full Bass olanları taktığınızda gerçekten bassların ne kadar çok bir o kadar da kaliteli olduğunu görüyosunuz. Ben daha çok orta bass seviyesinde kullandım daha müzikal geldi dinlediğim türlere.Kesinlikle tavsiye ederim.
    Jabende 80 dolara satılıyo.
    İstediğim fiyat : 80 lira
    SATILDI.

head-fi'da vermiş olsaydım bu 2 kulaklığın teklifini şimdiye bin kez satılmıştı bu fiyatlara bu kaliteyi bulamazsınız arkadaşlar cks70 falan bu 2 kulaklığın yanında vasat kalıyo gerçekten. Neyse son fiyatlar artık bunlar.

Takas tekliflerine açık olsam da önceliğim satış,kargo masrafları alıcıya aittir ptt kargo veya yurtiçi kargoyla gönderebilirim.Pm ile ulaşabilirsiniz.Güven sıkıntısı olan arkadaşlar için okul numaramdan yurtta kaldığım oda numara kadar verebilirim bir sorun olursa gelir bulursunuz beni

Not : İnternet üzerinden alışveriş yapma sayım belki on olmuştur ama geçmemiştir,eğer ki güven probleminiz varsa bana da uyan herhangi bir önkoşulu kabul ederim dolandırıcılıkla veya o tiple işlerle uğraşacak biri olmadım,olmayı da kendime yakıştıramam. Bilginize.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caut -- 9 Kasım 2010; 17:28:33 >

• Silver Bullet tarafımdan satın alınmıştır. sağolasın tolga. şimdiden müzik dinlerken dış ortam gürültülerini unutmaya başladım bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samich_tor -- 5 Kasım 2010; 11:14:58 >
  • Pm attım
  • Şu Fischer 'ı kaçırdığıma üzüldüm ya neyse , alana da satana da hayırlı olsun .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.