Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Ösym'de yazıyor mu bu?Ben bulamadım.
  • Ösym'de nerde yazıo bilmiom inanmıyorsan herhangi dgs dersanesni ara aynısı der

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExcessiveScreen -- 1 Ekim 2016; 16:18:02 >
  • Grafik tasarım tercih etcek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elfs1233 -- 1 Ekim 2016; 15:41:28 >
  • Beyler hem Anadolu aöf hemde Atatürk aöf yi aynı anda okuyabilir miyiz?

• Aöfe geçsek iki senede biter mi ?
  • Bu tercihlerde iibf örgünleri yazıp açıkta kalırsam ek tercihlerde aöf yazıp yerleşme ihtimalim var mı? Ya da ek tercihte tekrar örgün yazabilir miyiz? Yani taban puanlarda yazan puanlar ek tercihin sonucu mudur ? Bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

• Anadolu AÖF kaydı nasıl yapılıyor?
  • olur, ben yaptım (ikisi de bitti)
  • Howlin Wolf kullanıcısına yanıt
    çalışırken mi okuyacaksın hocam benim gibi? iş-okul aynı anda devam edecek bende...
  • Arkadaşlar 7 sinde tercihler bitiyor peki sonuçlar tam ne zaman açıklanır sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astekiv

Benim anlamadığım bir durum var. Bu sene dgs ile açıköğretime kayıt yaptırsam, lisansa kaydım yapıldığı için bir daha dgs'ye giremiyor muyum ? Yoksa aöf'den mezun olana kadar dgs'ye girip başka lisans bölümlerine kayıt yaptırabiliyor muyum ?

hocam düzeltme yapayım aöf'e kayıt olursanız obp'de düşme olmuyormuş.Ben yanlış biliyormuşum.

• Phantom II kullanıcısına yanıt
    Puan düşmesi Oluyor açıköğretim kaydı yaparsan yanlış biliyorsun iyi araştır.sonuçta açıkta olsa yerleşion

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 2 Ekim 2016; 4:48:46 >
  • Apollon kullanıcısına yanıt
    Zor deli gibi ezber yapman gerek

• arkadaşlar AÖF kaydını nasıl yapıyoruz?
  • Arkadaşlar iyi hafta sonları herkese.

Bilgisayar alanından endüstri müh. Geçmiş arkadaslar varmı veya bu konuda bilgisi olan.

Muaf olduğu dersler kaç yılda biter gibi pek ortak ders yok bilg. Programcılığı ile nasıl olur gene 3 senedemi biter yoksa uzarmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

quote:

Orijinalden alıntı: Astekiv

Benim anlamadığım bir durum var. Bu sene dgs ile açıköğretime kayıt yaptırsam, lisansa kaydım yapıldığı için bir daha dgs'ye giremiyor muyum ? Yoksa aöf'den mezun olana kadar dgs'ye girip başka lisans bölümlerine kayıt yaptırabiliyor muyum ?

hocam düzeltme yapayım aöf'e kayıt olursanız obp'de düşme olmuyormuş.Ben yanlış biliyormuşum.

Hocam aöf kayıttan sonra tekrar dgs şansıımz var mı ? Bu sene girdik diyelim aöf den bir bölüme tekrar dgs ye girebilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: akrok

çalışırken mi okuyacaksın hocam benim gibi? iş-okul aynı anda devam edecek bende...

Öğrenciyim ben daha hocam :) 270 puanla ankaradaki tüm vakıfları yazdım. Umarım biri gelir :( Siz naptınız?

• arkadaşlar ahmet yesevi ue bilgisayar mühendisliği yazan yada düşünen var mı ?
  • Bi bölüme kayıt olursan başka şansın yok diye biliyorum .

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.