Şimdi Ara

TURKCELL Ayda 29 TL'ye her yöne 300 dakika!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TURKCELL Ayda 29 TL'ye her yöne 300 dakika! Hazır Kart'tan faturalı hatta geçen aboneler Haydi gel tarifesi küçük paketi ile ayda sadece 29TL’ye her yöne tam 300 dakika konuşuyor!

Üstelik paket aşımında ise her yöne konuşmanın dakikası sadece 30 Kuruş!

Numaranız değişmeden Hazır Kart'tan faturalı hatta geçmek için hemen en yakın Turkcell Noktası'na başvurabilirsiniz!
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/hazirkarttanfaturaliyagecmek/29tlyeheryone300dakika

• Bildiğim epeydir var bu adını mı değiştirmişler farkı varmı.

Orayada link atmışlar galiba aşağıdaki de aynı yönlendirmeyi yapmış fark yok sanırım.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/faturali/yeniturkcelllilereozel/faturalihaydigel#tt2

Büyük Paket'i seçerse, aylık KDV ve ÖİV dahil sadece 49 TL sabit ücret karşılığında yurtiçi her yöne 600 dakika konuşuyor.

Küçük Paket'i seçerse, aylık KDV ve ÖİV dahil sadece 29 TL sabit ücret karşılığında yurtiçi her yöne 300 dakika konuşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 19 Mart 2010; 21:02:48 >

• VODAFONE'DA
    35 TL'ye 400 DAK.

YURTİÇİ - YURTDIŞI (Vf sitesinde belirtilen yönlere..)

karar sizin.!
  • Bana kalırsa fiyatlar ''kazık''..Taraftar hatları gözümün önüne geldi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Bana kalırsa fiyatlar ''kazık''..Taraftar hatları gözümün önüne geldi de

Yazına katılıyorum,turkcell'in hiç bir reklamına gözümü atıp da zaman bile harcamam.

Turkcell den önce vodafone ve avea taraftar hatlarına mutlaka göz atın derim.Arada o kadar fark varki,farketmemek imkansız.

29 TL ye heryöne 300 dakika eğer kampanyaysa gülmeye ihtiyacım var diyorum ve gülümsüyorum.

Piyasada 29 TL ye 1500 dakika konuşturanlar varken turkcell neden bunu yapıyor diye merak ediyorum.

Kalite farkımı (?),hayır keisnlikle katılmıyorum,diğerleri turkcell den aşağı değil.Şu forumda turkcelden şikayetçi olan o kadar çok üye ve yazı varki.

Yani sadece diğerleri sorunlu değil,turkcell de sorunlu.

O zaman bari fiyatlar konusunda uyanalım,kalite saplantısına kapılıp kazıklanmıyalım derim.

• Önceden de konuştuğumuz gibi, bu tarifeye, cayma bedelli 1.teklif (% 25 indirim) uygulanamıyor.
  • Evet piri ama buna 120 yada Turkcell içi 180 dk alınabiliyor. 29 tl 300 dk önceden verilmiyordu artık veriliyor faturalıya geçenlere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diğer oparatörler cazip olabilir ama bu tarifeye geçiş bence daha çok olacaktır.
  • Turkcell benim avea ve vodafone hattıma mesaj göndermiş her yöne 300dakika 29 tl diye şimdi turkcelle geçmenin tam zamanıymis.Turkcelle teşekkürler uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.Mesaj gönderdiği avea hattımla 1250 avea içi 250 heryöne 23 tl ödüyorum.yine vodafone hattıma aylardır kontor yükleniyorm şebeke içi 1 şebeke dışı 2kontor ve saniye bazlı konuşuyorum.Turkcell bana böyle mesajlar çekip kendini komik duruma düşürme........
  • Ben bu tarifeye geçmeyi düşüyodum.Arkadaş avea ile daha ucuza konuştuğunu söylemiş.fakat aveada da fiyat farkı yokki.29TL her yöne 300 dk. Arkadaşın bahsettiği1250 dk - 250 dk olan tarife nedir acaba?
  • o arkadaş avea kamu tarifesinden bahsetmiş.
    1250dk avea içi , 250dk her yöne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypnosse -- 25 Mart 2010; 23:09:53 >
  • lightjedi80x nickli arkadaş avea hattım ile avea içi 1250 dk, her yöne 20 dk - 23 tl ye konuşuyorum demiş.Ben bu hangi tarifede merak ettim.Yoksa turkcell her yöne 300 dk ya geçeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrldxplrr

Ben bu tarifeye geçmeyi düşüyodum.Arkadaş avea ile daha ucuza konuştuğunu söylemiş.fakat aveada da fiyat farkı yokki.29TL her yöne 300 dk. Arkadaşın bahsettiği1250 dk - 250 dk olan tarife nedir acaba?

http://www.avea.com.tr/tr/sta/personell/tarifeler/heryone_kamu.shtml?pagemenu=personell.heryone
  • Hocam merak ettiğim birşey daha var.Ben turkcell in bu kampanyasına geçsem ilk ay vergi falan ödemem gerekiyormu? bu konuda bir bilgi bulamadım.
  • quote:

lightjedi80x nickli arkadaş avea hattım ile avea içi 1250 dk, her yöne 20 dk - 23 tl ye konuşuyorum demiş.Ben bu hangi tarifede merak ettim.Yoksa turkcell her yöne 300 dk ya geçeceğim.

arkadaşım avea'nın o tarifesi şuan 30tl.
    arkadaş eskı abone oldugu için 23tl'den devam edıyor diye düşünüyorum.
    avea'da her yöne 250dk alacagına ;
    turkcell'de kal 300dk her yöne (29tl) + cayma 120dk her yöne (1 sene ücretsiz) + 2gün turkcell ile ücretsiz sms ve konuşma (3ay boyunca) = 420dk her yöne 29tl ödersin.
  • turkcell'de kal 300dk her yöne (29tl) + cayma 120dk her yöne (1 sene ücretsiz) + 2gün turkcell ile ücretsiz sms ve konuşma (3ay boyunca) = 420dk her yöne 29tl ödersin.

Bu dediğiniz sadece heryöne300 paketini seçmem yeterlimi.Yoksa ek olarak belirtmem gerkirmi?. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Hocam merak ettiğim birşey daha var.Ben turkcell in bu kampanyasına geçsem ilk ay vergi falan ödemem gerekiyormu? bu konuda bir bilgi bulamadım.

şuan hangi operatördesiniz ve kontorlu-faturalı durumunuz nedir?
  • şu anda kontorlu turkcell kullanıyorum.Ayrıca akontorlu avea da var.
  • o zaman faturalı hatta geçmek istediginizi ve 300dk her yöne 29tl istediginizi söyleyin.
    sonrasında cayma 120dk ve 2gün gibi kampanyalara kayıt olursunuz.
    faturalı hatta en kısa sürede geçin ki 31 mart son kayıt tarihi olan cayma ve 2gün'den de yararlanın.
  • Vergi ödemem gerekiyomu? Bu konuda bir bilginiz varmı?

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.