Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (433. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iş yerindeyim msn ve benzeri proğramlar engelli,hakan doğanaya yaptırdın sanırım grft'i 1 eorudan hayırlı olsun öncelikle inşallah umut ettiğin gibi olur..

    benim formdaki diğer yazılarımı okuduysan ebnim bu 4.ekimim olacak.ve donör alanım yok dolayısıyla sakaldan düşünüyorum düşünmüyorum mecburum :) aynı zamanda ankara ikamet ediyorum HLC ile HAKAN DOĞANAY ARASINDA KALDIM...

    karar veremiyorum sakaldan ekim nasıl yapıyorlar acaba? birde benin öm tarafımda fut izi var onların alınıp geriye ekilmesi gerek..en azından yarım santim kadar ve izde kalmamalı..
  • valla 4 ekim cok agır olmustr bnm acıklık fazla deıldı bn sakaldan alım yaptırmadım sakaklara ve vertex bölgesinde seyreklik vardı oralara yaptırdım san güzel görünüyor ama seninki nasıl olr bılemem ama hakan abiyle konusmanı tavsiye ederim hlc dende örnekler var hakan doganaydanda artık gerısı sana kalmıs yani umarım gönlnden gecen olur ..
  • teşekkürederim sağol dostum işte son şansımı doğru kullanmak istiyorum şimdi HLC 2 EURO HAKAN BEY 1 EURO hakan beyin fiyatıda uygun birde hakan bey kalem kullanıyormuş youtubede izlemiştim baya kullanışlı pratik bir şeye benziyor...

    hakan beyle knuşup karar vermek en güzeli...
  • Merhaba Arkadaşlar,
    yaklaşık 10 yıldır devam eden saç dökülmesi sonucunda kullanmadığım sabun, şampuan, ilaç kalmadı hatta minoxidil faydalı geldi karton karton alıp 3-4 sene kullandım ama sonunda herşey olacağına varıyormuş onu anladım. yaklaşık 2 yıldır saçıma herhangi bir tedavi edici madde sürmedim ve döküleceği kadar döküldü.

    Sonuç olarak uzun süren araştırmalar, günlerce internette yorum okumakla, daha önce saç ektirenlere ulaşıp onlarla konuşmakla bende 14 nisan'da İstanbul'da özel bir hastane'de daha önce bu hastanede aynı doktora saç ekimi yaptırmış bir arkadaşımın tavsiye ettiği doktora güvenerek saç ekimi işlemini yaptırdım FUE tekniği ile. Öncesi ve sonrasıyla bu işi merak edenler için şunu söyleyebilirim;

    - Öncelikle iğne korkusu çekenler, acıyacağını düşünenler için şunu söyleyebilirim, saatler süren operasyonda başından sonuna "ah" diyecek ya da dişlerinizi sıkacak kadar hiçbir zaman ağrı sızı olmuyor. ilk narkoz verilirken hafif yanma yapıyor ama bu diş tedavisi için çenenize yapılan iğnenin çeyreği kadar ancak acıtıyor. Operasyon süresinin %90'ında hiçbir acı hissetmiyorsunuz zaten.

    - Operasyon başlıyor, 5-10 dk. geçince zaten işlemin bu kadar basit ve korkulacak bişey olmadığını hissedince zaten rahatlıyorsunuz. Doktorunuz iyiyse sohbet gülüş şeklinde geçiyor zaman. Hatta abartmış olmayayım ama benim 2 defa uykum bile geldi zor tuttum kendimi uyumamak için. Bu akdar basit ve sancısızmış saç ekim işlemi.

    - Benden 1 operasyonda yaklaşık 3500 kök alındı ve bu işlem yaklaşık 4 saat sürdü. operasyonu yapan doktordu ve saç alma ve ekim işlemini başından sonuna sadece kendi yaptı, asistanı sadece saçları ayırma, sayma, yardım etme gibi işleri gerçekleştirdi. 4 saat boyunca bir koltukta uzanmak biraz sıkıcı oluyor ama ekim işlemi çok daha rahat oluyor. Tv izleyerek rahatça oturuyorsunuz.

    - Saç alma sonrasında bir yemek molası verip ekim işlemi başlıyor ve alma işlemi kadar da ekim işlemi sürüyor. Benim işlem sabah 10.30'da başladı akşam 8'de bitti ama başından sonuna sadece doktorun yapması bana daha güven verdi. İşlem sonunda ense kısmım bandajlandı ilaçlarımı aldım ve o gece sırtüstü 6-7 saat uyudum ve gece filan herhangi bir sancım olmadı. Sabah tekrar doktorla görüşüp bandajı değiştirdi muayene edip vedalaştık.

    Bugün operasyon sonrası 3. günüm ve hiçbir ağrım sancım rahatsızlığım olmadı. doktorumun tarif ettiği gibi saçlarımın yıkamasını yaptım sadece saç diplerimdeki kızarıklıkların gözükmesi dışında estetik olarak bile bir sıkıntı yok. Ense bölgemde herhangi bir rahatsızlık, kabarıklık yok.

    Birkaç gün sonra saç ekim işleminin öncesinden 1 hafta sonrasına kadar tüm fotoğrafları ekleyeceğim, aklında soru işareti olan, çekinen, öncesini sonrasını merak eden arkadaşlara bir faydam olur düşüncesindeyim.

    NOT: Arkadaşlar lütfen kimse yanlış anlamasın, amacım her ne kadar iyi de olsa birilerinin reklamını yapmak değil, bu sebeple doktor ve hastane ismi verme taraftarı değilim. En iyi doktor ve saç ekim merkezi her zaman için kendinizin araştırıp, daha önce ekim yaptıran arkadaşlardan edindiğiniz geri beslemelerle ve referanslarla bu işi yaptırmaktır. Saç ekimi bizler gibiler için hayat meselesi birçoğumuzun gözü parayı bile görmüyor ama birilerinin için de çok ciddi para kazanılabilecek ticaret sektörü olduğu unutulmamalı. Zor ve sıkıntılı bir süreç değil, kafanıza dert edeceğinize bir an önce doğru olduğuna inandığınız bir merkezde saç ekimizi yaptırıp rahatlayın derim.

    Herkese bol sağlıklı günler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerbilisim -- 17 Nisan 2012; 17:10:44 >
  • Arkadaslar bu greftler alindiktan sonra özel koruyucu solüsyonlarda bekletilmiyor mu madem koruyucu neden ölüyor bu kökler disarda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antepli512 -- 18 Nisan 2012; 15:16:13 >
  • arkadaşlar sakaldan ekim yaptıran varmı? bana yardımcı olurlarsa sevinirim...
  • hakan doganaı ekim de sonra aliyor ucreti,, is yapmadan para verilmez koc
  • bilgi ve foto icin tessekkürler arkadaslar..

    Dr. Doganay 4500 greft dedi toplam. (cogu enseden, birazi sakaldan)
    Biraz da paraya kiyamiyorum gibi birsey :) .. 4500euro, antalyaya belcikadan gidis gelis masraflari ....

    Birde bosver istanbulda ucuz yaptiran yerlere yap diyorum kendi kendime.. ..
    mesela Istanbul estetica ya (daha fiyat almadim, onlar da 4000greft önerdi)


    Simdi birkac sorum daha var.
    7-8 saat yatarken mola falan veriliyormu ?
    1 hafta sonrasinda isimize devam edebilirizmiyiz acaba?
    Sapka , kep gibi en uygun nasil giyilmelidir. Yeni dikilen saclara zarar verebilinir mi sapkayla?

    ps: Kusuruma bakmayin lütfen, bazi türkcemizde kullanilan harfler yok klavyemde...

    Aklima gelen bir baska sey,

    SerkanW42 arkadas, sizin fotograflariniz bir hollanda forumunda da yer aliyor.Orda da üye misiniz yoksa biri mi kopyaliyor? ;)
  • yok123 demişsinya kanal açma öntemiyle ekimi tavsiye etmiyorum , ozman iğneli yada diğer iyi yöntemlerle ekim yapan yer varsa tavsiye edebilirmisin . şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hey69

    bilgi ve foto icin tessekkürler arkadaslar..

    Dr. Doganay 4500 greft dedi toplam. (cogu enseden, birazi sakaldan)
    Biraz da paraya kiyamiyorum gibi birsey :) .. 4500euro, antalyaya belcikadan gidis gelis masraflari ....

    Birde bosver istanbulda ucuz yaptiran yerlere yap diyorum kendi kendime.. ..
    mesela Istanbul estetica ya (daha fiyat almadim, onlar da 4000greft önerdi)


    Simdi birkac sorum daha var.
    7-8 saat yatarken mola falan veriliyormu ?
    1 hafta sonrasinda isimize devam edebilirizmiyiz acaba?
    Sapka , kep gibi en uygun nasil giyilmelidir. Yeni dikilen saclara zarar verebilinir mi sapkayla?

    ps: Kusuruma bakmayin lütfen, bazi türkcemizde kullanilan harfler yok klavyemde...

    Aklima gelen bir baska sey,

    SerkanW42 arkadas, sizin fotograflariniz bir hollanda forumunda da yer aliyor.Orda da üye misiniz yoksa biri mi kopyaliyor? ;)

    merhaba,
    saçları enseden almak ortalama 2-3 saat sürer ve bu esnada tabiki mola verebilirsiniz, yatış şeklinizi değiştirebiliyorsunuz. hatta sigara içmek isteyenler için bile mola verenler var. saçlar alındıktan sonra bi yemek molası verilir yarım saat kadar. sonra ekim faslı başlar ve en rahat kısım burasıdır istediğiniz gibi sırtüstü yaslanır oturursunuz dişçi koltuğunda gibi ve tv izlersiniz.
    Benim doktorum 2. günden itibaren saçlara sert baskı uygulamayacak şekilde dikkatlice şapka yada ince kapşonlu giyebilirsin dedi ama ben bişey olur diye çekindim bugün 3. gün şapka giyip dikkat çekmeden 3-4 saat dolandım dışarda. Önemli olan sert bir darbe almamak, kafayı sağa sola çarpmamaya özen göstermek, kaşımamak ve pek ellememek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recep712

    yok123 demişsinya kanal açma öntemiyle ekimi tavsiye etmiyorum , ozman iğneli yada diğer iyi yöntemlerle ekim yapan yer varsa tavsiye edebilirmisin . şimdiden teşekkürler.

    muttalip keser atilla kaya erkan demirsoy hlc klinik daha bi çok yer var..
  • yaa bu forum olaylarini pek bilmiyorum,yoksa paylasirim surekli..bana ozelden mail adresini yollarsan,fotograflarimi atabilirim..msjimda da belirtmistim..
  • @ ixmarit @ gür alımı elleme yaptı yoksa micromotoarla mı?
    güre yaptırdığın ekiminden memnun olmadın mı? gür sakalda ekim yapmıyor mu?
    öncesi ve sonrası fotografların varsa ekleyebilirmisin?
  • bak dostum sen de 3-5 cumleyle 3-5 saniye icinde hemen samimi biri olmadigim tespitinde bulunmusun,demek insanlar 48 saat gibi bir saat diliminde karsi taraftaki insanlar hakkinda ortalama bir takim tespitler yapabiliyor..Kaldi ki birazdan anlatacagim uzere kendisinin hemsehrim oldugunu ve cok fazla ortak tanidigimiz oldugunu,kendisinin teyzemin ogrencisi oldugunu ve hakkinda gormeden oncede birseyler bildigimi de belirteyim.Bu tarzinla aslinda sordugun sorularin cevaplarini haketmiyorsun ama ben yine de diger arkadaslar icin aciklamaya calisayim..Ben hissettiklerimi bana hissettirileni soyluyorum,aramizdaki diyaloglari baz alarak konusuyorum tabii ki ve bunlari kelimelere dokmenin imkani pek yok ama dilim dondugunce anlatayim..operasyondan 4 gun once ciktim,icim inanilmaz bir sekilde rahat..bi kere o klinikten iceri girdikten sonra adamin oyle sac ektirme isinden paraaya ihtiyaci olmadigini anlayabiliyorsun..Kendisinin seneler once Amerikadan aldigi bir belge var,(ismini bilmiyorum) ve o belgeyi turkiye'de almis bir doktor daha yok henuz..klinikten iceri girdiginizde bu klinigin gercekten insanlari somurmeye,punduna getirmeye ya da oyle 9-10 saat ugrasarak sac ekiminden gelecek olan o 3000-5000 lira paraya ihtiyaci olmadigini anliyorsun..Iyi ve elit bir musteri potansiyeli ve A'dan Z'ye tum estetik operasyonlari yapabilen hekimleri var..Yani anlayacagin 10 dk icinde yaptigi estetiklerden,lazerlerden,botokslardan sac ekiminden kazandigi paranin 2 katini kazanabilecek potansiyelde bir yer..Tabii ki ucuncu,besinci aydan sonra,1 seneden sonra konusmak daha mantikli ama ben dedigim gibi buna benzer seylere guvenerek bu kadar net konusuyorum..Su ana kadar hersey mukkemele yakin ve ilerisi icinde oyle olacagini dusunuyorum ve dusunuyorum yalan degil..Sen bunu mantiksiz buluyorsun diye kafamda soru isaretleri olusacak degil.. Mesela bunun disinda ben anestezi altindayken,yani hala yari baygin bir durumdayken hayal meyal soyle bir konusmayi hatirliyorum,hocanin asistaniyla (yan odadan) ;

    Asistan:hocam x hanim efendiye 5 bucuk kutu ilac harcadik. Faturaya 6 kutu mu yazalim? (Baska bir bayan hastayla ilgili)
    Ekrem hoca: yok 5 kutu yazin,bizim hakkimiz kalsin ama kimsenin ki bizde kalmasin..

    Bu anlattiklarim benim yanimda goz boyama icin falan kullanilan cumleler degildi ki yan odadan duydugumu bir kez daha belirteyim..Kaldi ki bir gorseniz dedigim gibi adamin bu tarz seylere kesinlikle ihtiyaci olmadigini anlardiniz..Buna benzer ufak tefek seyler yasaniyor,birseyleri seziyorsun sonra bir sekilde kafanda bir profil olusuyor ister istemez..Herneyse benim icin gercekten muhtesem bir tercih oldu ama dedigim gibi kistas ben veya benim sacim degil..Onemli olan bu tarz bir frekansi yakalayacaginiz birinde yaptirmak.Arkadas fotograf falan istemis,ben zaten forum olaylarindan pek cakmadigimi ve isteyene maille yollayabilecegimi soyledim..Ama sanirim saci halletmeden once o kalin kafasini bir sekilde halletmesi gerekecek..Ben sadece yasadiklarimi gercekten samimi bir sekilde dile getirdim ve gercekten senin bile aynen bu sekilde gonul rahatligiyla huzurla ve guvenle bu isi halletmeni isterim..Bu boyle..Ama orasi ama burasi benim icin hic farketmez..Ciddi anlamda hepiniz icin,herkese bol sanslar..
  • Arkadaslar bu greftler alindiktan sonra özel koruyucu solüsyonlarda bekletilmiyor mu madem koruyucu neden ölüyor bu kökler disarda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: antepli512

    quote:

    Orijinalden alıntı: aze5558

    quote:

    Orijinalden alıntı: taner_sen

    quote:



    hey69
    Er



    Mesaj: 0

    [X]

    Bugün; 2:38:38

    quote:

    Orijinalden alıntı: caner_24

    quote:

    Orijinalden alıntı: hey69

    Merhabalar

    Su kafaya kac greft gerekir sizce?


    http://i40.tinypic.com/2gwt5ir.jpg
    http://i39.tinypic.com/ejsrcm.jpg
    http://i43.tinypic.com/30utv85.jpg
    http://i39.tinypic.com/18g1vp.jpg


    1.5 sene eveli de sac ektirmeye düsünüyordum ama korktum vazgecmistim

    sen o kafaya boşuna masraf etme hacı
    şaka bi yana senin saç dökülme şeklin 12leyli gibi aynı nicki tam olarak 12leyli12 sanırım onun mesajlarını bul ekim öncesi resimlerini bul aynı senle...hatta tahmini yaşlarınızda yakın...o kadar açıklığa rağmen o güzel sonuç almış ama seninki nasıl olur bilemem

    Bana amca bile diyenler olmuya basladi

    tabiki rüya kurmuyorum, gercekciyim, biraz yuksekten alip biraz sikilastirmak istiyorum.. paraya yazik mi bilmem.





    arkadaşlar hey69 arkadaşımızda harika sonuçlar yaratıyor diye basbas bağırıp herkesi yönlendirmeye çalıştığınız doktorlarınızın,her yerden kıl alıp eken muciziler yaratan cerrahlarınızın yardımını bekliyoruz.o vaaadettiğiniz sonuçları yapsın EN BÜYÜK MÜRİDİ BEN OLACAĞIM.

    nedense mucizeler yaratılmayacak bir arkadaşımız olunca o doktorların ne adı anılıyor nede şanı,ama az sonra dönor bölgesi biraz iyi biri gelse saç ektireceğim dese o doktorların adı arka arkaya sıralanır hatta kavgada başlar,sakaldanda alır 2000 gref,gögüsten alır 2000 gref bacaktan alır 1000 gref,sırttan alır 500 gref SENİ ANAN BABAN KARIN ÇOLUĞUN ÇOCUĞUN BİLE TANIYAMAZ dersiniz

    MERAK EDİYORUM BUNLARI DİYEN O ARKADAŞLAR geceleri nasıl rahat yatıyor,yüce rabbim inşallah çoluk çocuklarından bu yalanla dolanla yönlendirip yoldukları kişilerin ahını çıkartmaz.

    abi eyvallah dogru sölemissin,valla ben baya bi kişilerle burdan yazıstım,öle keller gördüm ki,antepliden de beter yaptırmıs ekim o haline göre bence süperde olmuş...
    yaptırdıgı yerin ismini vermek bana düşmez ama ben sagolsun bi kaç abimiz den mail yoluyla rica ettim allah hepsinden de razı olsun gönderdiler resimlerini,sayrek ama adama kel diyemessin,onlara göre cok da iyi olmuş....
    yani ben onların resimlerini kimseye gönderemem ama açıklıgı cok fazla olan kişiler söyle geri sayfalara gitsinler,baksınlar cok acıgı olan kişilere burdan mail atsınlar rica etsinler cogu ilgileniyo gönderiyo resimlerini...
    mesala adama diyolar ugraşma parana yazık filan,yaaa adam sanki fırca gibi olsun istiyo,işi bilenler yol göstercegine köstek oluyolar....
    diyecegim herkes kendi acıklıgına,kendi saç tipine uygun kişileri bulsun onlarla mesajlassın,resimlerini rica etsin....bi kaçı hariçç cogu ilgileniyo insanlarla,ben yaptırdım gerisi boş demiyo...

    yerden göge kadar haklisin kardes burda bi zafer abi vardi ben onun yaninda rapunzel sayilirim adam dimdizlak keldi simdi iyi kötü sac tariyor, neymis sac cizgisi peruk gibiymis lan bu adam ektirmezden önce kafamda kararti olsun yeter diyordu bence ben öyle diyorum cünkü biliyorum john travoltanin grease deki hali gibi olmayacagimi simdi cikar bilmem kimin müridi derler kimse merak etmesin kimsenin müridi degiliz istanbulda bu kadar dalavere varken orda kesinlikle yaptirmayi düsünmüyorum, bide su igne meselesi yine söylüyorum dünyada dr jose lorenzodan baska igne kullanan ünlü doktor var mi diyorum laf salatasi ard arda geliyor ama bi doktor ismi cevap olarak gelmiyor nedense

    abi zafer abi sagoslun ben burda yazıstıgımdan beri ne zaman soru sorsam hemen cvp veriyor,adama burd sövenler bile oldu adam da cekti gitti haliyle....
    sonkatip vs vs bi çok arkadaşda öle,yaaa begen begenme yok suymuş yok buymuş,laaa adamda saç varmı var daha ne adam yayınlıyo önünü arkasını begenmiyosan yaptırmtma oraya...

    bende sagolsun bu sayfayı açan,nlerle karsılaştım,sen fırca gibi sayılırsın abi,ense iyi duruyo senin adam yaptırmış ensesi bile bana göre kötü,adam ne güzel olmuş,sen bak abi eski sayfalara kendine göre birilerini bul yaptır,millete düşmemiş yetmezi parana yazıklıgı...

    sonucta fue yaptırıyon su halineden daha kötü olamaz herhalde en azından 3 e vurusun öle gezersin ki;ihtimal bile vermiyom,surda belki 200 adam gördüm ektiren öle böle saç olmaz dedigim yerde yok....

    zafer abi 2500 tl vermişti galiba,10.000 versede kötü olsa koyar adama ama bi senelik sigara parsından aza da kimse yıkılmaz...
  • quote:



    hey69
    Er



    Mesaj: 0

    [X]

    Bugün; 16:20:32

    bilgi ve foto icin tessekkürler arkadaslar..

    Dr. Doganay 4500 greft dedi toplam. (cogu enseden, birazi sakaldan)
    Biraz da paraya kiyamiyorum gibi birsey :) .. 4500euro, antalyaya belcikadan gidis gelis masraflari ....

    Birde bosver istanbulda ucuz yaptiran yerlere yap diyorum kendi kendime.. ..
    mesela Istanbul estetica ya (daha fiyat almadim, onlar da 4000greft önerdi)


    Simdi birkac sorum daha var.
    7-8 saat yatarken mola falan veriliyormu ?
    1 hafta sonrasinda isimize devam edebilirizmiyiz acaba?
    Sapka , kep gibi en uygun nasil giyilmelidir. Yeni dikilen saclara zarar verebilinir mi sapkayla?

    ps: Kusuruma bakmayin lütfen, bazi türkcemizde kullanilan harfler yok klavyemde...




    7-8 saat yatarken mola verebiliyorsun?

    cevap:yemek molası,wc molası onlarda kısa süreli molalar,uzun mola verirsen hem işlem çok uzun sürede biter hemde akınan köklerin ölme riski doğar.

    1 hafta sonra işe devam edebilirmisin?

    cevap:işe bandajların alındıktan sonrada devam edebilirsin,ama imkanın varsa en az 10 gün işinden izin al ve evde dinlen,kafanı hep geriye tutman lazım ,bilgisayara bakarken evrak yazarken,öne eğilsen yada iş yerinde ağır bir şey kaldırsan kafanın ,gözlerinin vede alnının şişmesine sebep olabilirsin.hoş bir görüntü olmaz.heleki 3. günden sonrası çok önemli şişme o zaman başlıyor en dikkat edilmesi gereken zaman 4. günle 7.gün arası

    sapka ,kep giyilebilirmi?

    cevap: giyebilirsin ama ekim yapılan yere değmeyecek şekilde takıp çıkarman lazım vede kafana tam oturtmaman gerekiyor,bana sorarsan takmaman daha iyi ve takmadığın zamanda güneşe çıkmaman gerekiyor,darbe alabileceğin yerlerdende uzak durman lazım,

    şapka taktığında türk milletinin samimiyetinden doğan eli hemen kepe atıp dur lan bir bakayım demeler,kepi çekiştirmeler vs şeyler yapabilirler buda saça zarar veren hareketler oluyor.


    bu cevaplar uzman cevapları değildir kendi yaşadığım süreçlerden yolla çıkarak yazdım,geneldede herkeste durum bu şekilde:)
  • quote:



    tamerbilisim
    Çavuş


    Merhaba Arkadaşlar,
    yaklaşık 10 yıldır devam eden saç dökülmesi sonucunda kullanmadığım sabun, şampuan, ilaç kalmadı hatta minoxidil faydalı geldi karton karton alıp 3-4 sene kullandım ama sonunda herşey olacağına varıyormuş onu anladım. yaklaşık 2 yıldır saçıma herhangi bir tedavi edici madde sürmedim ve döküleceği kadar döküldü.

    Sonuç olarak uzun süren araştırmalar, günlerce internette yorum okumakla, daha önce saç ektirenlere ulaşıp onlarla konuşmakla bende 14 nisan'da İstanbul'da özel bir hastane'de daha önce bu hastanede aynı doktora saç ekimi yaptırmış bir arkadaşımın tavsiye ettiği doktora güvenerek saç ekimi işlemini yaptırdım FUE tekniği ile. Öncesi ve sonrasıyla bu işi merak edenler için şunu söyleyebilirim;

    - Öncelikle iğne korkusu çekenler, acıyacağını düşünenler için şunu söyleyebilirim, saatler süren operasyonda başından sonuna "ah" diyecek ya da dişlerinizi sıkacak kadar hiçbir zaman ağrı sızı olmuyor. ilk narkoz verilirken hafif yanma yapıyor ama bu diş tedavisi için çenenize yapılan iğnenin çeyreği kadar ancak acıtıyor. Operasyon süresinin %90'ında hiçbir acı hissetmiyorsunuz zaten.

    - Operasyon başlıyor, 5-10 dk. geçince zaten işlemin bu kadar basit ve korkulacak bişey olmadığını hissedince zaten rahatlıyorsunuz. Doktorunuz iyiyse sohbet gülüş şeklinde geçiyor zaman. Hatta abartmış olmayayım ama benim 2 defa uykum bile geldi zor tuttum kendimi uyumamak için. Bu akdar basit ve sancısızmış saç ekim işlemi.

    - Benden 1 operasyonda yaklaşık 3500 kök alındı ve bu işlem yaklaşık 4 saat sürdü. operasyonu yapan doktordu ve saç alma ve ekim işlemini başından sonuna sadece kendi yaptı, asistanı sadece saçları ayırma, sayma, yardım etme gibi işleri gerçekleştirdi. 4 saat boyunca bir koltukta uzanmak biraz sıkıcı oluyor ama ekim işlemi çok daha rahat oluyor. Tv izleyerek rahatça oturuyorsunuz.

    - Saç alma sonrasında bir yemek molası verip ekim işlemi başlıyor ve alma işlemi kadar da ekim işlemi sürüyor. Benim işlem sabah 10.30'da başladı akşam 8'de bitti ama başından sonuna sadece doktorun yapması bana daha güven verdi. İşlem sonunda ense kısmım bandajlandı ilaçlarımı aldım ve o gece sırtüstü 6-7 saat uyudum ve gece filan herhangi bir sancım olmadı. Sabah tekrar doktorla görüşüp bandajı değiştirdi muayene edip vedalaştık.

    Bugün operasyon sonrası 3. günüm ve hiçbir ağrım sancım rahatsızlığım olmadı. doktorumun tarif ettiği gibi saçlarımın yıkamasını yaptım sadece saç diplerimdeki kızarıklıkların gözükmesi dışında estetik olarak bile bir sıkıntı yok. Ense bölgemde herhangi bir rahatsızlık, kabarıklık yok.

    Birkaç gün sonra saç ekim işleminin öncesinden 1 hafta sonrasına kadar tüm fotoğrafları ekleyeceğim, aklında soru işareti olan, çekinen, öncesini sonrasını merak eden arkadaşlara bir faydam olur düşüncesindeyim.

    NOT: Arkadaşlar lütfen kimse yanlış anlamasın, amacım her ne kadar iyi de olsa birilerinin reklamını yapmak değil, bu sebeple doktor ve hastane ismi verme taraftarı değilim. En iyi doktor ve saç ekim merkezi her zaman için kendinizin araştırıp, daha önce ekim yaptıran arkadaşlardan edindiğiniz geri beslemelerle ve referanslarla bu işi yaptırmaktır. Saç ekimi bizler gibiler için hayat meselesi birçoğumuzun gözü parayı bile görmüyor ama birilerinin için de çok ciddi para kazanılabilecek ticaret sektörü olduğu unutulmamalı. Zor ve sıkıntılı bir süreç değil, kafanıza dert edeceğinize bir an önce doğru olduğuna inandığınız bir merkezde saç ekimizi yaptırıp rahatlayın derim.

    Herkese bol sağlıklı günler..




    tamer kardeşim aman en önemli evreye girmişsin,asıl ağrı ve şişmeler bu günden sonra dikkat etmezsen başlar ,sakın öne eğilme ve eğır(çaydanlıkta dahil)bişi şu 1-2 gün kaldırma bende senin gibiydim aman ne kolay geçti hiç beklediğim gibi değil süper ne ağrım ne sızım var dedim,rahat durmadım 3 gün iğnelerin etkisi geçmeye başlayınca şişmeye başladım hemen yattım kafamı geriye tutarak oturdum ve atlattım.benden tavsiye yinede sen bilirsin:)
  • Merci Taner arkadas. Is icabi musterilerle cok bulusuyorum. Ben ozaman bir extra hafta evde dinlenmeye bakim
  • mehmetarda34 güre 500 grft ekttirdim sayı azdı önlere hiç dokunmadı yanlara ve birazda ortaya doğru yaptırdım ekimleri ben tunus cad. muayehanesinde yaptırdım şimdi medicanada alımları tek tek kendisi yapıyor ekimidi yine aynı şekilde kendisi tek tek yaptı yanında bir tek yardımcı vardı o sadece saçları ayırıyordu 2 gün sürdü 250 bir ekti 250 bir biraz rahat adam galiba :) saçları çıktı sorun yok çünki sorun olacak bir ekim değildi hem ekim yeri kolaydı hemde sayı azdı..resim göndermeyeyim kafan karışır çünki gürden önce 2 ekim daha var kafamda.

    gürün dezavantajı kökleri hemen ekmiyor öğle arasından sonra ekiyor...ama işini yapıyor hakkını yiyemem dediğim gibi ön saç çizgisi oluşturmadı sıklaştırma yapmadı boş alana ekmedi yani kısaca ustalık gerektirecek bir ekim değildi benimki...
  • 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.