Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (432. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tikalante

    24 saatta forumda milleti soru ve eleştiri bombardımanına tutup kendisiyle ilgili basit bir soruya yanıt veremeyenleri enteresan karşılıyorum.

    Genelde devamlı negatif yorumlar yapan kişilerin ortak özelliği oluyor bu. Kendilerine de başkalarına davrandıkları gibi davranılmasından mı korkuyorlar yoksa başka bir amaçlar için mi buradalar anlamak güç.

    ya ne biçim insanlar var ya.. saç ektirmedim.. mutlu oldun mu
  • bir adam seni kandırmak istemiyorsa tabi geniş alana ekmez çünkü mutlu olmicağını bilir..adamlar yanaşmıyor çünkü güzel sonuçlar olmicağını biliyorlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yok123

    quote:

    Orijinalden alıntı: tikalante

    24 saatta forumda milleti soru ve eleştiri bombardımanına tutup kendisiyle ilgili basit bir soruya yanıt veremeyenleri enteresan karşılıyorum.

    Genelde devamlı negatif yorumlar yapan kişilerin ortak özelliği oluyor bu. Kendilerine de başkalarına davrandıkları gibi davranılmasından mı korkuyorlar yoksa başka bir amaçlar için mi buradalar anlamak güç.

    ya ne biçim insanlar var ya.. saç ektirmedim.. mutlu oldun mu

    Sanki başınızdan kötü bir ekim deneyimi geçmiş izlenimi aldım mesajlarınızdan da ondan sordum. Kendi biçiminiz hakkında yeterli izlenimi vermiştir cevabınız. Teşekkürler...
  • sıteyı sadece okuyorum ama gercek anlamda paylasım yapan kısıler yavas yavas sıteyı terk edıyor galıba....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yok123

    umar armani hangi yöntemi kullanıyor bilmiyorum.. kanal açma yöntemi kullandıklarını da duymadım.. hasson wong kanal açıyor ama adamlar her hasta için kendi slitlerini kendileri üretiyor kişiye özel yani türkiye deki gibi kasap işi değil.. türkiye de bu işi çok iyi yapan hlc muttalip keser koray erdoğan gibi ünlü adamlar iğne kullanıyor .. bu işte kendilerini aşmış para peşine düşmeyen adamlar kanal açmıyor.. dünyayı çok da iyi bilmiyorum..

    para peşine düşmeyen adamlar mı çok komiksin sen ya.. bu adamların kaçparalara ekim yaptığını biliyormusun.. sen saç ektirdin mi kardeş..
  • arkadaşlar 3-4 aydır araştırıyorum,forumumları takip ediyorum.en az 20-25 saç ekim merkezine fotolarımı gönderdim fiyat ve bilgi aldım.en son 1. estehair(memorial),2. este cerrahi (dr.alp aslan),3.repair (dr.alper tuncel)4.dr.ilhan serdaroğlu fiyat olarak hemen hemen birbirlerine çok yakınlar.fiyatı geçtik.benim için önemli olan tecrübeli oturmuş bir kadrosu olması ve ekime mutlaka doktorun girmesi ama konu mankeni olarak değilde bizzat müdahele ederek...estehair ve este cerrahide bildiğim kadarı ile 3-4 ekip var.eğer bunlardan birinde yaptırmaya karar verirsem bu ekiplerin hepsi de aynı uzmanlıkta değildirler heralde.hangisinin iyi olduğunu anlamam da mümkün değil zaten,hepsi çok tecrübeli şu kadar yıldır bu işi yapıyor hepsi çok tecrübeli diyecekler sorsam bana.telefonla sorduğumda doktor ekimde bulunacak mı dediğimde tabi kesinlikle diyor hepside ama karar verene kadar bence(en azından forumdan okuduklarıma göre öyle geliyor bana) dr.ilhan serdaroğlu ve dr. alper tuncel in kaç ekibi var bilmiyorum.en geç temmuz başında kesin olarak yaptıracağım ama forumu takip ettikçe kafam karışıyor karamsarlaşıyorum vaz geçecek gibi oluyorum.çok korkuyorum yanlış birde kötü bir ekim gerçekleştirip pişman olmaktan...sizce arkadaşlar hangisinde yaptırmalıyım saç ekimini.eğer bu firmalar hakkında bilmediğim gözümden kaçan bişeyler varsa lütfen yazın.forumdaki tecrübeli arkadaşlardan yardım etmelerini rica ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ixmarit

    hocam şu işten gerçekten anlayan tecrübe etmiş bir arkadaş yol göstersin 3 kere saç ekimi yatırdım ilki fut 3ündende istediğim sonucu alamadım donör alan falanda kalmadı buna rağmen kafada saçda yok ön çizgide futlardan kaynaklı irenç bir görüntü tek şansımı doğru kullanmak istiyorum..sorularım şunlari.

    1 sakaldan ekim nasıl olur
    2 sakalda bölgesinde alım izi kalırmı
    3 ön çizgideki fut ekimini fue ile aşıp geriye doğru ektirdiğimde saç tutarmı
    4 ön çizgede alınan yerlerde alım izi kalırmı
    5 bunları bana yapabilecek doktor varmı...

    lütfen arkadaşlar nasrettin hoca misali bende damdan düştüm eğer sizde damdan düşüni kaldıran birisini biliyorsanız yardımcı olun SON ŞANSIM...

    mrhb kardeş sakaldan ekim gayet güsel oluyor.saça göre biraz kalın ama farkedilmez eğer iş düzgün yapılırsa iz kalmaz önçizgide futtan kalan greftler alınır ya da kamufle edilir alınırsa belirgin olmayacak şekilde iz kalır ama çok dikkatli bakmak gerekir anlamak için sakaldan da ekim düşünüyorsan seçeneğin azalıyor çünkü türkiyede sakal vücut kılını kullanan çok az yer var ben sana yazayım araştırmasını kendin yap.göğüs kıllarını da kullandırabilirsin eğer varsa.

    hlc kilinik
    fueturkey
    hakan doğanay
    atilla kaya

    bunları araştırabilirsin burda kimse sana şuraya git demez bende diyemem araştırman için yazdım
  • quote:



    ayberk2003
    Er



    Mesaj: 11

    [X]

    Dün; 23:22:22

    arkadaşlar 3-4 aydır araştırıyorum,forumumları takip ediyorum.en az 20-25 saç ekim merkezine fotolarımı gönderdim fiyat ve bilgi aldım.en son 1. estehair(memorial),2. este cerrahi (dr.alp aslan),3.repair (dr.alper tuncel)4.dr.ilhan serdaroğlu fiyat olarak hemen hemen birbirlerine çok yakınlar.fiyatı geçtik.benim için önemli olan tecrübeli oturmuş bir kadrosu olması ve ekime mutlaka doktorun girmesi ama konu mankeni olarak değilde bizzat müdahele ederek...estehair ve este cerrahide bildiğim kadarı ile 3-4 ekip var.eğer bunlardan birinde yaptırmaya karar verirsem bu ekiplerin hepsi de aynı uzmanlıkta değildirler heralde.hangisinin iyi olduğunu anlamam da mümkün değil zaten,hepsi çok tecrübeli şu kadar yıldır bu işi yapıyor hepsi çok tecrübeli diyecekler sorsam bana.telefonla sorduğumda doktor ekimde bulunacak mı dediğimde tabi kesinlikle diyor hepside ama karar verene kadar bence(en azından forumdan okuduklarıma göre öyle geliyor bana) dr.ilhan serdaroğlu ve dr. alper tuncel in kaç ekibi var bilmiyorum.en geç temmuz başında kesin olarak yaptıracağım ama forumu takip ettikçe kafam karışıyor karamsarlaşıyorum vaz geçecek gibi oluyorum.çok korkuyorum yanlış birde kötü bir ekim gerçekleştirip pişman olmaktan...sizce arkadaşlar hangisinde yaptırmalıyım saç ekimini.eğer bu firmalar hakkında bilmediğim gözümden kaçan bişeyler varsa lütfen yazın.forumdaki tecrübeli arkadaşlardan yardım etmelerini rica ediyorum.

    _____________________________



    ayberk kardeşim o sıraladığın listedeki hemen hepsinin fiyatı aynı ama cerrahları operasyona gref almada genelde giriyorlar,delik açma ve ekimde ekip üyeleri çalışıyor

    ,cerrahın birebir saç köklerini alması ve ekmesini istersen genelde bu tür işlemler bir kaç gün sürebiliyor,hem alması hem ekmesinde günde ortalama 1000-1500 gref ekerler ve üçrette baya kabarıktır. 3 bin gref ektirmek istersen minimummmm ödeyeceğin fiyat 3000 eurodan başlar.

    ama ucuza ektireyim ve iyi olsun diyorsanda öncelikle kaç ekiple çalışıyorlar her ekipte kaç kişi var bu kişiler kaç yıldır ekim yapıyorlar,toplamda kaç ekim gerçekleştirmişler her ekibin ekim yaptığı kişilerin öncesi ve sonrası fotoğraflarını iste,mantıklı ve inandırıcı geliyorsa yaptır,ucuz diyede saçlardan olma,ama iyi ekim yapıpta pahalı olmayan yerlerde var,pahalı yapanda en iyisi diyerekte onada inanma,ÇOK İYİ ARAŞTIR ve GERÇEKÇİ HAYALLER SUNANA YAPTIR.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonKatip

    Biz zamanında resim paylaştık, foto paylaştık yardım olsun diye, ekim öncesi koyduk, ekim sonrası koyduk, ben ve biçok arkadaş, her ay düzenli olarak resim koyduk, koydukta ne oldu? 2 tane kendini bilmez psikosu bozuk adam çıkar, kendileri resim yayınlamaktan aciz oldukları halde resimlerini yayınlayanlara reklamcı, dalkavuk, mürid, maaşlı çalışan damgasını yapıştırıverir, insanlarda kaldırıverirler resimlerini, işte o zaman asıl reklamcılarla dolup taşar burası.

    abi valla ben rahat bir senedir burayı okuyorum,ilk günden son güne kadar resimlerini biliyorum,sana hatta sizi grup diye sayan arkadaş acın 100 sayfa geriyi ozamanda aynı seyleri millete yapıyomuş,omuydu diye arşatırdım buldum aynen öle imiş....
    te gecen sene de tek bi foto komadan millete saydırıyomuş,ozamanda resim koyanları engellemeye calısmış,ozamanda başka bi yeri o kadar övmüşki az kalsın ben bile bana daha yakın diiye orayı düşündürmüştü....allahtan yaptırmamısım şimdi bi analarına sövememiş kurumun....

    sizden sonra bak METALİK diye bi arkadaş cıktı adam on numara;yaptırmış ekimi koymuş fotoyu,şimdi allahın kulu yok reklamcısın deseya adama....
    bide ben sunu anlamıyorum,mesala ben de ekim yaptırsam allah biliyo yaa,yayımlıcam resimlerimi ama reklamcı mı dicekler ben hemen kabul etcem evet reklamcıyım ama ahanda kelim ahanda saçım begenmeyen yatagını ayrı sersin dicem....

    paylaşım yapan arkadaşlara kızdıgım nokta;tek bi resimi olmayan sadece ahkam kesen insanlara kızıp,burda paylaşımları kesiyosuz.....sonucta su an bizim yaşadıgımız sıkıntıları sizde yaşadınız,3 5 ne idigü belirsizin lafına kızıp,bu kadar kişiyi gelişmlerden mahrum bırakıyosunuz...
  • Orijinalden alıntı: sakiiin

    Orijinalden alıntı: sakiiin

    Orijinalden alıntı: sakiiin


    Orijinalden alıntı: sakiiin

    ekim fotolarım









    Selam arkadaşlar c.tesi sabahı bende ekimimi yaptırdım, bu güne kadar paylaşımlarıyla bize cesaret veren tüm arkadaşlara teşekkürler.

    Ekimim esteword altunizade şubesinin anlaşmalı oldugu memorial-ataşehirde gerçekleşti.

    sabah 9 da altunizadede oldum, ödeme işlemimi yaptım, 6 taksite bölüyorlar ödemeyi K.kartında

    onların aracıyla hastahaneye gittim saat 9 :50 de işlemim başladı.

    gayet temiz ve nezih bir ortamdı. İlk önce ekim yapılacak alanı çizgi ile belirlediler, daha sonra da alım yapılacak alanı, ekimimde 4 kişi görev yaptı,

    ilk olarak Aziz adlı arkadaş greftlerin alınacagı alana 50-75 civarı igne yaptı, igne hem batarken hemde sıvının yayılması anında acı veriyor yani 100-150 kere canınız yanıyor( bu acı diş çekilirken olan yapılan ignenin acısına benziyor ama daha hafif, yani korkulacak bişey yok dayanılmayacak bir acı değil) bu işlem sanırım 30 dk kadar sürdü ,daha sonra Seyhan hemşire hanım uyşma olduktan sonra greftleri çıkarmaya başladı işlem birbuçuk saat sürer dedi ama daha erken bittti, buna neden olarakta greftlerimin çok iyi olmasını çogunun 2-3 lü oldugunu greft aramasına gerek olmadıgından kısa sürdügünü söyledi, Seyhan hanım greftleri alırken Aziz Bey ve Tuba hanımda greftleri dizdiler,daha sonra kanaları açacak uzman geldi , tüm estedeki kanal açma işini tek başına bu arkadaş yapıyormuş 12:30 da kanallarım açılmış yemek yemiştim ekim işlemine Tuba ve Seyhan hanımlar başladı , saat 3 te işlemim bitmişti. ... şu ana kadar agrım sızım yok herşeyden memnunum, bandajımı bugün pazar olması nedeniyle kendim çıkardım , hiç problemsiz yarında ilk yıkama için gidecegim.




    9.ay fotolarım son 3 gün içerisinde çektim, önceki fotoların çogu saçı 9 numara kestirdikten sonraydı yaklaşık 45 gündür saçımı kesmedim, fotolarda ışık çok önemli, bir fotoda yazık paran boşa gitmiş de diyebilirsiniz, başka bir fotoda iyiki de yaptırmışşın da diyebilirsiniz.... Yeni saçlar hala çıkıyor, ince telli çıkanlar kalınlaşıyor, estewordde kafamdaki yara izi için kesin kapanır demişlerdi kapanmadı bundan rahatsızım,sonuç beklediğimden az oldu 12. aya kadar sabredecegiz :(

    cevap yazanlar alıntı yaparken fotoları silerse iyi olur.










    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiiin -- 17 Nisan 2012; 1:56:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taner_sen

    quote:



    hey69
    Er



    Mesaj: 0

    [X]

    Bugün; 2:38:38

    quote:

    Orijinalden alıntı: caner_24

    quote:

    Orijinalden alıntı: hey69

    Merhabalar

    Su kafaya kac greft gerekir sizce?


    http://i40.tinypic.com/2gwt5ir.jpg
    http://i39.tinypic.com/ejsrcm.jpg
    http://i43.tinypic.com/30utv85.jpg
    http://i39.tinypic.com/18g1vp.jpg


    1.5 sene eveli de sac ektirmeye düsünüyordum ama korktum vazgecmistim

    sen o kafaya boşuna masraf etme hacı
    şaka bi yana senin saç dökülme şeklin 12leyli gibi aynı nicki tam olarak 12leyli12 sanırım onun mesajlarını bul ekim öncesi resimlerini bul aynı senle...hatta tahmini yaşlarınızda yakın...o kadar açıklığa rağmen o güzel sonuç almış ama seninki nasıl olur bilemem

    Bana amca bile diyenler olmuya basladi

    tabiki rüya kurmuyorum, gercekciyim, biraz yuksekten alip biraz sikilastirmak istiyorum.. paraya yazik mi bilmem.





    arkadaşlar hey69 arkadaşımızda harika sonuçlar yaratıyor diye basbas bağırıp herkesi yönlendirmeye çalıştığınız doktorlarınızın,her yerden kıl alıp eken muciziler yaratan cerrahlarınızın yardımını bekliyoruz.o vaaadettiğiniz sonuçları yapsın EN BÜYÜK MÜRİDİ BEN OLACAĞIM.

    nedense mucizeler yaratılmayacak bir arkadaşımız olunca o doktorların ne adı anılıyor nede şanı,ama az sonra dönor bölgesi biraz iyi biri gelse saç ektireceğim dese o doktorların adı arka arkaya sıralanır hatta kavgada başlar,sakaldanda alır 2000 gref,gögüsten alır 2000 gref bacaktan alır 1000 gref,sırttan alır 500 gref SENİ ANAN BABAN KARIN ÇOLUĞUN ÇOCUĞUN BİLE TANIYAMAZ dersiniz

    MERAK EDİYORUM BUNLARI DİYEN O ARKADAŞLAR geceleri nasıl rahat yatıyor,yüce rabbim inşallah çoluk çocuklarından bu yalanla dolanla yönlendirip yoldukları kişilerin ahını çıkartmaz.

    abi eyvallah dogru sölemissin,valla ben baya bi kişilerle burdan yazıstım,öle keller gördüm ki,antepliden de beter yaptırmıs ekim o haline göre bence süperde olmuş...
    yaptırdıgı yerin ismini vermek bana düşmez ama ben sagolsun bi kaç abimiz den mail yoluyla rica ettim allah hepsinden de razı olsun gönderdiler resimlerini,sayrek ama adama kel diyemessin,onlara göre cok da iyi olmuş....
    yani ben onların resimlerini kimseye gönderemem ama açıklıgı cok fazla olan kişiler söyle geri sayfalara gitsinler,baksınlar cok acıgı olan kişilere burdan mail atsınlar rica etsinler cogu ilgileniyo gönderiyo resimlerini...
    mesala adama diyolar ugraşma parana yazık filan,yaaa adam sanki fırca gibi olsun istiyo,işi bilenler yol göstercegine köstek oluyolar....
    diyecegim herkes kendi acıklıgına,kendi saç tipine uygun kişileri bulsun onlarla mesajlassın,resimlerini rica etsin....bi kaçı hariçç cogu ilgileniyo insanlarla,ben yaptırdım gerisi boş demiyo...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aze5558

    quote:

    Orijinalden alıntı: taner_sen

    quote:



    hey69
    Er



    Mesaj: 0

    [X]

    Bugün; 2:38:38

    quote:

    Orijinalden alıntı: caner_24

    quote:

    Orijinalden alıntı: hey69

    Merhabalar

    Su kafaya kac greft gerekir sizce?


    http://i40.tinypic.com/2gwt5ir.jpg
    http://i39.tinypic.com/ejsrcm.jpg
    http://i43.tinypic.com/30utv85.jpg
    http://i39.tinypic.com/18g1vp.jpg


    1.5 sene eveli de sac ektirmeye düsünüyordum ama korktum vazgecmistim

    sen o kafaya boşuna masraf etme hacı
    şaka bi yana senin saç dökülme şeklin 12leyli gibi aynı nicki tam olarak 12leyli12 sanırım onun mesajlarını bul ekim öncesi resimlerini bul aynı senle...hatta tahmini yaşlarınızda yakın...o kadar açıklığa rağmen o güzel sonuç almış ama seninki nasıl olur bilemem

    Bana amca bile diyenler olmuya basladi

    tabiki rüya kurmuyorum, gercekciyim, biraz yuksekten alip biraz sikilastirmak istiyorum.. paraya yazik mi bilmem.





    arkadaşlar hey69 arkadaşımızda harika sonuçlar yaratıyor diye basbas bağırıp herkesi yönlendirmeye çalıştığınız doktorlarınızın,her yerden kıl alıp eken muciziler yaratan cerrahlarınızın yardımını bekliyoruz.o vaaadettiğiniz sonuçları yapsın EN BÜYÜK MÜRİDİ BEN OLACAĞIM.

    nedense mucizeler yaratılmayacak bir arkadaşımız olunca o doktorların ne adı anılıyor nede şanı,ama az sonra dönor bölgesi biraz iyi biri gelse saç ektireceğim dese o doktorların adı arka arkaya sıralanır hatta kavgada başlar,sakaldanda alır 2000 gref,gögüsten alır 2000 gref bacaktan alır 1000 gref,sırttan alır 500 gref SENİ ANAN BABAN KARIN ÇOLUĞUN ÇOCUĞUN BİLE TANIYAMAZ dersiniz

    MERAK EDİYORUM BUNLARI DİYEN O ARKADAŞLAR geceleri nasıl rahat yatıyor,yüce rabbim inşallah çoluk çocuklarından bu yalanla dolanla yönlendirip yoldukları kişilerin ahını çıkartmaz.

    abi eyvallah dogru sölemissin,valla ben baya bi kişilerle burdan yazıstım,öle keller gördüm ki,antepliden de beter yaptırmıs ekim o haline göre bence süperde olmuş...
    yaptırdıgı yerin ismini vermek bana düşmez ama ben sagolsun bi kaç abimiz den mail yoluyla rica ettim allah hepsinden de razı olsun gönderdiler resimlerini,sayrek ama adama kel diyemessin,onlara göre cok da iyi olmuş....
    yani ben onların resimlerini kimseye gönderemem ama açıklıgı cok fazla olan kişiler söyle geri sayfalara gitsinler,baksınlar cok acıgı olan kişilere burdan mail atsınlar rica etsinler cogu ilgileniyo gönderiyo resimlerini...
    mesala adama diyolar ugraşma parana yazık filan,yaaa adam sanki fırca gibi olsun istiyo,işi bilenler yol göstercegine köstek oluyolar....
    diyecegim herkes kendi acıklıgına,kendi saç tipine uygun kişileri bulsun onlarla mesajlassın,resimlerini rica etsin....bi kaçı hariçç cogu ilgileniyo insanlarla,ben yaptırdım gerisi boş demiyo...

    yerden göge kadar haklisin kardes burda bi zafer abi vardi ben onun yaninda rapunzel sayilirim adam dimdizlak keldi simdi iyi kötü sac tariyor, neymis sac cizgisi peruk gibiymis lan bu adam ektirmezden önce kafamda kararti olsun yeter diyordu bence ben öyle diyorum cünkü biliyorum john travoltanin grease deki hali gibi olmayacagimi simdi cikar bilmem kimin müridi derler kimse merak etmesin kimsenin müridi degiliz istanbulda bu kadar dalavere varken orda kesinlikle yaptirmayi düsünmüyorum, bide su igne meselesi yine söylüyorum dünyada dr jose lorenzodan baska igne kullanan ünlü doktor var mi diyorum laf salatasi ard arda geliyor ama bi doktor ismi cevap olarak gelmiyor nedense
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taner_sen

    quote:




    erdemDH
    Teğmen


    quote:

    Orijinalden alıntı: SonKatip

    Biz zamanında resim paylaştık, foto paylaştık yardım olsun diye, ekim öncesi koyduk, ekim sonrAsı koyduk, ben ve biçok arkadaş, her ay düzenli olarak resim koyduk, koydukta ne oldu? 2 tane kendini bilmez psikosu bozuk adam çıkar, kendileri resim yayınlamaktan aciz oldukları halde resimlerini yayınlayanlara reklamcı, dalkavuk, mürid, maaşlı çalışan damgasını yapıştırıverir, insanlarda kaldırıverirler resimlerini, işte o zaman asıl reklamcılarla dolup taşar burası.

    SonKatip;

    işte senin gibi kullanıcı görmek istiyorum ben, 1800 küsür mesajın var forumda, ama sahte fake hesaplarla burda birşeyler dönüyor, dikkat edin beyler, hep 0 (sıfır) mesaj, telefon teyidi olmayan kullanıcılar..





    tamamen katılıyorum bir konu dışında telefon verme konusunda insanları zorlayamayız,artı telefon profilde görünüyor gibi algıladığımdan ben kendi adıma numaramı yazmadım,zırt pırt arayan olur rahatsız ederler diye düşündüm.


    reklam konusuna gelince en çok karşı çıkan kişilerden biride benim,reklamlı mesajlar hemen kendini belli ediyor,saç operasyonu değil doktorun kişiliğinden tutunda bilmem nesine kadar süperliği anlatılıyor,doktorun övüldüğü mesaj reklamdır,saçı çıkan arkadaşlar 1 yıl sonra sonuçları gösterim ben şu doktora ektirdim bende sonuç bu oldu dendiğinde inandırıcılık artar,ama doktor sanki kendileriymiş gibi konuşup kavga ederlerse o arkadaşlara inanılmıyor,daha 2 gün olmuş,1 hafta 1 ay olmuş kişiler dokttor süper bilmem ne diyor,saç çıkmamış nesine süper deniyor,ekim esnasında muhabbetine diyorlarsa o ayrı ama yaptığı iş mükemmel demek için erken laflar ve cümleler ediyorlar,buda ister istemez reklam algılanıp karşıtlığı başlanıyor.

    Evet kanal açıyorlar var olan saçları da koruyor en azından benim ki öyle oldu
  • coolsusuzdeniz ilgin için teşekkürederim,

    ben ankarada oturuyorum,bana önerdiğin isimlerden bir tek HLC Özgür bey ile görüştüm diğerleri ile görüşmedim haklısın benim donör alanım sıkıntılı olduğu için altarnetiflerim azalıyor,ama sıkıntılı bir operasyonu gerçekleştiren ellerde diğerlerine göre daha başarılıdır diye umuyorum..

    donör alınımı ilk ankarada konhairde baktılar 1000-1500 arası saç alınır izde kalmaz dediler öndeki saçlarıda balık ağzı denilen ince uçlu iğneyle alırız orda iz kalmaz dediler sakal ve göğüs ekimine sıcak bakmaktılar ben bunun sebebini bu konuda uzmanlaşamadıkları için yanaşamadıklarını düşünüyorum ama en kötüsü sakal ve göğüz ekimlerinde sakal bölgesinde iz kalacağını göğüs bölgesinde iz kalacağını her bölgenin alınamayacağını ekilen göğüs kıllarının dökülüceği gibi yanıltıcı olma ihtimali yüksek yönlendirmeler yapmaları yanıltı olma ihtima yüksek diyorum çünki ben böyle bir operasyon yaptırmadım ama araştırdığım kadarı ile bu tip operasyonlarda başarılı sonuçlar alınıyor özellikle benim gibi donör alanı olmayanlar için..

    ikinci olarak gökhan güre gittim son ekimimi kendisi yapmıştı aslında bayada memnun kaldım adam işin ehli gözüküyor kendisi tek tek alım yapıyor tektek ekim yapıyor bu aşaması gayet iyi birazda alınan kökleri bekletmeden ekseydi daha iyi olacaktı.ben enseden 500 kök ektirdim, Gökhan hocaya ektirmeden önce de muttalip keser ile görüştüm kendisi 500 kök yeter demşti,ama adam uçmuş hem fiyat olarak hemde tarz olarak ben yaparım ama şukadar zaman beklersin sırada bir sürü yabancı hastam var gibi umursamaz ve ilgisiz bir tavırla hitap ettiği için kaçarak uzaklaştım.
    Gökhan gürde 500 kök ekti önlere hiç girmedi orta kısımda açıklık olan yerlere takviye yaparak ekimi tamamladı memnunda kaldım..

    ama bu son ekim için gittiğimde ne kadar yanıldığımı farkettim kendisi donör alanından 800 alabilirim en fazla dedi...araları sıklaştırım fut izleri öyle kapanır yada lazar ile aldırabilirsin dedi..göğüs ve sakal işine hiç girmiyor ve oda kötü olacağını söylüyor kısacası benim zilenimim adam işi tamamn ticarete dökmüş..cillop gibi ensesi olan gelsin ben oradan alımımı yapayım sonrada ekimimi pürüzlü işlerede uzmanlık gerektiren işlerede hiç bulaşmam diyor..oradanda kaçarak ayrıldım..

    en HLC'ye geldim özgür bey ile görüştüm kendisi göğüstende sakladan da ekim olur dedi iz kalmaz dedi donör alnında sınırda alım yapaılmaz dedi..şimdi bu gittiğim 3 yerde bu işi yapıyor
    konhair aynı enseden 1500
    gökhan gür 800
    hlc 300 Çıkar çıkmaz diyor

    yorum size ait..

    Ben HLC de karar kılmıştım ama yapılan son yorumlar kafamı iyice karıştırdı SON ŞANSIM olaması sebi ile bana yardımcı olurmusunuz hiç HLC de sakaldan ekim yaptıran varmı...
  • arakadaşlar hakan doğanay saç ekimini kaça yapıyor kök başınamı ücret alıyor..

    birde arkdaşlar benim kafama takılan bir başka hususda kök başı ücretde biz parayı peşin veriyoruz atıyorum 1000 adet graft üzerine anlaşma yapıyoruz parayıda peşin veriyoruz..1000 tane ektiğini anlayacağımız bir yöntem varmı ??? tek kıl için romayı yakarım artık :)))
  • ewet greft bası 1 euro alınan greftler gazlı bezlerın ustunde bi kutuya konuluo o kutulara 100 150 grft koyulabılıoordan anlayabılırsın. zaten hemsireler alıo sesli sayıyolar basında istersen kendınde sayabılırsın içinden :)
  • hakan doğanay grft başı 1 euro

    HLC grft başı 2 euro

    ikiside sakaldan ve göğüsten ekim yapıyor ikisininde olumlu ve olumsuz vakaları var ama genelde başarılı operasyonları bulunmakta..

    peki aradaki 1 euroluk farkı neye göre belirlenmiş...yöntemlerimi değişik ekimi hemşirelermi yapıyor mikro motormu kullanıyor

    yardımcı olurmusunuz...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meethot13

    Arkadaşlar merhaba bende uzun zamandır takip ediyorum saç ektirmeye karar verdim saç durumum aşağıdaki gibidir antalya da hakan hocayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim...

    Not burada ben çok eski bir üyeyim eski nicikim meethot idi bilen bilir ona ulaşamıyorum... reklam veya başka bişi değil yardımcı olursanız çok sevinirim...









    Arkadaşlar bende hakan doğana ya yaptırmaya karar verdim 3500 greft dediler ön çizgi olacak ve sıklaştırma yapacaklar... Sizce iyi bir karar mı verdim ankara da yaşıyorum o kalitede ankarada tavsiye edeceğiniz varmı hem kalem ile ekim yapıldığından ve örnekler beni çok etkiledi serkan arkadaşımızın saçları çok iyi olmuş yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • kalem dediğin nedir hocam,HLC ekim olarak ne kullanıyor ??ben de bu ay içerisinde düşünüyorum ya HLC yada HAKAN DOĞANAY fiyatın uygun olmasıda tercihim hakan hocayı ama öncelik yinede kalite,benim donör alınım yok sakaldan ekim yaptırcam hangisi iyi bilemedim...
  • dostum bnm 1 hafta old bn resim eklemiorum msn de cam acabilirim istersen
  • 
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.