Şimdi Ara

Battlefield 2:Project Reality(v1.0 ÇIKTI!) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.323
Cevap
4
Favori
98.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • video güzel paylaşım için teşekkürler
  • Yeni videoya ilk sayfadan da ulaşabilirsiniz.(Part 7)

    İyi seyirler...
  • Bende pr oynuyorum.Gerçekten güzel mod.
    xfire : izmirzikoo
  • tatılden gelmıs bulunmaktayım
  • Aynen akşamları bizim tim toplansın

    Ölmek yok size emrediyorum. Uyumicaksınız uyursanız ölürsünüz
  • siz tatilden dönüyorsunuz ben tatile çıkıyorumBir türlü buluşamadık yahu
  • Yav sen ne diyon ben hala oyunu alamadım.Bide siz 12 giryomuşunuz oyuna




  • biz genelde 23.00 gibi giriyoruz oyuna.Çıkmamız 2.00-3.00 ü buluyor.Saatler sana uygun değil mi yoksa?
  • Degil yav 12 de kapatıyom bilgisayarı(mecburen).Olsun yav bende adam topluyom pr a XD.Onlarla bide sizden erken online olanlarla gireriz XD.
  • 12 den yukarı çıkma imkanın hiç mi yok
  • arkadaşlar süper bir video.İzlemeyenler varsa vereyim dedim acayip gaza getiriyor

    http://www.xfire.com/video/72336/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 19 Ağustos 2009; 9:30:49 >
  • PROJECT REALİTY HİKAYELERİ


    -SADECE BİR KÖYLÜ-

    Yer: Operation ghost train
    Zaman:2009 sonları
    Kişi:Seferberlikle kayıt olan rütbesiz asker.
    Yaka Numarası:12.58 (standart)


    Askeri Kaynaklar Tarafından Elegeçirilmiş ve Savaş sonuna kadar Gizli Arşivde tutulmuştur.

    Yayınlanma Tarihi:2058
    Kişisel evrakların aileye teslimi.
    ---------------------------------------------------
    “Evimi özlüyorum,büyük annemin bize bıraktığı pirinç tarlalarını işlemek bana okadar zor gelirdi ki.Karım ve iki çocuğumla son hasatı tamamlamıştık.Sonra seferberlik ilan edildi.Televizyonları sadece birkaç saat izleyebildik.Televizyonda onurluca savaşıcağımızı ve dünyayı yeneceğimizi söylüyorlardı.

    Fazla sürmeden kamyonlar bizi aldı bikaç günlük silah eğitiminden sonra direk sevk edildik.Köyümden bir günlük mesafede olan bir yer İngilizler oraya ghost train diyorlarmış.Ana baseye teslim edildikten sonra savaş durumu alındı.6 kişilik bir tim oluşturuldu beni deneyimli bir time verdiler.

    Savaşta erlere operasyon hakkında pek detay verilmez ama çavuştan duyduğuma göre bir nehir karşıya geçicek ve düşman hattına girmiş olucaktık o andan sonra tek başımıza olucaktık.Duyduğum gibi oldu.Nehirin karşısına geçtik suyun soğukluğu hala üzerimdeydi.İlk yardım görevlisi hareket etmemizi böylece vücut sıcaklığımızın düzeltebileceğimizi söyledi.

    Birkaç dakika sonra tim liderimiz çavuş,sessiz olmamızı ve ileride bir hareketlilik olduğunu söyledi.Üzerindeki telsizle diğer timlere ulaşmaya çalışıyordu.Ateş açacağımızı ancak dost olmadıklarından emin olmamızı istiyordu.Telsizden hışırtıdan başka hiçbir ses gelmiyordu.
    Bir dakika kadar olduğumuz yerde kaldık ve “İleri!” diye sessiz ama cesur bir ses geldi.Bu çavuştu…

    Koşuyorduk…Hızlı koşuyorduk bi ara yanımdan bir vızz sesi geldi.İlkin bir sinek sandım.Biranda bize yakın bi yerden silah sesleri gelmeye başladı.”tatAtAtA!!!!”.Çavuş ATEŞŞŞ!!!! Diye bağırdı incecik otlara siper ettiğim kafamı bir cesaretle kaldırdım ve tepeye doğru ateş ettim.Bizimkiler durmadan karşı ateş ediyordu.”TATAATA!”Ama nereye ve kime ateş ettiğimi bilmiyordum diğerleride bilmiyordu.

    Çavuş dürbünü çıkardı ve bize tepenin hangi noktasına ateş ediceğimizi gösterdi.Deli gibi ateş ediyorduk.3 şarjörü hiç farkında olmadan bitirmişim.O anda heyecan korku ve cesaretin karşımı bir duyguya kapılıyor ve hafızanız hariç bütün duygularınız tam kapasite çalışıyor.O şoku atlattıktan sonra bilinçli olarak tepeye birkaç saniyede bir ateş ediyorduk.Makineli tüfek çok işimize yaradı onları biraz susturduk.

    Çatışma yeri bir yamaçtaydı.Bir tepenin zirvesinde İngilizler ve yamaca çıkmadan tam aşağıda bir vardık.Yamaçla tepe arasında ağaç yoktu ve bu bizim direk taarruz yapmamızı engelliyordu,avantaj onlardaydı.

    Çatışma bittiğinde yanımda ve arkamda duran 2 adam hareketsizdi.”DOkTOOOR!!!” diye bağırdım.Karşılık verildi.

    -BURDAYIMM!KAÇ KİŞİ

    +2 tane Görüyorum…

    -Hareket edebiliyorlar mı ?!

    +Sanırım HAYIRRR!

    Tamam,Oraya gelicem çavuş ve diğerleri gittiler,Bizim Burada kalmamız gerekiyor !!!

    +ANLAŞILDI!Anladığıma göre çavuş onları soldan arkalamaya çalışıyordu.ben ve doktor burada kalıp hala ordaymışız gibi izlenim vermemiz gerekiyordu.Konuşmadan 5 sn sonra sürünerek doktor geldi.Hareket etmeyen 2 kişiye baktı ve:

    -SANIRIM ÖLMÜŞLER…

    O anda hiçbir duygusal tepki vermedim.Sanki çok ölüm görmüş ve yapıcak bir şeyim olmadığı için ileri bakmaya devam etmiştim.Ama ilk defa ölülerin yanında yatıyordum.Doktorla birlikte mevzideydik.Bir anda “BOOOOM!!!” kulaklarım sağır olmuştu.Doktor yanımdaydı göz göze geldik ve dudaklarının hareket ettiğini gördüm.Sonra hızla geri gitti.Ben yerimde kalmıştım.Sonra ikinci bir bomba doktorun gittiği istikamete doğru patladı.Anlaşılan beni görmüyorlardı.

    Timin geri kalanının gittiği yere doğru silah sesleri geliyordu.Arkalama planı suya düştü yada başka bir şey oldu.

    Tutmamız gereken yerde sadece ben vardım, pirinçle uğraşan bir köylü karşısında sayısız profesyonel asker.Ama benim tek avantajım bu ıslak,ağaç dolu nemli topraklar benim evimdi,benim ülkemdi,YUVAM…Ve evimde yakındı karımı ve çocuklarımı bıraktığım evime sadece 1 günlük mesafe.İngilizlerin çin askerlerinden sonra karşılaşacağı ilk çin sivilleri benim ailemdi! BENİM AİLEM…

    Bunları düşünürken ve ne yapcağıma karar verirken solumda ama çok yakınımda ayak sesleri geliyordu.Birden önümdeki ağaçtan bir anda düşmanı gördüm 3-4 adım ötemdeydi ayaktaydı.Beni görmemişti ama yaklaşmaya devam ediyordu….Gittikçe yaklaşıyordu üniforması kaskı,silahı bana çok üstün gelmişti.Yaklaşıyordu gittikce yaklaşıyordu.Ama korkmuyordum, hiç korkmuyordum..

    Sığındığım otun diğer yanına kadar geldi.Yavaşça bıçağımı çıkardım,duygusal olarak cesaretim okadar artmıştıki kendimi tutamıyordum.O kadar yakındık ki postallarının numarasını görebiliyordum.İlerden yabancı bir ses geldi ve asker tam hareketlenirken otların içinden çıktım…Boğazından tuttum ve onu etkisiz hale getirdim.Bizi kimse fark etmedi.Yere düştü ve yanına siper aldım.Hala yaşıyordu kanıyla boğuluyordu;sanırım sesini duydular…Uzaktan 2 asker daha geliyordu ve yanında bir top mermisinin açtığı delikte 2 kişi daha sesi var.İki asker buraya doğru yaklaşıyordu 5-6 metre kadardı.Uzak olanı tek atışla indirdim.Diğeri anlamadı yere yattı.El bombalarımı oraya doğru attım.İkinci bombada paramparça oldu… Deliktekileri biraz bekledim.Arkalarından dolaşıp hızla koşarak birden deliğe atladım.Atlarken silahım düştü…İçerde boğuştuk biri yaralı askerdi diğeri ise doktor.Yani onlarında silahları ellerinde değildi.Delikten çıktığımda üzerimde ki kanlara baktım ve ağlamaya başladım.10 dak da 6-7 adam öldürmüştüm…Ben bu değildim,katil olamazdım...

    Bize verilen toplanma noktasına doğru gidiyordum dikkatsiz bitkin ve kızgındım.Tanımadığım insanları öldürdüm onlarda beni tanımıyorlardı.Aileleri var mıydı çocukları?...Toplanma noktasına başka bir timle ulaştım.Bizim timi gördüm doktor yaralılar çadırındaydı ama yaşayacaktı.Makinelimiz de yaşıyordu birde çavuş… diğer 3 kişiyi kaybettik…

    Savaş bitmemişti,sadece ghost train deki düşmanları püskürtmüştük.Koskoca Çini birkaç günde kuşatmaya başlatan dünyaya karşı savaşıyor tanımadığımız insanları öldürüyorduk.

    Öldürdüğüm 7 kişi anısına Karımın verdiği uğurlu bilekliği öldürdüğüm askerin üzerine bırakmıştım.Sanırım bu savaşı askerleri vurarak bitiremezdik…


    “EĞER SAVAŞI BİTİRMEK İSTİYORSANIZ,POLİTİKACILARI ÖLDÜRÜN…”G. Bernard Shaw

    Bu mektupta yazanların orjinal görüntüsü.Mektup tozlu olduğu için okuması çok güç oldu.

     Battlefield 2:Project Reality(v1.0 ÇIKTI!)


    NOT:ALINTIDIR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 19 Ağustos 2009; 11:01:12 >




  • PAŞTUN KANI

    Mesud Tehrani (1974- ?)
    Paştun
    Sünni
    Taliban Örgüt Askeri


    Pech Nehri’nin güney taraflarında, Asadabad’ın batısında, onlarca köye ev sahipliği yapan görkemli Korengal Vadisi yine silah sesleri ile sarsılıyordu. Amerikan birliklerinin bölgede bulundurduğu üsler yine dağ savaşçılarının tehlikesindeydi. Amerikan güçleri sınır dışı edilmeliydi. Öldürülmeli, katledilmeliydiler. Bu ülkenin topraklarına girdikleri için, Taliban’ın işine karıştıkları için…

    1995’ten beri Taliban’ın içindeydim. Afganistan’a değişim getirmiştik, ülke bizim elimizdeydi. Siyasete ve seçimlere ihtiyaç yoktu, insanlarımızın 15 yıldır istediği şey gerçekleşiyordu, Şeriat gelmişti ve 1400 yıl önce Hz.Muhammed’in yaşadığı hayatı yaşıyorduk.

    Yayılmalıydık, Arap Emirliklerinden, Suudi Arabistan’dan ve Pakistan’dan aldığımız destekle her yöne ulaşabilirdik. Ancak hareketlerimize yavaş yavaş engel olunmaya başlandı, ve 2001’de Amerikalılar ülkemizi elimizden aldılar. Onları asla affedemeyiz…


    Korengal Vadisi’nin tepelerinde bulunan Amerikan üssüne saldırı yapmak için gizlice Rusya’dan sokulan silahlar vadiye varmıştı. Silahlarımızı kuşanmış, ertesi sabahı bekliyorduk. Lakin Amerikan güçleri bölgede silah bulundurulduğu ihbarını bir şekilde almıştı. Bunu söyleyen bir hain miydi veya Taliban düşmanı bir köylü müydü bilmiyorum, ama her ne olursa olsun, bu ülkede bizi istemeyenler vardı ve Amerikalılar ülkemizden atıldıktan sonra sıra onlara gelecekti.

    Amerikan güçleri öğlen vakitlerinde Pech Nehri’nin çevresine yerleşmiş köyleri kontrol etmeye başladılar. Korengal üssüne yaklaşmalarına az kalmıştı. Bu bölgedeki üsse ulaşmamalıydılar. Kahverengi toprağı, bereketli tarlaları ve uçsuz bucaksız yükseklikleriyle Korengal, Taliban’ın ayak sesleri ve arkalarında bıraktığı tozlar ile sallanıyordu bir kez daha. Zaman gelmişti, Amerikan üssü ele geçirilmeli, silah depoları gelen desteklerden korunmalıydı.

    Biz savunma görevini üstlenmiştik. Dağın tepesindeki silah deposundan silahlandık. 6 kişi olarak hareket ediyorduk. Aramızdaki en kıdemli asker Mahmud Omar’dı ve onun dedikleriyle hareket ediyorduk. Depoda bulunan tek RPG’yi ve 2 roketini de aldım. Ferzad IED’leri ve bombaları almıştı. Hepimizde birer Kalaşnikov vardı ve süratle dağdan aşağıya iniyorduk. Bir an önce Mahmud’un peşinden köylere ulaştık ve yolun dağa doğru döndüğü bölümüne yerleştik. Çalıların arasında RPG ile bekliyordum. Ferzad yolun ilerisine IED yerleştirmişti. Diğer herkes bina aralarına ve içlerine girmişti. Mahmud ilerideydi ve gelecek herhangi bir araç için yolu gözlüyordu. Uzun bir süre ortalık sessizliğini korumuştu. Köylülerin ilk geldiğimizde çıkardığı gürültüden eser kalmamıştı. Çoğu, evini bırakıp bir yerlere kaçmıştı. Sessizliği delen kuşlardan başka hiç bir şey duymuyordum. Çalıların içinde öylece bekledim. Sinekler kulağımın dibinde vızıldadıkça, içinde durduğum çalının her yüzüme dokunuşunda hissettiğim ürpertiyle ve uzun süre omzumda tutmaktan yorulmaya başladığım RPG ile öylece bekliyordum. Mahmud’un işaretini, bir motor sesini, ülkemizi çalan gavurların sesini…

    Bir şey bu durgunluğu yaracaktı. Kulağımı sağır edecek ve bir dostumuzu elimizden alacaktı. Aniden nereden geldiğini anlamadığım bir mermi önümden geçerek toprağın bütün tozunu kaldırdı.
    ‘Saklanın! Ateş alıyoruz!’ diye bağıran Hamid yolun karşısına koşmaya başladı. Kimse ne yapacağını bilmiyordu. Herkes panik içindeydi. O sırada içinde Hamid ile Abdül Raşit’in bulunduğu bina, kesilmeyen bir ateşe tutulmaktaydı. Bir an için Abdül Raşit kafasını pencereden çıkararak dürbünle mermilerin geldiği yere doğru bakmaya başladı. ‘Ateşi yukarıdaki üsten alıyoruz. Bizi gördüler!’ diye bağırdı.
    Mahmud bize döndü, ‘Şimdi burada onları bekliyor olduğumuzu öğrenecekler. Has…r!’
    Tam o anda ete girmiş bir kurşun sesi ve Hamid’in çığlıklarını duydum. Pencereden bakan Abdül Raşit’in kafası artık oradan bakmıyordu. Pencerenin tamamı kan olmuştu, ne olduğunu anlamıştım, elim titremeye başladı ve o anda araç sesini duyduk.

    ‘Sessizlik!’ diyerek bir aracın geldiğini işaret etti Mahmud. RPG’mi hazırlamıştım, içimden Allah’a dua ediyordum. Yolun ucuna doğru hedef aldım ve bekledim. Bekliyordum, sabırsızlanmıştım, gerilmiştim ve bu işi bir an önce bitirmek için can atıyordum. Bir Humvee yavaşça yola girdi ve roketi ateşledim.
    Roketi duyan Mahmud ‘Ateş edin!’ diye bağırmaya başladı. O anda araçtan inanılmaz yüksek bir ses çıktı. Araç adeta erimişti. Ne olduğunu bilmeden RPG’yi çalının içine bırakarak araca doğru koşmaya başladım. Mahmud aracı kontrol ediyordu.
    ‘Allahuekber!’
    ‘Allahuekber!’


    Bugün içinde indireceğim tek Humvee bunla kalmayacaktı. Aynı yoldan geçme hatasına düşen başka Amerikalıların da canları yanacaktı. Çünkü elimde tuttuğum, kalbimde sakladıklarımla birleşince, yenilmez bendim. Taliban’ın kanını döken, bizi haksızca yönetimden çeken, ve halkımızın istediği Şeriat’a baş kaldıran herkes ölmeliydi. O gün içerisinde bir çok silah deposunu indireceklerdi, fakat galip ayrılan onlar olmayacaktı. Üssü geri alacaktık, onları geri çekilmeye zorlayacaktık. Korengal’i Taliban yönetimine sokacaktık. Çünkü bu ülke bizim ülkemiz, çünkü bu ülke Allah’ın ülkesi. Sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz. Allah için ölmek benim için bir onur…

    Mesud Tehrani – Korengal

    NOT:Mektubun orjinal resmi aşağıdadır.Mektubun üzerinde yıpranmış bir fotoğraf da bulunmaktadır.

     Battlefield 2:Project Reality(v1.0 ÇIKTI!)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 19 Ağustos 2009; 11:18:17 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyes-on-you

    kusura bakmayın arkadaşlarAkşam internetimdeki problemler nedeniyle giremedimBu sabah hallettim sorunu ama akşama yetişmedi maalesefBaşka bir zaman gireriz napalım artık

    NOT:Lifetaker aynı sorun bende de vardı iki gün önce.İnternetle alakalı.Servera giriyorsun tam çatışmaya başladığın sıralarda yani oyunun en zevkli anlarında Problem With Your Connnection yazıyor.Malum ülkemizin interneti... Ancak bu sabah girdim 2 saat kadar oyandım herhangi bir problemle karşılaşmadım.



    Bu saçma sapan hatalar TTnet ve Smile sağolsun oluyor Düzelmediği müddetçede böyle gidecek ve oynadığımız oyundan zevk alamayacağız




  • inşallah düzelir yakında da hep birlikte gireriz
  • arkadaslar düzelmiyo ya. Napcam ben anlamadım. firewall kapa diyolar kapattım olmadı pb yi sil tekrar kur diyolar yaptım olmadı. reset attım modeme olmadı. Hiç düzelmicek galiba bende heveslenmiştim. aranızada katıldım ama oynayamıyom lanet olsun ya.
  • Sorunu daha çok yazılımsal olduğunu değil de internetinden kaynaklandığını düşünüyorum.PR forumlarına bir yaz istersen.Belki orda çare bulunur.
  • Yav arkadaş 0.87 çıktı bf2 nin 1.5 patch i çıktı sen uyuyosun.Arkadaşlar bf2 için 1.5 patch duyuruldu.Patch 2 gb yalnız bu büyüklügün sebebi bf2 için olan 2 ek paketin bedavaya bu patch in içinde olması.Elinizde daha önceden pr 0.86 core ve levelleri varsa 20mb lık 0.87 patch ini indirmeniz yeterli.Ancak modu indirmeye başlıcaksanız en az 5gb'lık bi dosya yıgını sizi bekliyor artık onu diyeyim artmadan indirin bence
  • barcan arkadaşımızın da dediği gibi Project Reality' nin 0.87 sürümü çıkmış bulunmaktadır.İnidrmek isteyen arkadaşlar, linkler aşağıdadır.Bu patchte fazla yenilik bulunmamaktadır.Daha çok Battlefield 2 ye çıkan 1.50 Patchle modun(Gerçi mod olmaktan çıktı artık.5 GB lık mod mu olur)uyum sağlaması amacıyla yayınlanmış bir patch olarak görmekteyim.En önemli özelliğini ise Project Reality' de yaşanan Battlefield 2 kaynaklı bugların giderilmesi olarak gösterebilirim.

    =================================================================================================================


    0.860 Yüklü Olanlar Aşağıdakileri İndireceklerdir.

    BATTLEFİELD 2 1.50 Patch Linkleri:

    Australia
    iiNET Australia -http://ftp.iinet.net.au/games/bf2/patches/BF2_Patch_1.50.exe
    Internode -http://games.on.net/file/29153/Battlefield_2_Patch_v1.5
    Mammoth -http://www.ausgamers.com/files/details/html/46763

    Europe & UK
    BSN Gaming -
    http://dl2.bsngaming.eu/BF2_Patch_1.50.exe andhttp://dl2.bsngaming.eu/BF2_Patch_1.50.exe
    Gaming.fi -http://www.gaming.fi/keskustelu.php?kat_id=9999&ketju_id=1361&tyyppi_id=7
    i3D -http://forum.i3d.net/downloads.php?do=file&id=2436
    Killercreation -http://files.killercreation.co.uk/win/games/battlefield-2/patches/1.50/BF2_Patch_1.50.exe
    Fileplay -http://www.fileplay.net/features/52-bf2-patch-v1-5
    NextGenTel -http://broadparkgames.no/downloads139.html - User registration required
    Pelikaista.net -http://forum.pelikaista.net/viewtopic.php?f=18&t=327
    TV2 Battle.no -http://www.battle.no/?section=download&get=129

    USA
    BSN Gaming -http://www.bsngaming.com/bf2/BF2_Patch_1.50.exe andhttp://dl1.bsngaming.com/BF2_Patch_1.50.exe
    Fileplanet -http://www.fileplanet.com/files/200000/204626.shtml
    GamersLifeLine -http://www.gamerslifeline.com/downloads.php?do=file&id=602
    Hypernia -https://support.hypernia.com/index.php?_m=downloads&_a=viewdownload&downloaditemid=97&nav=0,2,56,61,62
    WOLF Servers -http://redirect.wolfservers.com/wolfservers/BF2/sks71z59w/

    TAVSİYEM FİLEPLAY...

    =================================================================================================================


    ...ve Project Reality 0.87 Patch

    http://files.realitymod.com/bt/pr_0874_patch_setup.exe.torrent

    http://planetbattlefield.gamespy.com/View.php?view=BF2Mods.Detail&id=261

    http://www.fileplay.net/file/6060/project-reality-v0-874-patch-setup



    TOPLAM 1.93 GB

    ===================================================================================================================


    Daha Önce Modu Yüklememiş Olup da Sadece Battlefield 2 ve 1.50 Patchine Sahip Olanlar Aşağıdakileri İndireceklerdir:

    CORE(Modun Ana Dosyaları):

    http://files.realitymod.com/bt/pr_0874_core_setup.exe.torrent

    http://www.moddb.com/mods/project-reality/downloads/project-reality-v087-core

    http://box1.alpha-networks.co.uk/~pr/pr_0874_core_setup.exe

    http://battlefield-basis.de/downloads,id910,project_reality_v0_874_core_file.html

    http://games03.click21.com.br/arquivos/pr/pr_0874_core_setup.exe

    ===================================================================================================================


    LEVELS:(Modun Haritalarının Bulunduğu Kısım):

    http://files.realitymod.com/bt/pr_0874_levels_setup.exe.torrent

    http://www.moddb.com/mods/project-reality/downloads/project-reality-v087-levels1

    http://box1.alpha-networks.co.uk/~pr/pr_0874_levels_setup.exe

    http://battlefield-basis.de/downloads,id911,project_reality_v0_874_levels

    http://games03.click21.com.br/arquivos/pr/pr_0874_levels_setup.exe

    TOPLAM 3269 MB (1.50 Patch Dahil Olmadan)

    TOPLAM 5.11 GB (1.50 Patch Dahil)


    ==================================================================================================================


    PATCHDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER/YENİLİKLER:

    GENERAL

    - Compatibility with Battlefield 2 v1.5.

    HUD

    - Updated commander screen to show the marker reload time (60 seconds) now that the timer is hard-coded.
    - Added "follow me / move out" to medikit comm rose.

    PYTHON

    - Fixed kit reservation issues.
    - Updated mine markers so players can place multiple ones.
    - Added informants logic that will report to Insurgent and Taliban commanders if 6 or more enemies are near a waypoint set in the map. The report takes around 60 seconds to reach the commander and it takes 5 minutes to start reporting contacts after the marker is placed. Vehicles are reported no matter the number of players in them.
    - Fixed attack huey not having the critical damage system of other transport helicopters.
    - Updated relative distances to be 50m, 100m and 150m (2, 4 and 6 players).

    STATICS

    - Updated L-Shaped HESCO with wire so they don't have lightmap bugs.
    - Added 2 Russian apartment building textures that were missing.

    VEHICLES

    - Fixed the M249 geometry on the RHIB to be the correct version.
    - Added commander UAV to conventional armies (full color) and Chechen (greyscale) command posts.
    - Added seat to Insurgent/Taliban hideouts to be accessed only by commander. Added option on commander comm rose so he can build hideouts.
    - Removed higher hitpoints for attack huey to be in par with the other heavy attack choppers.

    WEAPONS

    - Fixed M249 ELCAN deployed/undeployed mag-linking.
    - Fixed floating 40mm grenade when sprinting with the M203 equipped.
    - Fixed overheating patterns on the QJC88 HMG to be in line with the other .50 cals.
    - Removed tracers from all of the Insurgent/Taliban weapons.
    - Reverted LAT and HAT projectile explosion radii back to v0.85 values.


    ==================================================================================================================


    NOT:Kurulum Hakkında Bilgi Almak İçin İlk Sayfaya Bakınız.Hala sorununuz devam ediyorsa buradan bilgi alabilirsiniz.İYİ OYUNLAR...




  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.