Şimdi Ara

Discovery Channel - Ultimate Survival - Fanclub (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
7
Favori
53.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün discovery de yeni bölüm olması gerekiyordu ben kaçırdım acaba yeni bölümün ismini bilen varmı mesela inanılmaz kurtuluş olarak geçiyor ya. => inanılmaz kurtuluş irlanda. filan bu şekilde dünkü bölümün ismini yada nerde çekildiğini bilen varsa ve belirtirse sevinirim internette arayacağım izlemek için...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tech. Türk


    quote:

    Orjinalden alıntı: WARNİNG


    quote:

    Orjinalden alıntı: Or_By

    çekim ekibi yok zart zurt diyor ama bazı zaman fazla abartıldığını düşünüyorum.gecen baktığımda buz gibi nehre atladı kıyafetlerle sonra gitti gayzer gibi sıcak su cıkan bir yerde ısındı. başka bir zaman denk geldiğimde denizin ortasında kurtarma botunda mahsur du.

    bu adamın ekibi var diğerinin yok yani Survivorman ekipsiz tek basına ama bu değil ikisi ayrı


    Survivorman'de ekip var. Ayrıntılara dikkat ederseniz hemen anlayabilirsiniz.

    En basit örnek:
    Geçenlerde izlediğim bir bölümde eleman kızakla gidiyordu, yanında üç kamera vardı, birisini geride bıraktı ve kamera uzaktan uzaktan çekti. O sırada da kamera gittiği yöne doğru hareket ediyordu. Hadi bunu rüzgar çevirdi diyelim; sen oralara kadar gitmişsin, bir de geriye dönüp kamerayı mı alacaksın!

    Onu da geçtim, adam günde 5 saat kayıt yapsa buna ne ortam, ne de pil dayanır. Yanında bunlar için büyük bir çanta taşıması gerekir. Ha, ormanda priz varsa o başka tabi.


    aynısını ben söylicektim önce bi okuyayım dedim sen benden önce demişsin zaten adam bide dönüp o kadar mesafeden kamera mı alıcak aşırı saçma bide çoğu arkadaş konunun başında bile yazmasına rağmen ultimate survival yerine survivor yazmış.dağ keçisi dışkısından çay yapmıştı bi ara izleyen var mı




  • Bu programı zevkle izleyen bir izleyiciydim. ta ki 2 dk önceye kadar ve bu linki buldum.

    kafamda yavaş yavaş oluşan fikirler birden berraklaştı ve sizle de paylaşmak istedim.


    peri bacalarının her yeri insan dolu. hele çevresi köylerle. en fazla 20 km aralıklarla köyler mevcut. Türkiyede tek mahsur kalınacak yer tunceli onun dışında insan ve köye her yerde adım başı rastlarsınız. rastlamasanız da ya bir direk ya da yol bulursunuz. açın google earth tı bakın en uzak yolların arası kaç metre.

    Adamın yaptıları bazen çok mantıksız ve tehlikeli, gereksiz yere risk alıyor. ve mantıksızca.

    örneğin adada kaldığı bölümde sal yaptı denize açıldı. yanında ne adam gibi yemek ne de su vardı. komik ama yanına güneşten yanmamak için hindistan cevizi aldı :) böyle yaparsanız 3 gün sürmez ölürsünüz. ölmesenizde o salla boyu 10 metreyi aşan fırtına dalgalarına yakalanırsanız artık tahtalı köye kısa yoldan bileti alırsınız.
    ayrıca saldayken köpek balıklarını görünce yusuf yusuf etti... ilerde bir gemi gördüm dedi bıraktı... görmedik gemi onu aldımı... kendi kamera ekibi gemiside olabilir. sırf bulundum havasında olmak için. bence yoruldu showu yarıda kesti.

    şimdi panamayı izliyorum. 1. bölümde engerek çukuruna atlıyor. yol varken ya da uçurumdan bir şekilde inmek varken sonu nereye gittiği belli olmayan bir çukura binbir zahmetle iniyor. ya o kadar derin bir çukurdan bir çıkış yolu olmasaydı? o çukurdan nasıl çıkacaktı? o suların bir yeraltı nehrine gitmediğinden nasıl emin oldu?

    artı bir kaç kurtçuk böcek vb yiyip bırakıyor, o kadar yolu aşmasını sağlayacak güçten düşmesine engel olacak bir kaç kurtçuk mu yani? bazı bölümleri böyle geçiştiriyor. ben onları çerez niyetine yerim be, hele birde dağa tırmanacaksam...

    sözün özü
    buzlu göle atlamak vb gerçek fakat geri kalanı tamamen show. amerikan güreşi gibi gerçek görünüyor bence ama arka planı farklı diye düşünüyorum. çünkü hep su yollarını takip edin derdi Türkiye içinde bu geçerli fakat suyu bırakıp saçma sapan bir tepe tırmanışına girişiyor. Bence dağa çıkmasının nedeni yolu uzatmak. program dakikalarını doldurabilmek. nasıl oluyorda peribacalarından geçip tuz gölüne varıyor arada konya kayseri gibi dev bir işlek yol varken. öyle anlaşılıyor ki diğer ülkelerde de yaptıkları şovdan ibaret.

    Ateş yakmak, Yiyecek bulmak ve korunak yapmak yön bulmak vb konulardaki mantıklı fikirleri dışında macera arayan hareketler, riskli tırmanmalar dipsiz kuyular konusunda yaptıklarını yaparsanız bence yanınızda acil yardım malzemesi taşıyan bir ekibiniz yoksa ölürsünüz.

    Saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtcanbay -- 6 Şubat 2010; 2:03:29 >




  • Nevşehire mi gelmiş kaçırmışım o bölümü be.
  • Şimdi Türkiye deki bölümü izlicem.Yorumları görünce merak ettim.
  • Dün Türkiyedeki bölümü izledim Tuz gölüne iner inmez bulduğu köpeği bence ayarladılar.Peri Bacalarını mağara gibi tanıttı.Belki yediği akrepleri ağzına atıyor kamera çekmeyi durdurunca ağzından çıkarıyor.Birde kendine sal yaptığı yer ıhlara vadisi değil miydi.Yalan yanlış şeyler yaptılar.Olmadı.
  • discovery tekrar yayınlamaya başladı ama ne zaman bilen var mı?
  • Benide ekle harika daha bu hafta izleme fırsatı buldum.
  • bu adama hayranım.yaklaşık 22 bölüm izledim.dıscovery channel yeni bölüm veriyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dodgé

    bu adama hayranım.yaklaşık 22 bölüm izledim.dıscovery channel yeni bölüm veriyor mu?


    Her pazartesi saat 22.00
  • geçen pazartesi yeniden başlamış ama kaçırdım tekrarı ne zaman diye arıyorum ama yok bulamadım, discovery nasıl bakılıyor yayın akışına?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssbrc


    quote:

    Orijinalden alıntı: dodgé

    bu adama hayranım.yaklaşık 22 bölüm izledim.dıscovery channel yeni bölüm veriyor mu?


    Her pazartesi saat 22.00



    eyvallah sağolasın
  • nevşehire geldiği bölümün link var mı ?
  • Bende çok seviyorum bunu. Geçenlerdede yolun ortasında buldupu bir koyunun kalbini yedi hayvan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ==>burak7777<==

    nevşehire geldiği bölümün link var mı ?


    1. sayfada var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ==>burak7777<==

    nevşehire geldiği bölümün link var mı ?


    Ya o bölümü ben zamazingo'dan indirmiştim. Ama bölümü felan yazmıyordu. Yinede bir bakayımda...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssbrc


    quote:

    Orijinalden alıntı: ==>burak7777<==

    nevşehire geldiği bölümün link var mı ?


    1. sayfada var


    teşekkürler
  • Boşverin zamazingo falan İlk sayfada youtube linkleri var
  • En kolay bölüm Türkiyeye geldiği bölümdü,mis gibi yer soğuk yok sıcak yok,su var yiyecek var,dağlardaki eski mağaralardada ohh kebap :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarikanarya567

    En kolay bölüm Türkiyeye geldiği bölümdü,mis gibi yer soğuk yok sıcak yok,su var yiyecek var,dağlardaki eski mağaralardada ohh kebap :)



    Evet Türkiye'deki bölümü çok sadeydi.Fazla action yoktu.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.